Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Ti kar po svoje sklepaš... Ne vem kakšni pristopajo k drugim in ne vem, na kateri pristop se je nanašal tisti tvoj post, ampak ta domneva oz. prepričanje je precej mimo.
K meni ne pristopajo samo in le taki, ki začnejo težit, ne da bi se znali normalno pogovarjati (se pravi ves čas samo na seks namigujejo ali če se grem zapeljat z njim in njegovim kakršnim koli že avtom ), ampak tudi vredu tipi. Ampak glede na to, da si vprašal, če smo na tem forumu same fotomodelke, sem pač odgovorila, da tudi k povprečnim puncam pristopi kar nekaj tipov, pa ni treba da so v nulo spedenane in lepotice (od teh tipov se jih pač dosti zateženih najde). Ja? Point tega je, da bo neresen tip šel težit k vsaki, ki mu bo na oko vsaj malo privlačna - če ne v obraz pa glede na postavo, pljučno kapaciteto ipd.
K meni ne pristopajo samo in le taki, ki začnejo težit, ne da bi se znali normalno pogovarjati (se pravi ves čas samo na seks namigujejo ali če se grem zapeljat z njim in njegovim kakršnim koli že avtom ), ampak tudi vredu tipi. Ampak glede na to, da si vprašal, če smo na tem forumu same fotomodelke, sem pač odgovorila, da tudi k povprečnim puncam pristopi kar nekaj tipov, pa ni treba da so v nulo spedenane in lepotice (od teh tipov se jih pač dosti zateženih najde). Ja? Point tega je, da bo neresen tip šel težit k vsaki, ki mu bo na oko vsaj malo privlačna - če ne v obraz pa glede na postavo, pljučno kapaciteto ipd.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:00, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Horus, to tud približno ne drži. Vsaj pri meni ne, ker me tip, ki bo sicer good-looking, a zatežen, da me že takoj vabi domov ali kaj podobno neposrednega, ne bo prepričal. Če je pa povrhu tega še antipatičen, pa valda, da bom še manj zainteresirana. Kje je tu problem? Ne vem zakaj se v tej temi na vsake kvatre najde kakšen forumaš, ki trdi, kako s(m)o določene punce visokoleteče (sebe ne prištevam med take, ker ne iščem paketa v vrstnem redu denar, good-looking... in vse ostalo), samo zato, ker pač napišemo kakšne bedne pristope smo doživele. Če je komu bedno je pač bedno. Deal with it. Ni treba zdaj užaljeno komentirati v smislu, da smo pa vse take. Dajmo priznat, da tudi tipi ne bodo šmirglal bejbe, ki jim ni kul po izgledu ane? Za bedne pristope bi bolj težko karkoli napisali v tej smeri, ker ženske več ali manj sploh ne delajo pristopov.
- Horus
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Mislim da je že odprta taka tema, kjer lahko tudi moški izpraznijo svoje ventile...
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Horus napisal/-a: Point je v tem, da tip, ki vam je vsec, po defaultu ne more tezit in imeti bednega pristopa, medtem ko ce vam tip ni vsec, lahko tudi romanticen sprehod z vecerjo ali pa povabilo na krizarjenje po karibih klasificirate kot bedno tezenje
res je!
ma da zdajle vleti kristjano ronaldo in reče mačkam tule: hej bejbi greva v hotel? bi bile vse mehke in mokre....seveda tiste, ki jim je kristjano všeč-...
- Noelia
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2007
~NIA~ napisal/-a:^^ predstauljaj si da si TI brez družbe na zabavi. in da vidiš tam fanta obkrožen z 10 dekleti. jst bi najbrž ga takoj pozabila, očitno je da se zabava in da ne potrebuje še mene zravn. niti ga nebi čakala nekje da bi ga ogovorila.
sej konc koncev ni edini tip na zabavi. razn če si čustveno tolk labiln člouk da se kar zaljubiš v tistega fanta in kar ne morš več živet brez njega, čeprov sploh ne poznaš njegova imena.. ampak ga hočeš na usak način spoznat in oh in sploh.. k'mon!
Zakaj bi morala biti sramota, če ti je nekdo v lokalu všeč in hočeš spoznati prav njega? To sploh ne pomeni, da si se zaljubil temveč, da ti je padel v oči. Če je človek v družbi se ga pač vpraša za cifro, da se zmeniš za drugič.
emanuela napisal/-a:-žural je sam, kot sem kasneje videla.
To vse so dejstva, ki jih je nemogoče spregledati.In meni je to res no go.
Da ga ni strah iti iz hiše, če nima spremstva? Ko kakšna punca odpre temo, da nima frendov in ji je nerodno iti sama ven pa vse – ja pojdi, saj to je čisto normalno. Da ne more človek niti sam malo ven brez, da bi ga imeli za totalnega frika.
~NIA~ napisal/-a:spoznavam nov folk - sošolce, kolege od sošolcev.
pač ves folk ki ga jst poznam ga spoznam prek mojih kolegov/bratrancev.. da mam garancijo da so 'kul'. da niso kr eni tm..
Tudi angleška kraljica dela tako. Je strah pred spoznavanjem novih ljudi kakšna fobija? Kako žalostno, da sam sebe omejiš s pravilom, da ne boš spoznaval novih ljudi (razen preverjenih).
Mataio napisal/-a:Res se mi ne da izgubljat časa s puncami/ženskami, ki bi rade bile le prijateljice.
Prijatelji so izguba časa?
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Evo, jz pa priznam, ma Horus kar prov..
Ker, če bi bil kakšen reeees hud/lep/simpatičen/whatever tip, ki bi nam uletel s kakšno manj posrečeno izjavo, bi cel dogodek hitr razglasile za kjut/srčkanega/simpatičnega/pridevnik-po-želji...delite se fine kolkr čte, men se pač zdi, da tako je.
Npr., moj konreten primer: mi je en model uletu z listkom in cifro, da dejva se kdaj dobit, ampak pač ni bil pretirano očesu prijazen (ne mi zamert izjave, vem, da tud jz nisem biser lepote) in nč ni blo iz tega;, sam se mi pa zdi, da je moral bit fejst pogumen (in pijan ) za kaj takega.
Ker, če bi bil kakšen reeees hud/lep/simpatičen/whatever tip, ki bi nam uletel s kakšno manj posrečeno izjavo, bi cel dogodek hitr razglasile za kjut/srčkanega/simpatičnega/pridevnik-po-želji...delite se fine kolkr čte, men se pač zdi, da tako je.
Npr., moj konreten primer: mi je en model uletu z listkom in cifro, da dejva se kdaj dobit, ampak pač ni bil pretirano očesu prijazen (ne mi zamert izjave, vem, da tud jz nisem biser lepote) in nč ni blo iz tega;, sam se mi pa zdi, da je moral bit fejst pogumen (in pijan ) za kaj takega.
- Horus
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
Jochie napisal/-a:Horus napisal/-a: Point je v tem, da tip, ki vam je vsec, po defaultu ne more tezit in imeti bednega pristopa, medtem ko ce vam tip ni vsec, lahko tudi romanticen sprehod z vecerjo ali pa povabilo na krizarjenje po karibih klasificirate kot bedno tezenje
res je!
ma da zdajle vleti kristjano ronaldo in reče mačkam tule: hej bejbi greva v hotel? bi bile vse mehke in mokre....seveda tiste, ki jim je kristjano všeč-...
in v čem je problem?
saj je logično, da si posledično bolj odprt ( ) do tistega, ki ti je simpatičen, všečen ... in da tisti, ki ti pač ne sede, ga skenclaš ... čemu dramatiziranje?
in kdo pravi, da smo vsi (tako m, kot ž) do vseh enaki oz da se do vseh enako obnašamo ?
...
- Horus
-
firex - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 10. 2009
- Kraj: Promorska
Horus napisal/-a:Ni problem v tem normalnem obnasanju ampak da zenske potem cisto kulj pristope opisujete kot nekaj najbolj vsiljivega in neprimernega, medtem ko se hihitate, ker vas je pac nek tip, ki vam je bil vsec, zagrabu za rit (karikiram), kar je kokoskasto xD
problem je tuki da mora fant dati svoj ego/ponos/samozavest na rizik ker reskira da ga lahko punca zavrne.Ajde pustimo najbol butaste u stilu ej picka dej mi fu***.Sam drugace se mi zdi ful tesko tipu sopznati kar eno punco ki jo prvic vidi in je ne pozna noben od prijateljev.In nato mora narediti pristop in reskirati zavrnitev,ce sam ve da ni neka desetica v lepoti, ker ce bi bil enriqe inglesias ne bi bilo problema
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
Horus napisal/-a:Ni problem v tem normalnem obnasanju ampak da zenske potem cisto kulj pristope opisujete kot nekaj najbolj vsiljivega in neprimernega, medtem ko se hihitate, ker vas je pac nek tip, ki vam je bil vsec, zagrabu za rit (karikiram), kar je kokoskasto xD
čisto tako kot so moški kot polizani cucki, do punc ki so jim všeč in totalno nesramni do punc, ki jim vizualno niso všeč
... saj kužiš poanto
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]