Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
ryu10kyu napisal/-a:Odvisno od ženske kako gleda na situacijo in kako sprejme hec.
Dobro ne rečem, da se model pripopa nate in ti najeda in se mu vidi da se dela frajerja v resnici pa ne opazi, da ženska komaj čaka da se spoka.
Samo da pa daste take banalne zadeve med najslabše pristope in ne vem kakšne grozne stvaritve z moške strani mi je dosti smešno...
Jz sm hotla dat med smešne izjave pa sm pol najdla tole temo pa sm ruknla. Sej da nauš misnla, jz sm še preveč za hece, jz sm pač padla v smeh, smo se še menil pol neki pa zajebaval..nobenga odziva v smislu, kter debil. Jz se ponavad še takim pristopom k so res mim smejim, k bi kera ženska deca že počla pa bla užaljena pa blabla..
pač jz nism fina, zto me pa moj pol krega kva se z usakim zastopm
...hm never tko da jz nism mogla nobenmu še rant ega hehe
to pa ja ni nč tazga se je hotu pogovarjat. sam tista bedna, kok punc se zagna grebe - pa nej bo pol z tistimi ane hehepa je začel en: ja punce kaj pa tak pozno zunaj?? a vaju ni nič strah? ...jaz pa tisti "daj speli se" izraz na obrazu
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
danes en model sred belega dne pri Savi, kjer sva s prijateljico pekli čevapčiče.
Pride zraven in začne neki sprašvat če pečeva pa če bova jedli... (najprej sm mislila, da bo kj teživ ker sva meli žar). Pa kr stoji zraven naju in ga midve mal čudno gledava kot nj se že spelje. Pa naju vpraša če bi mele masažo pa mu midve rečeva: ne hvala. Pa spet kr stoji pa vpraša če bi midve zmasirali njega pa midve spet ne hvala. Pa bil je enkrat starejši od naju. In pol pride do naju in si odpne hlače pa ga vn potegne pa si ga tm začne... Jst sm mela pa lih en ful ostr kamn v roki (za obračanje čevapčičev) in sm ustala pa ga začela nadirat pa z unim kamnom proti njemu k da ga bom zaklala In pol je skapiru in se pobral.
Jst nevem kakšn folk se sprehaja okol in kakšne majo to pristope
Sam cel piknik mi je pokvaru.
Pride zraven in začne neki sprašvat če pečeva pa če bova jedli... (najprej sm mislila, da bo kj teživ ker sva meli žar). Pa kr stoji zraven naju in ga midve mal čudno gledava kot nj se že spelje. Pa naju vpraša če bi mele masažo pa mu midve rečeva: ne hvala. Pa spet kr stoji pa vpraša če bi midve zmasirali njega pa midve spet ne hvala. Pa bil je enkrat starejši od naju. In pol pride do naju in si odpne hlače pa ga vn potegne pa si ga tm začne... Jst sm mela pa lih en ful ostr kamn v roki (za obračanje čevapčičev) in sm ustala pa ga začela nadirat pa z unim kamnom proti njemu k da ga bom zaklala In pol je skapiru in se pobral.
Don't worry, be happy!!
-
Anja ^^ - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 8. 2009
- Kraj: grosuplje
Summer055 napisal/-a:danes en model sred belega dne pri Savi, kjer sva s prijateljico pekli čevapčiče.
omojbog
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
Sestavljanka napisal/-a:članek na 24ur.com
Zdaj se pa kar pripravite na poplavo tistih, ki bojo sprobali zgornje izraze
omg
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
Mimi123 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 6. 2009
- Kraj: *somewhere over the rainbow*
Sestavljanka napisal/-a:članek na 24ur.com
Zdaj se pa kar pripravite na poplavo tistih, ki bojo sprobali zgornje izraze
9. [dotakni se njene bradavičke] Ooh, oprosti, mislil sem, da je to ploščica z imenom v Braillovi pisavi.
hehehee
Ut ameris, ama...
“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”
“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
jah jz sm pa umirala k mi je en reku, če sta mojadva astronavta ker sta tako raketo nardila LOL
se pravi, bi se na temu seznamu glasil:
Ali sta tvoja starša astronavta? [Ne,zakaj?] Ker sta tako raketo naredila.
aha, podobna: 50. Tvoj oče mora biti terorist. [Zakaj?] Ker izgledaš kot bomba! lol
ta mi je taka huda -> 42. Debel pingvin. [Kaj?] Nič, samo nekaj sem hotel reči, da prebijem led...men bi palil, res
se pravi, bi se na temu seznamu glasil:
Ali sta tvoja starša astronavta? [Ne,zakaj?] Ker sta tako raketo naredila.
aha, podobna: 50. Tvoj oče mora biti terorist. [Zakaj?] Ker izgledaš kot bomba! lol
ta mi je taka huda -> 42. Debel pingvin. [Kaj?] Nič, samo nekaj sem hotel reči, da prebijem led...men bi palil, res
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov