Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Mogoče je bil pa samski, o okusu pa ne bomo razpravljali, ker imajo vsake oči svojega malarja. Jaz vem, da že več kot 7 let starejši tip od mene bolj težko pritegne mojo pozornost, kaj šele nekdo, ki bi mi lahko bil fotr, bognedaj dedek. Edini 45-letnik, ki se ga ne bi branila in pri svojih letih izgleda res dobro in dosti mlajše, je Johnny Depp. Uh Đoni...
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Hahahaha..končno sm zvedla kako je en tip pred več k dvemi leti prstopu do mene Tkole je blo: "Živjo!A ti veš kolko tehta polarni medved?" Jst itaq, da sm se začela smejat u glavo..kaj ti ni jasno..pol pa reče:"Tolko, da prebije prvi led.Živjo jst sm Peter.Pa ti?"
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Damyanchyka napisal/-a:Hahahaha..končno sm zvedla kako je en tip pred več k dvemi leti prstopu do mene Tkole je blo: "Živjo!A ti veš kolko tehta polarni medved?" Jst itaq, da sm se začela smejat u glavo..kaj ti ni jasno..pol pa reče:"Tolko, da prebije prvi led.Živjo jst sm Peter.Pa ti?"
ta je pa res luštna fora hehe.. če tip ne bi bil lih obupen za pogledat, bi pr meni zih vžgalo
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Hja ni vsakdanja lih. Sam men je blu smešnu, še zdej mi je.. Ni pa užgalo Hvalabogu!
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
- barbika_444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 2. 2006
Mal OT, ampak vseen
Spoznam kjut tipčka na eni hudi žurki, tko čist prot koncu, in mu pred odhodom zaupam svojo telefonsko. Drug dan me ob enajstih zjutri (žur je bil do šestih) kliče, in upraša: Ej, a bi šla z mano na Šmarno goro čez kšno urco, k je tok lep dan....
Seveda sm rekla sam...Pomota, tle ni nobene xxx.
No če bi predlagu kšno kavo al pa Jacka (klin se s klinom zbija) bi mu mogoče še ratal....
Spoznam kjut tipčka na eni hudi žurki, tko čist prot koncu, in mu pred odhodom zaupam svojo telefonsko. Drug dan me ob enajstih zjutri (žur je bil do šestih) kliče, in upraša: Ej, a bi šla z mano na Šmarno goro čez kšno urco, k je tok lep dan....
Seveda sm rekla sam...Pomota, tle ni nobene xxx.
No če bi predlagu kšno kavo al pa Jacka (klin se s klinom zbija) bi mu mogoče še ratal....
- TOSHIBA
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 12. 2008
Šeenga bedenga sem se spomnila.
S kolegico smo bile v gostilni, in nama je natakarca prinesla šeeno pijačo; da naj bi častila fanta notri za šankom... Še nekaj časa smo sedele tam, potem pa pobrale stvari da bomo šle...
In prideta "frajerja iz za šanka" za nama, da moramo zdej z njima naprej ven, ker smo ble Z NJIMA na pijači...
jaoo...
S kolegico smo bile v gostilni, in nama je natakarca prinesla šeeno pijačo; da naj bi častila fanta notri za šankom... Še nekaj časa smo sedele tam, potem pa pobrale stvari da bomo šle...
In prideta "frajerja iz za šanka" za nama, da moramo zdej z njima naprej ven, ker smo ble Z NJIMA na pijači...
jaoo...
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
OMG!S fantom sva bla pri seki na drinku.Pa je on srečal sodelavce pa se malo zapričal z njimi,jaz pa sm ostala s sestro za šankom.Pa en tip(tud ziz družbe fantovih sodelavcev)pripiči iz terase v kafano in se zicne k meni.Pa me vpraša če mam tipa in mu logično rečem da ja in da sta prej skup pila.in model me vpraša da če sm že žive jaslce vidla pa mu rečem da ne,ker nit želje nimam.pa on meni pravi da če me fant ni nikoli peljal da jih vidim.pa mu rečem,da me moj itak ne bi na njih pelaql,ker nas ta ceremonija ne zanima.men pa model reče,da naj tipa skenslam pa da me bo on na jaslce pelal
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
- marakeech
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2006
- Kraj: Kranj
HAHA na jaslce:D
Zadnjic smo s kolegicami v lokalu. Pa prav en tip 'ej jst nevem kje ti spis' pa ga jst pogledam tk zmedeno k mi ni blo jasn o cem govori. Pa prav 'da te nuben ne ukradeeeee'. Sm sam rekla 'ne povem da me ne bos ti' pa sm sla
Pa velikrat sem spela iz kajmak in marmelada. In pol 'spela daj pokaz joske' pa 'speeeelaa jaz tebe ljubiiiim'. Mene je pa tko sram
Zadnjic smo s kolegicami v lokalu. Pa prav en tip 'ej jst nevem kje ti spis' pa ga jst pogledam tk zmedeno k mi ni blo jasn o cem govori. Pa prav 'da te nuben ne ukradeeeee'. Sm sam rekla 'ne povem da me ne bos ti' pa sm sla
Pa velikrat sem spela iz kajmak in marmelada. In pol 'spela daj pokaz joske' pa 'speeeelaa jaz tebe ljubiiiim'. Mene je pa tko sram
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
Hodim po mestu in sem imela klobuček na glavi. Pa pride en dedek star okrog 60 let do mene pa mi pravi: ,,Ti pa kar s klobučkom na glavi.''
Jaz razmišljam od kod bi ga mogla poznat, da mogoče je kakšen prijatelj od starih staršev. In potem mi še nekaj naklada, če sem že vse nakupla pa kaj sem kupla in seveda sledi povabilo na pijačo. Yeah right, naj si raje poišče koga svojih let.
Jaz razmišljam od kod bi ga mogla poznat, da mogoče je kakšen prijatelj od starih staršev. In potem mi še nekaj naklada, če sem že vse nakupla pa kaj sem kupla in seveda sledi povabilo na pijačo. Yeah right, naj si raje poišče koga svojih let.
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Že lep cajt mi utruja en fitnes trener.
Narisu se je od kdo-ve-kje (se prau je na fitnesu bl pr ta frišnih) in dostkrat sedi za šankom s temi smoothie-ji in protein zvarki, mem kerga pa se na poti u "telovadnco" pač ne gre.
In usakič, ko visi tm in zavijem jst u nasprotno smer (kr se ne obračam, ga pač ne vidm), na vs glas pozdrau, se obrnem, odzdravm in vedno (!) znova dobim zravn še komentar, da kako sm redkobesedna, skriunostna, bla, bla, bla.
Jst se pozdraulam z usemi inštruktorji in tistimi, k se redno srečujemo, njega prvič najbrž nism (glede na dejstvo, da ga še nikol nism vidla) in zdej non stop komentira. Ko me je enkrat z isto izjavo najagu med strečingom, sm mu rekla, da sm jst čist zgovorn osebek, k pa se tja ne prhaja pogovarjat, ampak trenirat. Dons sm ugotovila, da clo ve, ker auto je moj. Great.
Še ena stvar več, zarad kere mi je hudo, da z mojim nisva več par. Kr bi namest mene razčistu par stvari.
Narisu se je od kdo-ve-kje (se prau je na fitnesu bl pr ta frišnih) in dostkrat sedi za šankom s temi smoothie-ji in protein zvarki, mem kerga pa se na poti u "telovadnco" pač ne gre.
In usakič, ko visi tm in zavijem jst u nasprotno smer (kr se ne obračam, ga pač ne vidm), na vs glas pozdrau, se obrnem, odzdravm in vedno (!) znova dobim zravn še komentar, da kako sm redkobesedna, skriunostna, bla, bla, bla.
Jst se pozdraulam z usemi inštruktorji in tistimi, k se redno srečujemo, njega prvič najbrž nism (glede na dejstvo, da ga še nikol nism vidla) in zdej non stop komentira. Ko me je enkrat z isto izjavo najagu med strečingom, sm mu rekla, da sm jst čist zgovorn osebek, k pa se tja ne prhaja pogovarjat, ampak trenirat. Dons sm ugotovila, da clo ve, ker auto je moj. Great.
Še ena stvar več, zarad kere mi je hudo, da z mojim nisva več par. Kr bi namest mene razčistu par stvari.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov