Najbolj bedni pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 26. Sep. 2009 15:05

Ja seveda, da pol kasneje, ko mu še enkrat poveš, da nočeš nič drugega od njega, začne težit kako ženske znamo izkoriščat za pijačo. :roll: Tako da raje že na začetku potegnem črto in rečem ne hvala. :wink: Če že na začetku ne rečeš odločno ne, pol bo celo noč težil in se ne bom mogla zabavat pa plesat s kolegico/družbo. Če pa že takoj pokažeš in izraziš nezanimanje, bo šel dalje iskat bejbe in pustil tebe na miru.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 27. Sep. 2009 5:11

Seyfullah se popolnoma strinjam s tabo!
LaHauteCouture problem je v tem, da nekateri tipi mislijo, da če sprejmeš njegovo pijačo "imajo pravico" biti v tvoji družbi in se pogovarjat s tabo
:roll: . Mela sem doskrat take primere, enkrat se mi je pa clo zgodil, da me je tip, ki mi je plačal pijačo, ko sem spila to pijačo in hotla it, prjeu za roko in me ni pustu, da grem stran (WTF?!) ...od takrat naprej nikoool več od nobenga, ki ga ne poznam ne sprejmem pijače, ma ni šans. Tud če jo naroči brez vprašanja in jo kelner prinese do naju s prjatlco, pustiva pijačo tam in se premakneva na drugo mesto. Mogoče mal grdo, ampak slabe izkušnje so me izučile :roll: .
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 27. Sep. 2009 18:56

hehe to sicer ni beden pristop; meni je bil kar simpatičen. ; )
Dans sem šla s kolegico in njenim psom na sprehod, in smo šle mimo igrišča, kjer je par mulčkov metalo na koš...
In je eden vrgu žogo tko ob koš, da se je odbila proti nam, in potem reku če mu gremo iskat žogo. :lol:
P reče kolegica zakaj si pa ne greš sam iskat? Pa on: ta vajin pes čist preveč hud zgleda, pa si ne upam jit mimo.. (naj omenim da je pes tak mali skodran cucek, in ma pomojem kakih 7 kg :D )

Potem smo mu dale tisto žogo, in naju je nekaj spraševal iz kje smo, pa če bomo tud zvečer kej naokrog; s kolegico sta celo ugotovla da mata neke skupne znance.. ; )

Men je bil ful smešen, ker se je skos delal, kao da se ful boji tistega psa, tamal je mel pa še bolj veselje okrog njega skakat in se slinit. :D
Leja88
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Leja88 » 28. Sep. 2009 12:19

ravnokar sem doživela najbolj beden pristop moškega.
zgleda da me je tip čakal ravno pred bajto, ko priden od bankomata nazaj, pa me vpraša če sem samska in če mu dam telefonsko številko. Tipa sem prvič videla. on pa pravi, da me večrkrat vidi da grem s psom na sprehod in da se šetam okoli.
Čist ne maram takih vsiljivcev.. sem ga kar lepo odslovila, dečko tako pa nebo šlo... poleg tega je zgledal veliko bolj starejši od mene in neki šminkerski gay al kaj jaz vem..:irre:
kriza no :stupid:
Bodi to kar si
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a rebelgirl » 28. Sep. 2009 12:27

za vikend...

ob na smrt pijani kolegici, ki sem ji noge skup držala, da ni glih vsega pokazala in se še bolj osmešla, kot se je, se en debil vrine do mene in prbije:

a si ti vedn tok resna?

wtf teb ni jasn?!?
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 03. Okt. 2009 20:32

Ok, vceraj dozivela enega najbolj bednega s strani enega bruca :flehan:
Stojimo pred referatom v vrsti kake pol ure in sem opazla da me dec pred mano stalno gleda. Ok, pac, me gleda :D In pol po pol ure rece meni, ki sem drzala studentsko izkaznico, ce je to kartica iz bankomata? In se smeje. In jaz ga sam gledam o__O in "kaj?" in on spet " a je iz bankomata?" in jaz "JA :I" in se obrnem proc in VSI moji kolegi v smeh. A ne no, a ravno taki me morejo pecat. Dec se je potem po hitrem postopku pobral. :D
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Ty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 12. 2004
Kraj: Polhov Gradec

Neprebrana objavaNapisal/-a Ty » 12. Okt. 2009 22:37

najbolj vžge spontanost...ponavadi sem čekiral tipe ko so uletaval puncam,pa sem pol kako prbil da smo se vsi smejal.
Dgrač pa nikoli nisem uporabljal fraze aviona,astonauta in podobne james bondovse variante.Je pa res da take glupe fore vžgejo :) Nažalost je tko.Vsaj če sodim pri prijateljih.
Uporabniški avatar
Podganca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Podganca » 12. Okt. 2009 22:39

Jaz cenim izvirnost :D
Ty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 12. 2004
Kraj: Polhov Gradec

Neprebrana objavaNapisal/-a Ty » 12. Okt. 2009 22:54

Raje ne napišem kakšne pristope sem imel,ker pol mi bo katera rekla da je pa za ta pristop brala na cosmo forumu.
Čeprav v sloveniji bolj malo operiram :)
Ampak če si izviren,pa da ne razmišljaš z spodnjo glavo,pol ni problem spoznati.
Več je možnih načinov.Pa moraš biti komunikativen
Uporabniški avatar
.drama.queen.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a .drama.queen. » 13. Okt. 2009 21:47

heh jz pa kelnarim ob vikendih in ponavad me tud pobira ob smeha ob določenih tipih...sploh ko se napijejo, pol majo pa svoje izpade, jao meni..v soboto, ko je bila fuzbal tekma, se je grupa tipov pred tvjem prav prisrčno nasekala in pol je en tam cel masten v mne buljil, ko sm skakala s pladnjem sem pa tja,pol ugotovim, da me snema s telefonom :roll: in pol si je kupu liziko v obliki srčka in jo tam lizu ko ena krava pa opletal z jezikom pa mel neke zgrešene poskuse seksi zijanja v mene in majke da je zgledal ko kak prizadet otrok :lol: ampak se ponavad trudim vse na hec pa zajebancijo obrnat, pač šiht je šiht in jz uživam v tem kar delam, taki pobi mi kvečjemu nudijo dost materiala za salve smeha s prijateljicami na kavi drugi dan :D

pa še enga se spomnem enkrat...mi je pol ure nakladal o svoji hondi pa usnjenih zadnjih zicih, pa da bi jih lahk šla pogledat z njim in reees kr ni nehu, pa ga nism mogla drugač dati na mute kukr da sm mu rekla da pol pa res škoda, da nima bemfla :twisted: pa je dobu svoje vedro mrzle vode po glavi.. bolš bit wannabe pleh p***a za sekundo dvajst, kokr pa met nakladača za šankom čist cel večer :wink:
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 13. Okt. 2009 22:13

.drama.queen. napisal/-a:mi je pol ure nakladal o svoji hondi ... sm mu rekla da pol pa res škoda, da nima bemfla

potrjujem...hondaša najlažje z benflnom utišaš! :D se mi zdi, da je to najbolj osovražen avto hondašev... :D :D :D
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 5. 2009
Kraj: Mars

Neprebrana objavaNapisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO » 13. Okt. 2009 22:16

zakaj se punce napijete do te meje da ne veste kje ste niti da ne veste kaj počnete....to tolk grdo zgleda da res ne morš verjet ;)

sam tko da vam povem....tist tip k te ne bo hotu nategnt bo reku da pijano punco vidit je groza....tist ki te pa bo bo pa reku, oz. nč ne bo reku sam sleku te bo :P
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 14. Okt. 2009 13:50

^^temo o bednih pristopih žensk tudi že imamo :razz:
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a rebelgirl » 14. Okt. 2009 14:12

.drama.queen., hahahaha, tist tvoj taprvi z liziko je mogu bit pa res legendarn, haha :) si me prav nasmejala zdle s tem :)
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 14. Okt. 2009 15:07

Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:zakaj se punce napijete do te meje da ne veste kje ste niti da ne veste kaj počnete....to tolk grdo zgleda da res ne morš verjet ;)

sam tko da vam povem....tist tip k te ne bo hotu nategnt bo reku da pijano punco vidit je groza....tist ki te pa bo bo pa reku, oz. nč ne bo reku sam sleku te bo :P

:rofl:
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov