Najbolj bedni pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 14. Nov. 2009 21:19

^^ah, pametovanje. Tip je bil najprej cel zmeden, ker si ni upal ko sem bila s kolegi tam.Pred wcjem pa kar naenkrat ko neki petelin.Tak način mi je res kar nekaj, zato ker če se je lahko takrat nekaj delal ful močnega bi se isto lahko pred nekaj minutami.
Ko pa ne iščeš nič je pa sploh fajn da si s kolegi, te vsi na miru pustijo.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
firex
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 10. 2009
Kraj: Promorska

Neprebrana objavaNapisal/-a firex » 15. Nov. 2009 2:06

snezinka* napisal/-a:
firex napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:
Liefde napisal/-a:Holandezi tudi znajo kakšno slo.besedo....No, če ti ni bil všeč potem je kulll....Sm res je imel beden pristop :wink:

biu je čefur, biliv mi ;) ne morš zgrešit, sploh u kopru..

ja pole pa sploh ni nč čudnega če je bil tak pristop,če je čefur.
Pa mislim da je zelo zelo veliko teh pristopov, ki so u tej temi napisanih bilo narejenih s strani čefurjev in ne slo dečkov :cool:

Eh...pretiravate no. Mene zanima koga vi sploh imate za čefurje? Ker obstajajo tudi ljudje, ki po rodu niso Slovenci pa niti slučjano niso taki. Upam pač, da za vas ni čefur vsak, ki je po rodu juzno od slo. Samo preverjam, ker me res zanima to mišljenje...

cefur ima ponavadi 100 kg glela v laseh, obvezno velika srebrna verizica"lamac" in uhan v uhu, ponavadi en kos oblacila je bel in teniske zlate ali srebrne barve.ponavadi nastopajo v skupinah in so zelo agresivni do drugih neagresivnih skupin.Navada je zvizganje za dekleti iskati barufo kjer lahko zmaga in pljuvanje potlen.
Uporabniški avatar
firex
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a firex » 15. Nov. 2009 2:12

emanuela napisal/-a:
Da pa ne bom čisto off topic.Zadnjič me je (ven hodim s samimi tipi, pač družbica) en čakal pri wcju in mi začel, da si prej ni upal k meni zaradi kolegov.
Zatem pa takoj vprašanje, če greva na pijačo, ampak v gostilno preko ceste, ker ga moji kolegi čudno gledajo.
Wtf?Namesto pijače si raje kupi kilo samozazavesti, pa bo.

joj joj ne vem ali nisi sposobna nomalnega razmisljanja.Pa kako naj clovek na bolj kulturen nacin kot tako dobi punco.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 15. Nov. 2009 9:07

^^
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Avg. 2010 10:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 15. Nov. 2009 10:16

Itak,da lahko.In ja, če sem s samimi kolegi zunaj, še ne pomeni da iščem kogarkoli, še najmanj nekoga ki gleda kdaj bom šla na wc.
In ne, ne iščemo vse tipov,nam je dovolj naša družba.Če ne bi bilo tako, bi šla ven s kako samsko kolegico ne pa tako.
In ne , ni me zmotil sam pristop, ampak očiten strah pred mojimi kolegi.Kot da bi jih res pustila in šla na pijačo preko! ceste...
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 15. Nov. 2009 10:37

Joj, kot da te kdo od teh kolegov drži nazaj, da moraš ostati tam z njimi. :roll: A če bi bil tip hud, bi tudi odreagirala v tem smislu? In jaz v tem ne vidim strahu pred tvojimi kolegi, le tebe samo si je želel spoznati. Smo slišali (in doživeli) že dosti bolj bedne pristope kot je ta. :wink:
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 15. Nov. 2009 10:59

Ok.Tip je bil normalen. A je tako težko razumeti, da je bil strahopetec? Saj mu nisem rekla da ne grem ali pa kaj, ampak da lahko pride k nam,ampak v drug lokal ne grem. Ne, raje drezate in pametujete.
Na pijačo pa ni hotel priti k nam oz v isti lokal.Ja pa kaj še, naj ga na koncu jaz prosim???
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 15. Nov. 2009 11:01

Ne vem kake imaš ti frende, ampak "moji" znajo bit zaščitniški.
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 15. Nov. 2009 11:04

Ja no, saj moji tudi, ampak ne za brezveze. Samo v primerih ko mi kdo res zagnjavi na polno oz ko prestopi mejo.Drugače pa so čisto normalni...
The world is as you are.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 15. Nov. 2009 11:52

--------
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Avg. 2010 10:20, skupaj popravljeno 1 krat.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 15. Nov. 2009 11:53

odsloviš*
(nemorm popravt zarad preplave reklam)
Uporabniški avatar
firex
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a firex » 15. Nov. 2009 12:56

in potem govoriste v drugih temah da si tipi ne upajo vec normalno prostopiti do punce ampak kaoo neki posiljajo prijatelje.

Tu je fant samo hotel spoznti punco, se strinjam da z pijacko v drugem lokalu je cisto mimo udaril ampak useeno ne poznam fanta ki bi si upal kar pridruziti punci ki jo hoce spoznati, ko ima druzbo 10-ih fantov.

Pa ko govoris da si zunaj s prijatelji oz 10-imi fanti in potem te on na poti na wc ogovori in ti si mislis kaj rabim sedaj to saj se zabavam s prijatelji......pa saj te ni hotel poseksati le usec si mu bila
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 15. Nov. 2009 13:58

:roll:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Avg. 2010 10:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 15. Nov. 2009 14:14

^^:eek:

..in ostalim podobnim: dajte mal z oblakov stopit, sej ni kao da vas je tak tip celo noč zalezoval (mogoče :lach:, ampak malo verjetno); pač ste mu že toliko padle v uč in vas je želel spoznat - mislm, če ni to lepo, potem pa res ne vem več kaj hočete. Razen če se jih 20 dnevno vam meče pod noge (kar spet dvomim).
In če vidiš osebo obkroženo z, ne vem, 10 pripadniki drugega spola (sicer ne vem kaj ma to tolk veze, mogoče pa išče istospolnega partnerja, če smem še to vmešat zraven ;)), saj tak "zunanji" opazovalec ne more vedt, kaj/koga ljudje (ne)iščejo takrat v lokalu; namreč vse preveč vidm tle izgovore v smislu "ne iščem fanta" - ja kako hudiča pa naj tisti, ki si mu všeč, to ve od daleč in brez možnosti klepeta s tabo? Pa še to: kdo je pa reku, da je tip tam bil sam? Vsi vemo, da se je težko osebno poment (sploh začet spoznavat), če maš še toliko priveskov zraven. Ja, je že res, da smo bolj samozavestni v družbi "naših ljudi", ampak bi rekla da tudi bolj neresni..
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kokica87 » 15. Nov. 2009 15:25

~NIA~ napisal/-a:^^ lahko lahko :)

men je zadnji interes jit ven/se pogovajrat/plesat z neznanim tipom na žurki.

Kako pa potem spoznavaš nove ljudi, če ti niti malo ni v interesu na žurki pogovarjati se z drugimi ljudmi?

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov