Najbolj bedni pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 25. Jan. 2012 22:07

Plus 'tough love' neki čist drugega pomeni :D
Uporabniški avatar
FTad
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a FTad » 26. Jan. 2012 1:33

Fantin napisal/-a:
FTad napisal/-a:ja če pa nisi tolk družaben in dober v navezovanju stikov....ja pol si ga pa najebal.... sori, tko pač je....tough love!
1. Sprašujem nasplošno in ne zase.
2. Tipičen odgovor nekoga, ki ima ali je imel težave pri spravljanju odnosa moški-ženska na višji nivo. :roll:

1. odgovor se ni navezoval nate ampak v splošnem na osebo, ki ima težave z navezovanjem stikov.

2. ja, pa poglej si kaj pomeni izraz "tough love"..... :roll:
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 26. Jan. 2012 11:59

^^v tem primeru "tough love" nič ne pomeni; verjetno si mislil "tough luck".
Uporabniški avatar
FTad
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a FTad » 26. Jan. 2012 12:39

purple_rain napisal/-a:^^v tem primeru "tough love" nič ne pomeni; verjetno si mislil "tough luck".

ne pač hotu sm povedat (dobronamerno), da se bi morala ta oseba karakterno spremenit oz postat bolj socialna....in povedat tako na grobo paše potem kontekst "tough love"
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 26. Jan. 2012 12:43

FTad napisal/-a:ne pač hotu sm povedat (dobronamerno), da se bi morala ta oseba karakterno spremenit oz postat bolj socialna
Moram spet omenit kolega?
Uporabniški avatar
intermezzo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a intermezzo » 26. Jan. 2012 12:48

Če mi je moški antipatičen, mu tudi najbolj kavalirski pristop ne bo pomagal do tega, da me spozna. Če pa mi je tip simpatičen, me pa lahko polije z rdečim vinom po angora belem puloverju, pa bom verjetno privolila v "kavo".

... Najboljše je, da ženska sama pristopi do moškega ki ji je všečen na videz, pa je zadeva rešena. Moški bo vedel, da je všeč njej, ona bo vedela da je on všeč njej, prvi problem rešen. :D
*.*
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 26. Jan. 2012 13:13

intermezzo napisal/-a:Najboljše je, da ženska sama pristopi do moškega ki ji je všečen na videz, pa je zadeva rešena. Moški bo vedel, da je všeč njej, ona bo vedela da je on všeč njej, prvi problem rešen. :D
:lol:
Uporabniški avatar
DMN
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a DMN » 26. Jan. 2012 18:57

intermezzo napisal/-a:... Najboljše je, da ženska sama pristopi do moškega ki ji je všečen na videz, pa je zadeva rešena. Moški bo vedel, da je všeč njej, ona bo vedela da je on všeč njej, prvi problem rešen. :D

Bi bilo prelepo, da bi bilo res :lol:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 26. Jan. 2012 21:13

^^ ammmm kako bo pa bejba vedela, da je tipu všeč? Res mal bejb je tok usekanih, da bi mislile, da so kr vsem po vrsti všeč ;)
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 26. Jan. 2012 21:34

..ona bo vedela da je on všeč njej..

Sej ni napisala da bo vedla da je ona njemu :P

Aja in: Včeraj v lj, okrog 2.00 hodim tam po pločniku, pa prpiči en avto in voznik (!) med vožnjo (!) odpre vrata in se zadere nek 'đe siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, malaaaaa!' :?
I mean, sej mi laska ne, ampak 'pristop' je biu res beden u smislu nespameten in nevaren.. svašta.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 26. Jan. 2012 22:00

Dioniz napisal/-a:Kake signale davate to, da bi mi tepci mogli takoj skapirat, da smo vam zanimivi?

Vzemi kako knjigo o govorici telesa v roke, resno ti povem.

To, kar zdaj ženske pišejo, je namreč čista resnica in to sem par mesecev nazaj tukaj pisal tudi sam. Tipi, ki ne upoštevajo ženskih signalov in pristopajo, praviloma doživijo zavrnitev.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 27. Jan. 2012 8:51

^^ no tuki se pa 100 % strinjam s tabo hehehehehe :lach:
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 27. Jan. 2012 8:52

Uf ja, s temi signali je spet tak...jaz naprimer se sploh ne zadržujem kaj dosti pri ljudeh, ki so mi simpatični, prijazni, kul sogovorniki. Po mojem vsi dedi mislijo, kak noro so mi všeč, lol, ker pač sem taka, hitro se navdušim, smejem se neumnostim in se veliko dotikam sogovornika. Medtem ko tip, ki mi je dejansko npr. všeč, bo to precej težje skapiral, ker mi bo nerodno, ne bom se tolko pogovarjala in smejala, ker se grdo smejem in nočem, da vidi moj konjski nasmeh :D
Tk da ja...neko naklonjenost se ziher da razbrat iz govorice telesa, ampak če hočeš res skapirat za kaj gre, pa moraš bit pozoren tudi na tiste bolj subtilne znake.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 27. Jan. 2012 8:55

Ok jaz ful gledam tipa, mal se mu nasmejim, probam bit v njegovi bližini. Pol se pa ful rada pogovarjam, sploh me vse zanima o njem in znam tut v kakšne osebne stvari vrtat :D Če mi je tip všeč, se ziher ne bom sam nekim foram smejala, ampak se bom hotla definitivno kej resnega pogovarjat. :)
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 27. Jan. 2012 15:14

Kaj pa, če bi ti dajala signale, pa bi vidla, da so kontra signali, bi šla do tipa sama al bi večno čakala na njega?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov