Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- paco rabanne
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 8. 2008
na plavanju se en kr nastav, k plavam s frendicama, reče živjo, nm nč jasn. lepo odplavamo stran, se gremo posušit, js ne gledam, pride zravn in uno 'bu!'. sm stran gledala in sm se dejansko ustrašla . pol prav, d mi loh proda karte za bazen na pou cene. rečm, ok, prid čez pou ure. pride prj in reče, če gremo do njih (ni biu sam očitn). ajde, gremo, use za pocen karte . js se neki igram z mobijem, lih odpisujem na sms pa tko on 'dej zapiš si mojo cifro, če maš že mobi v roki'. js pa 'kaj mi pa bo?'.
no ja, karte sm useen dubla na pou cene
no ja, karte sm useen dubla na pou cene
-
xxwoman - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
En tip (kolega od mojega) me je vprašal za številko... In jaz sem mu jo pač dala, ker sem mislila, da jo rabi zato, da me bo poklical, kaj naj kupi za piknik, ki je bil čez dva dni... al kaj podobnega. (Saj vem, naivna deklica. )
In potem zvečer dobim od njega sporočilo: "A si za kakšno avanturco?" Potem sem to povedala mojemu, on pa samo: "Ah, ne sekiraj se... On pri vsaki proba "
In potem zvečer dobim od njega sporočilo: "A si za kakšno avanturco?" Potem sem to povedala mojemu, on pa samo: "Ah, ne sekiraj se... On pri vsaki proba "
-
čivava - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 11. 2007
Ja jest sm pa čist tko na eni pjači z enmu govorila, d bom šla na eno poroko, in je reku, ja a lahko grem zravn, bova šla kr skup d se bova mela oba lepo
(haha)
pol pa še en, ko govoreva po gsmju, pa reče, a mi oblubš, da bom prvi tvoj tip... (ha ha)
Oba sta bla čist tko, frenda.
(haha)
pol pa še en, ko govoreva po gsmju, pa reče, a mi oblubš, da bom prvi tvoj tip... (ha ha)
Oba sta bla čist tko, frenda.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
U mestu. Stojim na semaforju. Zravn dva "krasna", u še bl "krasnem" sfriziranem jajcu od nekoč-nekaj-bemflnu-podobnega, nabijata svojo muziko. Js bulm in se zgražam od znotri, desc pa skoz okn navrže neki u smislu "kaj je mala, ti je ušeč, a, te km peleva ...", js še bl zgrožena zasikam, da "ne hvala, padam samo na terence", prej omenjeni pa poda klasičen odgovor "mrš, p***a jedna (se nadaljuje še par kletvic preden se men pržge zelena)...". Oh, joy
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
neki zlo neumnega sam res se je zgodilo (pomoje je biu pijan ceprav sred dneva): hodim po mestu pa pride mimo en tip pa zraven njega neka punca...pa mi rece: a bi bla ti moja punca pa dam js svojo tvojmu fantu?? (neki u tem smislu)..mislim..WTF?
primer dobrega pecanja: u priljubljenem zurerskem srediscu na kreti..sedeva s prijatlco za mizo v restavraciji, zvecer..pa na sosednji mizi sedita dva fanta...pa pride natakar pa rece: ooo two beautiful girls from slovenia (pa tk zacne mal komplimente, sploh ne vsiljivo, je prijazno deloval ) potem sta pa onadva fanta zacela tut neki u tem smislu (kao pritrjevat natakarju), pa kao da sta ugibala iz kod sva, pa sta onadva povedla iz kod sta, in smo se zacel menit..mal sta fore pravla ap to da sva se fuuul smejale, in pocutle sprosceno..in potem nismo vidli razloga da bi sedeli usak za svojo mizo pa smo se skup usedli in ful zastekali..in sta placala pijaco (alkohol afkors ) pol smo se pa se bol sprostili, in tut sli naprej zurat tist vecer skupi, pa se ostali smo u stikih
v glavnem, ce deluje fant odkrito in nevsiljivo, zakaj pa ne, rada spoznavam nove ljudi. pri men je najucinkoviteje ce me fant uspe nasmejat z kako dobro foro =)
primer dobrega pecanja: u priljubljenem zurerskem srediscu na kreti..sedeva s prijatlco za mizo v restavraciji, zvecer..pa na sosednji mizi sedita dva fanta...pa pride natakar pa rece: ooo two beautiful girls from slovenia (pa tk zacne mal komplimente, sploh ne vsiljivo, je prijazno deloval ) potem sta pa onadva fanta zacela tut neki u tem smislu (kao pritrjevat natakarju), pa kao da sta ugibala iz kod sva, pa sta onadva povedla iz kod sta, in smo se zacel menit..mal sta fore pravla ap to da sva se fuuul smejale, in pocutle sprosceno..in potem nismo vidli razloga da bi sedeli usak za svojo mizo pa smo se skup usedli in ful zastekali..in sta placala pijaco (alkohol afkors ) pol smo se pa se bol sprostili, in tut sli naprej zurat tist vecer skupi, pa se ostali smo u stikih
v glavnem, ce deluje fant odkrito in nevsiljivo, zakaj pa ne, rada spoznavam nove ljudi. pri men je najucinkoviteje ce me fant uspe nasmejat z kako dobro foro =)
-
exdancer - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2006
- Kraj: Ljubljana
s kolegicami pridemo na portoroško plažo, se glih lepo (pač kokr se da udobno) namestimo na pomolu, vsaka na svojo brisačko. in kr od nekje uleti en tip, ni mel manj kot 30 let. "živjo punce". pa me pač odzdravmo, začudenja v glasu nismo mogle skrit. in model se, na moje ogromno presenečenja kr usede na mojo brisačo in nadaljuje..."iz kje pa ste?" men je čist film poču. sm rekla da nj se takoj spoka iz moje brisače.... in kr ni hotu dojet...kr težil še neki po svoje dj iz kje ste? kaj delate tuki
od kje človeku sploh ideja, da se kr poč na eno tujo brisačo? k sm pa res alergična na to... no pol sm tok pop** da se je spoku ampak halo, še če bi se sam grški bog usedu na mojo brisačo, bi ga pogledla k da je z lune padu. ne pa en po videzu podpovprečni slovenček k se mu je zdel skrajno zabavno težit trem bejbam
od kje človeku sploh ideja, da se kr poč na eno tujo brisačo? k sm pa res alergična na to... no pol sm tok pop** da se je spoku ampak halo, še če bi se sam grški bog usedu na mojo brisačo, bi ga pogledla k da je z lune padu. ne pa en po videzu podpovprečni slovenček k se mu je zdel skrajno zabavno težit trem bejbam
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
fun napisal/-a:v kmšju pride en čuden do mene, pa reče: ti si tako všeč mojmu frendu (pa ga pokaže)... A greš mal densat z njim..??
To je tut men en enkrat v kmšju naredu .. Sam da je najprej sam neki okol mene plesu. Pa ga nism šljivila. Pol sta pršla s kolegico, kao ona spredi, on zadi za mano, spet ni blo nč. Pol je začel pa s sceno: "Lej unmu kolegu tm si všeč, a bi šla z njim plesat?"
In ko je dojel, da ne bo nobena varianta užgala, mi je reku: "Punca, ti si preveč zbirčna."
Uredu je, ja. .. Jerk!
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
*frisko* - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
najbl bedn je bil enkrat en tip... s koelgico nekje v tujini na kavi. pride mim en tip, pa tm stoji zravn in naju gleda. midve v smeh pol ga zinorirava in se pogovarjava naprej. un pa kr stal tm... kaj mu ni blo jasn... pol pa se usede zravn mene,me prime okrog ramen pa začne (v anlgeščini) sprašvat, ker jezik to govoriva. buaahaha, ka se jst nism mogla nehat smejat. in pol je sikov, da kolk se seksi sliš, da midve sva pa še bl pa take. hih, no na konc je šou domov (al pa kamorkol je pačšou) praznih rok.
najbol mi je bil pa všeč pristop zdj nazadne enga jebča. jst sm ga opazla že dan pred tem, kt sva se "spoznala", sam se mi ni dal ukvarjat z njim sploh, ker sm bla pač na dopustu. je pa tut on skos gledov me pa se mi smejov... res ho tipčk. in pol nasledn dan spet na plaži se srečamo, jst sm sedela na pomolu pa me on vid iz vode, prplava ke, spleza vn in me s prve objame. pa reče, da vid, da mi je vroče pa rabm mal osvežitve.haha. no pol sva se pa začela ment in čez eno urosva bla že zmenena, da greva zvečer seksat. hehe. ja, raba mam direktne tipe. ne pa da se dela lepga pa nekj olikanga, kt itak vemo, da tkole na morju vsak hoče sam seks..
najbol mi je bil pa všeč pristop zdj nazadne enga jebča. jst sm ga opazla že dan pred tem, kt sva se "spoznala", sam se mi ni dal ukvarjat z njim sploh, ker sm bla pač na dopustu. je pa tut on skos gledov me pa se mi smejov... res ho tipčk. in pol nasledn dan spet na plaži se srečamo, jst sm sedela na pomolu pa me on vid iz vode, prplava ke, spleza vn in me s prve objame. pa reče, da vid, da mi je vroče pa rabm mal osvežitve.haha. no pol sva se pa začela ment in čez eno urosva bla že zmenena, da greva zvečer seksat. hehe. ja, raba mam direktne tipe. ne pa da se dela lepga pa nekj olikanga, kt itak vemo, da tkole na morju vsak hoče sam seks..
-
Amandine - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 1. 2007
*frisko* napisal/-a:najbol mi je bil pa všeč pristop zdj nazadne enga jebča. jst sm ga opazla že dan pred tem, kt sva se "spoznala", sam se mi ni dal ukvarjat z njim sploh, ker sm bla pač na dopustu. je pa tut on skos gledov me pa se mi smejov... res ho tipčk. in pol nasledn dan spet na plaži se srečamo, jst sm sedela na pomolu pa me on vid iz vode, prplava ke, spleza vn in me s prve objame. pa reče, da vid, da mi je vroče pa rabm mal osvežitve.haha. no pol sva se pa začela ment in čez eno urosva bla že zmenena, da greva zvečer seksat. hehe. ja, raba mam direktne tipe. ne pa da se dela lepga pa nekj olikanga, kt itak vemo, da tkole na morju vsak hoče sam seks..
če bi to naredil en obupnež od obupneža, bi ga pa verjetno kar nazaj v vodo brcnila
tele pristopi so tkooooooo odvisni od simpatičnosti ljudi!lahko je še tako smotan pristop in če ti bo fant simpatičen, se ti bo zdel sam luškan vseskupi.
-
cioccolatina* - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2007
- Kraj: Obala in Ljubljana
Jz sem imela precej takih izpadov:
- enkrat v enem lokalu me tip povleče za roko in mi reče: veš, imaš čudovit nasmeh. vreden je 10.000€ (debil... čudno pogledala in šla...)
- kolega: kateri koktejl imaš najrajši? Sex on the beach... pa on... a ne bi raje en sex in the room
- kako si rekla da se kličeš, sam da vem pod kaj shranit tvojo telefonsko? mis slovenije mogoče?
- en tip ki slušajno pozna mojo sestro, ki je res fuuul lepa punca: a ja, ti si njena sestra, sej si vso lepoto po njej pobrala, sam po moje enkrat ko se te spozna si še lepša... ddd... potem sem mu povedala da imam fanta in je nehal
- pred lokalom debatiram s tipom in pridejo mimo gasilci in reče.. kaj me nebi kr pogasili, poglejte jo kako je lušna, jz kr gorim... odjebi
- enkrat v enem lokalu me tip povleče za roko in mi reče: veš, imaš čudovit nasmeh. vreden je 10.000€ (debil... čudno pogledala in šla...)
- kolega: kateri koktejl imaš najrajši? Sex on the beach... pa on... a ne bi raje en sex in the room
- kako si rekla da se kličeš, sam da vem pod kaj shranit tvojo telefonsko? mis slovenije mogoče?
- en tip ki slušajno pozna mojo sestro, ki je res fuuul lepa punca: a ja, ti si njena sestra, sej si vso lepoto po njej pobrala, sam po moje enkrat ko se te spozna si še lepša... ddd... potem sem mu povedala da imam fanta in je nehal
- pred lokalom debatiram s tipom in pridejo mimo gasilci in reče.. kaj me nebi kr pogasili, poglejte jo kako je lušna, jz kr gorim... odjebi
A natural good vibration
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov