Najbolj bedni pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 23. Sep. 2009 9:56

"A bi kej spila" je meni čisto normalen pristop, pa četudi ga izreče nekdo, ki mi ni všeč. :) Ene res pretiravate. Je pa res, da ne bom sprejela pijače od nekoga, ki mi ni všeč, samo zato, da bi bila prijazna, ker izkoriščam pa spet ne. Raje že na začetku povem ne hvala in ga na prijazen način odslovim, razen če se je kljub temu pripravljen normalno pogovarjati. :wink:

Seveda pa je logično, da če me bo ogovoril tip, ki mi je všeč, in uporabil še tako obrabljeno frazo, me bo vseeno očaral (razen kakšnega opolzkega ogovarjanja ali žvižganja za mano, tega pa niti pri najboljšem tipu ne bi tolerirala). :flop:
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 23. Sep. 2009 11:32

evva napisal/-a:-"ej js sm teb ful všeč, a si ti tud men?" (otročja, pa ponavad pod vplivom alkohola)

:lol: men je pa ta res smešna pa posrečena :)
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
Veron|ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Veron|ka » 23. Sep. 2009 11:46

men so tud bli tko k evvi zmeri bolj ušeč tipi hard to get.. ker neki kar bi lahk hitr dobila, ni tako zanimivo kot en, ki se morš dejansko mal za njega potrudit, da ga osvojiš ..

drgač pa bednih pristopov je miljon, mene ful recimo odvrne že to, da je tip ful slinast pa ful skače skos okol mene.. vrjetno oni mislijo, da meni to ušeč ker je tako pozorn, ampak je veeeelik minus to..

drugače pa zadnč mi en reče: "uuu mačka, sam sm doma, a prideš z mano?" (ja halooo šla bom s tabo, pa prvič te vidim)
al pa nasploh, če je tip ful pijan ko ma takrat kao fuuul samozavesti.. :roll:
al pa bedna mi je tud bla, da je en pršu do mene in reku: "TI BOŠ MOJA!"
pa bli smo 1x na partyju in pride en in me vpraša: "živjo, a ti je dougčas?" (ja plesala sm in pila, zelooo mi je dolgčas.. haha niti delovala nism tko, ker sm bla z mojimi puncami)

drugače se meni tudi ne zdi napačen pristop, ko ti nekdo reče če boš kaj spila.. saj konec koncev se lahko tako spoznata, če mi kdo pač ni všeč mu rečem nazaj: ne hvala :) al pa tudi če sm kje zuni in ga žuram, če me kdo vpraša če grem na cigaret z njim, pol grem.. sej se ne moreš sredi dancefloora pogovarjat, razen če maš megafon.. sam tu je spet trik, nikol ne veš kero cigareto on misli.. ka pa veš kaj on misli, ko reče: a bi šla malo pušit :rofl:

bi mogli napisat že skor knjigico, kako pristopiti do punce :D

The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.
They must be felt with the heart.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 23. Sep. 2009 12:02

jaz sem pred leeeeeeti v diskaču pristopil do enega dekleta ter ji rekel: živjo. rad bi te spoznal. te smem povabiti na pijačo? pa je rekla: ne.

potem sem ji pa rekel: te vabim na pijačo, ne v posteljo! pa je rekla: da! :)
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 25. Sep. 2009 2:15

hahha ta je zihr pršla s 500 tolarji ven žurat, pa si ji lih prav prišel. Me je sram priznat, ampak pred leeeeeti sem bla mogoče to tud jaz hahahahah. Ok, dost heca...

No naj razložim še zakaj mi je beden pristop "A boš kej spila?" --> Govorimo namreč o pristopu, kar pomeni, da gre za prvi stik z nekom, ki ga (v večini primerov) ne poznaš. Meni se je večinoma dogajalo, da so me tipi spraševali "A boš kej spila?" , pred sabo pa že imam pijačo in se mi pač bedno zdi :roll: , ne kako ti je ime, ne kdo si, ne nč . Glej, prid do mene, reč "a se loh spoznava?" , da vidš če sploh sm za stvar, pol se bova pa naprej o pijači pogovarjala (ko spijem svojo, hahahah :D ) . Ne, ampak resno, ne vem zakaj, ta pristop mi gre ful na živce.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 25. Sep. 2009 6:14

evva napisal/-a:hahha ta je zihr pršla s 500 tolarji ven žurat, pa si ji lih prav prišel. Me je sram priznat, ampak pred leeeeeti sem bla mogoče to tud jaz hahahahah. Ok, dost heca...

pred 10+ leti... :wink: pa ni ostalo pri golem pitju ene pijače ampak sva klepetala kar lep čas... :)
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 25. Sep. 2009 23:27

aha, pol je bil pa zgleda lucky day, upam, da se ni samo pri klepetu končalo :wink:
LaHauteCouture
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a LaHauteCouture » 25. Sep. 2009 23:34

Pa komplicirate nekatere.. če pride tip do tebe in ti nekaj neumnega prbije, mu pač nekaj še bolj neumnega prbiješ nazaj.. ne pa ene, k ga pogledajo v stilu "okeeej kaj pa teb ni jasno?" pa grejo stran.. pa tudi če pride s kakšno obrabljeno foro.. če se je on potrudil in prišel do mene, si zasluži, da mu namenim vsaj par besed..
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 25. Sep. 2009 23:40

evva napisal/-a:aha, pol je bil pa zgleda lucky day, upam, da se ni samo pri klepetu končalo :wink:

ne spomnim se podrobnosti... :wink:
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 6. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Seyfullah » 26. Sep. 2009 11:32

LaHauteCouture napisal/-a:Pa komplicirate nekatere.. če pride tip do tebe in ti nekaj neumnega prbije, mu pač nekaj še bolj neumnega prbiješ nazaj.. ne pa ene, k ga pogledajo v stilu "okeeej kaj pa teb ni jasno?" pa grejo stran.. pa tudi če pride s kakšno obrabljeno foro.. če se je on potrudil in prišel do mene, si zasluži, da mu namenim vsaj par besed..

Ja in ti si zdj predstavli,da pride do tebe en polizanc,z miljon brilantine na glavi in ti reče EJ PUNCA JST SM TEB FULL VŠEČ KAJ PA TI MEN in se začne smejat in valda mal naprej njegovi kolegi k zgledajo k da jih je poplava vrgla vn in se smejijo in un še kr navaljuje,čeprov mu ne pokažeš zanimanja...Taki kreteni si ne zaslužjo niti besede kaj šele kej druzga,k eetaq v teb vidjo sam kakšno rt maš kako bi te po*ukal n se pol hvall okrog :? Ampak me smo pametne in ns to ne zanima :D
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 26. Sep. 2009 11:40

^^ jaz večji "problem" za dobro izgledajoče ženske vidim v tem, da jim v kakšnem diskaču na vsakih 5 minut kakšen tip pristopi...in če gre takšna ženska s kakšno prijateljico na pijačo in čvek, znajo biti ti vsakopetminutni pristopi verjetno zelo nadležni... :)
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Seyfullah » 26. Sep. 2009 11:43

Joj k kr e nehajo peesda,kr težijo,grem vn s kolegico na kavo in nevem si mava velik za povedat in kr teži skos,če bova kej pile pa rečem ne n kr dj no dj no,pa natakarju naroči nej gre do naju pa naj naročiva in nevem kaj mislm leave us alone...Ja pa u diskaču plešeš pa se znoriš pa kr teži pa kok si huda pa djva neki spit pa nvem :?
LaHauteCouture
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a LaHauteCouture » 26. Sep. 2009 12:13

Seyfullah napisal/-a:Joj k kr e nehajo peesda,kr težijo,grem vn s kolegico na kavo in nevem si mava velik za povedat in kr teži skos,če bova kej pile pa rečem ne n kr dj no dj no,pa natakarju naroči nej gre do naju pa naj naročiva in nevem kaj mislm leave us alone...Ja pa u diskaču plešeš pa se znoriš pa kr teži pa kok si huda pa djva neki spit pa nvem :?

Ja in v čem je problem..? pa ti naj plača pijačo če mu je to v veselje, konc koncev še vedno lahko poln kozarec pustiš in greš.
Pa če pride do tebe in ti reče
EJ PUNCA JST SM TEB FULL VŠEČ KAJ PA TI MEN mu pač poveš da glede na to, da je on prišel do tebe, si očitno ti njemu všeč, on pa teb ni čist nič.
eh otresit se bedakov je pa res tamal problem..
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Seyfullah » 26. Sep. 2009 12:28

Ah sj vem se jih otresam vsak dan,sam k si napisala da zakaj pa ne bi šla z njim na pijačo,ker se je kao tok potrudu do tebe pridt...Nevem ej vsak ma svoje mnenje jst vem,da ne grem pa če tud bi bla prosta in nevem kaj...Vse je odvisno kako tip pride do tebe na kakšen način ti pristopi!
LaHauteCouture
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a LaHauteCouture » 26. Sep. 2009 14:12

nisem rekla da bi šla z njim na pijačo, samo plača ti jo naj (če že vztraja) ti jo pa spij potem s svojo prijateljico :D

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov