Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Ffs, teb se res ne da dopovedat, ne?
Kot samska ženska grem na pijačo z znancem, ki me povabi. Ok? Ker mi ni popolnoma mimo, tiste namreč takoj zavrnem, nauči še brati. Potem me vpraša, kdaj se naslednjič vidiva. Mu rečem, da se verjetno ne. Vpraša, kaj pa če me spet povabi na kavo (začne težit). Povem, da ne grem naslednjič z njim na kavo. Za nadaljevanje beri prvi post.
Svoj čas sem odlično izkoristila, eliminirala sem še enega tipa, ki ne bi bil primeren za partnerja. Pa še narežala sem še njegovim užaljenim odgovorom na moja prijazna pojasnila, zakaj me ne zanima (sam je vprašal, če kdo tega ni dojel iz prejšnjega posta). Tebi ni višek humorja, meni je. Bite me. Do njega sem bila zelo prijetna, bolj kot bi si zaslužil.
In še, beri, punca, beri. Rešila sem se ga v treh minutah zadnjega dela pogovora. Še sam je šel iz kafiča. Kje ti vidiš kakšno uro?
Res, a to se nalašč delaš zabito, ko moje poste komentiraš?:D
Kot samska ženska grem na pijačo z znancem, ki me povabi. Ok? Ker mi ni popolnoma mimo, tiste namreč takoj zavrnem, nauči še brati. Potem me vpraša, kdaj se naslednjič vidiva. Mu rečem, da se verjetno ne. Vpraša, kaj pa če me spet povabi na kavo (začne težit). Povem, da ne grem naslednjič z njim na kavo. Za nadaljevanje beri prvi post.
Svoj čas sem odlično izkoristila, eliminirala sem še enega tipa, ki ne bi bil primeren za partnerja. Pa še narežala sem še njegovim užaljenim odgovorom na moja prijazna pojasnila, zakaj me ne zanima (sam je vprašal, če kdo tega ni dojel iz prejšnjega posta). Tebi ni višek humorja, meni je. Bite me. Do njega sem bila zelo prijetna, bolj kot bi si zaslužil.
In še, beri, punca, beri. Rešila sem se ga v treh minutah zadnjega dela pogovora. Še sam je šel iz kafiča. Kje ti vidiš kakšno uro?
Res, a to se nalašč delaš zabito, ko moje poste komentiraš?:D
Because I can.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Men se zdi dost bol primerno bit prijazna, pa tud če si je pol mislil škoda da nisem prosta pol bi pa šla z njim. Hvala bogu - fant je še mlad (vsej zgledal je cca. 25) in nimam nobene potrebe da ga že zdej zabijam, pa še prijazen je bil, torej zakaj bi bila osorna. Je pa dost jasno dojel da me ne zanima in če ga spet srečam ga bom seveda pozdravila, to je pa tudi vse in mislim da ne bo več težav - mu je jasno.
Če bi ga osorno zavrnila in bi ga spet srečala bi mi pa bilo ful bad it mimo njega. Sem pač tip človeka da mi čist paše z vsemi biti v dobrih odnosih.
To da pa nekomu rečeš da je dolgočasen je pa skrajno neolikano, drgač pa tud najbolj dolgočasen človek postane zabaven ob energičnem človeku.
Če bi ga osorno zavrnila in bi ga spet srečala bi mi pa bilo ful bad it mimo njega. Sem pač tip človeka da mi čist paše z vsemi biti v dobrih odnosih.
To da pa nekomu rečeš da je dolgočasen je pa skrajno neolikano, drgač pa tud najbolj dolgočasen človek postane zabaven ob energičnem človeku.
-
Tananda - Kofetarica
Ko ti na vprašanje, kako se ma, odgovori z jamranjem, da ne hodi na faks, ker je tam njegova bivša (what?) in ti naslednjih pol ure razlaga o njej in kaže njene smse, kljub tvojim poskusom spremeniti temo. Sori, neprimerno in dolgočasno.
Torej po tvoje, če me nekdo naravnost vpraša, naj mu pojasnim, zakaj ne grem z njim več na kavo, se moram zlagat in rečt Pa ti si tko super fant, vsaka te bo vesela, ampak js te vidim samo kot prijatelja. Je to dovolj prijazno? Mogoče, je pa nefer in prizadeto.
Kje je kak normalen osebek moškega spola (zdaj bom dobila očitke, da ženske jemljem kot nenormalne osebke ane), da pojasni, ker men očitno iz trme ne verjamejo.
Torej po tvoje, če me nekdo naravnost vpraša, naj mu pojasnim, zakaj ne grem z njim več na kavo, se moram zlagat in rečt Pa ti si tko super fant, vsaka te bo vesela, ampak js te vidim samo kot prijatelja. Je to dovolj prijazno? Mogoče, je pa nefer in prizadeto.
Kje je kak normalen osebek moškega spola (zdaj bom dobila očitke, da ženske jemljem kot nenormalne osebke ane), da pojasni, ker men očitno iz trme ne verjamejo.
Because I can.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:04, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Tananda napisal/-a:Ko ti na vprašanje, kako se ma, odgovori z jamranjem, da ne hodi na faks, ker je tam njegova bivša (what?) in ti naslednjih pol ure razlaga o njej in kaže njene smse, kljub tvojim poskusom spremeniti temo. Sori, neprimerno in dolgočasno.
ne jz bi mu že takoj na začetku povedala, če bi mi tip bil res zanimiv in če bi res gnjavil z bivšo, da se mi ne da pogovarjat o njej in naj mi raje pove nekaj o sebi kar ne vključuje nje.
Ne bi bila pa nesramna ker sem nesposobna povedati kaj me moti.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Tananda napisal/-a:Kje je kak normalen osebek moškega spola (zdaj bom dobila očitke, da ženske jemljem kot nenormalne osebke ane), da pojasni, ker men očitno iz trme ne verjamejo.
išče se vitez
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
No, jz sm bolj nesanicenga mnenja. Ok, če bi bil tip nesramen in res tečn, bi mu verjetno rekla, če je fukjen malo, ampak nekak z nesramneži nimam bližnjih srečanj, tnx god. Če pa je okej dečko, ampak me pač kljub temu ne zanima, se mi pa zdi bolj ugodno se izgovorit, kot pa na nek način "ponižat"...itak, da potem reagirajo z nekim neprijetnim odgovorom, tak pač je naš obrambni mehanizem naravnan. Sej večinoma so tolk pametni, da si hitr gor pridejo, da te pač ne zanima.
Recimo po tisti tanandini kavi bi se jz ful bedno počutla na njenem mestu. Nism tak tip, da bi mi blo to smešno, čeprav bi se šlo za nekega random znanca.
Recimo po tisti tanandini kavi bi se jz ful bedno počutla na njenem mestu. Nism tak tip, da bi mi blo to smešno, čeprav bi se šlo za nekega random znanca.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
Tananda - Kofetarica
Heruur napisal/-a:Da pa odgovorim - niti ponesreči xD
Zakaj pa ne? Sj zdaj maš vse stare poste pobrisane, zaradi katerih bi lahko nova punca mislila, da si seksist. Pa ne da se sramuješ svoje udeležbe v tem kokošnjaku?:P
Because I can.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:03, skupaj popravljeno 1 krat.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Nazaj na topic pejte prosim, naslednji offtopic glede H in salse in ... bodo brisani + opozorilo. Hvala.
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov