Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
nokia_b - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 5. 2007
°PeeKaBoo° napisal/-a:Pa sošolka med kolokvijem oz. pred začetkom pisanja..je za njo sedeu en tip..pa jo neki poboža bo hrbtu..se ona obrne..on ji reče: 'si mela en las na majčki...hm ej ti si pa men z nekje ful znana...' pa ona nazaj: 'ja s faxa mogoče??' on: 'aja..'
iiii kok kjut
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
nokia_b napisal/-a:°PeeKaBoo° napisal/-a:Pa sošolka med kolokvijem oz. pred začetkom pisanja..je za njo sedeu en tip..pa jo neki poboža bo hrbtu..se ona obrne..on ji reče: 'si mela en las na majčki...hm ej ti si pa men z nekje ful znana...' pa ona nazaj: 'ja s faxa mogoče??' on: 'aja..'
iiii kok kjut
Moji sošolki ni blo
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 9:27, skupaj popravljeno 1 krat.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Meni se ne zdi nič narobe s tem pristopom razen to da je iza hrbta drezal vanjo in se je potem takem podzavestno počutila ogrožena...pod kar se ravno ne priporoča tako pristopati do ženske.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 9:24, skupaj popravljeno 1 krat.
- kaycha
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 11. 2007
ta sosolka je pa, sorry, res mal smotana... men se zdi pato full cute pa verjetno je mogu zbrat ogromn poguma, da je to naredu
drgac pa, zanc en tip uzuni: dj da ti placam pijaco. js njemu: ne sj je u redu, hvala. on spet:pa dj naroc si pijaco. pa js uno: ne hvala, sj je ql. in je toook cajta moriu, da smo se spokal na drug konc lokala, pol se je pa se ceu vecer setu gor pa dol pa gledu kt ksn psiho. scary cist. ce bi mu pa pustila, da placa pijaco pa verjetno se cel vecer neb mela miru, ker bi hotu, da mu vrnem uslugo. vsaj tko to gre po dosedanjih izkusnjah...
pa k sm delala med pocitncami, me je pac ena sodelavka vsako jutro pobrala na poti in sm jo usako jutro ob 6.30 nekje cakala na istem mestu. in valda use prazno, sam en model se seta VSAKO jutro 26X gor in dol mim mene in bul vame. usakic k je su mim mi je srce delu k nor, ker je tko pshipatsko gledu, da sm sam cakala kdaj bo skocu name.
drgac pa ne vem, ce se mi je ze zgodil, da bi meu en tip tok lusn pristop, da bi se takoj zagrela zanjga. sicr pa morm priznat, da ce bi mi bil se tko simpaticen, bi me mogu prtegnt tud z videzom, da bi me zanimu, ker sm, sploh glede na to kok mam kej izbire, glede fantou na zalost in v svojo nekorist, full zbircna
drgac pa, zanc en tip uzuni: dj da ti placam pijaco. js njemu: ne sj je u redu, hvala. on spet:pa dj naroc si pijaco. pa js uno: ne hvala, sj je ql. in je toook cajta moriu, da smo se spokal na drug konc lokala, pol se je pa se ceu vecer setu gor pa dol pa gledu kt ksn psiho. scary cist. ce bi mu pa pustila, da placa pijaco pa verjetno se cel vecer neb mela miru, ker bi hotu, da mu vrnem uslugo. vsaj tko to gre po dosedanjih izkusnjah...
pa k sm delala med pocitncami, me je pac ena sodelavka vsako jutro pobrala na poti in sm jo usako jutro ob 6.30 nekje cakala na istem mestu. in valda use prazno, sam en model se seta VSAKO jutro 26X gor in dol mim mene in bul vame. usakic k je su mim mi je srce delu k nor, ker je tko pshipatsko gledu, da sm sam cakala kdaj bo skocu name.
drgac pa ne vem, ce se mi je ze zgodil, da bi meu en tip tok lusn pristop, da bi se takoj zagrela zanjga. sicr pa morm priznat, da ce bi mi bil se tko simpaticen, bi me mogu prtegnt tud z videzom, da bi me zanimu, ker sm, sploh glede na to kok mam kej izbire, glede fantou na zalost in v svojo nekorist, full zbircna
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
^^ kak je pa to teeeečno ....
gremo ven, pridemo v lokal. grem mimo in tip reče: stari, lej mojo! tota bo pa danes moja! odg.: ja, dečko, v tvojih sanjah mogoče!
ga žuramo in se pogovarjam s kolegi, pride do mene, mi začne gnjavit za pijačo... NE! tip seveda ne razume besede ne ... cjoooo.. in potem vpraša, zakaj ne? odg: če bi prišel z malo drugačnim pristopom do mene in ne bi rekel, da bom tvoja, bi šla na pijačo, tak si se pa že na začetku zafrknu .. tak da, žal .. iz principa ne grem, pa če celi večer hodiš tu okol...
se začne nekaj opravičevat nwm več kaj ...
me pusti pri miru za neki cajta .. pride spet, me kolega potegne k sebi, češ pusti jo, ona je moja ... gre ... me gleda iz enega kota lokala... pozabim, da obstaja ...
gremo naslednjič ven, je tam in mi zopet gnjavi .. cjooooo
gremo ven, pridemo v lokal. grem mimo in tip reče: stari, lej mojo! tota bo pa danes moja! odg.: ja, dečko, v tvojih sanjah mogoče!
ga žuramo in se pogovarjam s kolegi, pride do mene, mi začne gnjavit za pijačo... NE! tip seveda ne razume besede ne ... cjoooo.. in potem vpraša, zakaj ne? odg: če bi prišel z malo drugačnim pristopom do mene in ne bi rekel, da bom tvoja, bi šla na pijačo, tak si se pa že na začetku zafrknu .. tak da, žal .. iz principa ne grem, pa če celi večer hodiš tu okol...
se začne nekaj opravičevat nwm več kaj ...
me pusti pri miru za neki cajta .. pride spet, me kolega potegne k sebi, češ pusti jo, ona je moja ... gre ... me gleda iz enega kota lokala... pozabim, da obstaja ...
gremo naslednjič ven, je tam in mi zopet gnjavi .. cjooooo
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
No, zame se je tudi treba malce bolj potruditi oz. vsaj prijaznost je zaželjena, ker eni tipi mislijo, da bodo osvojili bejbo, če bodo do nje wannabe sarkastični in nasploh nesramni. Yeah right, honey! Takim takoj rečem spokaj, če pa se pozna z mojimi kolegi, pa ponavadi rečem, da naj ne teži, če mu grem na živce (in potem takoj spremeni taktiko, ker uvidi, da s prejšnjim pristopom ne bi nikamor prišel). No, takšni že v štartu odpadejo, tudi če so drop dead gorgeous. Na živce mi gredo tudi "veliki osvajalci", ki si mislijo, da lahko dobijo vsako. Je pa logično, da četudi bo nekdo uporabil izviren pristop, ne bo odziva z moje strani (vsaj pozitivnega ne), če mi tip ni vsaj malo simpatičen. Raje mu že na začetku pokažem, da nima šans, kot pa da nekomu dajem lažno upanje in želim biti samo prijazna.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
Tamala_mrha napisal/-a:Raje mu že na začetku pokažem, da nima šans, kot pa da nekomu dajem lažno upanje in želim biti samo prijazna.
Iiiiii...kako lepo od tebe
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
kaycha napisal/-a:ta sosolka je pa, sorry, res mal smotana... men se zdi pato full cute pa verjetno je mogu zbrat ogromn poguma, da je to naredu
Tole glede plačevanja pijač pa se čisto strinjam s tabo... če nekomu pustiš, da ti plačuje pijačo oz. četudi ti jo plača samo enkrat, bo kasneje pričakoval, da mu vrneš uslugo (če ne drugače, potem s tem, da bi mogla zabluzit z njim oz. karkoli se mu pač podi po glavi). Zato raje odklonim takšna povabila, spijem tisto svojo pijačo in se umaknem.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
ryu10kyu napisal/-a:Tamala_mrha napisal/-a:Raje mu že na začetku pokažem, da nima šans, kot pa da nekomu dajem lažno upanje in želim biti samo prijazna.
Iiiiii...kako lepo od tebe
aneda, saj tipi vedno govorite da je boljše tako, potem ko pa se to dejansko zgodi, pa ste užaljeni in ker ima večina tipov potem ranjen ponos, gredo bejbo verbalno napast. how pathetic...
-
ryu10kyu - Cosmofrik
Samo nekaj bi rad povedal...tko iz sebe ven...to da če dečko želi spoznati žensko malo bolje...še ne pomeni da jo želi dol dati pa nekaj od nje...morda samo želi neko družbo, da čveka z njo ali pa pleše in se smeji z njo.
Jaz ko grem ven pa če mi je kakšna simpatična itak pride potem do tega da malo čvekaš pa se imaš luštno...šele po tem če mi oseba odgovarja tudi karakterno in osebnostno na prvi vtis pač preidem na drugi korak.
To s pristopi se mi zdi, pa neki brezvezni kompleks in kompliciranje.
S tem se dosti hitro pokaže, da ste ženske večji vizualisti kakor moški...
http://www.youtube.com/watch?v=KkAiyAkf3E8
Jaz ko grem ven pa če mi je kakšna simpatična itak pride potem do tega da malo čvekaš pa se imaš luštno...šele po tem če mi oseba odgovarja tudi karakterno in osebnostno na prvi vtis pač preidem na drugi korak.
To s pristopi se mi zdi, pa neki brezvezni kompleks in kompliciranje.
S tem se dosti hitro pokaže, da ste ženske večji vizualisti kakor moški...
http://www.youtube.com/watch?v=KkAiyAkf3E8
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Ja seveda, dajmo še bolj posploševat. Kar se tiče tega sistema vrednosti - dal si ravno tak primer, kjer so oboji, tako ženske kot moški bolj kot ne vizualisti - Los Angeles oz. ta elitni predel tega mesta pač ni drugega kot leglo bogatunov, ki imajo polno rit vsega in se težko sprijaznijo s kom povprečnim. Za njih je dobro samo najboljše.
V realnem svetu, vsaj v mojem okolišu in še malo dlje, pa je zgodba čisto drugačna. In brez zamere, če s tem kakšnemu fantu stopim na žulj, ampak mislim, da je pogosto zamenjava teh vlog, ki si jih ti opisal. Moje izkušnje so take, da so tipi tisti, ki "odkljukajo" samo prvo točko pri ženski, torej če je sex bomba ali vsaj približek temu, bi bili takoj z njo, v nasprotnem primeru pa ne vem kakšne kvalitete bi sploh še mogla imeti ženska, da bi jo tip opazil na drug način (ko se že nekaj časa poznata). Zakaj pa se toliko piše o tem, da smo ženske največkrat samo spolni objekt? Pri obeh spolih temelji vse skupaj na videzu in ŠELE nato ostalo, kar pač pride v paketu. Je pač tako, da si težko z nekom, s katerim se v nulo razumeš, a ni tiste usodne privlačnosti.
V realnem svetu, vsaj v mojem okolišu in še malo dlje, pa je zgodba čisto drugačna. In brez zamere, če s tem kakšnemu fantu stopim na žulj, ampak mislim, da je pogosto zamenjava teh vlog, ki si jih ti opisal. Moje izkušnje so take, da so tipi tisti, ki "odkljukajo" samo prvo točko pri ženski, torej če je sex bomba ali vsaj približek temu, bi bili takoj z njo, v nasprotnem primeru pa ne vem kakšne kvalitete bi sploh še mogla imeti ženska, da bi jo tip opazil na drug način (ko se že nekaj časa poznata). Zakaj pa se toliko piše o tem, da smo ženske največkrat samo spolni objekt? Pri obeh spolih temelji vse skupaj na videzu in ŠELE nato ostalo, kar pač pride v paketu. Je pač tako, da si težko z nekom, s katerim se v nulo razumeš, a ni tiste usodne privlačnosti.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
70-80% žensk je luštnih da te ne zabolijo oči ko jih gledaš
Koliko je v procentu luštnih moških ko greš ven recimo?
Posplošitev v največji možni varijanti...primer Ljubljana city:
Ženska se pač zagreje za enega, ki ji je kul v diskoteki ali kjer koli že pač. In vsak, ki pride do nje zdraven je moteči element in uničuje priložnost tistemu, ki je njej všeč. Spokaj se model...nisi mi kul...smrdiš beden si nagravžen, itd.
Potem se pač zgodi da tisti dečko ne pride do nje tisti večer in je šel večer v maloro...jebem mu kaj je bilo da ni prišel do mene? Kaj je bilo...ali sem imela make up razmazan ali čupa ni tako stala kot bi bilo treba....mogoče je gay
Problem je nastal morda zaradi tega ker je vse toliko odpikala na surov način, da je model to opazil in si rekel...fak stari Saj je luštna ampak modele reže kot suho salamo z preveč nabrušenim nožem
Bom jaz raje jo pustil na miru..škoda ful je mačka ampak jebat ga...tak je život
Koliko je v procentu luštnih moških ko greš ven recimo?
Posplošitev v največji možni varijanti...primer Ljubljana city:
Ženska se pač zagreje za enega, ki ji je kul v diskoteki ali kjer koli že pač. In vsak, ki pride do nje zdraven je moteči element in uničuje priložnost tistemu, ki je njej všeč. Spokaj se model...nisi mi kul...smrdiš beden si nagravžen, itd.
Potem se pač zgodi da tisti dečko ne pride do nje tisti večer in je šel večer v maloro...jebem mu kaj je bilo da ni prišel do mene? Kaj je bilo...ali sem imela make up razmazan ali čupa ni tako stala kot bi bilo treba....mogoče je gay
Problem je nastal morda zaradi tega ker je vse toliko odpikala na surov način, da je model to opazil in si rekel...fak stari Saj je luštna ampak modele reže kot suho salamo z preveč nabrušenim nožem
Bom jaz raje jo pustil na miru..škoda ful je mačka ampak jebat ga...tak je život
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]