Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
^Tajca^ - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2007
Neki časa nazaj smo bli s kolegi na enem koncertu pa grem js lih sestro poklicat pa tko mau stran od odra stojim pa čakam da bo dviglna pa tko en tip zravn pride, me gleda neki časa pa se mi neki nasmiha pol pa tko vpraša "A mene kličeš?" pa js tko aam ne... Pa naprej telefoniram pa tip še zmer zravn stoji pa me gleda "Ja pa si mene klicala?" men še manj jasn pa spet tko ne...?, tipu pa u momentu dopizdi pa izjav "uuu kera fensi p*čka si ti" pa gre stran
You have enemies?
Good, that means you accually stood up for something in your life.
Good, that means you accually stood up for something in your life.
-
črnamamba - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 12. 2007
v enem lokalu sva se z enim tipom skozi gledala...in čas je mineval ...pijača tudi....in ga 3 sekunde zgubim iz vidnega polja ...se obrnem , da bom šla na wc....in on pred mano s hlačami spuščenimi do kolen....v belih boksercah pleše :anonym:
aha...itak...
aha...itak...
- Tysia
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 5. 2008
Hihi, meni se je pa nedavno pripetila ena zanimiva.
Preko študentskega dela sem čistila kopalnico v nekem bloku, pa pride mimo en izklesan moški, ki me je že nekaj časa "osvajal" s pogledi in besedami ter povabili na pijačo, ki pa niso palili.
No, pa pride do mene samo z brisačo ovito okrog pasu, se z eno roko nasloni na steno in me vpraša, če bi me motilo, če gre sedaj pod tuš. V istem trenutku spusti brisačo, ki mu "pade" na tla, on pa se "razbohoti" tam pred mano. Potem pa me še povabi na skupno tuširanje.
Zanimiv pristop , ki pa ni obrodil sadov, je pa obrodil začudenje nad "mašino".
Moja prijateljica bi rekla: "Kaj vse živ človek ne doživi."
Preko študentskega dela sem čistila kopalnico v nekem bloku, pa pride mimo en izklesan moški, ki me je že nekaj časa "osvajal" s pogledi in besedami ter povabili na pijačo, ki pa niso palili.
No, pa pride do mene samo z brisačo ovito okrog pasu, se z eno roko nasloni na steno in me vpraša, če bi me motilo, če gre sedaj pod tuš. V istem trenutku spusti brisačo, ki mu "pade" na tla, on pa se "razbohoti" tam pred mano. Potem pa me še povabi na skupno tuširanje.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
črnamamba napisal/-a:v enem lokalu sva se z enim tipom skozi gledala...in čas je mineval ...pijača tudi....in ga 3 sekunde zgubim iz vidnega polja ...se obrnem , da bom šla na wc....in on pred mano s hlačami spuščenimi do kolen....v belih boksercah pleše :anonym:
aha...itak...
Predvidevam, da ti pol ni bil več všeč?
-
črnamamba - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 12. 2007
haley napisal/-a:črnamamba napisal/-a:v enem lokalu sva se z enim tipom skozi gledala...in čas je mineval ...pijača tudi....in ga 3 sekunde zgubim iz vidnega polja ...se obrnem , da bom šla na wc....in on pred mano s hlačami spuščenimi do kolen....v belih boksercah pleše :anonym:
aha...itak...
Predvidevam, da ti pol ni bil več všeč?
e ne...tolko o teoriji "če je dober,je vsak pristop ok"
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Tysia napisal/-a:Hihi, meni se je pa nedavno pripetila ena zanimiva.
WOW Ma pa jajca
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Verjetno še en od primerov, kjer tip pač ni bil baš najlepši - sicer se mi pristop sam zdi dost luštn (valda brez njegovega zadnjega komentarja).^Tajca^ napisal/-a:Neki časa nazaj smo bli s kolegi na enem koncertu pa grem js lih sestro poklicat pa tko mau stran od odra stojim pa čakam da bo dviglna pa tko en tip zravn pride, me gleda neki časa pa se mi neki nasmiha pol pa tko vpraša "A mene kličeš?" pa js tko aam ne... Pa naprej telefoniram pa tip še zmer zravn stoji pa me gleda "Ja pa si mene klicala?" men še manj jasn pa spet tko ne...?, tipu pa u momentu dopizdi pa izjav "uuu kera fensi p*čka si ti" pa gre stran
- que_quieras
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 5. 2009
Hmmm, zanimivo, iščem snov za raziskovalno delo, naletim pa na cosmopolitan........... česa več bi si človek zaželel , kot kupa razjarjenih žensk zaradi nerazumevanja površja Marsa.
Seveda se mi ni dalo brati vsega, kar ste uspele/li nakvačkat, ampak kljub temu, kakšen je sploh "pravi" pristop? No...dajmo, da bomo fantje malo bolj spretni
Sem seveda Slovenec, tako po srcu kot tudi po duši, ampak pri svojih rosnih 27 še nisem hodil s pristno Slovenko (razlog..Slovenke ste takšne kot oz. se obnašate tako kot amm...........poslednji mohikanec, vsaj tiste, ki so mi bile všeč). Lahko pa povem, kako gre pri Italijankah$Špankah (natančno vedo, kaj hočejo in se ponavadi ni potrebno preveč naprezat buhaha), Nemkah(hmm, kot bi se preselil vsaj dve desetletji v preteklost, kjer je še ples v stilu lambade bil preveč provokativen,... konzervativnost na pohodu, še posebaj na Bavarskem) ,... pač moje izkušnje
PS
Sicer glede napisanega, Bog se usmili, če res nekateri počnejo takšne stvari, kot jih navajate nekatere "srečnice" hehehe
Seveda se mi ni dalo brati vsega, kar ste uspele/li nakvačkat, ampak kljub temu, kakšen je sploh "pravi" pristop? No...dajmo, da bomo fantje malo bolj spretni
Sem seveda Slovenec, tako po srcu kot tudi po duši, ampak pri svojih rosnih 27 še nisem hodil s pristno Slovenko (razlog..Slovenke ste takšne kot oz. se obnašate tako kot amm...........poslednji mohikanec, vsaj tiste, ki so mi bile všeč). Lahko pa povem, kako gre pri Italijankah$Špankah (natančno vedo, kaj hočejo in se ponavadi ni potrebno preveč naprezat buhaha), Nemkah(hmm, kot bi se preselil vsaj dve desetletji v preteklost, kjer je še ples v stilu lambade bil preveč provokativen,... konzervativnost na pohodu, še posebaj na Bavarskem) ,... pač moje izkušnje
PS
Sicer glede napisanega, Bog se usmili, če res nekateri počnejo takšne stvari, kot jih navajate nekatere "srečnice" hehehe
Wenn man keine Ahnung hat einfach mal Fresse halten!
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
meni pa noben pristop ni kul če je tip pijan (pa če tudi je še tako dober tip) ... zadnjič po koncertu od siddharte s kolegico še stojiva tam in se nekaj pogovarjava ... in naenkrat uleti od nikoder en tip, pijan tko da je komaj stal na nogah, se obesi na mojo ramo: "a se lahko predstavimo?" jst: "tudi če ne" in tip še zmiraj visi na meni: "a deeej noooo prooosim" sm se odmaknila, tip še zmirej teži ... pol sm mu pomahala (kao adijo) in se obrnila stran ... in se je pobral ... sej ni bil tko slab za pogledat, ampak to me ful odbija če pride tip nabit ko mina pa se začne po meni obešat
Let's swim to the moon .....
-
cebelcca - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2005
Včeraj po koncertu, ko smo s prjatlcami stale pred vhodom in se počasi odpravljale domov, kar naenkrat prleti od nekje precej nažgan tip in ne preveč nežno zgrabi eno za zapestja, ji zvije roke na hrbet pa začne kriče razlagat, da je aretirana, ker je preveč lepa in sploh se ni dal prepričat nej jo spusti, nikakor se ga ni mogla rešt
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
-
bubble* - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 7. 2007
cebelcca napisal/-a:Včeraj po koncertu, ko smo s prjatlcami stale pred vhodom in se počasi odpravljale domov, kar naenkrat prleti od nekje precej nažgan tip in ne preveč nežno zgrabi eno za zapestja, ji zvije roke na hrbet pa začne kriče razlagat, da je aretirana, ker je preveč lepa in sploh se ni dal prepričat nej jo spusti, nikakor se ga ni mogla rešt
O, bog, kako sem se zdaj nasmejala!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov