Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
DiamondLollipop - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2008
* mah en skos pride z nekimi vprašanji like : kaj mi lahko poveš kolko je ura?? pol pa bi se tipson kuj dalje meno
* zadnič na cityju pride en do nas pa zabije : tak dikline, zaj pa povejte, kera mi ga bo potegnila
* al pa na morju, ko so mi kuj vsi tam neke gušli : kak se jas tebi zdim ?
* zadnič na cityju pride en do nas pa zabije : tak dikline, zaj pa povejte, kera mi ga bo potegnila
* al pa na morju, ko so mi kuj vsi tam neke gušli : kak se jas tebi zdim ?
- GeorgeConstanza
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 4. 2007
Jaz imam en povsem nepričakovan stavek za prebit led. Do sedaj je uspel pri veliki večini. Samo problem se je vedno pojavil potem kasneje, čez kakšen dan, dva ko je sledil zmenek. Sem bil pred pol leta nazadnje zunaj pa sem spet poskusil isto foro in še vedno deluje.
Ne štekam pa takih bedarij, kot so recimo pizze v obliki srčka. gotovo ena najbolj butastih bedarij, kar se jih lahko kdo spomni.
Drugače pa tudi ženske niste najbolj izvirne.
Ne štekam pa takih bedarij, kot so recimo pizze v obliki srčka. gotovo ena najbolj butastih bedarij, kar se jih lahko kdo spomni.
Drugače pa tudi ženske niste najbolj izvirne.
- Black Kitty
Kaj pa imamo bit za izvirne?
Js sem ponavad, če me je tip pecal in ni upal narediti naslednjega koraka (+da mi je bil všeč), šla do njega in mu rekla, če greva mal na vn, na samo (pogovor, sprehod). Ali pa sem mu enostavno lupčka dala, mu jasno dala vedt ,da mi je všeč (za trenutek pobožala za roko) in to je to. In v vseh primerih je blo
Nikol pa nisem kej s stavki začela, sej telesna govorica, dotiki povejo vse.
Js sem ponavad, če me je tip pecal in ni upal narediti naslednjega koraka (+da mi je bil všeč), šla do njega in mu rekla, če greva mal na vn, na samo (pogovor, sprehod). Ali pa sem mu enostavno lupčka dala, mu jasno dala vedt ,da mi je všeč (za trenutek pobožala za roko) in to je to. In v vseh primerih je blo
Nikol pa nisem kej s stavki začela, sej telesna govorica, dotiki povejo vse.
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
Tonja napisal/-a:"Čuješ kaj tvoja starša sta astronauta? Zakaj? Ker si ti taka raketa"
To je tud men enkrat en rekel
Meni je eden najbolj bednih stavkov ta, ki ga še zdaaaaj morm nonstop poslušat. Pač če grem sama po pijačo al pa na wc: 'Kako je pa lahko taka simpatična punca sama' oz. nekaj v tem smislu kak lahko tako simpatično punco pustijo samo, če se nič ne bojijo da jo bo kdo ukradel
Aja najbolj bedno pa je itak še to ko pride tip do tebe pa te vpraša za vžigalnik pa mu rečeš da ne kadiš on bi pa se še kar dalje pogovarjal. To je že taka stara, izrabljena in brezvezna fora da ne morm verjet da še kdo to sploh lahko reče.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Men je ena izmed najbolj bednih for se vedno tista klasicna "ti si mi pa od nekod znana ..." Al pa ko koga spoznas pa se mal menta, pa izjavi kej v smislu "kje mas pa fanta", mislim joj no ... Dobr sej razumem da se je fajn prepricat o tem ce je nekdo zaseden al ne, sam ta fora mi je res butasta!!
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Mah...lahko delamo ne vem kakšno filozofijo iz tega pristopa...ni važno kaj rečeš ampak kako rečeš. Včasih lahko rečeš tudi bedarijo ampak bo ženska, če si ji kul odprta.
Tako da zdaj neki čarobni stavek uporabljati in trenirati pristope je za moj pogled brez veze.
Važno da si sproščen, da se ženska ob tebi počuti kul in da ne izpadeš kot težak ali neki obupan fukfehter. Kar pa nekateri seveda izpadejo ob vsem trudu, ki ga uložijo v pristop.
Če si ji všeč in prideš samozavestno(to se ne smatra kot prepotentno) in normalno do nje ji lahko rečeš tudi ej od nekje si mi poznana, pa se bo nasmehnila in si mislila ok ni izviren je pa simpatičen...gremo ga spoznati.
Če si ji pa beden že na prvi vtis(posledica mimika in nesamozavest) te bo pa odpikala na celi črti.
Mislim da je tu potrebno nekaj čustvene inteligence, da opaziš v kakšnem tripu je ženska in kaj se ji dogaja v glavi...če imaš vsaj malo občutka zato, je stvar potem popolnoma enostavna
Tako da zdaj neki čarobni stavek uporabljati in trenirati pristope je za moj pogled brez veze.
Važno da si sproščen, da se ženska ob tebi počuti kul in da ne izpadeš kot težak ali neki obupan fukfehter. Kar pa nekateri seveda izpadejo ob vsem trudu, ki ga uložijo v pristop.
Če si ji všeč in prideš samozavestno(to se ne smatra kot prepotentno) in normalno do nje ji lahko rečeš tudi ej od nekje si mi poznana, pa se bo nasmehnila in si mislila ok ni izviren je pa simpatičen...gremo ga spoznati.
Če si ji pa beden že na prvi vtis(posledica mimika in nesamozavest) te bo pa odpikala na celi črti.
Mislim da je tu potrebno nekaj čustvene inteligence, da opaziš v kakšnem tripu je ženska in kaj se ji dogaja v glavi...če imaš vsaj malo občutka zato, je stvar potem popolnoma enostavna
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
^ Hmmmm...to maš pa tud prav ja .
Zdaj sem se spomnila še nečesa. Najbolj debiln mi je tip, ki nekaj minut prej osvaja mojo kolegico pred mojim nosom in ga ona od*ebe, potem pa pride do mene z isto foro, čeprav TISTA kolegica zravn mene stoji. Pa daj tip odloči se no, se ne morš vseh imeti oz. te se vsaj na neko drugo spravi ne pa na dve al pa tri kolegice skup
Zdaj sem se spomnila še nečesa. Najbolj debiln mi je tip, ki nekaj minut prej osvaja mojo kolegico pred mojim nosom in ga ona od*ebe, potem pa pride do mene z isto foro, čeprav TISTA kolegica zravn mene stoji. Pa daj tip odloči se no, se ne morš vseh imeti oz. te se vsaj na neko drugo spravi ne pa na dve al pa tri kolegice skup
- Chuxsta
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
Silvestrovo 2007, cakam na uro da se odpravim na trg kjer smo zmenjeni s prjatli, narocim en guiness da me spravi v preserno stanje, pa me z odzadaj butne pupa ki kao pleše s prjatelco....jst se seveda polijem ob tem...ampak ok ajde ....lahko da ni namerno....pol pa se 4 bote se to zgodi....jst, ki sm ji zameril že na začetku grem v koridor lokala za eno mizo, še zmeraj prešerne volje....pol pa pride do mene pa me vpraša za fire.....
Ok do tle sm biu še zmer prešerne volje...sm ji odpustu tisti incident...pol pa ona nekaj časa gleda po tem ko ji dam fire......pa jo čudno pogledam ona pa počasi naprej z napol odprtimi usti....
Ne ...moški nismo edini ^^ ..... enim ne nese niti mimo ''a maš fire'' ?
Ok do tle sm biu še zmer prešerne volje...sm ji odpustu tisti incident...pol pa ona nekaj časa gleda po tem ko ji dam fire......pa jo čudno pogledam ona pa počasi naprej z napol odprtimi usti....
Ne ...moški nismo edini ^^ ..... enim ne nese niti mimo ''a maš fire'' ?
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
ryu10kyu napisal/-a:Mah...lahko delamo ne vem kakšno filozofijo iz tega pristopa...ni važno kaj rečeš ampak kako rečeš. Včasih lahko rečeš tudi bedarijo ampak bo ženska, če si ji kul odprta.
Se popolnoma strinjam. Jaz sem svojo punco spoznal tako, da sem (po verouku, na katerega sem bil tudi povabljen, da sem zraven) njeno mami vprašal:"Kako se je pa vam zdelo, gospa?" potem pa je blo eno uro al pa še mal več klepeta z njeno mami zunaj na mrazu, moja pa je stala zraven bolj al ne tiho...no, potem je preteklo še nekaj let...ona mela fanta...jaz tut takrat punco...pol sva pa skup se znašla...tko mal mim njenga fanta pa mim moje punce...pa tko...
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
*hox* napisal/-a:Enkrat v enem italijanskem diskaču do mene pride italjanček: "Hello! .. Am.. Hm.. You .. Hm.. And me.. Hm.. Beach.. Am.. Sex???!!!"
Ah pr italijanih je to pomoje kr normalen pristop... vsaj jest kadrkol sem spoznala kšnga so bli te sorte.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov