Najbolj bedni pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 27. Avg. 2009 17:49

Ne vem zakaj, meni osebno je zelo moteče, če pristopi tip, ki me je očitno slišal gobcat, pa pribije nekaj v stilu: ''ti si pa s tam pa tam anede'' in pri tem fali na ful (eden me je na primer vprašal če sem z Gorenjske pa imam drugače kar močan kozjanski dialekt). Takisto me moti če načne pogovor z ''ej, s kod pa si ti?'', čeprav mi ni jasno, zakaj me to sploh tako moti (očitno so to foro ubrali sami neprijetni pobči).
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Valeria » 27. Avg. 2009 18:22

Pa tudi odvisno kakšne volje sem bila, ko me je kateri pecal, če sem bila zelo slabe volje, ni nič pomagalo, tudi če je bil simpatičen dečko z objektivno gledano simpatičnim nastopom, se mi je zdelo bedno in sem si samo mislila "daj spelji se nekam, kaj mi tu nekaj težiš"..

Skratka, da tip uspešno ogovori dekle, se mora kar nekaj okoliščin poklopit...

:D
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 27. Avg. 2009 19:33

Lady_T_Bee napisal/-a:in kako je zdej ko ste stari? :D

Zdaj jim ne iščem več žensk...jih imam že poln kufer (ne njih ampak žensk) :lach: :P

Kakšno sporočilo pa tak moški spusti ženski, da kolega pride do nje in ji reče da ne upa do nje priti njegov kolega...
Katera si pa želi enega mečkača, ki še prvega stika ne zna vzpostaviti in ne premore toliko samozavesti in samopodobe, da stori ta korak.
Samo to so pomoje tudi malo starši krivi da so vzgojili takega fanta na ta način. verjetno so mu dali povštre na kolena, da ko bo padel da se ne bo obdrajsal in da ne bo bubalo in kri tekla.
:roll:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 27. Avg. 2009 20:52

Men je pa ful bedno, če npr kdo povabi na pijačo, in potem on nekak misli da je na zmenku, če prav jaz pač mislim da gremo samo na kavo. Pa dobr no; meni 15 min pitja kave po faksu s predstavnikom moškega spola ne predstavlja zmenka...
Ravno danes npr sem se šla učit v čitalnico, in sem tam srečala enega znanca. In se pač normalno pozdraviva, mal pogovarjava; in potem on če me lahko povabi na kavo. Jaz pač rečem ok; in greva zdraven v nek bar, in se pogovarjava o vsakdanjih stvareh, počitnicah, faksu itd. (pač čist res osnovne stvari, o katerih lahk čvekaš tud z bako na avtobusu)..

In potem ko sem rekla da bom počasih šla, je začel nekej v stilu da sem mu ful všeč, in da je vesel da sva se začela tako lepo spoznavat. In zdej še vedno najeda po sms-ih, in ma neke sluzaste in vsiljive pripombe. Pa na fb mi je sluzasto pokomentiral vse 3 slike ki jih celo imam na fb- tako mi je šel na živce da sem ga kar zbrisala.Aja, pa med pogovorom sem mu nekajkrat omenila da mam tipa, in tud že na prve sms-e sem mu odgovorila tako da bi lahko dojel da mi ni do njega.

Zdej ne vem; pač meni je samoumevno hodit na kave s znanci, prijatelji, kolegi v dvoje. Eni pa očitno to dojemajo kot ne vem kaj... :nixweiss:

In zdej mi še vedno pošilja sms-e (ker se ne javljam več na klice), pa teži zakaj sem ga zbrisala iz facebooka.

Mah sej ne morem vrjet da se ževciram zarad tega, ampak me res vržejo iz tira takšni vsiljivi pristopi...

(mogla sem se skašljat... :? )
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Valeria » 28. Avg. 2009 11:59

Ja fun, eni so pač pacienti, kaj češ in mislijo, da se "nekaj dogaja" že, če spregovoriš 3 stavke z njimi, bog ne daj, da sta skupaj na pijači!

Če so zadeve v glavah pošlihtane, pa s takimi pijačkami ni težav, jaz grem pogosto s kakšnim sodelavcem na drinko,pa čeprav imam tipa..
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 28. Avg. 2009 12:52

@ryu10kyu: jaz se čisto strinjam s tem. Ne bi se želela zaplest z moškim, ki si ne upa niti pristopit in rečt živjo, ker bi se mi zdelo da bo tudi drugače v zvezi kar naprej nekaj mečkal in bom za vse sama oz. bom jaz morala kar naprej nekaj "težit" in organizirat, da se bo kaj kam premaknilo.
To, da so pa eni starši otroke res scrkljali do nemogočga je pa druga varjanta...že če grem na kavo pa vidm pr sosednji mizi kako recimo mama ravna s svojim malčkom me včas kr zmrazi. No in iz tega potem zraste čisto nesposoben človek (ne glede na spol), poznam namreč dva brata, ki sta prišla k svojim prijateljem (stara sta bila ene 17 let) in sta rekla, da sta lačna nakar prav mama od prijateljev da je hladilnik na razpolago in naj si naredita sendviče...odgovor je bil: Ne znava! :roll:

@fun: tega tudi jaz ne razumem, zame so te kave po faxu pač druženje...sploh če maš vmes čas itd. nikol ne sklepam da gre za zmenek in se mi je tudi že zgodila podobna situacija. Ena je bila pa sploh smešna, ko je en tip ki me je videl 2x (jaz njega sploh poznala nisem) zatežil mojmu prjatlu s katerim sm bla na kavi in ga pozna) da kaj mu hoče me spelat?!! Mislm resno no..a sm omenla, da se sploh poznala nisva?! :evil:
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 3. 2006
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a prinzessin » 06. Sep. 2009 22:33

Ne vem, če sem o tem že pisala, pa vseeno-sm se zdele spomnala na to, ko je bil omenjen faks.

Lani v začetku predavanj se odpravljam iz stanovanja(privat), pa se srečam s poštarjem, ki je ravno prinesel pošto. No, bile so neke škatle za dostavo, pa mu še en pomaga, grem dol po stopnicah, pa me un poštar tk nagajivo pogleda:"A boš pa znala prit do tja?" Js:"Kaj? Kam? Js grem na faks zdajle..." On:"Ja, sn mislil, da bo taka lepa punca težko našla pot!" Jaz: " Ha? Do faksa bom menda pa že znala, a se ti zdi, da ne bom?" On:"Ka pa vem, sem mislil, da mogoče ne veš, kam it, ti bi lahk pokazal..."
Mn nč jasno, še čist zaspana tudi, pa ga sam vprašujoče pogedam, pa grem do proti faksu...in potem se mi je počasi posvetilo, da je najbrž flirtal z mano :) Mi je blo kar žal, da nisem bla bol naspana pa bi mogoč skapirala, da me osvaja pa to-ker je bil navsezadnje zanimiv tipček, sam okoliščine so bile malo nerodne.
I am not an enigma, just a contradiction!
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 10. 2004
Kraj: Frigate Bay

Neprebrana objavaNapisal/-a Rhea » 06. Sep. 2009 23:10

O o, sem enega ultra zabavnega dozivela ravno prejsnjic. Me gospodic na chatu klikne in v prvo izjavi: "a ves zakaj si ti tako dobra mrha?"

Cesa vse clovek ne dozivi. :lach:
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 9. 2007
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a KristinĆk » 07. Sep. 2009 14:27

js pa zadnjič tko delam za šankom..pa prideta tko dva tipčka do mene..taka lušna :) pa me oba uprašata- ej bejba pa kaj je twoj fotr astronavt? js pa u smeeeeeh..se začnem režat in sm kr sama dokončala tist kar sta hotla naprej povedat..no nazadne smo se vsi pošteno nasmejal in je prou kjut izpadl.. sam če neb prej na kozmotu prebrala o čem se gre, neb vedla in bi ju sam pogledala wtf :?: :)
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 07. Sep. 2009 15:22

KristinĆk napisal/-a:js pa zadnjič tko delam za šankom..pa prideta tko dva tipčka do mene..taka lušna :) pa me oba uprašata- ej bejba pa kaj je twoj fotr astronavt? js pa u smeeeeeh..se začnem režat in sm kr sama dokončala tist kar sta hotla naprej povedat..no nazadne smo se vsi pošteno nasmejal in je prou kjut izpadl.. sam če neb prej na kozmotu prebrala o čem se gre, neb vedla in bi ju sam pogledala wtf :?: :)

ahaha to sm pa jz pisala ja, da sta mi 2 tipčka rekla na enm pikniku lool sam da pr men je blo,če sta starša astronauta lol sam useen sj astronauti ne deljo raket zdj k pomislm hahaha jz sm tut šla v smeh :D
pirrt
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a pirrt » 07. Sep. 2009 18:53

ryu10kyu napisal/-a:Kakšno sporočilo pa tak moški spusti ženski, da kolega pride do nje in ji reče da ne upa do nje priti njegov kolega...
Katera si pa želi enega mečkača, ki še prvega stika ne zna vzpostaviti in ne premore toliko samozavesti in samopodobe, da stori ta korak.
Tudi jaz nisem imel poguma pristopit k puncam, vse dokler nisem prišel do prvih izkušenj (zveza in vse kar sodi zraven). Takrat mi je samozavest zrasla, in sedaj lahko pristopim h katerikoli punci in jo ogovorim.
Uporabniški avatar
Auraya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Auraya » 14. Sep. 2009 15:30

...
Zadnjič spremenil Auraya, dne 20. Jun. 2011 18:21, skupaj popravljeno 1 krat.
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kokica87 » 14. Sep. 2009 16:18

En model na prijateljičini žurk: Ej punči, ful mal lepe učke, sam škoda ker so rjave, te baje lažejo...
Uporabniški avatar
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *sanja* » 14. Sep. 2009 16:27

Meni je en tip (star okrog 35), s katerim že več let vsako poletje delam v tovarni (nikoli nisem prav delala z njim na stroju, ampak se dostikrat srečamo, med malico skupaj sedimo in se tudi kaj malega pogovarjamo), začel na neki žurki govorit, da kako sem lušna, simpatična, bla bla bla, potem pa začne nakladat, kako je on mene že v službi večkrat opazoval in mi začne razlagati, kje me je videl (na katerem stroju). Jaz mu povem, da na tistem stroju še nikoli v življenju nisem delala, potem se pa on začne opravičevat, da me je zamešal z neko drugo (s katero si nisva prav nič podobni) :rofl:
In to se je zgodilo že dvakrat, da je on mene v pijanem stanju osvajal, pa ni vedel, katera sem. :roll:
Uporabniški avatar
Auraya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Auraya » 14. Sep. 2009 17:36

Sm kelnarla pa me pokličejo trije tipi: a so tvoje joške taprave? ja kolk maš pa modrc podložen? ne verjamem, a lohk potipam? :roll:

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov