Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Kdo pa pravi, da se sploh izbira med tipi, ki imajo bedne pristope oz. že v štartu delujejo čiiist antipatični (ne samo vizualno, ampak tudi karakterno)?
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Sori, samo res dvomim, da so čist vsi tipi, ki vam zatežijo, totalno izven vaše lige. Prej bo stvar v tem, da vam bedni postanejo zato KER vam težijo.
Kul so vam pa tipi, ki vam niti ne težijo, niti vas ne osvajajo, niti nič. Samo pol mate problem, kako z njimi v stik stopit. Ker ve njih itak ne boste pecale, doh, to se za ženske ne spodobi....
In ja, že sama izbira je v bistvu sreča. Ogromno tipov nima nobene izbire, kaj šele, da bi se morali otepati nekih vabil na pijačo. Ženske ste v bistvu skregane z belim kruhom; tipe, ki vas hočejo, kensate, za tipi, ki vas nočejo, se pa mečete.
Kul so vam pa tipi, ki vam niti ne težijo, niti vas ne osvajajo, niti nič. Samo pol mate problem, kako z njimi v stik stopit. Ker ve njih itak ne boste pecale, doh, to se za ženske ne spodobi....
In ja, že sama izbira je v bistvu sreča. Ogromno tipov nima nobene izbire, kaj šele, da bi se morali otepati nekih vabil na pijačo. Ženske ste v bistvu skregane z belim kruhom; tipe, ki vas hočejo, kensate, za tipi, ki vas nočejo, se pa mečete.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:03, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Džeki napisal/-a: Ženske ste v bistvu skregane z belim kruhom;
temo si falil. sem paše:
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=30153
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Dear everyone, če smo v temi Najbolj bedni pristopi, je jasno, da če kdo omeni izbiro v tej temi, gre za bolj klavrno izbiro (beri nesmiselno govoriti o kakršni koli izbiri), ker je menda že v štartu jasno, da gre za primerke, ki nam nič ne nucajo, pa če jih je 10 na izbiro.
Meni se sicer ne dogaja dosti bednih pristopov (knock knock ) in niti slučajno ni res, da vse ženske odklanjamo izbiro, ki jo imamo pred nosom, le da ne morem drugega kot odpraviti tipa, ki pride do mene in steguje svoje roke tja, kamor ne bi želela niti, da jih steguje kakšen na videz simpatičen tip ob prvem spoznavanju, in na kulturen način odkloniti koga, ki mi tudi z normalnim pristopom ne potegne. Pač ne rabim skos nekoga spoznavati in se ne silim v to, češ, mogoče je pa ta pravi. Ne razmišljam o tem, če je nekdo pravi in se ne obremenjujem z raznoraznimi vsiljenimi prepričanji, da z gradnjo zidu okoli sebe lahko koga spregledamo. Imam oči in druga čutila in ne rabim iz vljudnosti spoznavati vsakega, ki pristopi, samo zato, ker je moral izbrati pogum, da je sploh to izpeljal. Nice try, zdaj pa lahko odpeketaš do druge punce, se bo že enkrat našla ena, ki ga ne bo odpravila, razen če je totalni retard. Če ne nocoj, pa kdaj drugič.
Meni se sicer ne dogaja dosti bednih pristopov (knock knock ) in niti slučajno ni res, da vse ženske odklanjamo izbiro, ki jo imamo pred nosom, le da ne morem drugega kot odpraviti tipa, ki pride do mene in steguje svoje roke tja, kamor ne bi želela niti, da jih steguje kakšen na videz simpatičen tip ob prvem spoznavanju, in na kulturen način odkloniti koga, ki mi tudi z normalnim pristopom ne potegne. Pač ne rabim skos nekoga spoznavati in se ne silim v to, češ, mogoče je pa ta pravi. Ne razmišljam o tem, če je nekdo pravi in se ne obremenjujem z raznoraznimi vsiljenimi prepričanji, da z gradnjo zidu okoli sebe lahko koga spregledamo. Imam oči in druga čutila in ne rabim iz vljudnosti spoznavati vsakega, ki pristopi, samo zato, ker je moral izbrati pogum, da je sploh to izpeljal. Nice try, zdaj pa lahko odpeketaš do druge punce, se bo že enkrat našla ena, ki ga ne bo odpravila, razen če je totalni retard. Če ne nocoj, pa kdaj drugič.
- vanko
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 1. 2012
No to samo potrdi tezo, da je najboljši pristop v bistvu nepristop. Če greš v lokal greš tja z namenom, da boš nekaj spil pa podebatiral s kolegi/cami ne pa obletaval ženske po lokalu. Isto po diskačih. Greš zaradi sebe in svoje družbe. Za ostale se ti pa mora po domače jeb.... In s takim načinom si v bistvu celo bolj zaželen pri dekletih. Ni sicer nekako logično, samo kmalu prideš do spoznanja da je to to.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Džeki napisal/-a:In ja, že sama izbira je v bistvu sreča. Ogromno tipov nima nobene izbire, kaj šele, da bi se morali otepati nekih vabil na pijačo. Ženske ste v bistvu skregane z belim kruhom; tipe, ki vas hočejo, kensate, za tipi, ki vas nočejo, se pa mečete.
Jep, zaje*ane smo...težko vam je hehehehehe
Da ne bom sam offtopic: v bistvu imam rada, če pristopi tip, k sem ga načekirala že prej in mu že poslala signal, da me zanima. Pol bi mogu zint RES bedarijo, da ne bi hotla z njim vsaj 5 min govort. Primer za to je bil, ko mi je tip po dveh minutah v vrsti za v nočni klub začel čist resno govort, kok ima dolgega ti*a in če grem z njim v hotel. Wtf bedak. Če nekdo pristopi, itak takoj vidim, a mi je kul ali ne. In če mi ni, pol tut kvaliteta pristopa nima nobene veze. Če mi bo simpatičen in ibr zabaven, se bom pač z njim spoznavala na striktno prijateljski ravni. Ampak na tak način nikol še nič ni bilo s tipom pol.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Samo res ne razumem tega signala. Kaj si ga pohotno pogledala pa si ustnice polizala? Al naredla gesto kao: pokazala na njega, pokazala na sebe pa potisnila prst v krog, ki si ga naredila s palcem in kazalcem?
Kake signale davate to, da bi mi tepci mogli takoj skapirat, da smo vam zanimivi?
Kake signale davate to, da bi mi tepci mogli takoj skapirat, da smo vam zanimivi?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov