Najbolj bedni pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 7. 2006
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a majaoko » 03. Jun. 2008 17:50

Hahaha, kok je men to smešn :D

Enkrat v toplicah pride do mene en tak smešn tip, me nekaj časa tko gleda pol pa končno izjavi: "Ej a si ti men kej všeč?" :D

Jz sem se mu začela režat u glavo, potem se je pa samo obrnu in šel :D
Uporabniški avatar
kAtz
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kAtz » 03. Jun. 2008 19:00

jaooo. Eni majo že res neke kmečke pristope..

En tip je enkrat priš do mene, pa me sam pogledo u joške pa : FAAAK!! kk maš pa ti vlke ej!!

Najbolj tečni so pa bli tipi na Pagu. K sm pač plesala sama, ostali folk pa stal tam ob strani nekje. In je biu en italjan grozno tečn. In sm mu pol sam rekla : Leeej, tam stoji moj tip ( u resnici je biu brat, k je rahlo nabildan :D ), pa če se neboš zdajle bek sprajo, te bo on kr nabiu. Pa sm nucala en cajt, da sm mu tto nekak dopovedla. Pol ko mi je pa brat še pomahal, je pa končno zaleglo..

Pa bla je tud fora, k je do nas u Portorožu v Alayi prišo uni Leon, k je biu u Sanjski ženski. Če se kera spomne, takrat je bla Nina osenar, ko ji je tip nonstop neke pesmice pisal, pa pel, pa rožice noso, pa na kitaro špilo??.. Pač tip pride do nas, pa začne 500€ u roki sukat : " js sm ful klošar, moja mati je kur** pa se prodaja pa đanki je največji, brat je tud peder, js sm pa sam. Ka če bi mi kera punca delala družbo mal, pa gremo kam u kako sobo?"
Mi smo ga pa ja sam gledle... :eek:
pol smo ga pa res eno jutro vidle na klopci pred tivolijem spat, pa je kolegica bla rahlo nabita pa mu začela kričat : staari, kak klošar sii! :)
....Thousands of years ago, cats were worshipped as gods.Cats have never forgotten this.....
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 03. Jun. 2008 19:09

enkrat en izjavo: a bi ti bla moja, če bi mel zeleni traktor? :D pa v toplicah en: ja ej toto desko moraš tak zalučat... kot frizbi... bo boljše letela... no in po tistem ko sem mu povedla svoje ime, se mi je on predstavil kot moj soimenjak, pa sem mislila, da si je to zmislo in pol je model prilaufal nazaj z osebno izkaznico :lol: aja pol sem enkrat čakala na parkplacu, da se mi en umakne z njegovo kripo, ker me je zaparkiral in pol on meni ful samozavestno: kaj pa dobim, če se ti umaknem? :roll:
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Ashlee.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 3. 2008
Kraj: In his song.

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashlee. » 03. Jun. 2008 19:26

zadnič smo ble na pijači z frendicami pa stopi en tip pijan ko krava do mene pa reče: a veš kaj rabiš, da boš popolna? pa js kaj. pa on: mene in moj bmw :rofl: js sm umirala od smeha
So give me your forever.
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 03. Jun. 2008 19:49

Mah tipi so itak neizvirni.

V soboto smo ble v Bakusu in smo sedele pri mizi in se pogovarjale in prideta dva tipa zravn (k da bi se poznal, cist k mizi) in stojita tm in kao poslusata. In ju mi gledamo in sta bla kr tih. In pol je en v anglescini vprasu ce smo francozinje. :roll: Svasta ei.
Uporabniški avatar
kAtz
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kAtz » 03. Jun. 2008 21:02

uf, al pa ta fora : " A fanta maš? Eh, sj js pa nisem ljubosumn na njega.." :D
....Thousands of years ago, cats were worshipped as gods.Cats have never forgotten this.....
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 03. Jun. 2008 21:42

Pred kratkim, celi wannabe mačo: "Ej mala... Jaz pa poznam Puff Daddy-ja."
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 03. Jun. 2008 21:44

Tukaj ste naštele že 16 strani takozvanih najbednejših top 5000 pristopov.
Ali so moški res taki nesposobneži ali je morda kje drugje problem? :gruebel:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 03. Jun. 2008 22:06

niso tok nesposobni.. sam tema se imenuje najbolj bedni pristopi :)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 03. Jun. 2008 22:14

Face it, nekateri pač so nesposobni. :lach:
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 03. Jun. 2008 22:46

Ja nekateri so res nesposobni...In zeloooo samovšečni in si mislijo: "Yeah ku sm js dobr!" In na koncu izpadejo take budalee...
Ja ni kej fantje...se bo treba sprijaznit...

Pa dejte, fantje, odpret kšno temo, v kateri boste pisali o vaših najboljših pristopih in kako ste uspevali v osvajanju :) Resno mislim...
AbbA
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 6. 2006
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a AbbA » 03. Jun. 2008 22:59

ryu10kyu napisal/-a:Tukaj ste naštele že 16 strani takozvanih najbednejših top 5000 pristopov.
Ali so moški res taki nesposobneži ali je morda kje drugje problem? :gruebel:

Obstaja še 100000000000 pristopov, ki so ok, pa še nekaj tistih bleščečih z zvezdico v zgornjem desnem kotu :) Tukaj se pač take zbira...

In da ne bom čisto OT: Zadnjič sva šli s kolegico na pijačo, bile sva v zelo zanimivi debati in nisva sledili dogajanju okoli naju. In se nama je približal ej PIJAN (res zelo pijan, da ni mogel ravno stati) moški, vsaj 15 let starejši od naju. In naju ogovoril. Seveda je omenil, da si je obleke kupil za 500€. In še dosti drugih že slišanih stvari iz prejšnjih strani. OBUP! In ko sva ga prijazno odslovile ter mu povedale, da sva sredi resnega pogovora in nimava časa za druge stvari se kar ni hotel odstraniti. Ali res obstaja toliko keš p**, da se jim splačajo taki pristopi?
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 03. Jun. 2008 23:27

Dvomim. Jst ne poznam takih primerov. Tudi ce so kes picke, vejo da te tipi niso kes.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 04. Jun. 2008 0:48

MilkyWay napisal/-a:Ja nekateri so res nesposobni...In zeloooo samovšečni in si mislijo: "Yeah ku sm js dobr!" In na koncu izpadejo take budalee...
Ja ni kej fantje...se bo treba sprijaznit...

Pa dejte, fantje, odpret kšno temo, v kateri boste pisali o vaših najboljših pristopih in kako ste uspevali v osvajanju :) Resno mislim...

Tu imaš resen odgovor na to temo...to je moja taktika! :wink:

ryu10kyu napisal/-a:Mah...lahko delamo ne vem kakšno filozofijo iz tega pristopa...ni važno kaj rečeš ampak kako rečeš. Včasih lahko rečeš tudi bedarijo ampak bo ženska, če si ji kul odprta.
Tako da zdaj neki čarobni stavek uporabljati in trenirati pristope je za moj pogled brez veze.
Važno da si sproščen, da se ženska ob tebi počuti kul in da ne izpadeš kot težak ali neki obupan fukfehter. Kar pa nekateri seveda izpadejo ob vsem trudu, ki ga uložijo v pristop.
Če si ji všeč in prideš samozavestno(to se ne smatra kot prepotentno) in normalno do nje ji lahko rečeš tudi ej od nekje si mi poznana, pa se bo nasmehnila in si mislila ok ni izviren je pa simpatičen...gremo ga spoznati.
Če si ji pa beden že na prvi vtis(posledica mimika in nesamozavest) te bo pa odpikala na celi črti.
Mislim da je tu potrebno nekaj čustvene inteligence, da opaziš v kakšnem tripu je ženska in kaj se ji dogaja v glavi...če imaš vsaj malo občutka zato, je stvar potem popolnoma enostavna :nixweiss:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 04. Jun. 2008 10:11

^^Sej se sliši enostavno ja...Ampak dosti tipu tega ne praksira...
Če pa tebi uspeva, svaka ti čast - pole pa že poznaš naše trike in naše srce :D

Ja sej to je...Veliko tipov je med pristopom napiflanih tistih par besed kar mora rečt, veliko tipov je sram in hočejo potem izpast najboljši đeki, pa čeprav se zmišljujejo razne zgodbice in razne bedaste pristope... Ne vejo pa, da je najboljša sproščenost. In pogovor, ki teče sam od sebe (ne pa, da ti ga kdo narekuje). Ampak tle je potem spet vse odvisno od zrelosti te osebe in od izkušenj (ryu10kyu že ve kako se to gre :wink: ). In seveda posledične simpatičnosti... In tle se začne romantična zgodba :cool:

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov