Najbolj bedni pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 02. Jan. 2007 23:20

Zvoncica napisal/-a:^^Najprej si pa (skor naglas) rečemo: Ej!! Kam pa misliš, da greš? :lach:

Jochie, sej je lahk tip hud tut če ni lep :)
Najbrz je Jochie bl spraseval v stilu, kaj ce vs kr en X tip prime in odvlece plesat? Jst si predstavljam da mora vsaj zgledat, ce ni se niti ust odpru.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 02. Jan. 2007 23:22

Zvoncica napisal/-a:Jochie, sej je lahk tip hud tut če ni lep :)

link na sliko prosim! :)
rad bi videl privlačnega grdega tipa! :D :D :D
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 02. Jan. 2007 23:28

Jochie napisal/-a:rad bi videl privlačnega grdega tipa! :D :D :D
To nimas dalec. Moj avatar. It is sexy to be evil! Al je obratno (evil to be sexy)?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 02. Jan. 2007 23:34

Jochie napisal/-a:
Zvoncica napisal/-a:Jochie, sej je lahk tip hud tut če ni lep :)

link na sliko prosim! :)
rad bi videl privlačnega grdega tipa! :D :D :D

haha :D že iščem

Same slavne imam v glavi... recimo J.PhoenixSlika

Spomni se recimo Micka Jaggerja, kakšen seks simbol naj bi bil, čeprav meni osebno ni hud. Ali pa znani raperji, so ti zihr tut vsi po vrsti grdi, sam meni imajo nekateri izjemen seksi attitude. Spomni se na vse grde pevce punk bandov, na vse ekstremne športnike... ženskam so dostikrat všeč vizualno grdi tipi ;)

Pri tipih se mi zdi, da je videz veliko manj pomemben. Bolj je pomemben attitude, samozavest. Zdej, kaj je najprej, niti ni važno. Ali imaš samozavest in zato privlačiš punce, ali privlačiš punce in si zato samozavesten.
Zadnjič spremenil Zvoncica, dne 03. Jan. 2007 1:29, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 02. Jan. 2007 23:36

ta je privlačen zato, ker je slaven in ima gnar...

prosim sliko enega sovaščana, ki nima nič! :D
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 02. Jan. 2007 23:46

Ah dej no dej, to si pa zdej kr neki reku :) Jaz recimo točno vem, da ga ne bom nikoli spoznala ali imela karkoli z njim, skratka ne bom nikoli videla centa od njega, pa mi je vseeno hud :D

Slik pa res ne bom limala, lahko še koga užalim :wink: In namenoma sem izbrala slavne osebnosti ker so splošno znani. Ali pa na ulici, ko dostikrat vidiš par, ki je vizualno neusklajen (to je samo drug izraz za to, da je en izjemno privlačen, drugi pa ne)

Mahagonij napisal/-a:
Zvoncica napisal/-a:^^Najprej si pa (skor naglas) rečemo: Ej!! Kam pa misliš, da greš? :lach:

Najbrz je Jochie bl spraseval v stilu, kaj ce vs kr en X tip prime in odvlece plesat? Jst si predstavljam da mora vsaj zgledat, ce ni se niti ust odpru.

Ah vam tipom se sanja ne, kok ženske padamo na to, da tip dobro pleše. Pa pomoje, da je bilo mišljeno, da že plešeš, pa pride nekdo plesat zraven tebe.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 04. Jan. 2007 18:59

Zvoncica napisal/-a:Ah dej no dej, to si pa zdej kr neki reku :) Jaz recimo točno vem, da ga ne bom nikoli spoznala ali imela karkoli z njim, skratka ne bom nikoli videla centa od njega, pa mi je vseeno hud :D

Slik pa res ne bom limala, lahko še koga užalim :wink: In namenoma sem izbrala slavne osebnosti ker so splošno znani. Ali pa na ulici, ko dostikrat vidiš par, ki je vizualno neusklajen (to je samo drug izraz za to, da je en izjemno privlačen, drugi pa ne)

Mahagonij napisal/-a:

Ah vam tipom se sanja ne, kok ženske padamo na to, da tip dobro pleše. Pa pomoje, da je bilo mišljeno, da že plešeš, pa pride nekdo plesat zraven tebe.

ja mas res ja....men je to cist sexi ane.... :heiss:
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 04. Jan. 2007 19:58

Zvoncica napisal/-a:
Mahagonij napisal/-a:

zvonček, jaz bi pa rad videl tebe, ko bi te v diskaču zagrabil Adi Smolar, ki bi plesal kot Andrej Škufca, kako bi se ti zaljubljala vanj! :D :D :D
Uporabniški avatar
Viktor
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 12. 2006
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Viktor » 05. Jan. 2007 0:31

Jochie...uniču si jo :twisted:
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 05. Jan. 2007 10:50

Jochie napisal/-a:
Zvoncica napisal/-a:
Mahagonij napisal/-a:

zvonček, jaz bi pa rad videl tebe, ko bi te v diskaču zagrabil Adi Smolar, ki bi plesal kot Andrej Škufca, kako bi se ti zaljubljala vanj! :D :D :D

Verjel al pa ne, res je neki na tem da zna tip plesat res hudo...da te zna zgrabit, pograbit in obrnit :D po moje so to kksne asociacije na druge aktivnosti..pa da si mislmo...ma tle ritem..ma RITEM :P :D

Aja plus to..poznam enga tipa (je ze porocen da ne bo zdj kksne ideje v tej smeri zakva ga pa pol ne zapecas) ki vizualno ni prov nc posebnga..pegast bl rdecelas itd. , ma pa tako karizmo in karakter da dol pades...enostavno ve kaj hoce v lajfu, ima ful energije, je prjazn, odlocen, pac enostavno je prisoten v vsaki stvari ki jo pocne vec kt 100%, pocne jih pa maljon...skratka to so zame vse atributi k lohk zmesajo zensko se pa jos...
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 05. Jan. 2007 16:13

Ja s tem se pa strinjam.

Res ni nujn, da tip zgleda k grški bog, da mi je privlačen. Sam mor se znat zrihtat, bit samozavesten (do ene meje!) in enostavno mor znat bit seksi. Če ma pa po vrh vsega še sexy moves, pol pa sploh super :wink:

Moj (bivši) fuck buddy mi sploh ni bil unu ful lep tip, ampak me je ful prvlaču. Ker je mel eno strast v seb...+ vse tist k sm gor že naštela.

Ok, da bi me pa, medtem k plešem, zagrabu tip, k bi mi bil res grozn, bi pa hit ušla...(se mi je dogajal, k sm še velik ven hodila). To zna bit res nerodna zadeva :?
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 05. Jan. 2007 16:22

Jochie napisal/-a:zvonček, jaz bi pa rad videl tebe, ko bi te v diskaču zagrabil Adi Smolar, ki bi plesal kot Andrej Škufca, kako bi se ti zaljubljala vanj! :D :D :D

Ahaha, zaljubljala ne vem če bi se, to je odvisno od drugih stvari... Ampak če pleše kot Škufca bi vsaj plesala z njim, ko drugače ziher ne bi :D

Pol se pa tako spoznata, pa kdo ve, kaj se lahko še zgodi ;)

Pa že milijonkrat sem plesala z tipi, ker sem vedela, da dobro plešejo, ker so recimo prej plesali z kolegicami, ali kakšni sošolci od prijateljic, za katere sem vedela, da trenirajo ples. Pa ne da bi kdorkoli kaj hotel, pač ples je kot ena igra zapeljevanja, sploh kakšni latino ritmi, mmmmm :)
Nata_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 1. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Nata_ » 08. Jan. 2007 21:31

Najhujsi pristop?
Bmwja mam v garazi :roll:
AbbA
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 6. 2006
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a AbbA » 08. Jan. 2007 23:05

Najbolj grozen pristop? Sta dva frenda, oba se neki zagrevata zame pol pa začnem hodit z enim k je bil res kjut pa vse, pol pa me njegov frend povabi h njemu gledat film... Svojmu frendu (mojmu fantu) reče, da se me ne sme tikat in da sem njegova in med filmom me objame... Pol pa se še čudi zakaj nočem nikol več z njim na kosilo in zakaj je frenda zgubu...

Druga cvetka: en je skoz kadil in jaz tega ne prenašam, to sem mu tud povedla...Pa je začel ja bom nehal kadit, ko boš moja žena... In me skoz objemal pa mi skoz hotu lupčke dajat... In enkrat mu je celo ratalo (enormne količine alkohola posredi) in potem pa sploh ni nehal... Tako da sem na par aktivnosti zarad njega nehala hoditi... In čez eno leto sem še zvedla da je istočasno pecal eno znanko, s katero takrat nisva meli stikov, mi je pa potem povedala čist tko slučajno...

Še ena cvetka: tip je prišel zarad mene iz Nizozemske v Slovenijo, pred starši me je skoz objemal pa jim pravil kakos em zlata, hotel je da ga peljem ven in zunaj mi je začel praviti njegovo življenjsko zgodbo, kako je nesrečen pa bla bla bla, se zjokal in mislu, da ga bom objela in potolažla in ker ga nisem je pol on mene objel... In komi sem se izognla poljubčku... Na srečo je naslednji dan šel domov ni po par mesecih ugotovil, da ne bo nič (ker je tud zvedu da sem z enim srala med tem ko je on mislu da sem noro zaljubljena v njega, sam itak so vsi vedli kako je blo)

Najboljši pristop? ;)

Moj dragi me je prosil, naj mu nekaj pomagam narediti ko še nisva bla skupi in sem mu pomagala sam tam je bla fora da si za vsako stvar reku kaj mi daš...(pa se je šlo za kake masaže to al pa protiusluge, pač dost dela je blo in nisi mogu sam pomagat okol folku).. In on me pogleda in reče da bom vidla... Pa itak me je začelo zanimat kaj bom vidla... In ko sva tisto nardila me je peljal ven iz pisarne in mi dal ljubčka ;) Očitno je bilo uspešno, še sva skupi ;)
iziris
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a iziris » 10. Jan. 2007 9:08

italijani..
plešem v diskaču.. pa njihov standrdni.. ciaaaoo belllaa... cheee bjuuttiffull.. pa js uno gracie pa se obrnem pa plešem naprej.. in ne vem kak, da sem se po parih trenutkih obrnila.. tip pa še vedno tam.. pa prbije.. would you.. on a beach.. on a girroo.. una sex? stariiiii..

pa v istem večeru..
tako sedi v kotu.. in mal flirtava.. in tip je bil za požrt dober.. in pride do mene.. mal kasnej ko sem unga palčka odslovila.. odpleševa nekaj malega.. me poljubi na lice.. in reče, da sicer bi plesal z mano v večnost.. pa se boji, da bo tako izvisel kot un mali od prej.. in on se noče taki belli zamerit.. ker to bi bil greh.. in hoče kao odkorakat nazaj.. :) (in ja.. z njim sem šla na giro;) )

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov