Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *inch*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 7. 2007
men je pa enkrat en tip pismo v omarco v šoli vrgu (u obliki srčka) pa se mi je zdelu ful izvirno pa lušno....no sej pol ne vem od ki je dobu mojo cifro pa sva si maw pisala pa to.... sam na konc ni blo nč k ni biw lih moj tip no.....
- Chuxsta
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
rebel* napisal/-a:s kje si? s štajerske? a REEEEEES js sm pa primorc!!!!! (pa čis vesel)
mislim...kje je fora?
pa uno, ko se počim dol kr ne morm več stat/dihat, karkoli... pa že... zakaj si slabe volje? te je fant razočaru? zakaj ne plešeš? (grrr stfu and go away )
najbolj bruh od vseh je pa: ti si neki posebnga... ta pa najbolj odbija (kr ti to reče ko te vid pa mogoč reče zdravo al pa kej)
Jah ni kej, mi primorci smo veseli, ni važno skje ste ^^
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
To je pa res lep pristop.. ne pa, da pride "Ej bom jaz teb kupo eno pijačo mala."
It was forever..but it didnt last long..
- Black Kitty
"kupim ti pjačo in tvojmu tipu, če gre on potem domov. Hočem te samo zase imet"
"ti boš moja"
; sej ne da niti ne vem kako ti je ime, te prvič vidm, zraven mene pa moj tip
"js bi zate naredil vse"
jah vsak tip bi za žensko naredil vse - ko ima polna jajca in se rabi spraznit
"ti si popolna ženska v vseh pogledih, s tabo bi se poročil"
Oh, če nisem tega slišala že prevečkrat. Ne nakladi.
"Tebi bi pa bil zvest. Zaljubil sem se. Resno"
miško pri meni to ne pali..
"ti boš moja"
; sej ne da niti ne vem kako ti je ime, te prvič vidm, zraven mene pa moj tip
"js bi zate naredil vse"
jah vsak tip bi za žensko naredil vse - ko ima polna jajca in se rabi spraznit
"ti si popolna ženska v vseh pogledih, s tabo bi se poročil"
Oh, če nisem tega slišala že prevečkrat. Ne nakladi.
"Tebi bi pa bil zvest. Zaljubil sem se. Resno"
miško pri meni to ne pali..
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
1. (Na eni poroki sem sedela zraun enega zelo vinjenega mladeniča) Pijan kooo majka me gleda cel večer v dekolte, dejansko po celem večeru skapira, da imam celo oči...in reče: "Kak maš ti oči lepe, čaki ...nekaj v njih piše.." Pa jst njemu: "S katerga filma si pa to pobrau?" Pa mi reče:" Ne, ni iz filma, to maš ti res take lepe oke" In preusmeri oči spet nižje...
2. Imam ful dolge laske in sem si jih zlikala preden sem šla ven, da so bili ja celi šajnasti pa lepi....In pride en pa mi reče na uho: " Schauma al Loreal? "
3. "Čau, jst imam pa maseratija." In?
4. "Ej ful lepo plešeš." Mhm. Hvala. Pa me vleče k sebi..."ja veš, sj se lahka z mano pogovarjaš. " Sem ga sam potrepljala po rami pa rekla..."sej bo, sej bo..."
5. V Bachusu stojimo s kolegico in so bile lih ene igre, iskali so pa moške. Pa pride en debilko do moje kolegice in reče: "A ne greš gor?" Pa ona njemu:"A si zafustriran, ker ti nisi dovolj moški, da bi bil gor" On: " uuuuuuu, uuuuuuu 1:1." Pa ona: "ne, 2:1 zame, ker si si sploh upau pridet do mene debil"
... ma se ne spomnem več...sam smo mele že ful enih takih bednih scen
2. Imam ful dolge laske in sem si jih zlikala preden sem šla ven, da so bili ja celi šajnasti pa lepi....In pride en pa mi reče na uho: " Schauma al Loreal? "
3. "Čau, jst imam pa maseratija." In?
4. "Ej ful lepo plešeš." Mhm. Hvala. Pa me vleče k sebi..."ja veš, sj se lahka z mano pogovarjaš. " Sem ga sam potrepljala po rami pa rekla..."sej bo, sej bo..."
5. V Bachusu stojimo s kolegico in so bile lih ene igre, iskali so pa moške. Pa pride en debilko do moje kolegice in reče: "A ne greš gor?" Pa ona njemu:"A si zafustriran, ker ti nisi dovolj moški, da bi bil gor" On: " uuuuuuu, uuuuuuu 1:1." Pa ona: "ne, 2:1 zame, ker si si sploh upau pridet do mene debil"
... ma se ne spomnem več...sam smo mele že ful enih takih bednih scen
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
*ange|* napisal/-a:2. Imam ful dolge laske in sem si jih zlikala preden sem šla ven, da so bili ja celi šajnasti pa lepi....In pride en pa mi reče na uho: " Schauma al Loreal? "
Adjjj noo..ta je pa res dobra men bi bil ta pristop ful všeč
It was forever..but it didnt last long..
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Ne prenašam raznih standardnih for, uporabljenih že na 50ih ženskah...ker to je zame težko podcenjevanje ženske pameti
Pod te standardne štejem:
"Ti imaš pa tkooo lepe oči, sam zakaj tko žalostno gledaš?!"
"Ti si pa najlepša kar jih je danes stopilo v ta lokal!"
"Veš unmu mojmu prjatlu si pa ful všeč."
Pa še raznorazne v stilu: A je kej bolel k si padla z nebes, kje mas pa krila k si tak angel, a gres k men na afterparty, a bi ti men rodila otroke, ...
Prosm no..rajs rec zivjo kako si..al pa karkol sam ne teh fraz...
Pod te standardne štejem:
"Ti imaš pa tkooo lepe oči, sam zakaj tko žalostno gledaš?!"
"Ti si pa najlepša kar jih je danes stopilo v ta lokal!"
"Veš unmu mojmu prjatlu si pa ful všeč."
Pa še raznorazne v stilu: A je kej bolel k si padla z nebes, kje mas pa krila k si tak angel, a gres k men na afterparty, a bi ti men rodila otroke, ...
Prosm no..rajs rec zivjo kako si..al pa karkol sam ne teh fraz...
-
katie08 - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 6. 2008
moje izkušnje:
en dokaj normaln moški osebek na žuru prisede s pivom v eni in malibu colo v drugi roki pa upraša: si za en drink? in jst: in od kje veš d pijem malibu colo? on: ja to so mi pa eni ptički povedal. (sj ne d mam pred sabo kozarec z malibu colo). js: no hvala, jo bo moja prjatlca spila.
čez en tedn me pokliče ta isti model s malibu colo, zdj sva res dobra frenda že ene 2 leti.
moj drgai me je pa osvojiu na kr enmu kampiranju, k mi je pomagu postavt šotor, skuhal večerjo, res ful skrbeu zame, ampak sva se že od prej na videz poznala. ko sm ga uprašala, zakaj tko skrbi zame, je reku d sm mu pač ušeč in d je njemu tuki ful fajn in d bi rad d je še men. ker se tut drgač za njega ve d je kr fajn fant, sm totalka padla na te njegove fore in njegove rjave oči.
en dokaj normaln moški osebek na žuru prisede s pivom v eni in malibu colo v drugi roki pa upraša: si za en drink? in jst: in od kje veš d pijem malibu colo? on: ja to so mi pa eni ptički povedal. (sj ne d mam pred sabo kozarec z malibu colo). js: no hvala, jo bo moja prjatlca spila.
čez en tedn me pokliče ta isti model s malibu colo, zdj sva res dobra frenda že ene 2 leti.
moj drgai me je pa osvojiu na kr enmu kampiranju, k mi je pomagu postavt šotor, skuhal večerjo, res ful skrbeu zame, ampak sva se že od prej na videz poznala. ko sm ga uprašala, zakaj tko skrbi zame, je reku d sm mu pač ušeč in d je njemu tuki ful fajn in d bi rad d je še men. ker se tut drgač za njega ve d je kr fajn fant, sm totalka padla na te njegove fore in njegove rjave oči.
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
*ange|* napisal/-a:2. Imam ful dolge laske in sem si jih zlikala preden sem šla ven, da so bili ja celi šajnasti pa lepi....In pride en pa mi reče na uho: " Schauma al Loreal? "
kak je pa tota dobra!!!
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Hmmm...
"Mislim, da je skrajni čas, da ti povem, kaj se govori za tvojim hrbtom.... Uuuuu, kakšna ritka."
"Čuješ kaj tvoja starša sta astronauta? Zakaj? Ker si ti taka raketa"
"Boš dobila ti rožico. Tako, ki se v rokah razcveti."
"Glej, jaz te mam res rad, vse bi za tebe naredo, sam lpo te prosim, samo enkrat mi daj, saj nebo nuben zvedo "
"Se me ne spouniš? Pa jaz sem od tvojega bivšega kolega, pa sn študiro, da bi se kdaj tak malo dobila, pa tak malo..." Pa še danes ne vem kdo je tti faker
"Čuješ, kaj ti si že kdaj z 2ma? Nisi? Jah nič, pole boš pa danes prvič z 4imi" To je bla fora, nič ni blo .
"Kako, da taka lepotička nima tipa, ne morm verjet. Če bi jaz dobil taki biser v roke, te nikoli več nebi spusto." Moj odgovor na to je, da naj ne govori prehitro, da sploh ne ve, kakšno satansko seme sem
"Stara, kaj si ti f***jena, kak pa ti dobro štancaš, kaj ti to delajo boki, stara, ti si ziher f***jena v posli, dej grema!"
"Maš fanta? Neeee? Kako da ne?? Pridi z mano, jaz te bom ugrabil!"
"Mislim, da je skrajni čas, da ti povem, kaj se govori za tvojim hrbtom.... Uuuuu, kakšna ritka."
"Čuješ kaj tvoja starša sta astronauta? Zakaj? Ker si ti taka raketa"
"Boš dobila ti rožico. Tako, ki se v rokah razcveti."
"Glej, jaz te mam res rad, vse bi za tebe naredo, sam lpo te prosim, samo enkrat mi daj, saj nebo nuben zvedo "
"Se me ne spouniš? Pa jaz sem od tvojega bivšega kolega, pa sn študiro, da bi se kdaj tak malo dobila, pa tak malo..." Pa še danes ne vem kdo je tti faker
"Čuješ, kaj ti si že kdaj z 2ma? Nisi? Jah nič, pole boš pa danes prvič z 4imi" To je bla fora, nič ni blo .
"Kako, da taka lepotička nima tipa, ne morm verjet. Če bi jaz dobil taki biser v roke, te nikoli več nebi spusto." Moj odgovor na to je, da naj ne govori prehitro, da sploh ne ve, kakšno satansko seme sem
"Stara, kaj si ti f***jena, kak pa ti dobro štancaš, kaj ti to delajo boki, stara, ti si ziher f***jena v posli, dej grema!"
"Maš fanta? Neeee? Kako da ne?? Pridi z mano, jaz te bom ugrabil!"
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Najbol bedni:
*Kje si bila celo moje življenje?
*Maš fanta? js njemu ja.. on pa: ne vrjamem..
*Je tvoj oče tat? zakaj.. Ker je ukradel te dragulje in jih posadil v tvoje oči..
*a me lahko pokličeš na telefon, da vidm kam sem ga dal.. (pa niso ga mogli kolegi poklicat - mel pa ga je v žepu )
največja faca mi je bil pa en model, šu mem mene, pršu nazaj pa reku: vrjameš v ljubezen na prvi pogled a morm še enkrat mimo? in način na kakšen je to reku je blo res ful smešno.. si je prslužu pjačko
*Kje si bila celo moje življenje?
*Maš fanta? js njemu ja.. on pa: ne vrjamem..
*Je tvoj oče tat? zakaj.. Ker je ukradel te dragulje in jih posadil v tvoje oči..
*a me lahko pokličeš na telefon, da vidm kam sem ga dal.. (pa niso ga mogli kolegi poklicat - mel pa ga je v žepu )
največja faca mi je bil pa en model, šu mem mene, pršu nazaj pa reku: vrjameš v ljubezen na prvi pogled a morm še enkrat mimo? in način na kakšen je to reku je blo res ful smešno.. si je prslužu pjačko
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
A je tvoj fotr srčni kirurg? Zato ker tako vplivaš na moje srce
ele sem se pa zdele spomnil
A si to res ti ali samo moje oči lepo vidijo?
Prosim nehaj me spolno nadlegovati s svojo prisotnostjo, ker te bom tožil.
ele sem se pa zdele spomnil
A si to res ti ali samo moje oči lepo vidijo?
Prosim nehaj me spolno nadlegovati s svojo prisotnostjo, ker te bom tožil.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
tazadna je dobra
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov