Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Yazmeen napisal/-a:
Še najbol simpatičn mi je blo, k je pršu en tip do mene, k sm že odhajala in mi reče:"Ej ti si men res huda, sj sm te vidu prej na plesišču, pa sm te hotu zvrebat, ampak si res zahinavla!...A mi daš zdj vsaj svojo cifro?"
seveda je ni dobil!
mi je šinila v glavo ideja kako zasluziti...šel bi v diskač kot ti in nosil plakat s tvojo sliko ter napisom: prodam njeno telefonsko številko!
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
klarica napisal/-a:hehe, kaj se mi je zadnič zgodil...
sva šle s kolegico mal plesat.. pa se v globalu še ni odprlo plesišče. in se zraven naju naslinjo eni zlo temni ljudje.. pomoje da z indije al pa kej.. in po prvem stavku je blo jasno da ne bomo nikamor pršli.. en je namreč izjavu: "Hello, we english." "You nice!" "want fuck?"
HALOOOOOOOOOOOOO?!?!
uh, takoj obritoglavce pokličem!
-
Boa - Debatorica
- Na forumu od: 29. 3. 2005
Ma sej ne vem kaj se dogaja s tem folkom ampak dobr... Zadnjič stojimo s kolegicami tm pr garderobah v Bachusu in se menmo a bomo ostale al ne. In pride zravn en tip+dva kolega in reče "Zdravo punce, veste jst pa moji kolegi mamo pa ful dnarja." Jao, na napačne je naletel k smo res take da dnar na nas NE pali niti pod slučajno. Pa mu jst rečem da pač nismo naprodaj in nam zabije "Ja, sej mam tut ful čustev"....ojojoj....Pa mu moja kolegica zabije "Ja, sam kaj ko maš pa zlo mal pameti". Sam pobral so se.
- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
Boa napisal/-a:Ma sej ne vem kaj se dogaja s tem folkom ampak dobr... Zadnjič stojimo s kolegicami tm pr garderobah v Bachusu in se menmo a bomo ostale al ne. In pride zravn en tip+dva kolega in reče "Zdravo punce, veste jst pa moji kolegi mamo pa ful dnarja." Jao, na napačne je naletel k smo res take da dnar na nas NE pali niti pod slučajno. Pa mu jst rečem da pač nismo naprodaj in nam zabije "Ja, sej mam tut ful čustev"....ojojoj....Pa mu moja kolegica zabije "Ja, sam kaj ko maš pa zlo mal pameti". Sam pobral so se.
hehhe 3:0 za vas..vredi ga je zaklučla!!!
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Mja tipo bi lahko vsaj reku "se vedno vec kot ti smisla za humor".BaUcYkA napisal/-a:Boa napisal/-a:Ma sej ne vem kaj se dogaja s tem folkom ampak dobr... Zadnjič stojimo s kolegicami tm pr garderobah v Bachusu in se menmo a bomo ostale al ne. In pride zravn en tip+dva kolega in reče "Zdravo punce, veste jst pa moji kolegi mamo pa ful dnarja." Jao, na napačne je naletel k smo res take da dnar na nas NE pali niti pod slučajno. Pa mu jst rečem da pač nismo naprodaj in nam zabije "Ja, sej mam tut ful čustev"....ojojoj....Pa mu moja kolegica zabije "Ja, sam kaj ko maš pa zlo mal pameti". Sam pobral so se.
hehhe 3:0 za vas..vredi ga je zaklučla!!!
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
punisher - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: Lj
Mahagonij napisal/-a:Model je uzel "bodi to kar si" resno. On je pac model k isce seks.klarica napisal/-a:izjavu: "Hello, we english." "You nice!" "want fuck?"
HALOOOOOOOOOOOOO?!?!
ma ne no ... on si je sam Borata mal preveckrat pogledu
- Nuna
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
Hjo, men gre pa tak na živce ko prode tip do mene v kaki diskoteki, ko si recimo grem po pijačo al pa na wc pa sem sama in me vpraša, kak je možno da taka lepa punca pa tak sama...grrrrrrr zmagal pa je en, ko sem bla v KMŠ in sem si šla po pijačo do šanka pa je en tip stal tam in me vprašal,če jaz tak lepo dišim al moji lasje. sem mu rekla, da jaz tak dišim vedno ko se mi sexa...pol sem pa itak šla nazaj k mizi, tak da ni niti nič več uspel rečt
so pa seveda še drugi stavki, ki me niti malo ne ganejo..kot recimo, da imam take lepe oči pa da ni vedel da so na Štajerskem take lepe punce pa bla bla bla...odjebi
so pa seveda še drugi stavki, ki me niti malo ne ganejo..kot recimo, da imam take lepe oči pa da ni vedel da so na Štajerskem take lepe punce pa bla bla bla...odjebi
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
Nuna napisal/-a:Hjo, men gre pa tak na živce ko prode tip do mene v kaki diskoteki, ko si recimo grem po pijačo al pa na wc pa sem sama in me vpraša, kak je možno da taka lepa punca pa tak sama...grrrrrrr zmagal pa je en, ko sem bla v KMŠ in sem si šla po pijačo do šanka pa je en tip stal tam in me vprašal,če jaz tak lepo dišim al moji lasje. sem mu rekla, da jaz tak dišim vedno ko se mi sexa...pol sem pa itak šla nazaj k mizi, tak da ni niti nič več uspel rečt
ta ga zmaga dobr si ga
-
Viktor - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 12. 2006
- Kraj: lj
Golden_lady napisal/-a:Ma ti Viktor ali kaj že si, ti smrdi življenje, da moraš dajati take bedne komentarje? Če nimaš razčiščeno v glavi in moraš smetiti s takšnimi glupimi, je to tvoj problem. Verjetno sam nimaš sreče z ženskami in moraš tu komentirat, ne? Pa srečno Kekec!
torej, hotu sm povedat da se pač na takih mestih najde take ljudi.
Zj če pa ˝blondinke˝ ne razumete, se ne bom sekiru.
Pehta Glede na tist o sreči z dekleti je pa tko-zgleda da kr pozorno prebiraš vrstice na tem forumu in tud poveš kako misel(čeprou bi se zdelo modro da bi o njej dvakrat premislilaa),torej bi po tvoji izjavi sodil da si sama nezadovoljna v življenju:
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
cjo. . .men pa je 1x enzačel. .daj prit, greva mal ven. . .tu se ne morma menit. . .daj no. . . jaz: pa ne grem. . me bo zeblo. . .. on: pa bova šla v avto. . .jaz: pa ne grem v avto pa ne grem ven. .. kaj te naj delamv avtu(kot da pojma nimam ) on pa: pa menla se bova pa mal cartlala jaz:sej cartlava se lahk tudi tu. . .pa tudi menima se lahko tu. .. .ampak še je kr ustrajal. . . sam pol sem tak šla.. .jeeeej. .. .
drgač pa se mi res smilite vse, ko ste mele take bedne. . ..
joj, sam mi je blo pa luštno zadnič, ko mi je en reku(ko mi je že dolgo všeč): a bi lahko dobu pravega lubčka, preden greš?
lp
drgač pa se mi res smilite vse, ko ste mele take bedne. . ..
joj, sam mi je blo pa luštno zadnič, ko mi je en reku(ko mi je že dolgo všeč): a bi lahko dobu pravega lubčka, preden greš?
lp
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Tole bom pa ponucu za dokaz v debati o tem a se splaca pihat zenskam na duso. A vids V da se ne?Nuna napisal/-a:Hjo, men gre pa tak na živce ko prode tip do mene v kaki diskoteki, ko si recimo grem po pijačo al pa na wc pa sem sama in me vpraša, kak je možno da taka lepa punca pa tak sama...grrrrrrr zmagal pa je en, ko sem bla v KMŠ in sem si šla po pijačo do šanka pa je en tip stal tam in me vprašal,če jaz tak lepo dišim al moji lasje. sem mu rekla, da jaz tak dišim vedno ko se mi sexa...pol sem pa itak šla nazaj k mizi, tak da ni niti nič več uspel rečt
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov