Najbolj bedni pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 29. Dec. 2006 20:33

Jst sm tud dožvela že vse živo, ampak se pa ful mal teh "cvetk" zdele spomnem...hmmm...

*en tip, k je tok sam vase zalublen, da bol prov neb mogu bit; uleti v enem lokalu do mene in mi sam zrecitira svojo cifro in reče:"Shran si jo u mobitel, rabla jo boš..." Jst sm ga sam zaboden gledala, on pa spet pove cifro in reče:"Shran...pa me jutr zvrkn!" Jst sam unu:"Aha bom ja :ja: ..."
Valda ni blo nč od tega. Zdj sva sodelavca in me še pogledat ne upa :D

*Pa zadnč srečam enga luškota po dolgem času
jst: Ooo, kako si? Nč več te ne vidm nikjer...
on: Ja ne delam več tm
jst: Aja, kaj pa pol zdj počneš?
on: Zdj grem okol sveta...A greš z mano? Sam dej mi svojo cifro (pa že vleče mobitel iz žepa :D )

*Pa srečam enga bivšga sodelavca in mi začne:"Ja, ja...še ene dve let boš tko dobra, pol se bo pa počas začel. Pol mi boš pa prjokala na vrata "Ej ful mi je žal, da se nism hotla dol dat s tabo,a me še hočeš?", jst bom pa reku "Ok, dej!" :D

*Pa en sodelavc mi vztrajno mori s kšnim takim:
On: Kdaj se bova dol dala no?!
Jst: Hmmm...ne bova se
On: Dej kva si zatežena!

*Al pa dons en:"Nej bo tvoja novoletna zaobljuba, da me boš v letu 2007 po*ukala..."

itd, itd, itd...
Najbol mi gre pa na živce, k mi u kšnmu lokalu uleti tip in mi prbije čist eno neumesno (npr. Kaj tok grdo gledaš?...pa jst sploh ne vem za to, da bi kej grdo gledala...) in pol prčakuje ne vem kašno debato. No tle se hit konča.
petelin
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 5. 2005
Kraj: Odvisno od števila sončnih peg

Neprebrana objavaNapisal/-a petelin » 29. Dec. 2006 21:18

Mahagonij napisal/-a:
sofia83 napisal/-a:TO sem misla s tem, da naši slovenski tipčki v vsakem trenutku hočjo ostat kul in pol take napol žaljive prbijajo. :roll:
Si iskreno presenecena? Na zacetku vsak tip proba bit prijazen in sladek in tala komplimente(kok si lepa etc). Pol k ga odpikajo par desetkrat pa misl da mora bit zajeban model in pol zaljive vn mece.
Da ne omenjam super efekta tega, da si macisticen prasec. S takim obnasanjem si nadanes masko, ker nisi zares tak in tako zavrnitev ne boli.
Primer, tip je s kolegi in rece: "Pridi mala greva na WC". Logicno ona rece "prasec" in zbezi, kar da iztocnico da se on in kolegi bedasto rezijo in pribijejo kako cez punce. Njegovi mozgani naredijo nebesedni zakljucek: ni me marala k sm se tko grdo obnasu sam to nism jst. To ego veliko lazje sprejme, kot pa da ti pokazes nekomu pravi jaz in te on ne mara. Da kdo dejansko ne mara tega kdo smo je pac precej bolj bolece. Tko da nekateri tipi bodo raje imeli metodo k je 99% neuspesna pa neboleca kot pa metodo k je 80% neuspesna pa bolj useka po egu.

Kar se pa vas zensk tice ste pa za vso svojo kriticnost tut totalno nesposobne. Povrhu vsega ste pa se lene kot fuksi.

Tipicni primeri:
Ona: A mas fire?
Jst: Ja.
Ona: Ful mas lep reklc/something.
Jst: Aja hvala.
Ona: ...

Ja dobr, da ma za 5 sekund pogovora zamisljenga, pol pa vse stiri od sebe in pricakuje da bom ful jst neko debato zacel. Bi sel stavit, da ce bi vaso zavest skopiral v tipa nebi nobena tle znala svoje zenske verzije zapecat. Na zalost tega ne moremo v praksi preizkusit, bi bilo pa zabavno. Logicno da lahko pol sam po izgledu izbiras k vsaka pokaze tok zanimive osebnosti kot zlata ribica. Ce dobr zgleda se pol trudis furat nek pogovor.

Daljsi pogovori so nekak tko:
Ona: neko zaceno masilo
Ona: Jst sm x drugac.
Jst: mahagonij
Ona: na ker faks hodis
....
Ona: a kej delas
....
Ona: v kere diskace hodis
....
etc.
Se nism dozivel, da bi mela katerakoli zenska kaj zanimivega za povedat tkole k pride do mene pa se zacneva pogovarjat(ne mislm da na splosno nimate nic za povedat, da ne bo pomote).

Torej glede na to kaj vse vam gre v nos, you ain't all that, ok?

ROFL... pa še res je...

toda kako se boš pogovarjal o čem zanimivem z nekom, ki ga prvič vidiš? nekako je pač treba začet. in pol pač tipaš in upaš, da najdeš kako skupno točko kot "a tis tud na <vstavi ime šole> hodu? tak kot moja najboljša prijateljica. a te je <vstavi ime tečnega prfoksa, ki je prijateljici zagrenil življenje> kj učil?" ali "ja, men je <vstavi ime lokala> tud ful všeč. greva jutri tja na kavo?"

sicer pa imam za "imaš fire" vedn pripravljeno macolo za nazaj prbit... "ne kadim":cool:

sam priznam, da znamo bit tipi dokaj nerodni, toda to je sam zato, ker ste nam pač všeč in ne bi radi kj zaj*bal, pol pa glih to naredimo. mejte mal potrpljenja z nami, drgač pa kr nove baterije nabavt :razz:

no, pol so pa še eni, ki so res nesposobni in jim ni pomoči.
Uporabniški avatar
Lady Chatterley
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady Chatterley » 30. Dec. 2006 23:49

men je tud en tip gnjavu kak lepe oči mam. na koncu prbije: vedno so mi ble najljubše modre -> moje so rjavo zelene.

morm pa priznat, da dostikrat padem tud na najbolj bedne. v bistvu, če mi je tip všeč, pa nimam kakih resnih namenov z njim, zapali tud "se poznama?", "maš ogenj?", "greva k meni?" ... :)
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 31. Dec. 2006 8:22

Jaz sm najbl sita teh dveh

*oooh ti mas pa tko zalostne ucke..kaj pa je narobe

* ja kaj pa ti tko grdo gledas../zalostno gledas /poljubno vstavi

Mislm lej ce nekdo pride do mene tud z uno a mas fire? ja ni problema izvoli, hvala. prosim itd. sam to se ne pomen da me peca , mogoce pa dejansko rab fire...tko da tle se jaz bl redko zapletem v debato.
Uporabniški avatar
Golden_lady
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Golden_lady » 31. Dec. 2006 12:59

Enkrat mi je nek tip, ki ga niti nisem poznala, vztrajno težil po mobiju, mi pisal sms-e ob najbolj nemogočih urah in mi pošiljal svoje slike. Predstavil se je kot lušten tip. Pogledam njegovo sliko zgoraj brez... NOOOT! Hvala lepa, pa srečno Kekec! :roll:
Izkušnja je dobra šola, samo šolnina je draga...
Bonsai
2good4u
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 31. Dec. 2006 13:26

En ko je men biu najbolj všeč...Čist tko na easy. Reku mi je da se me spomne iz srednje šole in da sm mu bla skoz ful zanimiva, sam sm vedno kr mim njega šla, da zdej pa sm se končno ustavla pr njem :D Srčkano...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 31. Dec. 2006 14:48

Ej a mislite, da bo jutri tale tema kaj bolj obiskana? Da bo danes precej bednih pristopov do Cosmopolitank?? :lach:
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 31. Dec. 2006 16:10

Yazmeen napisal/-a:*Pa srečam enga bivšga sodelavca in mi začne:"Ja, ja...še ene dve let boš tko dobra, pol se bo pa počas začel. Pol mi boš pa prjokala na vrata "Ej ful mi je žal, da se nism hotla dol dat s tabo,a me še hočeš?", jst bom pa reku "Ok, dej!" :D

Sam tale je pa dobra, za dol past :D Resnica boli.

Kje pa delas, da mas same potrebne sodelavce, ki s svojimi izjavami ne kazejo prav nobenega sposotavanja do tebe. Kar se mene tice, so njihove izjave ze nadlegovanje na delovnem mestu.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 01. Jan. 2007 15:41

Resnica boli? Ok, ne vem, kaj si s tem misnla, sam to kar je on reku, se definitivno ne bo zgodil :) ...like never ever!

Drgač pa izjave mojih sodelavcev...dokler vem, da je to joke in da jih tud jst primerno nazaj podj*bavam, se ne sekiram. Če bi mi pa kdo resno najedu s tem, oz na način, da bi me postavlju v neprijeten položaj in da bi se zarad njega počutla že nelagodno, pol pa tega zihr neb dovolila. Pa to mam sam dva taka "sončka" na šihtu :D

Vrjem, da nism oseba, k bi se pustila žalt :wink: Nobenmu ne ostanem dolžna in take modele, kt sta ta dva, prov z užitkom jeb*m u glavo...nej vidta tipa, kako je, če en v teb vid sam seksualn objekt!

Npr. en od njiju mi je vztrajno najedu, da nej mu pošlem svojo ritko prek mms-a. Sm mu rekla:"Ok, najprej ti men dej tvojo, in to v črnih oprijetih boksercah, pol bom pa še jst teb svojo..." Tip se je šu dejansko fotkat v črnih boksercah in mi poslov svojo rit :D Jst sm umrla (od smeha, se razume!) in mu sam napišem nazaj:"A ti si to resn mislu? Jst sm se sam hecala...Se vidmo, lp!" Itak, da mu je nism poslala.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 01. Jan. 2007 16:16

Yazmeen napisal/-a:Npr. en od njiju mi je vztrajno najedu, da nej mu pošlem svojo ritko prek mms-a. Sm mu rekla:"Ok, najprej ti men dej tvojo, in to v črnih oprijetih boksercah, pol bom pa še jst teb svojo..." Tip se je šu dejansko fotkat v črnih boksercah in mi poslov svojo rit :D Jst sm umrla (od smeha, se razume!) in mu sam napišem nazaj:"A ti si to resn mislu? Jst sm se sam hecala...Se vidmo, lp!" Itak, da mu je nism poslala.
:lol: Lahk bi mu poslala samo: You fail @ life.
Je bolj natancno in jedrnato. :D
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Jela
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 8. 2005
Kraj: Bla Bla

Neprebrana objavaNapisal/-a Jela » 02. Jan. 2007 0:35

sofia83 napisal/-a:Hehe, včeri se je spet izkazalo pravilo, da Slovenke očitno padajo(mo) na tujce. Je bil z nami en kolega Italijan in so ga nasral, da čefurka pomen "bella" in je po celem klubu prbijal bejbam, da so čefurke :lol: Sam najbolj žalostn je pa to, da je dubu cifre od vseh, ki jih je hotu :? :lach:
:lol: lepota dela svoje :rofl: :rofl:
Uporabniški avatar
*slatka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: v pravljici*

Neprebrana objavaNapisal/-a *slatka* » 02. Jan. 2007 0:55

sofia83 napisal/-a:Hehe, včeri se je spet izkazalo pravilo, da Slovenke očitno padajo(mo) na tujce. Je bil z nami en kolega Italijan in so ga nasral, da čefurka pomen "bella" in je po celem klubu prbijal bejbam, da so čefurke :lol: Sam najbolj žalostn je pa to, da je dubu cifre od vseh, ki jih je hotu :? :lach:

Hahaha ta je dobra :lach:
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 02. Jan. 2007 10:32

ćefurka vofka, mi dai per cortesia il tuo numero di telefono??? :eek:
olivia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: Bela Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a olivia » 02. Jan. 2007 14:19

men je pa zanč en reku "Pozdravljena manekenka" in vse bi blo čist uredu, če ne bi potem ker se mi ni dal ukvarjat z njim, pršu nazaj in reku, da me ni hotel užalit :gruebel:
Če utrne se ti solza, naj ne sproži je trpljenje, to naj bo le solza sreče, ki prinaša jo življenje!
Uporabniški avatar
majchy84
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a majchy84 » 02. Jan. 2007 14:27

Jst se pa trenutno spomnem samo tega: smo bile s kolegicami zunej in pride en totalno koma tip do mene pa reče, da res da je pijan, ampak da bi še vseen seksal z mano :roll:

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov