Najbolj bedni pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 11. Sep. 2008 10:32

merisima napisal/-a:pred kakimi 2 letih smo ble s frendicah v diskaču itak malo nažingane.sedele smo v seoareju in pile ko je do nas pršu kr en totalno kmetavzast tud dodobra natreskan model.neki me je na silo spraševal pa nism kopčala kaj bi rad pa ponovi.jaz sm ga v tistem svojem stanju, po drugi strani zarad muzike pa še to ki je bil ful nerazločen razumla, da bi na skupu.ko sm ponorla in začela vpit na njega, da nismo kurbe na prodaj me je začudeno pogledal in še enkrat bi nas "kupu".men je poču živc in sm tipa pljunla s tistim mastnim petnim pljunkom direkt v fris...fuuuuuuuuuuuuj ne?itak me je hotel vžgat pa ga je nejegov frend stran zvleku in mi povedal kaj je v bistvu hoteltip nam je hotel kupit pijačo :lol: ma jebi ga, lahk bi na drgačen način pristopu, kulturno in prijazno ne pa tak kot je.mislim, da je govtav sramoto in še moj pljunek zravn.mi se pa tem dogodku še zdaj znamo nasmejat.pa še komej se je takrat novo leto ažčelo, mi smo pa že mele dogodek leta.
ko grem ven s to druščino se skos zezamo, če bom še kerga napljuvala, ko mi bo hotu drink častit.
Res si carica. Dej nam se kako tako kul zgodbo povej, zihr imas se kako na zalogi. Naprimer, da ti je tip vrata pridrzal pa si ga dol po stopnicah porinla, svinjo sovinisticno.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 11. Sep. 2008 12:19

^^o groza, kakšna primitivna "ženska" :tot:
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
*daddy's girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *daddy's girl* » 11. Sep. 2008 16:45

Smešno za umret..NOT :roll:
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 11. Sep. 2008 16:57

Post merisime bi spadu u (še neobstoječo) temo "Najbolj bedni (primitiuni, idiotski, otročji) odzivi na pristop fanta".

Ampak važn, da se s kolegicami temu še dons (na)smejijo. :roll:
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 11. Sep. 2008 17:29

Fak ker primitivizem ej... :eek: Ti priželim, da ko boš ti h kakemu prstopla, da ti bo zalimu enga fesjt mastnga.....plunk mislm... :eek:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 12. Sep. 2008 19:48

ma jebi ga zgodl se je.pač bla natreskana in še tip je tak glupo pršu...
ma res bi se lahk za to naredla no tema :cool: veš da ni slaba ideja:). sam večina tipov sploh nima do žensk normalnega pristopa in odnosa.pa tiste njihove...prvič ga vidš pa te vabi na pijačo in če že greš te kr za rit prime z vprašanjem:"p***a boš mi dala?" al pa:Gremo fukat ipd...mrš s takih...
prejšn viknd smo mele s sestro probleme zunaj z kr enimi tipsoni...v kafani so se na terasi usedli dost blizu nas in čez nekej časa načeli debato z nama.pa itak se malo zezaš...modeli(v bistvu sam en)se nam pa je na rit prlepu.ko smo šle c v diskač je kr capljal za nama, kakor, da smo skup pršli ven.pa nit pijače v miru spit...tud na wc nama je sledil.tokrat nism nobenga pljunla :razz: sm mu pa na lep način hotla povedat, da se s seko nism vidla že 1 mesec(kar je tud blo res)in da pač nočeva njegove družbe.tip pani zastopu al pa ni hotel zastopit.ne vem.tak sm bla jezna,da bi ga najraje nekam sunla,sam zdaj več tega ne počnem.sm sama sebi obljubla, da več ne bom tepla in pljuvala.
pa mu nekak pobegnemo za šank...ma tip je bil za par minut že zanama, kakor, da bi mel radar naštelan, kje se nahajamo.
spet ga dćaba prosm naj se umakne...pa sm že shisterizirala in mu skoraj s policijo zagrozla...pol pa na svetlobi(ko se je disko zapiral)vidim da je v bistvu cigan.ma sm bla res lahk vesela, da nism kaj ušpičla, ker bi bla zdaj zmleta.
pa gremo s tamalo ven in on laufa za nama.pa teži, da če germo nekam z njim...mu hočva dopovedat, da smo zasedene in da tud če ne bi ble, da ne bi šle z njjim nikamr.pa ne vrjame.pičimo dalje,on nas zasleduje in celo grozi.matr sm sam na britof spizdl, se skrila za spomenik in čakala, kdaj bo šel.strah me je blo...pa še zdaj ne vem, če to čem fantu povedat al ne...
ma takih štorij je ful!
ma res bi jih blo treba take debile v pred zid v vrsto psotrojit in jih v jajca streljat!
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 16. Sep. 2008 21:48

joy23 napisal/-a:Dans sm doživela največji šok, in to na pošti! Stoji en za mano, okrog 30 let, mogoče več, pa me ful gleda, čedalje bližje mi je bil, potem pa prbije: "Joj, kak maš ti luštkan nosek" :eek: WTF?!

okej, tale mi pa zmaga :rofl:

jst zadnjič stojim v lj na postaji, naslonjena na en steber in kadim .. in pride en tip do mene (ene 40 let) in mi reče: 'kadit ni zdravo' jst samo zavijem z očmi .. in pol se začne on smejat in pol kr vse v isti sapi: 'ne, ne, sej se hecam, jst tudi kadim ko turk, a greš na kavo?' :?
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss September » 16. Sep. 2008 22:47

Meni so najbolj bedni pristopi takšni, ko se fant obesi nate in ti govori pocukrane besede in je čisto slinast. Seveda je jasno, da so to zgolj besede, s katerimi bi te rad očaral, čez čas pa bo pokazal svoj pravi jaz, njegove lepe besede pa bodo kar v zrak izpuhtele... Raje vidim, da je malo bolj nedostopen. :P Ne more kar prehitevati dogodkov. :roll:
Worship me or walk away.
Uporabniški avatar
le5ncchy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 9. 2008
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a le5ncchy » 17. Sep. 2008 16:37

ehehe...enga pristopa pa res ne morm pozabt, čeprou ni nč posebnega. S kolegico sva sedele na trgu in pele ene musko..ble sva pač...vesele [=. Ko naja je opazu en pristen čefurček n akolesu, je začel vozit okol naju, se nama smehljal...pa šu mem pa obrnu pa tkoj s5 mim..pa gledov...pa se neumno smehljal..pa še mal gledov...1x vmes pri obračanju skorej padu....k je prišu mem moj prijatu, je samo reku: Tale je pa zate 100% tukej že cel Tur de France prevozu. :roll: :cool:
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 21. Nov. 2008 3:16

O bed ni glih prvi pristop, je pa po temu. In sicer zanč sm enmu tipu dala cifro, bla sm glih v momentu veselosti in se skor ne spomnem več. Kasnej sm mu lepo povedala da nč nočm z njim in niti ga nočm spoznavat niti nč. In on mi napiše, poln ponosa:
"Ja sej si mi dala cifro...Jst sm se ga mislu sam tko mal ufuravat, k si plesala tko seksi... Sm v seks krizi že eno leto!"
Ja bogi no, te grem hitr potolažt :cyclop:

Pa še enkrat, sm delala v Intersparu, pa pride nek 80+ starček do mene, pa reče "Opa nism vedu da take mucke tut delajo tle... " :?

Pol enkrat na pozdrav poletja me je en tip spraševal, od kje sm mu znana. Pa jst: Nevem? Pa on: Zihr si ena znana pevka. Kako ti je ime? Pa jst: Alicia Keys (al neki tazga, ne spomnem se več) :roll:
Uporabniški avatar
tamala24
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tamala24 » 21. Nov. 2008 8:03

Pol enkrat na pozdrav poletja me je en tip spraševal, od kje sm mu znana. Pa jst: Nevem? Pa on: Zihr si ena znana pevka. Kako ti je ime? Pa jst: Alicia Keys (al neki tazga, ne spomnem se več) :roll:[/quote]

zdej sm se pa tok nasmejala hahahaha... dobra fora. jo bom drugič uporabla če me kdo upraša od kje sm mu znana :D
Tysia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tysia » 21. Nov. 2008 21:34

Bedni so mi pristopi fantov, ki me želijo očarati s svojim denarnim imetjem. Sama nesamozavest, ki se ponavadi kaže skozi tak odnos me niti ne moti toliko (če le ni pretirana in če oseba nima zelo razvrednotenega sebe kot bitja); sicer pa se da na to vplivati in spremeniti; lahko je le trenutna), bolj me "motijo" vrednote - denar kot ena izmed najpomembnejših stvari in kot tista, na katero "bom padla" in ena zadeva, ki bi lahko bila komponenta nesamozavesti - nizko vrednotenje človeka kot bitja (če tako začutim :) ) - torej njega samega (več je pomemben njegov denar) - kar se bi potem, ko izgine čar zapeljevanja, skoraj gotovo preneslo tudi name.

No, pravzaprav to niso ravno bedni pristopi, prej rahlo žalostni.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 21. Nov. 2008 21:43

da te začne cukat za lase, ali pa Ejjjj, ejjj.. hoče s tabo nazdravit in zateguje tist ej in te treplja po ramenu, dokler se ne obrneš.. ka pa češ... in mu zalepiš šamar, in nazdraviš z njim ubistvu...

pa: kok maš ti lepo .. vgl si cela lepa.. pa kr neki a verjameš v ljubezn na prvi pogled.. pa grem še enkrat mimo.. pa take... jao.. Sj ne vem a se norčujejo al mislijo resno, da bo kera na to sedla...

Ponavadi je tako, da js prej spizdim, tkoj k vidim, da me čudno gleda in se mi približuje, če mi tip ni všeč.. v nasprotnem primeru, če mi je vsaj malo všeč, je pa malo zasukan... In sva pol tist sam midva hheheh :oops: :D
---

Pa to, da da tip denarnico na mizo... to je taka napaka, pa tud če je podoben miss sveta... :roll:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 21. Nov. 2008 22:02

:lach:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 22. Nov. 2008 0:07

Libido. napisal/-a:
joy23 napisal/-a:Dans sm doživela največji šok, in to na pošti! Stoji en za mano, okrog 30 let, mogoče več, pa me ful gleda, čedalje bližje mi je bil, potem pa prbije: "Joj, kak maš ti luštkan nosek" :eek: WTF?!

okej, tale mi pa zmaga :rofl:

jst zadnjič stojim v lj na postaji, naslonjena na en steber in kadim .. in pride en tip do mene (ene 40 let) in mi reče: 'kadit ni zdravo' jst samo zavijem z očmi .. in pol se začne on smejat in pol kr vse v isti sapi: 'ne, ne, sej se hecam, jst tudi kadim ko turk, a greš na kavo?' :?

če bi mi bil tale tip usaj mau simpatičen, bi jst res šla z njim na kavo, ker se mi tak pristop zdi zanimiv.Nč težaški, nobenga siljenja, povedano direktno in čist normalno. :)

sončk, tvoja s sex krizo tud zmaga :D

drgač pa eden izmed mojih bednih pristopov ( k sm jih jst doživela):
Enkrat sm lih hodila od postaje proti domu popoudne, pa me ustav en moški okol 30 let star in me sprašuje kje je neka ulca.pa mu jst razlagam, on se mau neumnga dela, pa mu še razlagam pa razlagam in on men na koncu reče, kao da me pele na kavo ker sm bla tko prjazna.Jst njemu valda, da ne, da grem domou in to (tujcem pač ne sedem kr tko u auto) in mi je težiu še deset minut naj grem z njim na kavo in me sploh ni hotu spustit.Pol sm pa kr šla in sm šla čez sosedou dvorišče notr h nam, da nebi vedu kje sm doma.Mau psiho izkušnja no :?

al pa en "biuši" tip, k sva tko kr neki časa mutila usakič na kšni žurkici pa tko (samo lupčkanje in ostale nežnosti brez intime) in me model pele (to je blo pr babici) do našga hleva na senik, se tam še ful lupčkava pa tko in mi zabije: "Ti Blanka, zdej sva bla pa prou že trinajstkrat skupi (ja prou šteu je, nism kogla verjet in točno prešteu!) zdej bi mi pa lahko že dala.Ja guess what....Neeeeee :roll: In najina zgodba se je zavedno končala.

pa še en je biu zanimiu dve leti nazaj za novo leto u bovcu.Sva se s kolegico šle v njihov apartma neki preoblačt al preobuvat, pa je zraven njihouga apartmaja žveu ta model.In jst stojim na vratih, nakar pride on ven ves nabasan in se mi neki začne guzit.Ok, mal zajebancije, podjebavanja in to, nakar model stop do mene, me objame in me hoče zažvalit. :roll: Pa jst njemu, ej miško, mam fanta to jasno veš, fant stoji nedaleč stran in če pride pa te vid, nou dobr.In on men kao v smislu, da sej ne bo vidu in blablabla.ja dej noooo, kmet en :roll: Pol ga je kolegica stran porinla, me model sploh ni hotu spustit.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]