Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1660 prispevkov
• Stran 3 od 111
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 111
Naslednja
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
sofia83 napisal/-a:Mi je blo pa ful simpatično, kako je enkrat en kelnar pecal mojo najboljšo prjatlco. Naročila je belo kavo in pol dobi tisto kavo in je gor s čokoladnim prelivom izpisana njegova cifra Jah moram nehat pit pivo skos, da se še men kdaj kej podobnega zgodi
Oh, tole je pa res zelo simpatično
Pa tisto od Zvoncice s pico v obliki srčka
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
*slatka* napisal/-a:sofia83 napisal/-a:Mi je blo pa ful simpatično, kako je enkrat en kelnar pecal mojo najboljšo prjatlco. Naročila je belo kavo in pol dobi tisto kavo in je gor s čokoladnim prelivom izpisana njegova cifra Jah moram nehat pit pivo skos, da se še men kdaj kej podobnega zgodi
Oh, tole je pa res zelo simpatično
Pa tisto od Zvoncice s pico v obliki srčka
iiiii...sweet....js tut morm poj zacet pit belo kavo
Zivljenje je piskotek!
-
jowko - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2006
- Kraj: Ljubljana
Tudi ženske znajo puščat tel. številke na listkih od kave (podstavek za kavo), no tega ne delat, vsaj pri meni to ne vžge in vržem tiste listke v smeti!
Home Page:
http://www.foto-jovo.com
http://www.foto-jovo.com
-
lili01 - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 2. 2006
najbolj bedna scena, ki se je zdele spomnim: sem zunaj s tremi kolegi, pa pride neka ženska mimo, pa mene gleda. pa sem si mislila, eh, saj imam tri tipe zraven, zih kterga od njih gleda, pa gre še enkrat mimo in se nasmehne...what the f... no, ko sem šla plesat, pa pride do mene, pa mi reče, veš ti si mojmu kolegu full všeč, dj pejt do njega, ti bo pijačo plačal. on je mr. universe veš-kao da odstaja!!! čist adijo scena
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Si iskreno presenecena? Na zacetku vsak tip proba bit prijazen in sladek in tala komplimente(kok si lepa etc). Pol k ga odpikajo par desetkrat pa misl da mora bit zajeban model in pol zaljive vn mece.sofia83 napisal/-a:TO sem misla s tem, da naši slovenski tipčki v vsakem trenutku hočjo ostat kul in pol take napol žaljive prbijajo.
Da ne omenjam super efekta tega, da si macisticen prasec. S takim obnasanjem si nadanes masko, ker nisi zares tak in tako zavrnitev ne boli.
Primer, tip je s kolegi in rece: "Pridi mala greva na WC". Logicno ona rece "prasec" in zbezi, kar da iztocnico da se on in kolegi bedasto rezijo in pribijejo kako cez punce. Njegovi mozgani naredijo nebesedni zakljucek: ni me marala k sm se tko grdo obnasu sam to nism jst. To ego veliko lazje sprejme, kot pa da ti pokazes nekomu pravi jaz in te on ne mara. Da kdo dejansko ne mara tega kdo smo je pac precej bolj bolece. Tko da nekateri tipi bodo raje imeli metodo k je 99% neuspesna pa neboleca kot pa metodo k je 80% neuspesna pa bolj useka po egu.
Kar se pa vas zensk tice ste pa za vso svojo kriticnost tut totalno nesposobne. Povrhu vsega ste pa se lene kot fuksi.
Tipicni primeri:
Ona: A mas fire?
Jst: Ja.
Ona: Ful mas lep reklc/something.
Jst: Aja hvala.
Ona: ...
Ja dobr, da ma za 5 sekund pogovora zamisljenga, pol pa vse stiri od sebe in pricakuje da bom ful jst neko debato zacel. Bi sel stavit, da ce bi vaso zavest skopiral v tipa nebi nobena tle znala svoje zenske verzije zapecat. Na zalost tega ne moremo v praksi preizkusit, bi bilo pa zabavno. Logicno da lahko pol sam po izgledu izbiras k vsaka pokaze tok zanimive osebnosti kot zlata ribica. Ce dobr zgleda se pol trudis furat nek pogovor.
Daljsi pogovori so nekak tko:
Ona: neko zaceno masilo
Ona: Jst sm x drugac.
Jst: mahagonij
Ona: na ker faks hodis
....
Ona: a kej delas
....
Ona: v kere diskace hodis
....
etc.
Se nism dozivel, da bi mela katerakoli zenska kaj zanimivega za povedat tkole k pride do mene pa se zacneva pogovarjat(ne mislm da na splosno nimate nic za povedat, da ne bo pomote).
Torej glede na to kaj vse vam gre v nos, you ain't all that, ok?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
No sej ni osebno. Sam moral sm povedat, da boste tok bl hvalezne k bo en tip normalno pristopil. V nos mi pac gre da ste vse "armchair generals", bit kriticen na podrocju s katerim se ukvarjas je vedno lahko.Zvoncica napisal/-a:^^hehe, ne tko osebno vzet mahagonij
Sej vemo, da nismo perle. Tema je bolj za to, da tipi vidite, česa se NE dela
Na tem podrocju nas je vecina prikrajsanih k nismo kelnarji. Ampak ce kej snega pade ti lahko v sneg uščijem svojo telefonsko. A bo to uredu?sofia83 napisal/-a:Mi je blo pa ful simpatično, kako je enkrat en kelnar pecal mojo najboljšo prjatlco. Naročila je belo kavo in pol dobi tisto kavo in je gor s čokoladnim prelivom izpisana njegova cifra Jah moram nehat pit pivo skos, da se še men kdaj kej podobnega zgodi
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Mahagonij napisal/-a:No sej ni osebno. Sam moral sm povedat, da boste tok bl hvalezne k bo en tip normalno pristopil. V nos mi pac gre da ste vse "armchair generals", bit kriticen na podrocju s katerim se ukvarjas je vedno lahko.
hehe, sej nas je ene par napisalo tut prisrčne pristope Sicer pa, če pristopi "tapravi", pristop ponavadi ni problem, se tut jaz potrudim in sodelujem po svojih najboljših močeh
-
spellca - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Sherry napisal/-a:enkart u mc donaldsu: en tip me je skoz neki gledu pa to, pol mi pa čez nekaj časa tamkajšni uslužbenec prinese listek na katerem je pisalo: tako si lepa da bi te kar popapcal. mi daš cifro?
objekt sem zapustila predčasno
Haha zdej sm se spomnla. Enkrat sm sla sama na kavo pa mi kelnar prnese racun in rece: No to bo 250 tolarjev, na drugo stran (racuna) pa lahko napises telefonsko za unga mojga kolega.
-
_veronica_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 12. 2006
^^se mi je zgodil neki podobnega, samo da je bla vloga zamenjana..je reku tip:"sej lahko prneseš račun, pa svojo cifro napiš odspodi..." halo..k da je to vključeno v ceno?!
- Mahagonij
- Cosmopsiho
Lepo je sanjati kajne?sofia83 napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Na tem podrocju nas je vecina prikrajsanih k nismo kelnarji. Ampak ce kej snega pade ti lahko v sneg uščijem svojo telefonsko. A bo to uredu?
Izvrstno. Ko bi blo vsaj več takih romantikov, kot si ti.
"Jst bi eno kavo z mlekom pa eno telefonsko prosim."_veronica_ napisal/-a:^^se mi je zgodil neki podobnega, samo da je bla vloga zamenjana..je reku tip:"sej lahko prneseš račun, pa svojo cifro napiš odspodi..." halo..k da je to vključeno v ceno?!
-
Viktor - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 12. 2006
- Kraj: lj
Mahagonij vs je dobr pomoču...(res je da nismo vsi kelnarji,in da je dost bejb tko high da intiligentnga namiga/pristopa nit ne zastopjo)
Sam tko k je rekla ena-če ji je tipo ušeč ni tok važn pristop pomoje-sploh pr bejbi k te je nekak že opazla(flirt ...)Če je pa pristop, prva gesta da te sploh zazna pol pa zna bit morda malce bolj pomembn.Ampak če ji ne ugajaš ne bo nč pomagal.
Je tko?
Sam tko k je rekla ena-če ji je tipo ušeč ni tok važn pristop pomoje-sploh pr bejbi k te je nekak že opazla(flirt ...)Če je pa pristop, prva gesta da te sploh zazna pol pa zna bit morda malce bolj pomembn.Ampak če ji ne ugajaš ne bo nč pomagal.
Je tko?
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Učeri oziroma dans ko sm delala, je en tip za vsako ko me je vidu, reku mojim strankam, da ne smejo od mene kupovat pijače, ker ni dobra...in to je vsakič reku, ko me je vidu. Pol sm pa rekla, da mi slabo reklamo dela. Je pa reku, da vsaj po nečem si ga bom zapomnala in me povabu pol na pijačko
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
....
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 13:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
Prvi neprebran prispevek • 1660 prispevkov
• Stran 3 od 111
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 111