Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Učer smo ble s kolegico na kebabu in tko tip, ki dela tam (opis: okol 45-50 let, šiptar, brezhibno NEznanje slovenščine, 5 zobov-od teh 2 zlata) sprašuje, da s kje sva. Mu poveva in tko ustreli, da ja to pa je prot Ljubljani (ubistvu lih kontra Lj). Pol tko gleda mene in mi reče, da ja, mene pa doskrat videva v njegovem kebabu in da se tud izredno dost šetam po Po. A ubistvu pa sm bla tam prvič in tud po Po sm blazno malo. Za kolegico, ki pa je usak dan v Po pa prbije, da je ni še nikol vidu. In pol tko ponudi, da nama fajn plača, če bova delale pr njemu+NEzapeljivo pomežikne. Use se mi dozdeva, da ne grem več tja.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Mene tud večina pristopov na fitnesu odvrne. Tja se pa res pridem fajn našvicat in ne gledat mišic.
Pol se mi pa en in isti tip vedno pirlima pred mano kamorkoli se premaknem. Ko kolesarim se sklanja pred mano. Ko delam na rokah se raztezuje pred mano.
Če se pa ne more pred mano postavit s svojo ritjo, je pa nekje poleg mene... aj kok mi je tečno pa še kolega me skoz zajebava ker vidi kako se trudi.
Pol se mi pa en in isti tip vedno pirlima pred mano kamorkoli se premaknem. Ko kolesarim se sklanja pred mano. Ko delam na rokah se raztezuje pred mano.
Če se pa ne more pred mano postavit s svojo ritjo, je pa nekje poleg mene... aj kok mi je tečno pa še kolega me skoz zajebava ker vidi kako se trudi.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Zato pa je na fitnes pametno vzeti s sabo kakšnega kolega. Mene pa moti, če mi kdo na netlogu utruja VSAK dan z verižnimi sporočili in potem prijavi v naslednjem zs, zakaj mu nobeno ne pošljem nazaj. Well, duh, like I care! Tole smetenje itak sproti brišem, če pa se to še naprej ponavlja od enih in istih oseb, pa blokiram še njih. Toliko časa kot nekaterim vzame tole pošiljanje in vračanje verižnega sranja, jim ne bi vzelo, če bi preprosto napisali dekletu kaj izvirnega. Druga stvar, ki pa me moti pri "osvajanju" (čeprav jaz temu ravno ne bi rekla tako, ker je to vse drugo kot osvajanje), pa je to, da tisti najbolj neizvirni tipsoni vedno izjavijo kaj takega kot kje se skrivaš mala ali pa kako da teh lepih modrih oči še nisem nikjer srečal. Oh, c`mon! Prizanesite mi s takimi obrabljenimi frazami! Za nameček ga slišim, da v ISTEM večeru uporabi ISTO frazo pri drugem dekletu. Če je palilo, pa ne bi vedela.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
gemini napisal/-a:Mene tud večina pristopov na fitnesu odvrne. Tja se pa res pridem fajn našvicat in ne gledat mišic.
Aleluja, ne govor.
Jst začnem prou očitno zavijat z očmi, ko vidm, da mi nekdo sledi z mašine na mašino (sploh ker fitnes res ni mejhn), pa bul u mene in se napihuje, piha in na velko pretirava, men pa kr slabo ...
Mesce nazaj me je dobu pa en "obiskovalec" u precep in je model pršou do mene vedno takrat, ko sm bla lih sred vaje, tko da sm tm usa žiučna zdela, on pa kr ni nehu blebetat, medtem k sm jst sam neki kimala pa okol bulla ... vaja je šla pol itak u nč in sm mogla še enkrat začet (na pou pr men pač nč ne ostane). Res ne maram tega, kr se eni obnašajo kt da so u lokalu in kt da pridemo eni tja brbljat in čekirat drug drugmu bicepse . Hvala bogcu je po parih poskusih nekam poniknu.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Za nameček se tipo še po vsaki vaji stehta in potem ponosno pogleda vame. O nebo odpri se, res si bom na majico natisnila, da res ne rabim fanta.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
in me prideš nežno krast
- zvop
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 4. 2008
me je vprasu kolk je ura, ker je nisem imela sem na blef nekaj rekla in potem je pogledu na svojo in rekel da sem se zmotila za 5 minut
pa enkrat na eni zabavi je en tip norel za mano. mene ni zanimal(me je en drug bolj ) in ko me ta dobi na samem mi tko rece ti mas pa 100C (kako sem bila vesela prvic sem ga vidla in vrhunska debata o mojih prsih) jest sem ga mela pa polno glavo pa tako zelo resno da imam umetne tip par sekund ni mogel priti do sape, jest sem pa odjadrala naprej,...
pa enkrat na eni zabavi je en tip norel za mano. mene ni zanimal(me je en drug bolj ) in ko me ta dobi na samem mi tko rece ti mas pa 100C (kako sem bila vesela prvic sem ga vidla in vrhunska debata o mojih prsih) jest sem ga mela pa polno glavo pa tako zelo resno da imam umetne tip par sekund ni mogel priti do sape, jest sem pa odjadrala naprej,...
-
ushergirl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 10. 2004
- Kraj: ljubljana
gemini napisal/-a:Mene tud večina pristopov na fitnesu odvrne. Tja se pa res pridem fajn našvicat in ne gledat mišic.
A si to na Fit&Fun fitnesu?
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Hahahaha, gemini, men se zdi da mava skupnega prijatlelja!
-
*Kitten* - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 3. 2007
Hahaha. Kere majo nekateri.
Kolegica je zadnc razlagala, ko so ga sli pit ven pa v diskaca. Punce so plesale in se k njim ustuli en stari ata (60let). Bolj so se umikale, bolj je rinu zravn. Pol pa zacne pogovor, ko so sle za sank- "Kako je danes lep dan.."
Sam wtf
Kolegica je zadnc razlagala, ko so ga sli pit ven pa v diskaca. Punce so plesale in se k njim ustuli en stari ata (60let). Bolj so se umikale, bolj je rinu zravn. Pol pa zacne pogovor, ko so sle za sank- "Kako je danes lep dan.."
Sam wtf
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov