Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
FTad - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 1. 2011
Fantin napisal/-a:1. Sprašujem nasplošno in ne zase.FTad napisal/-a:ja če pa nisi tolk družaben in dober v navezovanju stikov....ja pol si ga pa najebal.... sori, tko pač je....tough love!
2. Tipičen odgovor nekoga, ki ima ali je imel težave pri spravljanju odnosa moški-ženska na višji nivo.
1. odgovor se ni navezoval nate ampak v splošnem na osebo, ki ima težave z navezovanjem stikov.
2. ja, pa poglej si kaj pomeni izraz "tough love".....
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^v tem primeru "tough love" nič ne pomeni; verjetno si mislil "tough luck".
-
FTad - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 1. 2011
purple_rain napisal/-a:^^v tem primeru "tough love" nič ne pomeni; verjetno si mislil "tough luck".
ne pač hotu sm povedat (dobronamerno), da se bi morala ta oseba karakterno spremenit oz postat bolj socialna....in povedat tako na grobo paše potem kontekst "tough love"
-
intermezzo - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 1. 2012
Če mi je moški antipatičen, mu tudi najbolj kavalirski pristop ne bo pomagal do tega, da me spozna. Če pa mi je tip simpatičen, me pa lahko polije z rdečim vinom po angora belem puloverju, pa bom verjetno privolila v "kavo".
... Najboljše je, da ženska sama pristopi do moškega ki ji je všečen na videz, pa je zadeva rešena. Moški bo vedel, da je všeč njej, ona bo vedela da je on všeč njej, prvi problem rešen.
... Najboljše je, da ženska sama pristopi do moškega ki ji je všečen na videz, pa je zadeva rešena. Moški bo vedel, da je všeč njej, ona bo vedela da je on všeč njej, prvi problem rešen.
*.*
-
DMN - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 11. 2007
intermezzo napisal/-a:... Najboljše je, da ženska sama pristopi do moškega ki ji je všečen na videz, pa je zadeva rešena. Moški bo vedel, da je všeč njej, ona bo vedela da je on všeč njej, prvi problem rešen.
Bi bilo prelepo, da bi bilo res
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
..ona bo vedela da je on všeč njej..
Sej ni napisala da bo vedla da je ona njemu
Aja in: Včeraj v lj, okrog 2.00 hodim tam po pločniku, pa prpiči en avto in voznik (!) med vožnjo (!) odpre vrata in se zadere nek 'đe siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, malaaaaa!'
I mean, sej mi laska ne, ampak 'pristop' je biu res beden u smislu nespameten in nevaren.. svašta.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Dioniz napisal/-a:Kake signale davate to, da bi mi tepci mogli takoj skapirat, da smo vam zanimivi?
Vzemi kako knjigo o govorici telesa v roke, resno ti povem.
To, kar zdaj ženske pišejo, je namreč čista resnica in to sem par mesecev nazaj tukaj pisal tudi sam. Tipi, ki ne upoštevajo ženskih signalov in pristopajo, praviloma doživijo zavrnitev.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Uf ja, s temi signali je spet tak...jaz naprimer se sploh ne zadržujem kaj dosti pri ljudeh, ki so mi simpatični, prijazni, kul sogovorniki. Po mojem vsi dedi mislijo, kak noro so mi všeč, lol, ker pač sem taka, hitro se navdušim, smejem se neumnostim in se veliko dotikam sogovornika. Medtem ko tip, ki mi je dejansko npr. všeč, bo to precej težje skapiral, ker mi bo nerodno, ne bom se tolko pogovarjala in smejala, ker se grdo smejem in nočem, da vidi moj konjski nasmeh
Tk da ja...neko naklonjenost se ziher da razbrat iz govorice telesa, ampak če hočeš res skapirat za kaj gre, pa moraš bit pozoren tudi na tiste bolj subtilne znake.
Tk da ja...neko naklonjenost se ziher da razbrat iz govorice telesa, ampak če hočeš res skapirat za kaj gre, pa moraš bit pozoren tudi na tiste bolj subtilne znake.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Ok jaz ful gledam tipa, mal se mu nasmejim, probam bit v njegovi bližini. Pol se pa ful rada pogovarjam, sploh me vse zanima o njem in znam tut v kakšne osebne stvari vrtat Če mi je tip všeč, se ziher ne bom sam nekim foram smejala, ampak se bom hotla definitivno kej resnega pogovarjat.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Kaj pa, če bi ti dajala signale, pa bi vidla, da so kontra signali, bi šla do tipa sama al bi večno čakala na njega?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov