Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kulika - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2008
- Kraj: mb
En biser sredi novembra pred štukom - Ej mala kak maš odprto majčko lahk bi te malo segrel..,
pa tista bedna fore kolk je ura,a je tvoj fotrer astronavt pa ne vem kaj še vse ... imaš lepe očke,takih še ne..ti pa dobro pleseš sva ravno za skup.STARE BREZVEZNE
Ne vem mislim,da se mi je enih 2krat samo zgodilo,da je tip vljudno pristopil in me povabil na pijačko.
No pa hodima s sošolko po mb pa se ravno menima,kako tipi ne znajo bit direktni pa ni minilo 10min hoje pa pride en nebodigatreba mimo s svojimi klovni pogleda kolegico pa izjavi na ves glas TEBE PA BI POF....., Saj res,zlato sredino je težko najt
pa tista bedna fore kolk je ura,a je tvoj fotrer astronavt pa ne vem kaj še vse ... imaš lepe očke,takih še ne..ti pa dobro pleseš sva ravno za skup.STARE BREZVEZNE
Ne vem mislim,da se mi je enih 2krat samo zgodilo,da je tip vljudno pristopil in me povabil na pijačko.
No pa hodima s sošolko po mb pa se ravno menima,kako tipi ne znajo bit direktni pa ni minilo 10min hoje pa pride en nebodigatreba mimo s svojimi klovni pogleda kolegico pa izjavi na ves glas TEBE PA BI POF....., Saj res,zlato sredino je težko najt
- *kristyna*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
°°Inchee°° napisal/-a:Drugače pa so nekateri tipi res predrzni. Najbol pa mi gre na živce ko se name spravi neki 40 letni fotr in me prične ogovarjati kot bi bila njegovih let kam gree ta svet.. jim žena očitno ni dost
še večje veselje je ko tipajo tam kjer res ni treba
Nadležni so pa delavci (staruhi ki mislijo, da so hudi) ko začnejo: Kje si muca? in žvižgajo. Pa je sošolka dobila idejo da odgovoriš tako čiiist na izi: Kje si ps nagravžn?
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
- Fensi Šmensi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 6. 2008
Lejla86 napisal/-a:Uuuu ja, kko se nism že prej spomnla na delavce...pr nas pri sosedih zdej fasado prenavlajo in raj spoh ne grem z Luno na vrt, ker bi bli zihr kkšni komentarji...ne vem, a res nimajo bolšga dela...?!
Imajo, ampak glede na naravo dela očitno zmorejo pogledati tudi za kakšno bejbo, četudi to pomeni, da bo delo počakalo. Najhujši pa so, ko so na malici in se s pivom v eni roki ter sendvičem v drugi derejo za punco s takšnim izborom besed, da te vse mine. Saj ko jih je več skupaj, so pogumni, nisem pa še videla, da bi se en delavec tako drl za katero.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Se vam ne zdi to zelo podobno pristop in nismo spolni objekt?
Po vaše je itak tako da f** lahko dobite kjer koli in da če moški pristopi do vas itak želi od vas samo f**...torej logično moški, ki pristopi do vas vas spolno nadleguje očitno.
Lahko je en seksi in poželjiv moški...in na drugi strani neki zavaljen zaraščen pijan moški ki pristopi do vas in reče...Primer: živijo jaz sem Marko, danes je pa gužva tukaj ali si pogosto tukaj ali prvič?
Odziv: Prvi bo naletel na odobravanje...smejčkale se mu boste in čutile potrebo po še več pozornosti.
Odziv: Drugi bo naletel na te besede: poberi se kreten..jojjjj...pa kje se ti idioti najdejo in vedno mene izberejo..pa a sem magnet za kretene ali kaj, itd.?
Kdo je zdaj tukaj spolni objekt in kdo ima kakšen odnos do kogarkoli?
Navsezadnje ni problem v pristopu ampak v vaših glavah drage dame
Po vaše je itak tako da f** lahko dobite kjer koli in da če moški pristopi do vas itak želi od vas samo f**...torej logično moški, ki pristopi do vas vas spolno nadleguje očitno.
Lahko je en seksi in poželjiv moški...in na drugi strani neki zavaljen zaraščen pijan moški ki pristopi do vas in reče...Primer: živijo jaz sem Marko, danes je pa gužva tukaj ali si pogosto tukaj ali prvič?
Odziv: Prvi bo naletel na odobravanje...smejčkale se mu boste in čutile potrebo po še več pozornosti.
Odziv: Drugi bo naletel na te besede: poberi se kreten..jojjjj...pa kje se ti idioti najdejo in vedno mene izberejo..pa a sem magnet za kretene ali kaj, itd.?
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
ryu10kyu napisal/-a:Se vam ne zdi to zelo podobno pristop in nismo spolni objekt?
ja no, in kaj je tuki narobe? če je to njegov način, tista, ki ga odobrava in je tak karakter, da ji je to všeč, ga bo poštekala... in bo vse vredu. tista, ki ji gre pa to na živce, se pa itak z njem ne bi ujela tut v drugih zadevah, če sta si že v osnovi tako različna... kje je torej problem?
-
ryu10kyu - Cosmofrik
Mju...morda boš razumela kaj sem želel povedati, če si še enkrat prebereš moj prispevek.
Ni problema...samo pokazal sem ti na očiten način da ni fora v pristopu niti v spolnem objektu niti kje drugje...ampak v vaših glavah
Ni problema...samo pokazal sem ti na očiten način da ni fora v pristopu niti v spolnem objektu niti kje drugje...ampak v vaših glavah
-
ryu10kyu - Cosmofrik
Mju napisal/-a:ne, fora bi bila v ženskih glavah, če bi se ISTA ženska vsakič drugače odzvala na isto stvar. v tem primeru pa ni stvar naših glav, ampak karakterjev...
Še enkrat...
1.Lahko je en seksi in poželjiv moški...
Primer: živijo jaz sem Marko, danes je pa gužva tukaj ali si pogosto tukaj ali prvič?
2.in na drugi strani neki zavaljen zaraščen pijan moški ki pristopi do vas in reče...Primer: živijo jaz sem Marko, danes je pa gužva tukaj ali si pogosto tukaj ali prvič?
Podal sem primer dveh različnih odzivov.
In podal vprašanje:
Ali zdaj štekaš?
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
ryu10kyu napisal/-a:Še enkrat...
1.Lahko je en seksi in poželjiv moški...
Primer: živijo jaz sem Marko, danes je pa gužva tukaj ali si pogosto tukaj ali prvič?
2.in na drugi strani neki zavaljen zaraščen pijan moški ki pristopi do vas in reče...Primer: živijo jaz sem Marko, danes je pa gužva tukaj ali si pogosto tukaj ali prvič?
Podal sem primer dveh različnih odzivov.
In podal vprašanje:
Ali zdaj štekaš?
sorry, js sm razumela kot seksi moški, po drugi strani pa pijanec (da je on po drugi strani zavaljen pijanec). zdej pa ja - get it
in se delno strinjam s tem. samo, kokrkol obrneš, ne začne ženska najprej ocenjevat, on prvi pristopi (sej veš da čist prov ti pa ne morem dat... )
- Fensi Šmensi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 6. 2008
Ja kateri fant pa se bo odločil za punco, ki mu ne bo všeč (če bi bila podobna situacija, ampak zamenjava vlog)? Itak, da se bo tudi punca odločila za seksi verzijo, ker smo ljudje v osnovi vizualisti. Če pa bo po karakterju kr en, pa bo že prišel na vrsto za odstrel, magari je lep za oženit. Tako da ne vem kaj komplicirate. Ne bom pa rekla tipu, ki mi ni všeč, ampak me prijazno ogovori, da je kreten (ko bo odšel), ker če se nekdo normalno pogovarja z mano, ga bom tudi jaz tretirala kot vredu osebo. Če pa nekdo po ulici zažvižga ali pa se za mano in za prijateljico zadere nekaj perverznega, pa je druga zgodba.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov