Najbolj bedni pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 29. Dec. 2011 23:19

Da ne bos mislila, da jih na vlaku ni. :? Enkrat sem sedela na vlaku in se nasproti mene en usede. Nekaj sem brala, tako da nisem takoj dojela, kaj se dogaja. Ko sem pogledala gor, se mi je kar obrnilo. Slika :heul: Sem samo vstala in sla na drug konec vlaka, od takrat naprej sem pa vedno gledala, da sem se vsedla tam, kjer je bilo vec folka okoli.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 01. Jan. 2012 18:49

Ko te v lokalu začne ogovarjati tip, 3 m vstran pa stoji njegova punca. In ko ga vprašaš po njej, reče, da mu je vseeno.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Temida*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Temida* » 12. Jan. 2012 8:43

CaliLove* napisal/-a:Da ne bos mislila, da jih na vlaku ni. :? Enkrat sem sedela na vlaku in se nasproti mene en usede. Nekaj sem brala, tako da nisem takoj dojela, kaj se dogaja. Ko sem pogledala gor, se mi je kar obrnilo. Slika :heul: Sem samo vstala in sla na drug konec vlaka, od takrat naprej sem pa vedno gledala, da sem se vsedla tam, kjer je bilo vec folka okoli.

In na LPP avtobusu. :roll:
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 12. Jan. 2012 13:31

Js sem pa ob sedmih zjutraj pred faxom bila priča aktivnosti starejšega občana :D . Dvakrat.
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 17. Jan. 2012 18:25

^^ ja jz tud zadnjič v okolici mojga doma... FUJ no, kot da bi vsi želel videt njegovga tiča...

Drgačpa beden pristop:

zadnjič pri rekreaciji - pride tip do mene in mi začne neki nalagat-tip je sicer bil nikakav ampak pač prijazen fant in nisem hotla bit nesramna. In se neki pogovarjava in me je povabil na kavo in sem mu pač rekla da nemoem ker sem že zmenjena, in on men če se lahk kdaj zmeniva pa skupi športava in jz njemu da tudi ne, ker je šport pač nekaj za kar moram biti sama in pol mi reče prav pa se drugič dobiva samo na kavi, in jz njemu da je moj fant včasim ljubosumen pa da nočem problemov in on men - sej ni treba da ve.
Sm že mela na robu jezika da bi mu rekla da me pač fizično ne privlači sam bi verjetno reku da lahko seksava v maskah. fak no eni tipi enostavno ne dojamejo. Če bi že kaj hotla od njega bi v prvem stavku rekla da nimam časa lahko pa mi da svojo telefonsko.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 18. Jan. 2012 9:20

morš iz prve direkt povedat.

ne grem na kavo, ker sem že zmenjena
ne grem športat s tabo, ker vedno športam sama
ne grem na kavo, ker bo fant ljubosumen in nočeš problemov....

ČE hočeš, da dojame, da ti ni všeč, mu povej, da ti ni všeč. Ne pa zgodbice like ljubosumen fant, nočem problemov, si že zmenjena. Itak da vztraja. Direktni cancel dej, pa bo.

PS Ko kej hočeš, si zgleda ful direktna, ko pa česa nočeš, pa nič od direktnosti
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 18. Jan. 2012 10:10

To, da si že zmenjena, da bo fant ljubosumen ipd. nekatere le še bolj podvžge, ker si mislijo, da očitno interes imaš, a se bojiš posledic (pri fantu), ali da ga pač malce izzivaš, da bi še vztrajal. Jaz bi rekla da nimam interesa iti niti na kavo in to je to. Bedno mi je it z nekom samo iz vljudnosti, še bolj bedno je pa iskat neke izgovore, razlagat kam in s kom še moraš, ker boš slej ko prej spet naletela na istega tipa in te bo spet povabil na kavo.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 18. Jan. 2012 10:46

Če mu rečeš, da ne, ker ti ni všeč, bo pa rekel nazaj kaj v stilu: "oh, se pa visoko nosimo; a ti misliš, da si pa ti men všeč al kaj;..." poleg tega, da se bosta oba slabo počutla. A ni pol lažje in bolj blagodejno rečt, da nimaš časa za kavo?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 18. Jan. 2012 11:43

Noup, še vedno je bolš naravnost povedat, ker potem maš mir. Pa boli te, kaj ti reče v tistem momentu. Ima prizadet ego in če je idiot, bo to pač pokazal in ti zabrusil kaj grdega.
Lih včeraj po totalno dolgočasnem pogovoru z znancem, ki me je povabil na kavo, sem mu rekla, da ne sprejmem še enega povabila, ker me on pač ne zanima. Je vprašal, kako pa to. Sem rekla, ker si me zdle eno uro dolgočasil in ker se v določenih pogledih zelo ne strinjam s tabo, ti pa nisi sposoben sprejemati drugačnega mnenja. Najprej me je gledal neumno, potem pa pribije Vidim, da ženske pa logika res ne gre skupaj. Nakar mu rečem, da naj ne bo zdaj užaljen, ker je sam vprašal, zakaj nočem na še eno kavo. V tem mi zabije Pa bod sama, feministka ena (O.o), vstane in gre.
Nauk? Boli mene, vsaj težil mi ne bo več.
Because I can.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 18. Jan. 2012 14:19

positive vibration napisal/-a:Če mu rečeš, da ne, ker ti ni všeč, bo pa rekel nazaj kaj v stilu: "oh, se pa visoko nosimo; a ti misliš, da si pa ti men všeč al kaj;..." poleg tega, da se bosta oba slabo počutla. A ni pol lažje in bolj blagodejno rečt, da nimaš časa za kavo?

Uhm, ne? Zakaj bi te pa moralo skrbeti, kaj si bo mislil in kaj o vzvišenosti ti bo odvrnil, ko pa gre za nekega random človeka?
Taki užaljeni se mi zdijo vedno smešni, ker po eni strani želijo direkten odnos, ko pa ga dobijo, ker ga niso vajeni pri dosti puncah, ki rade cincajo, pa so prizadeti in vrnejo nekaj nesramnega. :D
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 18. Jan. 2012 17:35

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 18. Jan. 2012 17:53

Noup again. Narobe si razumela.
Kot prvo sem na kavo z njim šla, ker ponavadi nikomur ne rečem ne, razen če me tip res odbija. Kar pomeni, da te ure nisem mogla zgubit, v vsakem primeru bi jo porabila.
Kot drugo, nisem bila čist nič osorna. Prijazno sem mu povedala, kar sem mu. Me je pa v dobro voljo spravil s svojimi zadnjimi izjavami, sem se še s cimri pol ure režala doma. Tko da na koncu je itak win situacija zame.
Because I can.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 18. Jan. 2012 18:04

jaz sem tudi raje prijazna, pa najprej probam zavrnit na nesaničin način. če pa tipu ne klikne je pa treba povedat. mislim sej večini klikne, pa potem ni nobene nepotrebne užaljenosti ipd.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 18. Jan. 2012 18:24

Ja, če ne gre zlepa, gre pa pač zgrda. Bolje izpasti nesramen kot neodločen (tako čisto na splošno, ni zdaj neodločnost letela na nobenega konkretno). Sem že večkrat poslušala od katere kolegice, kako se ne more znebiti kakšnega pretirano zainteresiranega znanca. Kaj rabiš sploh zavlačevati in prelagati na drugič, ki itak ne bo prišel, s tem izgubljati čas, predvsem pa živce pri iskanju nenehnih izgovorov, če pa že pride do tistega "drugič", je pa še bolj bedno sedeti na kavi z nekom samo iz vljudnosti. Zakaj bi se komurkoli sploh zameril s tem, da zavrneš povabilo na kavo ali kamorkoli že pač? Zame je enako vljudno reči ne. Če pa nekdo res ne skapira ali pa noče sprejeti besede "ne", pa je pač treba bolj osorno povedati.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 18. Jan. 2012 18:33

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:04, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov