Najbolj bedni pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
.drama.queen.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a .drama.queen. » 14. Okt. 2009 18:14

rebelgirl napisal/-a:.drama.queen., hahahaha, tist tvoj taprvi z liziko je mogu bit pa res legendarn, haha :) si me prav nasmejala zdle s tem :)

je bil dost legendarn ja, u bistvu mi je potem blo žal, da nisem še js njega snemala :D bi bil dost bolj epic video :cool:
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 14. Okt. 2009 20:18

Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:zakaj se punce napijete do te meje da ne veste kje ste niti da ne veste kaj počnete....to tolk grdo zgleda da res ne morš verjet ;)

Sej ne, da se ne bi strinjala s tem, samo tudi pogled na ful pijanega tipa, ki po možnosti še nekej teži brezveze, ni ravno lep :wink:
Use your head and follow your heart.
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 5. 2009
Kraj: Mars

Neprebrana objavaNapisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO » 14. Okt. 2009 20:24

se strinjam ;)

ampak ženske...nežna bitja :P

Yamaha R1 utiša BMWja ;) Honda Fireblade tut ;) :P
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 15. Okt. 2009 15:38

Trenutno me na fitnesu čist preveč očitno sledi en desc, usakič, ko se prbliža, me presune, da bo neki izjavu, ampak (h sreč) ostaja tiho, zgolj sosedne mašine, klopce in blazine so mu blazno ušeč. Ne zveni nč posebnga, še mnj groznga, ampak ne, ni prijetno in me iritira :|
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Valeria » 24. Okt. 2009 12:54

Vidim, da ene povdarjate, da imajo seksi tipi pogosto bedne in primitivne pristope.

Logično. Če je lep in če je bolj jebaćkega značaja, se pravi , menjuje, zakaj bi se preveč trudil? Tak pač lapa ženskam, kaj mu pade na pamet, če jih ogovori 40, mu bo ena ziher dala, že zato, ker je lep.
Uporabniški avatar
Marco
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 2. 2006
Kraj: Bel-Air

Neprebrana objavaNapisal/-a Marco » 24. Okt. 2009 16:32

je slučajno kakšna tema "najboljši pristopi"? Da si kaj v beležko prepišem ;)
Let's bypass all the bullshit and just get naked
AbbA
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 6. 2006
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a AbbA » 24. Okt. 2009 22:04

Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 25. Okt. 2009 9:24

Včeraj smo bli na Gaudinotu, kolegica, njen tip (moj mrzli bratranec) in jst .. Plešemo, jst s fotoaparatom v roki in ju slikam ko uleti za mano en tip in mi čez ramo gleda v ekranček od fotoaparata .. Jst se umaknem, on gre za mano: "Eej, se lahko midva slikava skupaj?" Amm, ne?!!! .. Pol se je še parkrat vrnil in se obešal po meni kao da bom plesala z njim in ni štekal tega NE, dokler ga nism prav odrinla :?
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
**medyka**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a **medyka** » 25. Okt. 2009 9:38

Do mene je enkrat prišel tip, me vprašal, če mi lahko časti pijačo. In jaz rečem, da lohk. Mi časti on pijačo, se neki meniva, pol pa on, če me lohk povabi na zmenek. In če bodo zadnji sedeži njegovega avta dovolj dobri za prvi zmenek. :lol:
Be patient and tough; some day this pain will be useful to you.
Mexx
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Mexx » 25. Okt. 2009 17:50

**medyka** napisal/-a:Do mene je enkrat prišel tip, me vprašal, če mi lahko časti pijačo. In jaz rečem, da lohk. Mi časti on pijačo, se neki meniva, pol pa on, če me lohk povabi na zmenek. In če bodo zadnji sedeži njegovega avta dovolj dobri za prvi zmenek. :lol:

Ta je pa precej prehiteval s stvarmi heheh. :D
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 25. Okt. 2009 19:49

Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:sam tko da vam povem....tist tip k te ne bo hotu nategnt bo reku da pijano punco vidit je groza....tist ki te pa bo bo pa reku, oz. nč ne bo reku sam sleku te bo :P

Glih tok lahko ona uživa kot on. Izkoriščanje je lahko vzajemno ;) tj. tud ti njega slečeš. :!:
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a FemmeFatal » 25. Okt. 2009 20:55

**medyka** napisal/-a:Do mene je enkrat prišel tip, me vprašal, če mi lahko časti pijačo. In jaz rečem, da lohk. Mi časti on pijačo, se neki meniva, pol pa on, če me lohk povabi na zmenek. In če bodo zadnji sedeži njegovega avta dovolj dobri za prvi zmenek. :lol:

Hehe, jaz sem naletela na en hujsi primerek. Je sedel zraven mene, zacel debatirat, sva se predstavila. Pol pa kr od nikoder:"Kwa j' [mojeime], greva f...t?"
Tud, ce ne bi bil star zapit biker (nimam nc proti bikerjem, da ne bo pomote), z mastnimi redkimi lasmi, crnim za nohti in tudi sicer zelo zanemarjen, ta pristop definitivno ne bi zazgal.

Ampak mi je bil pa po svoje vsec (pristop, seveda, ne tip!), ker je bil direkten in korekten. Hitro je presel na stvar in po zavrnitvi brez problemov odsel.
Uporabniški avatar
Miss M.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 7. 2007
Kraj: Supernova Heights

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss M. » 29. Okt. 2009 21:26

Sedimo s kolegicami na pijaci, zraven prideta dva tipa. Eden se zacne z dvema pogovarjat, en pa z mano. Namesto "zivjo" al karkol, mi rece "A se kao nedostopno delas?" (nej povem, da nism nobenga ignorirala, niti se delala nedostopno).. in mu recem, da pac ne. Pa prav "A se ti loh predstavm?" Pa jaz uredu no, mi da roko, rece (izmisljujem si) "Franci". Povem svoj ime... Pa takoj izstreli "Lazes!! ...." ?! .."Dej mi svoj facebook, da bom vidu, ce si res." Whatever. Mu povem, da ne uporabljam facebooka. Pa zabije "Kolk bi ti rekla, da sm star?" In ga mal pogledam in ocenim "Hm, ene 22?" Pa ponosno pogleda in rece "18!" Aha uredu... Pa mi zacne nakladat, da hodi na srednjo gradbeno bla bla bla... In me vprasa, kter letnik sem, in recem tretji. In zacne bluzit, kako kaj v srednji soli... In pac razjasnim, da sem tretji letnik na FAKSU. Reakcija "Ahaaaaa ja sej jst sm tud ze na faksu, sm 87 letnik ves, 22 let star." Ok... kmet... get your story straight...
In nadaljuje s tem porazom od pogovora: "Dej mi uresnic eno fantazijo." Jst: "Zakaj ze?" in on: "vceri ponoc se mi je sanjal, da me je ena punca odvlekla na wc, sklekla in je blo vroce..." Sm zavila z ocmi in mu sam rekla, da ima bedn pristop in ce hoce kam pri kteri pridt, nej ga rajs zamenja. In mi tko vs obupan "Ja kaj pa nej?!" In mu recem, nej bo to, kar pac je. In v tistem momentu mi spet da roko in: "Ok. Jst sm Joze." (prej je biu pa Franci).
Sm se sam stran obrnila, v tistem casu sta pa kolegici ze tadrugega tud odjebali. Pac dva debila, k navzven zgledata cist normalno ampak cist tko; rajs mam sramezljive in pametnejse kot pa zgovorne samozavestne butce.
What's the story, morning glory?
Uporabniški avatar
sarchika09
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 4. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sarchika09 » 06. Nov. 2009 16:00

^^ tale je bil pa precej vztrajen :D
Uporabniški avatar
obliterator
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a obliterator » 10. Nov. 2009 9:44

Miss M. napisal/-a:Sedimo s kolegicami na pijaci, zraven prideta dva tipa. Eden se zacne z dvema pogovarjat, en pa z mano. Namesto "zivjo" al karkol, mi rece "A se kao nedostopno delas?" (nej povem, da nism nobenga ignorirala, niti se delala nedostopno).. in mu recem, da pac ne. Pa prav "A se ti loh predstavm?" Pa jaz uredu no, mi da roko, rece (izmisljujem si) "Franci". Povem svoj ime... Pa takoj izstreli "Lazes!! ...." ?! .."Dej mi svoj facebook, da bom vidu, ce si res." Whatever. Mu povem, da ne uporabljam facebooka. Pa zabije "Kolk bi ti rekla, da sm star?" In ga mal pogledam in ocenim "Hm, ene 22?" Pa ponosno pogleda in rece "18!" Aha uredu... Pa mi zacne nakladat, da hodi na srednjo gradbeno bla bla bla... In me vprasa, kter letnik sem, in recem tretji. In zacne bluzit, kako kaj v srednji soli... In pac razjasnim, da sem tretji letnik na FAKSU. Reakcija "Ahaaaaa ja sej jst sm tud ze na faksu, sm 87 letnik ves, 22 let star." Ok... kmet... get your story straight...
In nadaljuje s tem porazom od pogovora: "Dej mi uresnic eno fantazijo." Jst: "Zakaj ze?" in on: "vceri ponoc se mi je sanjal, da me je ena punca odvlekla na wc, sklekla in je blo vroce..." Sm zavila z ocmi in mu sam rekla, da ima bedn pristop in ce hoce kam pri kteri pridt, nej ga rajs zamenja. In mi tko vs obupan "Ja kaj pa nej?!" In mu recem, nej bo to, kar pac je. In v tistem momentu mi spet da roko in: "Ok. Jst sm Joze." (prej je biu pa Franci).
Sm se sam stran obrnila, v tistem casu sta pa kolegici ze tadrugega tud odjebali. Pac dva debila, k navzven zgledata cist normalno ampak cist tko; rajs mam sramezljive in pametnejse kot pa zgovorne samozavestne butce.

Sweet Jeebas!
Take osebke bi bilo potrebno kastrirat da svoje neumnosti ne trosijo okoli. Čeprav z takim pristopom se nam ni treba bati :D
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov