Najbolj bedni pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
kulika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 6. 2008
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a kulika » 10. Jun. 2008 22:59

:D En biser sredi novembra pred štukom - Ej mala kak maš odprto majčko lahk bi te malo segrel..,
pa tista bedna fore kolk je ura,a je tvoj fotrer astronavt pa ne vem kaj še vse ... :? imaš lepe očke,takih še ne..ti pa dobro pleseš sva ravno za skup.STARE BREZVEZNE
Ne vem mislim,da se mi je enih 2krat samo zgodilo,da je tip vljudno pristopil in me povabil na pijačko.

No pa hodima s sošolko po mb pa se ravno menima,kako tipi ne znajo bit direktni pa ni minilo 10min hoje pa pride en nebodigatreba mimo s svojimi klovni pogleda kolegico pa izjavi na ves glas TEBE PA BI POF....., :eek: :lol: Saj res,zlato sredino je težko najt :D
*kristyna*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *kristyna* » 10. Jun. 2008 23:17

°°Inchee°° napisal/-a:Drugače pa so nekateri tipi res predrzni. Najbol pa mi gre na živce ko se name spravi neki 40 letni fotr in me prične ogovarjati kot bi bila njegovih let :( kam gree ta svet.. jim žena očitno ni dost :D

še večje veselje je ko tipajo tam kjer res ni treba :tot:

Nadležni so pa delavci (staruhi ki mislijo, da so hudi) ko začnejo: Kje si muca? in žvižgajo. Pa je sošolka dobila idejo da odgovoriš tako čiiist na izi: Kje si ps nagravžn?
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 11. Jun. 2008 14:16

Uuuu ja, kko se nism že prej spomnla na delavce...pr nas pri sosedih zdej fasado prenavlajo in raj spoh ne grem z Luno na vrt, ker bi bli zihr kkšni komentarji...ne vem, a res nimajo bolšga dela...?!
Fensi Šmensi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Fensi Šmensi » 11. Jun. 2008 14:42

Lejla86 napisal/-a:Uuuu ja, kko se nism že prej spomnla na delavce...pr nas pri sosedih zdej fasado prenavlajo in raj spoh ne grem z Luno na vrt, ker bi bli zihr kkšni komentarji...ne vem, a res nimajo bolšga dela...?!

Imajo, ampak glede na naravo dela očitno zmorejo pogledati tudi za kakšno bejbo, četudi to pomeni, da bo delo počakalo. :roll: Najhujši pa so, ko so na malici in se s pivom v eni roki ter sendvičem v drugi derejo za punco s takšnim izborom besed, da te vse mine. :eek: Saj ko jih je več skupaj, so pogumni, nisem pa še videla, da bi se en delavec tako drl za katero.
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 11. Jun. 2008 14:49

Izjave so pa v stilu: "Kje si, SRNA?" :eek:
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 11. Jun. 2008 14:51

Ah dej...ta tema se mi zdi vedno bolj podobna tisti: "Ženske nismo spolni objekti!", se vam ne zdi? :?
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 11. Jun. 2008 14:51

Bi znal bit ja... :)
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 11. Jun. 2008 15:41

Mislim, da je bil najbolj zgrešen pristop, ko mi je tip ukradel telefon, se poklical na svojo številko in mi ga pol vrnil, ker ga je kao našel.
Brez komentarja, res. :roll:
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 11. Jun. 2008 16:25

Se vam ne zdi to zelo podobno pristop in nismo spolni objekt?
Po vaše je itak tako da f** lahko dobite kjer koli in da če moški pristopi do vas itak želi od vas samo f**...torej logično moški, ki pristopi do vas vas spolno nadleguje očitno.
Lahko je en seksi in poželjiv moški...in na drugi strani neki zavaljen zaraščen pijan moški ki pristopi do vas in reče...Primer: živijo jaz sem Marko, danes je pa gužva tukaj ali si pogosto tukaj ali prvič?
Odziv: Prvi bo naletel na odobravanje...smejčkale se mu boste in čutile potrebo po še več pozornosti.
Odziv: Drugi bo naletel na te besede: poberi se kreten..jojjjj...pa kje se ti idioti najdejo in vedno mene izberejo..pa a sem magnet za kretene ali kaj, itd.?

Kdo je zdaj tukaj spolni objekt in kdo ima kakšen odnos do kogarkoli?
Navsezadnje ni problem v pristopu ampak v vaših glavah drage dame :wink:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mju » 11. Jun. 2008 17:08

ryu10kyu napisal/-a:Se vam ne zdi to zelo podobno pristop in nismo spolni objekt?
Po vaše je itak tako da f** lahko dobite kjer koli in da če moški pristopi do vas itak želi od vas samo f**...torej logično moški, ki pristopi do vas vas spolno nadleguje očitno.
Lahko je en seksi in poželjiv moški...in na drugi strani neki zavaljen zaraščen pijan moški ki pristopi do vas in reče...Primer: živijo jaz sem Marko, danes je pa gužva tukaj ali si pogosto tukaj ali prvič?
Odziv: Prvi bo naletel na odobravanje...smejčkale se mu boste in čutile potrebo po še več pozornosti.
Odziv: Drugi bo naletel na te besede: poberi se kreten..jojjjj...pa kje se ti idioti najdejo in vedno mene izberejo..pa a sem magnet za kretene ali kaj, itd.?

ja no, in kaj je tuki narobe? če je to njegov način, tista, ki ga odobrava in je tak karakter, da ji je to všeč, ga bo poštekala... in bo vse vredu. tista, ki ji gre pa to na živce, se pa itak z njem ne bi ujela tut v drugih zadevah, če sta si že v osnovi tako različna... kje je torej problem? :?:
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 11. Jun. 2008 17:13

Mju...morda boš razumela kaj sem želel povedati, če si še enkrat prebereš moj prispevek.

Ni problema...samo pokazal sem ti na očiten način da ni fora v pristopu niti v spolnem objektu niti kje drugje...ampak v vaših glavah :wink:
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Mju » 11. Jun. 2008 17:23

ne, fora bi bila v ženskih glavah, če bi se ISTA ženska vsakič drugače odzvala na isto stvar. v tem primeru pa ni stvar naših glav, ampak karakterjev...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 11. Jun. 2008 17:26

Mju napisal/-a:ne, fora bi bila v ženskih glavah, če bi se ISTA ženska vsakič drugače odzvala na isto stvar. v tem primeru pa ni stvar naših glav, ampak karakterjev...

Še enkrat...

1.Lahko je en seksi in poželjiv moški...
Primer: živijo jaz sem Marko, danes je pa gužva tukaj ali si pogosto tukaj ali prvič?

2.in na drugi strani neki zavaljen zaraščen pijan moški ki pristopi do vas in reče...Primer: živijo jaz sem Marko, danes je pa gužva tukaj ali si pogosto tukaj ali prvič?

Podal sem primer dveh različnih odzivov.
In podal vprašanje:

Ali zdaj štekaš?
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Mju » 11. Jun. 2008 17:34

ryu10kyu napisal/-a:Še enkrat...

1.Lahko je en seksi in poželjiv moški...
Primer: živijo jaz sem Marko, danes je pa gužva tukaj ali si pogosto tukaj ali prvič?

2.in na drugi strani neki zavaljen zaraščen pijan moški ki pristopi do vas in reče...Primer: živijo jaz sem Marko, danes je pa gužva tukaj ali si pogosto tukaj ali prvič?

Podal sem primer dveh različnih odzivov.
In podal vprašanje:

Ali zdaj štekaš?

sorry, js sm razumela kot seksi moški, po drugi strani pa pijanec (da je on po drugi strani zavaljen pijanec). zdej pa ja - get it :D
in se delno strinjam s tem. samo, kokrkol obrneš, ne začne ženska najprej ocenjevat, on prvi pristopi :P (sej veš da čist prov ti pa ne morem dat... :wink: )
Fensi Šmensi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Fensi Šmensi » 11. Jun. 2008 18:04

Ja kateri fant pa se bo odločil za punco, ki mu ne bo všeč (če bi bila podobna situacija, ampak zamenjava vlog)? Itak, da se bo tudi punca odločila za seksi verzijo, ker smo ljudje v osnovi vizualisti. Če pa bo po karakterju kr en, pa bo že prišel na vrsto za odstrel, magari je lep za oženit. :wink: Tako da ne vem kaj komplicirate. Ne bom pa rekla tipu, ki mi ni všeč, ampak me prijazno ogovori, da je kreten (ko bo odšel), ker če se nekdo normalno pogovarja z mano, ga bom tudi jaz tretirala kot vredu osebo. Če pa nekdo po ulici zažvižga ali pa se za mano in za prijateljico zadere nekaj perverznega, pa je druga zgodba. :roll:

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov