Najbolj bedni pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 15. Nov. 2009 15:55

Ja Nia, ker si zasedena. Če pa nebi bla, bi bla pa cela druga situacija.
It was forever..but it didnt last long..
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 15. Nov. 2009 17:18

~NIA~ napisal/-a:ma kot da je važno. pač se ji zdi bedn pristop. meni bi se tudi.
če sm jest zuni s svojmi frendi in NEKDO opazi da se mam fajn z njimi, ne rabi me čakat nekje na samem in se mi ponujati za družbo.
naj gre ven s svojmi frendi (ali je morda z njim kaj narobe in jih nima???)

nemorš preprčit tega da te nekdo upraša če greš z njim na kavo. lahko pa preprečiš to da res greš - ga odloviš, ker se ti zdi pristop bedn (ali ne rabiš spoznavat nouga folka). ona je opisala kakšn je biu pristop, kako je pa v resnici izpadlo, čustva, njegovo obnašanje, ton glasu (skratka vsa neverbalna komunikacija) pa ni opisala. lahko se sliši normalno, dejansko pa je izpadlo out!

to s eje men že tokrat zgodil. ko sm bla s svojim zuni, recmo spomnm se piknika polet pa martinovanja lani...sva se mela ful dobr, hecala po svoje in z družbo..in potem zmer se najde kšn priliznjenec k bi me kao hotu poznt pa neki slikat pa krneki,dokler ne rečm da mam fanta in pol aja sta čist na frišno skp sm vidu da mata tak zanimiu odnos k se skos neki hecata pa prcat pa gledata zalublen..ja ql, tko da se ne utikuj več! :)
Uporabniški avatar
firex
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 10. 2009
Kraj: Promorska

Neprebrana objavaNapisal/-a firex » 15. Nov. 2009 21:24

chiqqa napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:ma kot da je važno. pač se ji zdi bedn pristop. meni bi se tudi.
če sm jest zuni s svojmi frendi in NEKDO opazi da se mam fajn z njimi, ne rabi me čakat nekje na samem in se mi ponujati za družbo.
naj gre ven s svojmi frendi (ali je morda z njim kaj narobe in jih nima???)

nemorš preprčit tega da te nekdo upraša če greš z njim na kavo. lahko pa preprečiš to da res greš - ga odloviš, ker se ti zdi pristop bedn (ali ne rabiš spoznavat nouga folka). ona je opisala kakšn je biu pristop, kako je pa v resnici izpadlo, čustva, njegovo obnašanje, ton glasu (skratka vsa neverbalna komunikacija) pa ni opisala. lahko se sliši normalno, dejansko pa je izpadlo out!

to s eje men že tokrat zgodil. ko sm bla s svojim zuni, recmo spomnm se piknika polet pa martinovanja lani...sva se mela ful dobr, hecala po svoje in z družbo..in potem zmer se najde kšn priliznjenec k bi me kao hotu poznt pa neki slikat pa krneki,dokler ne rečm da mam fanta in pol aja sta čist na frišno skp sm vidu da mata tak zanimiu odnos k se skos neki hecata pa prcat pa gledata zalublen..ja ql, tko da se ne utikuj več! :)

dobro ta tcoj primer je neki cist drugega kot ta o katerem govorimo.ocitno si zelo lepa in zapeliva punca da fantje padajo nate.Sam tu je en drug problem preberi nekaj postov nazaj
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 15. Nov. 2009 21:38

In zakaj je ta problem tako drugačen?Zdaj ste naredili celo kolobocijo iz tega.
Da vam razjasnim sliko:fanta sicer nimam, ampak je skoraj tako kot bi ga imela, v gl. nočem nobenega spoznati na novo.
Dejstva pa so:
-hotel je preko ceste, ne v isti lokal,
-šopiril se je kljub temu da je bilo jasno,da je strahopetec,
-žural je sam, kot sem kasneje videla.
To vse so dejstva, ki jih je nemogoče spregledati.In meni je to res no go.Itak da so bili hujši pristopi, ampak mi je ta izstopal zaradi čakanja da pridem iz wcja .In ni se treba spraviti na mene samo zato, ker mi to ni ok. Niso vsi lokali namenjeni spoznavanju folka in nismo vse punce neverjetno prijazne ko pride do nezaželjenega wnb spoznavanja.Jaz enostavno rečem ne hvala in je to to.
Neprijaznost?Nenormalnost?Hm...kakorkoli.
The world is as you are.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 15. Nov. 2009 22:52

---
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Avg. 2010 10:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 15. Nov. 2009 23:20

Kako pa si spoznala svojega tipa? Torej praviš, da če bi bila v družbi s prijateljicami, samska in bi pristopil(ali ubral tako pot kot pri Emanueli) en privlačen tip in te povabil na pijačo/ples bi rekla ne, ker je neznanec? :)
It was forever..but it didnt last long..
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 15. Nov. 2009 23:24

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Avg. 2010 10:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 16. Nov. 2009 1:53

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 16. Nov. 2009 9:08

Ne moreš verjeti, ene smo čisto normalne in ne zgledamo kot modeli. Mogoče smo zato dostopnejše vsakemu ki ima 5 min časa, kaj pa vem :lol:
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 16. Nov. 2009 11:22

Horus napisal/-a:Zdaj me pa zacenja res zanimat kake fotomudeLke ste tu gori, da vas tipi tako zalezujejo :P Prot vam Hefnerjeva vila ziher zgleda kot dom upokojencev xD

Ha ha ha ta je bila odlična! :D
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 16. Nov. 2009 11:24

Horus napisal/-a:Zdaj me pa zacenja res zanimat kake fotomudeLke ste tu gori, da vas tipi tako zalezujejo :P Prot vam Hefnerjeva vila ziher zgleda kot dom upokojencev xD

o ja...to pa :D
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 17. Nov. 2009 1:05

Neki časa samo gleda in je tišina, potem pa kake joške maš... Pa sploh nimam velikih joškov :D
Mataio
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mataio » 17. Nov. 2009 12:03

~NIA~ napisal/-a:spoznavam nov folk - sošolce, kolege od sošolcev.
pač ves folk ki ga jst poznam ga spoznam prek mojih kolegov/bratrancev.. da mam garancijo da so 'kul'. da niso kr eni tm..
Jah, tudi jaz sem na ta način spoznaval punce, ker naj bi bilo bolj zihr, pa se je izkazalo za polomijo. Kako naj človek spozna v redu punce preko človeka, ki sam vara svojo punco 100 na uro. Na koncu sem se najbolj ujel s tistimi puncami, ki sem jih spoznal ravno z visenjem pred računalnikom.
emanuela napisal/-a:In zakaj je ta problem tako drugačen?Zdaj ste naredili celo kolobocijo iz tega.
-žural je sam, kot sem kasneje videla.
To vse so dejstva, ki jih je nemogoče spregledati.In meni je to res no go
To v neki meri drži tudi zame, pa sem kljub temu spoznal punco. Pa še toliko na boljšem sem bil, ker mi ni bilo treba izvajat nekih hudih pristopov, že v osnovi sem se srečeval s puncami, ki so za zvezo. Res se mi ne da izgubljat časa s puncami/ženskami, ki bi rade bile le prijateljice.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 17. Nov. 2009 14:44

Saj ni treba biti fotomodel, da tip pristopi in začne težit. Taki skor k vsaki pristopijo. :D
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 17. Nov. 2009 14:47

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:59, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov