Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
Libido. napisal/-a:*purple* napisal/-a:Libido. napisal/-a:joy23 napisal/-a:Dans sm doživela največji šok, in to na pošti! Stoji en za mano, okrog 30 let, mogoče več, pa me ful gleda, čedalje bližje mi je bil, potem pa prbije: "Joj, kak maš ti luštkan nosek" WTF?!
okej, tale mi pa zmaga
jst zadnjič stojim v lj na postaji, naslonjena na en steber in kadim .. in pride en tip do mene (ene 40 let) in mi reče: 'kadit ni zdravo' jst samo zavijem z očmi .. in pol se začne on smejat in pol kr vse v isti sapi: 'ne, ne, sej se hecam, jst tudi kadim ko turk, a greš na kavo?'
če bi mi bil tale tip usaj mau simpatičen, bi jst res šla z njim na kavo, ker se mi tak pristop zdi zanimiv.Nč težaški, nobenga siljenja, povedano direktno in čist normalno.
ma ja sej če bi najprej pozdravu pa vprašal kako sm al pa kej ... ampak to da se mi pa krnaenkrat en pred faco pojavi pa kr napade z enim vprašanjem mi pa ni všeč
Vse lepo in prav.. samo star 40 let
take fore s starimi tipi js pozabim, če se me ne dotikajo..
-
BHawk - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 5. 2005
stevens napisal/-a:jowko napisal/-a:Tudi ženske znajo puščat tel. številke na listkih od kave (podstavek za kavo), no tega ne delat, vsaj pri meni to ne vžge in vržem tiste listke v smeti!
ti si navadni burek oz. od jošta sorodnik
Ma sej jst isto nardim kot jowko. Mislim, če mi že želiš povedat svojo telefonsko mi jo povej na štiri oči, ne pa preko listkov. To smo v OŠ počel...
- Trnovka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 1. 2007
- Kraj: Pod češnjo :)
O moj bog, kaj se le meni zdaj dogaja:
na faxu imam enega profesorja, star je 66 let!, ki me je začel pecat na tako brutalen način, da vsakič skoraj bruham ko se na to spomnim.
Smo delali 1x seminarsko skupaj s sošolci v razredu in ko je bilo konec predavanj, me je poklical nazaj in me vprašal, če bi šla z njim na Primorsko...valda, da sem rekla da ne...pol pa še mi starček pribije, da če nimam kopalk, da mi jih kupi WTF???!!! BRUUUH!!!
Se ga kar zogibam, kjer se le da...samo upam, da me zarad tega ne bo fuknil izpita, ker mu naredim cel halo... Prekleti potrebnež stari...Jak!
na faxu imam enega profesorja, star je 66 let!, ki me je začel pecat na tako brutalen način, da vsakič skoraj bruham ko se na to spomnim.
Smo delali 1x seminarsko skupaj s sošolci v razredu in ko je bilo konec predavanj, me je poklical nazaj in me vprašal, če bi šla z njim na Primorsko...valda, da sem rekla da ne...pol pa še mi starček pribije, da če nimam kopalk, da mi jih kupi WTF???!!! BRUUUH!!!
Se ga kar zogibam, kjer se le da...samo upam, da me zarad tega ne bo fuknil izpita, ker mu naredim cel halo... Prekleti potrebnež stari...Jak!
-
obliterator - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2007
- Kraj: ljubljana
Sram me je da spadam v moško populacijo
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
obliterator ma sej ni tok hudo...
seveda se najdejo pacienti, k majo take trapaste izpade, ampak se da preživet
seveda se najdejo pacienti, k majo take trapaste izpade, ampak se da preživet
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
candy. napisal/-a:Neki časa hodi po trgovini mogoč 1 metr za mano pa mi je kr neprijetno blo.
Pa pridem do police s čokoladami pa on "jao, pa ti ne rabiš čokolade ko si sama tak sladka. a bi še mene mal posladkala?"
wth
nee.. a ti to res? sej ne morem verjet da še obstajajo taki pacienti ne..
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
pikica_345 - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 12. 2008
mene je pa v smeh spravu pristop pred kakšnim mesecem dni nazaj...zgleda,da tipi res misljo, da ne znamo razmišljat... en simpatičen dečko je pršu do mene in moje družbe pred enim lokalom in me vprašal za vžigalnik...prijazno sem mu ga dala...in nato klepetamo še kakšnih pet minut, ko pride njegov kolego do njega in mu reče za vžigalnik...frajer ga potegne ven iz žepa in mu ga da...punce planemo v smeh, on je pa samo in se po hitrm postopku pobral iz naše družbe...
se mi zdi,da nikoli več ne bo vprašal punce za vžigalnik
se mi zdi,da nikoli več ne bo vprašal punce za vžigalnik
grešiti je človeško, a občutek je božanski
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Tole mi gre na živce :
Ei Špela, Špeeeeellllaaaaa...sej si Špela a ne? No če pa nisi Špela si pa Mojca. Ok če pa nisi Mojca, kako ti je pa u resnic ime?
Ok da pa ne bom samo kritizirala, morm napisat še enga simpatičnga :
S kolegico sva šle v kino, potem pa še v meka..in ko sva pojedle sva še mal tm sedele, ker sva čakale bus. In pride do naju uslužbenka in usaki prnese en sladoled . Nama ni blo nč jasn, pol nama je pa rekla, da nama to častita fanta tmle na drugi strani meka.
Ei Špela, Špeeeeellllaaaaa...sej si Špela a ne? No če pa nisi Špela si pa Mojca. Ok če pa nisi Mojca, kako ti je pa u resnic ime?
S kolegico sva šle v kino, potem pa še v meka..in ko sva pojedle sva še mal tm sedele, ker sva čakale bus. In pride do naju uslužbenka in usaki prnese en sladoled . Nama ni blo nč jasn, pol nama je pa rekla, da nama to častita fanta tmle na drugi strani meka.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
ŽuŽa napisal/-a:Tole mi gre na živce :
Ohoho, pa še obstajajo fantje z domišljijo, ki odstopajo od sivega povprečja. Meni bi se to zdelo ful lepo in domiselno. Kako pa sta odreagirali? Mislim, verjetno sta se jima zahvalili?
Sama se ne spomnim nobenega konkretnega primera (več), ko bi mi kdo zatežil oz. ubral neprimerno taktiko. Gre pa mi zelo na živce, ko se najdejo kakšni "težaki", ki si domišljajo, da bodo punco pritegnili s tem, da bodo o vsaki stvari vedeli povedati vse (seveda nakladanje, daleč od razgledanosti) ali s tem, da se bodo obnašali kot največji kreteni, ki ne rabijo žensk in imajo toliko povedati o ženskih slabostih, da kar glava peče. Da ne govorim o tem, da je kavalirstvo umrlo že davno in da je dandanes za tipe (po njihovi veleumni miselnosti) sramota pred kolegi, če se fant slučajno spomni kakšne lepe geste, pridrži punci vrata, ji nese kakšno vrečko na poti iz trgovine, se na čisto navaden dan spomni nečesa lepega in ji podari ali jo kam pelje ipd. Ma ne, v tem primeru smo pa že princeske! (izvzamimo zdaj tiste punčare, ki igrajo samo na eno karto in sicer da fanta kar se da veliko stanejo)
- AbbA
- Debatorica
- Na forumu od: 18. 6. 2006
- Kraj: Somewhere over the rainbow
Glede kavalirstva imam pa jaz zelo dobre izkušnje. Fantje so se večinoma do mene obnašali kavalirsko, ampak ne vsiljivo preveč prijazno. Ravno kdaj kakšna vrata, vrečka, prišel me je iskati domov ter s tem naredil manjši ovinek, meni pa mučno vožnjo z avtobusom prišparal,... Zdi se mi, da se fantje tako obnašajo do punk, ki to cenimo in se jim zahvalimo, pri tistih, katerim je to nekaj najbolj samoumevnega pa bojo hmalu obupali.
Da pa ne bom samo OT: Fant, ki je bil zelo pijan je hotel mojo cifro (jaz sem bila v zelo podobnem stanju, tako da sem mu jo še dala), a je bil preveč pijan, da bi si jo zapisal, zato si jo je njegov prijatelj. Vsaj poklical me ni več (verjetno je pozabil, da je sploh imel cifro )
Da pa ne bom samo OT: Fant, ki je bil zelo pijan je hotel mojo cifro (jaz sem bila v zelo podobnem stanju, tako da sem mu jo še dala), a je bil preveč pijan, da bi si jo zapisal, zato si jo je njegov prijatelj. Vsaj poklical me ni več (verjetno je pozabil, da je sploh imel cifro )
- Steve
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2008
Nadine napisal/-a:o fuj no, kok grejo pa men taki stari tipi na živce, ma ženo pa otroke, un bebec pa peca punce ki bi mu bl loh vnukinje da ga ni sram
se strinjam.
A glej ga zlomka kaj se je zgodilo minulo soboto v enemu lokalu.
Malce stran od mene sta bili 2 ženski, ki sta zgledali stari med 20-23 let, do njiju pa je prišel tip star okrog 45 letni starček, ki je bil cel plešast. Pa ga nista skenslali . Mogoče sta se samo vljudno pogovarjali z njim, samo ne vem no.
Zadnjič spremenil Steve, dne 18. Dec. 2008 18:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov