Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
gemini napisal/-a:Mene tud večina pristopov na fitnesu odvrne. Tja se pa res pridem fajn našvicat in ne gledat mišic.
Pol se mi pa en in isti tip vedno pirlima pred mano kamorkoli se premaknem. Ko kolesarim se sklanja pred mano. Ko delam na rokah se raztezuje pred mano.
Če se pa ne more pred mano postavit s svojo ritjo, je pa nekje poleg mene... aj kok mi je tečno pa še kolega me skoz zajebava ker vidi kako se trudi.
To si pa tko smešno napisala da izumiram od smeha
Šeen uspešen pristop:
Čakam pred šparom na parkirišču mamo, da me pobere in gremo domu...
Mimo se pripeljeta 2 mačota v prerihtanem golfu3 s vesoljsko odpravo .. Peljeta mimo mene; seveda okno odprto, in mešanica turbo-folka in čefurjade na ves glas... Peleta se mimo, z rokami ven in nekaj ko žvižgata in kažeta da naj pridem tja, potem nakladata : Beeeejbi a se greš pelat.. Te boma do zvezd zapeljala.. ...
Jaoo ...
-
kAtz - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2007
Men se je pa enkrat zgodilo, da smo ble na kebabu s kolegico in pride do naju nek kmečki poba, u swinjskih gojzarjih, škatlasta rdeča srajca, spoda pa bela spodna majca, ceu prešvican
in začu neki težit pa pecat, pa sma se še lepo obnašale do njega, pa še tečn je biu, da bo še en kebab plaču, pa sma rekle, ja pol pa dej če hočeš, pa na pijačo vabil, itd.
Pol sma ga pa mele ž poun kufer, k se je začel vn metat kao kk je on močn, pa to. In po ene 10ih minutah on še kr prbija kk je močn, pa kk on kvihta. pa js njemu pol : "Aja? Ja pol pa tk gr v planinah krave pa svije kvihtaš?"
Pol je blo pa mir
in začu neki težit pa pecat, pa sma se še lepo obnašale do njega, pa še tečn je biu, da bo še en kebab plaču, pa sma rekle, ja pol pa dej če hočeš, pa na pijačo vabil, itd.
Pol sma ga pa mele ž poun kufer, k se je začel vn metat kao kk je on močn, pa to. In po ene 10ih minutah on še kr prbija kk je močn, pa kk on kvihta. pa js njemu pol : "Aja? Ja pol pa tk gr v planinah krave pa svije kvihtaš?"
Pol je blo pa mir
....Thousands of years ago, cats were worshipped as gods.Cats have never forgotten this.....
- orto
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 12. 2007
Okej, ker nisem našla teme o najboljših pristopih, bom opisala eno foro tuki: sva bli s prjatlco v enem klubu pa pride en tip do mene, se predstavi, je ves simpatičen in nasmejan in pol ful hitr mi stisne svoj mobitel v roko in kao gre. Pa jst za njim kao "ej ej kaj je pa to?!", pa mi prbije "kar mej ga, da te bom loh jutr zihr dobil na telefon!" Se mi je zdelo ful posrečeno
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
^ ta mi je pa res sweet fora
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
kAtz napisal/-a:Men se je pa enkrat zgodilo, da smo ble na kebabu s kolegico in pride do naju nek kmečki poba, u swinjskih gojzarjih, škatlasta rdeča srajca, spoda pa bela spodna majca, ceu prešvican
Pol je blo pa mir
Haha, dobr si ga zabila! Kaj pa pomeni "kvihtaš"?
Orto, simpatičen pristop. Nekaj novega. Če bi tip bil še vsaj malo simpatičen, bi pri meni po mojem vžgalo za začetek. Drugače pa... a temo o najboljših pristopih mamo tudi? Sem že nekje dve leti na forumu, pa še ne vem za to temo da bi obstajala.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
orto napisal/-a:Okej, ker nisem našla teme o najboljših pristopih, bom opisala eno foro tuki: sva bli s prjatlco v enem klubu pa pride en tip do mene, se predstavi, je ves simpatičen in nasmejan in pol ful hitr mi stisne svoj mobitel v roko in kao gre. Pa jst za njim kao "ej ej kaj je pa to?!", pa mi prbije "kar mej ga, da te bom loh jutr zihr dobil na telefon!" Se mi je zdelo ful posrečeno
ta je pa res izvirna (kaj potem si mu vrnila telefon ? )
-
črnamamba - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 12. 2007
mene tut zanima kako se je končalo
še moj primer...za šankom v diskaču tip meni "kdo je tvoj oče?" pa ga pogledam s halo?! pogleom in rečem "poštar" pa on "aha..zdej vem kdo je vzel dve najlepši zvezdi z neba in jih dal v tvoje oči"
a je to res kdaj vžgalo???
še moj primer...za šankom v diskaču tip meni "kdo je tvoj oče?" pa ga pogledam s halo?! pogleom in rečem "poštar" pa on "aha..zdej vem kdo je vzel dve najlepši zvezdi z neba in jih dal v tvoje oči"
a je to res kdaj vžgalo???
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Meni so ful tečni pristopi v smislu "Ful dobro plešeš" (ja, že cel večer me gledaš, in me je že prav strah mimo tebe se sprehodit) "Daj da ti plačam en drink." Zeeeeh. I don't need your money.
Al pa en kolega od moje starejše sestrične, ziher okoli 30 let. Se začne z mano pogovarjat pa takoj kaj bom pila. Rečem da hvala, nič. Pa dalje tečnari naj povem kaj bom pila. In seveda jaz vztrajam. In potem naj mu dam telefonsko. Amm, keeer? Da gremo ju3 zjuraj na kofi. Ker on bi se rad dobil z mano na pijači. Aaaa, sem 'bežala'. Pedofil.
Al pa en kolega od moje starejše sestrične, ziher okoli 30 let. Se začne z mano pogovarjat pa takoj kaj bom pila. Rečem da hvala, nič. Pa dalje tečnari naj povem kaj bom pila. In seveda jaz vztrajam. In potem naj mu dam telefonsko. Amm, keeer? Da gremo ju3 zjuraj na kofi. Ker on bi se rad dobil z mano na pijači. Aaaa, sem 'bežala'. Pedofil.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Ja saj, sem prav pričakovala podoben odziv. A zdaj če ženske povedo kakšne težake in dolgočasneže morajo prenašati, so pa že razvajene ali kaj? Če pa bi se vsakemu nasmejala, mu ustregla in šla z njim na j****o kafe ali pijačo, pa bi si kaj hitro pridobila naziv "lahke" oz. tiste, čigar tel. št. ima skoraj vsak mladec v mestu. Pa daj še ti odpri temo Najbolj bedni pristopi žensk, pa da vidimo koliko bo tam pritoževanja.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Tamala_mrha napisal/-a:Pa daj še ti odpri temo Najbolj bedni pristopi žensk, pa da vidimo koliko bo tam pritoževanja.
Verjemi da znate bit zelo tečne....še bolj kot tipi... Tako, da tist smeh na koncu ni najbolj na mestu...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov