Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
LiL*PrinceSS - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
- Kraj: ¤[MaRiBoR]¤
Zvoncica napisal/-a:V zadnjih dveh tednih sem dvakrat slišala, kaj tako grdo gledam. Pa k sploh ne gledam grdo, pa tut če bi, itak ne gledam njega, pa sploh kaj se ga to sploh tiče
hjoj jaz tudi, pa kaj tak žalostno gledam, pa če me je fant pusto, WTF?! , pa to nekdo ko ga prvič vidim
kak mi grejo na živce taki tipi, jas samo ful očitno z okami zavijem ( ) in ponavadi grejo
To see a world in a grain of sand
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
^^a si nor, taka prijava ima milijon iztočnic za nadaljni pogovor Ponavadi rečem Sej ne, pa se obrnem stran, da ne vidi kako gledam
Sam imaš prav po eni strani, nekdo, ki me zanima, me zagotovo ne bo vprašal, kaj grdo gledam, kvečjemu Zakaj se pa ti smejiš?
Sam imaš prav po eni strani, nekdo, ki me zanima, me zagotovo ne bo vprašal, kaj grdo gledam, kvečjemu Zakaj se pa ti smejiš?
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Zvoncica napisal/-a:^^a si nor, taka prijava ima milijon iztočnic za nadaljni pogovor
draga moja, na vprašanje nadležnega tipa verjetno ne odgovoriš z nasmeškom na ustih, kajne???
mislim, da je odgovor povezan z mimiko obraza dovolj velik razlog, da se tip preusmeri k drugi kandidatki, če pa je taksen idiot, da bo še naprej poskušal z nadaljnjim pogovorom, ga pa ignoriraš ali pa ga napizdiš, če nisi bila dovolj jasna...
-
Zvoncica - Cosmofrik
Jochie napisal/-a:
draga moja, na vprašanje nadležnega tipa verjetno ne odgovoriš z nasmeškom na ustih, kajne???
Ja valda, da so prve tri zavrnitve prijazne in brez žalitev Izgleda, da imam ogromno potrpljenja, ne vem kaj vse bi moral narediti tip, da bi ga na glas nadrla pa mu nekaj za brezveze sikala, prej bi se še obrnila stran, pa šla na wc, pa poprosila kolega ali fanta od kolegice, nej pleše z mano
Zadnjič spremenil Zvoncica, dne 02. Jan. 2007 22:21, skupaj popravljeno 1 krat.
- Panasonic
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 9. 2006
Ne vem, mogoče te more pa za joške grebst pa za tamalo šlatat... Al tut to ni zadosten razlog?Zvoncica napisal/-a:Jochie napisal/-a:
Ja valda, da so prve tri zavrnitve prijazne in brez žalitev Izgleda, da imam ogromno potrpljenja, ne vem kaj vse bi moral narediti tip, da bi ga na glas nadrla pa mu nekaj za brezveze sikala
-
Zvoncica - Cosmofrik
Hehe, sej se da z mimiko dosti narediti, če nekaj na hitro rečeš pa se obrneš stran je čisto jasno, da te tip ne zanima. Skor noben ne proba še enkrat.
Da bi me pa za joške grebel pa za tamalo šlatal (:D) se mi pa že fuuuuul dolgo ni zgodilo, zgleda sem že prestara za take fore hehe
Da bi me pa za joške grebel pa za tamalo šlatal (:D) se mi pa že fuuuuul dolgo ni zgodilo, zgleda sem že prestara za take fore hehe
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov