Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1660 prispevkov
• Stran 111 od 111
•
Prejšnja
1 ... 107, 108, 109, 110, 111
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
^^Men je luštn
It was forever..but it didnt last long..
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Uf, tisti s številko je star, ja Je bil še parkrat tukaj na forumu objavljen na spisku najbolj zlajnanih, skupaj s tistimi bombami, raketami itd... Zgleda ga po vsem svetu tipi uporabljajo (domnevam, da ga je ona slišala v tujini) je pa še kar posrečen (prepričal me sicer ne bi, ampak vsaj ni neokusen kot nekateri)
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
jaz vedno rečem, da je čist odvisno od tipa, ki ti to reče. Če ti tole s cifro reče nek izjemno hud tip bi bile vse povsem blažene, kako je "romantičen" ali karkoli.
Če pa bi nam to rekel nek mozoljast palček, bi si pa mislile: A ti to resno? vsaj kaj bolj izvirnega bi se lohk spomnu.
Vsaj meni se zdi da je tko
Če pa bi nam to rekel nek mozoljast palček, bi si pa mislile: A ti to resno? vsaj kaj bolj izvirnega bi se lohk spomnu.
Don't worry, be happy!!
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Summer055 napisal/-a:Če pa bi nam to rekel nek mozoljast palček, bi si pa mislile: A ti to resno? vsaj kaj bolj izvirnega bi se lohk spomnu.
pa misliš, da če bi imel mozoljast palček najbolj izviren pristop, mu bi pustila blizu?:)
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Summer055 napisal/-a:jaz vedno rečem, da je čist odvisno od tipa, ki ti to reče. Če ti tole s cifro reče nek izjemno hud tip bi bile vse povsem blažene, kako je "romantičen" ali karkoli.
Zdaj smo ugotovili, da pravzaprav ni problem v samem pristopu.
Prvi neprebran prispevek • 1660 prispevkov
• Stran 111 od 111
•
Prejšnja
1 ... 107, 108, 109, 110, 111
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov