Najbolj bedni pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
maissi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a maissi » 25. Avg. 2009 12:39

hahahaha tale s pingvinom je res huda. Če bi mi kdo kej tazga rekel bi šla takoj z njim na pijačo. Ampak zdej ne, k že vsi poznajo foro :razz: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 25. Avg. 2009 18:02

Ti moraš biti vzrok globalnega segrevanja!

Verjameš v ljubezen na prvi pogled ali moram še enkrat mimo?

Živjo! Ime mi je Šansa. Jo imam?

Ali mi lahko posodiš telefon? [Zakaj?] Ker sem obljubil svoji nekdanji, da jo pokličem, ko najdem boljšo.

Toliko časa si že v mojih mislih, da bi ti moral zaračunati stanarino.

:lach:
Te so mi kar posrečene, pa četudi jih izreče kdo, ki mi ne bi bil všeč, bi me pa vsaj nasmejal. :D Nekatere druge pa so kr neki ali pa precej neokusne. :?
Uporabniški avatar
Čokolada**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Čokolada** » 25. Avg. 2009 19:05

Jst sm bla pa zadnjič v eni gostilni, bolj kot diskoteka je.In smo s frendicami stale v krogu, za nami je bila pa miza za katero sta sedela fant pa punca,pa še en tip. In potem mi ta,ki je imel punco reče, da bi se tisti drugi rad pogovarjau z mano.
Ja človk če si pa sam ne upaš do mene pridt, potem se nimava kaj pogovarjat. :roll:
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 25. Avg. 2009 19:52

Čokolada** napisal/-a:Jst sm bla pa zadnjič v eni gostilni, bolj kot diskoteka je.In smo s frendicami stale v krogu, za nami je bila pa miza za katero sta sedela fant pa punca,pa še en tip. In potem mi ta,ki je imel punco reče, da bi se tisti drugi rad pogovarjau z mano.
Ja človk če si pa sam ne upaš do mene pridt, potem se nimava kaj pogovarjat. :roll:

Haha, sem doživela enkrat nekaj podobnega... Je "moral" kolega od tistega bojazljivega tipa prit do mene in me vpraša oz. bolj prosi: Ej, a bi ti šla mal tja do mojega kolega, ker si mu všeč in bi te rad bolje spoznal?" Pa sem rekla, fajn da si prišel povedat, ampak mi razloži, kako me bo bolje spoznal, ko pa si ne upa niti do mene pristopiti? A boš moral ti govoriti namesto njega? Pa se je sam nasmejal, pa rekel, da bo šel po njega, ampak si na koncu tisti tip itak ni upal do mene. :D
Uporabniški avatar
Čokolada**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Čokolada** » 25. Avg. 2009 20:03

Tamala_mrha napisal/-a:
Čokolada** napisal/-a:Jst sm bla pa zadnjič v eni gostilni, bolj kot diskoteka je.In smo s frendicami stale v krogu, za nami je bila pa miza za katero sta sedela fant pa punca,pa še en tip. In potem mi ta,ki je imel punco reče, da bi se tisti drugi rad pogovarjau z mano.

Haha, sem doživela enkrat nekaj podobnega... Je "moral" kolega od tistega bojazljivega tipa prit do mene in me vpraša oz. bolj prosi: Ej, a bi ti šla mal tja do mojega kolega, ker si mu všeč in bi te rad bolje spoznal?" Pa sem rekla, fajn da si prišel povedat, ampak mi razloži, kako me bo bolje spoznal, ko pa si ne upa niti do mene pristopiti? A boš moral ti govoriti namesto njega? Pa se je sam nasmejal, pa rekel, da bo šel po njega, ampak si na koncu tisti tip itak ni upal do mene. :D

Jst sm pa kr temu sramežljivemu rekla če ne ve govort al kaj, da mora njegov kolega spraševat.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 25. Avg. 2009 20:09

S tem sem jaz dosti žensk spoznal, ko sem šel do njih in jim rekel da s všeč mojemu kolegu one so pa rekle jaz bi raje tebe spoznala kakor njega in me gledala ter se mi smejčkala.
V bistvu nobena ni rekla daj da ga vidim in se potem odločila...vse so meni rekle rada bi te spoznala. Tako da sem včasih kar do njih šel ne glede ali je bila kolegu všeč ali ne, ccc :lach:
To je bilo še takrat ko smo bili mladi...cca. 15-18 let nekje...
Koliko so pa teli vaši primeri stari? :gruebel:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 25. Avg. 2009 20:37

10. Se me spomniš? O, saj res, srečala sva se le v mojih sanjah.
11. Živjo, kaj bi rada za zajtrk?
13. Zdravo, a ti je že kdo povedal, da imaš zelo lep zob?
18. Moraš biti čarovnica, saj vsakokrat, ko te pogledam, vse ostale izginejo.
39. Lahko me poljubiš, če se motim, toda ali nisi ti najboljša prijateljica moje babice?
pa pingvin

uno wtf hehehe

luštno :lol: če je še kak sexy tipček ga pOJEM :D

Mi je pa zadnjič edn govoru stavke enega za drugim:
Ti si najlepša tukaj.
Jaz danes ne bom mogel spati, ker bom mislil nate...

in še in še... sploh ga po določenih stavkih nism več hotela poslušat, ker sm mu lepo reka, da me oprosti ne zanima... omg, pa kar ni hotel odnehat, pol je še 2. prišel. In ponavljal... oprosti če te vznemirjam. Pa jest.. ok je... Pa spet: Res oprosti če te vznemirjam in ni hotel oditi. Sem si mislila, kako se en folk ponižuje al kaj... meni je blo glupo za popizdit, sem prav jezna ratala.

Sej ne rečem, prvo je komplimet, če ti kdo kj reče... al pa pristop do tebe, al pa ne vem se ti nasmehne... Ampak če model mori, potem pa res ne vem. Ko sem šla na wc je moril moji znanki za mojo cifro in jo moledoval, češ da sem res posebna punca itd. wtf :? včas se počutiš kot da si s psihiči obkrožen :cry:

Enkrat mi je eden napisal: Te kaj bolijo noge, ker mi že celi dan hodiš po glavi.... pa se mi je zdelo res posrečeno :oops: potem pa od kolegice zvem, da je to en tistih stavkov, da si ga ni sam izmislil, pa je sledil malo razočaran hhhehe

Sm morm pa bit mal pijana, al pa nevem mi more bit model za dol past, da mi je kaj takega posrečeno heh

Če bi mi najlepši tip rekel: Ti si najlepša tukaj, ne vem... če bi me osvojil, bi se počutla ceneno in neumno mal. Tko da taki stavki palijo bolj tko :lol:
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 25. Avg. 2009 22:05

marypa napisal/-a:Če bi mi najlepši tip rekel: Ti si najlepša tukaj, ne vem... če bi me osvojil, bi se počutla ceneno in neumno mal.

točno to.
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 26. Avg. 2009 9:09

ryu10kyu napisal/-a:Koliko so pa teli vaši primeri stari? :gruebel:

Ta moj primer ne vem koliko je bil star... prisodila bi mu kakšnih 23, kaj pa vem. Je pa se pri sestri (26) zgodilo, da je kolega od enega (oba 30) moral it do nje in ju nekako spravit skupaj za plesat pa to, ker si on ni upal. :? Drgač ta njen primer se je odvijal v eni manjši restavraciji, kjer so imeli zaključek leta v službi in je še eno drugo podjetje tam praznovalo. :) Sam to "preko prijateljev" se mi zdi res mimo, pa če je tip star 18 ali 30 (v tem primeru še bolj :eek:).
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 26. Avg. 2009 10:26

[quote="marypa"]10. Se me spomniš? O, saj res, srečala sva se le v mojih sanjah.
11. Živjo, kaj bi rada za zajtrk?
13. Zdravo, a ti je že kdo povedal, da imaš zelo lep zob?
18. Moraš biti čarovnica, saj vsakokrat, ko te pogledam, vse ostale izginejo.
39. Lahko me poljubiš, če se motim, toda ali nisi ti najboljša prijateljica moje babice?
pa pingvin

to je men u inboxu na enmu aprtyju en tip, kao škot v angleščini, ful muska nabijala, nč ga nism slišala, jebal se mi je zanjga, sma hotla sm noret, plesat..pa on men, ej ful maš lepe zobe pa kok so beli pa krneki haha ej ful si paliu name morm rečt :lol:
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Valeria » 26. Avg. 2009 20:12

Mah, to je vse subjektivno, kaj je beden pristop in kaj ne, ko sem še bila samska,če mi je nekaj na tipu bilo anti (karkoli, ni nujno, da je s tipom, kaj narobe, pa se ti lahko zdi pač anti, čeprav je dejansko čist normalen), mi je bilo bedno, karkoli je naredil in nasprotno, tip, ki se mi je zdel zanimiv, je dosegel svoje s čist povprečnim ali celo podpovprečnim pristopom in si zagarantiral najmanj mojo pozornost in kakšno pijačko.
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Summer055 » 27. Avg. 2009 6:36

točno to.
Če ti en tip, ki ti je všeč reče npr imaš lep zob, si mislš: Ooo, ušeč so mu moji zobje in podobno
Če ti pa to reče en, ki ti ni všeč si pa mislš kje je tako bedno foro pobral in kaj jesploh hotu povedat.

Čeprv tole z zobom men izpade, kot da maš samo en zob lep, ostale pa grde. :razz:
Don't worry, be happy!!
prc
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a prc » 27. Avg. 2009 13:36

Evo ene ste zadele bistvo:

Čeden tip ogovori dekle: Ti si pa kot čarovnica! Ona: Seveda, da naju s čarovnijo prenesem na samotni otok, kjer bova uživala na plaži.

Manj čeden tip ogovori dekle: Ti si pa kot čarovnica! Ona: Dej model spel se nekam, sebe poglej. Pa ne vtiki se v druge če te noben ni nč uprašu.

itd

...
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 27. Avg. 2009 16:26

OK, mogoče bi ktera nasedla.

Če meni Enrique Iglesias reče, da sem kot čarovnica mu lahko samo ponudim, da ga nabašem na metlo in ga zapeljem nekam v sredino Kočevskega Roga.

Nikoli nisem razumela zakaj kakšen tip reče punci da je grda. S kakšnim namenom? Da ji reče lepa je z namenom da jo zapeca, razumljivo. :)

Pa logično, da v primeru da pogovor začne oseba, ki ti je simpatična se boš z njo pogovarjal. Z nekom, ki ti je antipatičen/grd (kakorkoli) pa ne. To pravim zdaj za "pogovore" v diskoteki, kjer ne iščeš nekih globokih prijateljstev in biznis partnerjev. :D
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
Lady_T_Bee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_T_Bee » 27. Avg. 2009 16:42

ryu10kyu napisal/-a:S tem sem jaz dosti žensk spoznal, ko sem šel do njih in jim rekel da s všeč mojemu kolegu one so pa rekle jaz bi raje tebe spoznala kakor njega in me gledala ter se mi smejčkala.
V bistvu nobena ni rekla daj da ga vidim in se potem odločila...vse so meni rekle rada bi te spoznala. Tako da sem včasih kar do njih šel ne glede ali je bila kolegu všeč ali ne, ccc :lach:
To je bilo še takrat ko smo bili mladi...cca. 15-18 let nekje...
Koliko so pa teli vaši primeri stari? :gruebel:

in kako je zdej ko ste stari? :D

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov