Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- LanaMaxim
- Kofetarica
- Na forumu od: 23. 3. 2008
Ja, bedno je, da je tip pijan in ne ve kaj govori in je ves čuden. Argghh, jak.
Sovražim, če me neznan folk neki šlata in objema na tak grabljajoč (?) način in kar misli, da si to lahko dovoli. In nočem tam scene delat (kokr zadnjič na neki poroki) in se pol izmaknem; če pa kreten kr ne neha, ga pa tok grdo pogledam, da se ustraši.
Sovražim, če me neznan folk neki šlata in objema na tak grabljajoč (?) način in kar misli, da si to lahko dovoli. In nočem tam scene delat (kokr zadnjič na neki poroki) in se pol izmaknem; če pa kreten kr ne neha, ga pa tok grdo pogledam, da se ustraši.
- CoreySteel
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 3. 2008
- Kraj: Slovenija
Pijanmu folku itaq ne morš zamert. Sej ne ve kaj dela.
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Enkrat me je en tip uprašu kok je ura. Pač tipičn način za začetek pogovora (recimo ). In pol js pač pogledam na uro, da bi mu prijazno povedala, on se pa začne smejat Ja ka zdej, sej si uprašu kok je ura, pa če te je res zanimal al pa ne?! No pol se je tk izkazal da je dosadn
Use your head and follow your heart.
-
*cheRry* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
Eden izmed boljših: Živjo, jst sm pa Boris in sm tko ful najboljši tip v KMŠju. Js sam , že zato ker niti slučajn to ni biu, pa tut če bi biu-kaj mu ni jasn
Pa seveda vsakršna poplesovanja z rokami v luftu, dosadno buljenje da že ne veš več če je kej čudnega na teb..
Pa seveda vsakršna poplesovanja z rokami v luftu, dosadno buljenje da že ne veš več če je kej čudnega na teb..
Freedom is just another word for nothing left to lose..
-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
ne prenesem, ce mi pristopi pijan... to me takoj odbije, sploh ni treba, da kaj rece... v bistvu mora biti zanimiv, da ga sploh poslusam... ker se mi ne da ukvarjat s "povprecnimi"... drugace pa ponavadi jaz pristopim, ce ze, ampak sem ze nekaj casa v zvezi pa sem ze pozabila, kako to gre...
-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
bambina x napisal/-a:^^ sem ravno mislila, da boš podala kakšen dober pristop ...
npr.: ce sam sedi: lahko prisedem (ker iz ne vem, katerega razloga nocem sama sedeti ali pa mi ni nobeno drugo mesto vsec)? in odgovori, ce ja ali ne... naprej: placam mu pijaco (torej povem natakarju, da naj vprasa tistega in tistega, kaj bo pil in da je od mene)... naceloma je bilo uspesno... ce pa ni bilo, pac ni bilo... in potem, ce je se za za kavo naslednji dan, ves, da je bil dober pristop...
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
*cheRry* napisal/-a:Eden izmed boljših: Živjo, jst sm pa Boris in sm tko ful najboljši tip v KMŠju. Js sam , že zato ker niti slučajn to ni biu, pa tut če bi biu-kaj mu ni jasn
Ja sej v kmš-ju je velik nenormalnih pristopov... katastrofa...
Eden izmed najbol bednih pristopov kar sem jih doživela:
Pijan kreten1: Modeeelkaa kak maš hude joškice! A lohka probam če so res pravi, ker jaz to takoj ugotovim...
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
^^ tote z joški so pa najbolj neumne!!! sploh ne vem, zakaj mislijo, da nas bodo očarali na tak način ...
enkrat mi je en reku, da če mi da salamo!!!!(pravo, ni nobeno poimenovanje za nejgovega tiča - v bistvu je bla rezina, ki jo je mel na kruhu) med joške, da kaj bo potem? jaz pa, da jo bom ven vzela, pa naj pol dela z njo, kar hoče ... a res? je ne bi mogu jaz? KREETEN!!!
enkrat mi je en reku, da če mi da salamo!!!!(pravo, ni nobeno poimenovanje za nejgovega tiča - v bistvu je bla rezina, ki jo je mel na kruhu) med joške, da kaj bo potem? jaz pa, da jo bom ven vzela, pa naj pol dela z njo, kar hoče ... a res? je ne bi mogu jaz? KREETEN!!!
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov