Najbolj bedni pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 19. Jan. 2012 17:54

Drugače pa, ful se mi smilite, res te revice boge, ko vas ogovarjajo tam neki tipi in morate celo zbirat med njimi, s kom bi šle na pijačo. :roll:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 19. Jan. 2012 18:58

^^ oh sej ni tok hudo. :D Mislim, sej se ne dogaja zdej to NON STOP :cool:

hehehe
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 19. Jan. 2012 19:08

Kdo pa pravi, da se sploh izbira med tipi, ki imajo bedne pristope oz. že v štartu delujejo čiiist antipatični (ne samo vizualno, ampak tudi karakterno)? :P
Heruur
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Heruur » 19. Jan. 2012 20:24

...
Zadnjič spremenil Heruur, dne 22. Jan. 2012 2:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 19. Jan. 2012 20:33

in kaj ti pomaga kakršnakoli izbira, če taki ne dosegajo kriterija? je isto kot če jih ni. razen če moramo biti "srečne" že zaradi izbire same po sebi? ne vidim lih smisla v tem..
Vsak raj ima svojo kačo.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 19. Jan. 2012 22:22

Sori, samo res dvomim, da so čist vsi tipi, ki vam zatežijo, totalno izven vaše lige. Prej bo stvar v tem, da vam bedni postanejo zato KER vam težijo.

Kul so vam pa tipi, ki vam niti ne težijo, niti vas ne osvajajo, niti nič. Samo pol mate problem, kako z njimi v stik stopit. Ker ve njih itak ne boste pecale, doh, to se za ženske ne spodobi.... :D

In ja, že sama izbira je v bistvu sreča. Ogromno tipov nima nobene izbire, kaj šele, da bi se morali otepati nekih vabil na pijačo. Ženske ste v bistvu skregane z belim kruhom; tipe, ki vas hočejo, kensate, za tipi, ki vas nočejo, se pa mečete. :D
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 19. Jan. 2012 22:35

Džeki napisal/-a:Ženske ste v bistvu skregane z belim kruhom
Seveda, ko pa je polnozrnat kruh najboljša izbira. Zato vsi rogljiči, žemlje in pletenice odpadejo oz. v tem primeru tipi, ki neko žensko hočejo, one kenslajo.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 19. Jan. 2012 23:51

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 19. Jan. 2012 23:58

Džeki napisal/-a: Ženske ste v bistvu skregane z belim kruhom;

temo si falil. sem paše:

http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=30153

:D :D :D
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 20. Jan. 2012 0:15

Dear everyone, če smo v temi Najbolj bedni pristopi, je jasno, da če kdo omeni izbiro v tej temi, gre za bolj klavrno izbiro (beri nesmiselno govoriti o kakršni koli izbiri), ker je menda že v štartu jasno, da gre za primerke, ki nam nič ne nucajo, pa če jih je 10 na izbiro. :D

Meni se sicer ne dogaja dosti bednih pristopov (knock knock :D) in niti slučajno ni res, da vse ženske odklanjamo izbiro, ki jo imamo pred nosom, le da ne morem drugega kot odpraviti tipa, ki pride do mene in steguje svoje roke tja, kamor ne bi želela niti, da jih steguje kakšen na videz simpatičen tip ob prvem spoznavanju, in na kulturen način odkloniti koga, ki mi tudi z normalnim pristopom ne potegne. Pač ne rabim skos nekoga spoznavati in se ne silim v to, češ, mogoče je pa ta pravi. Ne razmišljam o tem, če je nekdo pravi in se ne obremenjujem z raznoraznimi vsiljenimi prepričanji, da z gradnjo zidu okoli sebe lahko koga spregledamo. Imam oči in druga čutila in ne rabim iz vljudnosti spoznavati vsakega, ki pristopi, samo zato, ker je moral izbrati pogum, da je sploh to izpeljal. :wink: Nice try, zdaj pa lahko odpeketaš do druge punce, se bo že enkrat našla ena, ki ga ne bo odpravila, razen če je totalni retard. Če ne nocoj, pa kdaj drugič.
vanko
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a vanko » 20. Jan. 2012 7:39

No to samo potrdi tezo, da je najboljši pristop v bistvu nepristop. Če greš v lokal greš tja z namenom, da boš nekaj spil pa podebatiral s kolegi/cami ne pa obletaval ženske po lokalu. Isto po diskačih. Greš zaradi sebe in svoje družbe. Za ostale se ti pa mora po domače jeb.... In s takim načinom si v bistvu celo bolj zaželen pri dekletih. Ni sicer nekako logično, samo kmalu prideš do spoznanja da je to to.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 20. Jan. 2012 19:03

Džeki napisal/-a:In ja, že sama izbira je v bistvu sreča. Ogromno tipov nima nobene izbire, kaj šele, da bi se morali otepati nekih vabil na pijačo. Ženske ste v bistvu skregane z belim kruhom; tipe, ki vas hočejo, kensate, za tipi, ki vas nočejo, se pa mečete. :D

Jep, zaje*ane smo...težko vam je hehehehehe

Da ne bom sam offtopic: v bistvu imam rada, če pristopi tip, k sem ga načekirala že prej in mu že poslala signal, da me zanima. Pol bi mogu zint RES bedarijo, da ne bi hotla z njim vsaj 5 min govort. Primer za to je bil, ko mi je tip po dveh minutah v vrsti za v nočni klub začel čist resno govort, kok ima dolgega ti*a in če grem z njim v hotel. Wtf bedak. Če nekdo pristopi, itak takoj vidim, a mi je kul ali ne. In če mi ni, pol tut kvaliteta pristopa nima nobene veze. Če mi bo simpatičen in ibr zabaven, se bom pač z njim spoznavala na striktno prijateljski ravni. Ampak na tak način nikol še nič ni bilo s tipom pol.
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 20. Jan. 2012 21:02

Zvoncica napisal/-a:imam rada, če pristopi tip, k sem ga načekirala že prej in mu že poslala signal, da me zanima.
Ni tako enostavno kot ti misliš.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 20. Jan. 2012 21:14

Samo res ne razumem tega signala. Kaj si ga pohotno pogledala pa si ustnice polizala? Al naredla gesto kao: pokazala na njega, pokazala na sebe pa potisnila prst v krog, ki si ga naredila s palcem in kazalcem?

Kake signale davate to, da bi mi tepci mogli takoj skapirat, da smo vam zanimivi?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 20. Jan. 2012 21:24

vanko napisal/-a:No to samo potrdi tezo, da je najboljši pristop v bistvu nepristop.

This.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov