Najbolj bedni pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 31. Okt. 2011 14:25

*Žuža* napisal/-a:Vse smo že bile v situaciji ko plešeš in se ti tesno za hrbet (tko res res tesno :D ) prilima en tip, ne? Pa kr noče stran :evil:
No tale metoda bi pomoje znala učinkovat:
http://www.youtube.com/watch?v=8wRXa971Xw0

:lol:

Hahahaha :D
It was forever..but it didnt last long..
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 31. Okt. 2011 17:41

Kasiopeja napisal/-a:Ti pa res ne moreš mimo tega, ker komentiraš vsako, ki napiše izkušnjo z bednim pristopom, češ da gre za hvalisanje... Zakaj že? A ni tema o tem, tako čisto mimogrede?
In ja, punce res ne morejo spat še tri dni zatem, ko doživijo kaj takega. Višek osvajanja, ni kaj.

Ma daj ne nakladaj, nobena nima travm zato, ker ji je neznan tip rekel..dobra mačka, dobra riba, ali kaj podobnega. Upal, bi si trditi celo, da takšen kompliment ženskemu egu prija. To se uporabnice med vrsticami samo hvalijo, da dobro zgledajo.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 31. Okt. 2011 17:57

Džeki napisal/-a: Upal, bi si trditi celo, da takšen kompliment ženskemu egu prija.To se uporabnice med vrsticami samo hvalijo, da dobro zgledajo.

Mislim isto :D
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 31. Okt. 2011 18:05

Jaz sem na to temo par strani nazaj že veliko napisala in še vedno ne razumem, kako lahko mislite, da bi take butaste opazke imele kakšen pomen / bi bile objektivno merilo, kako kakšna ženska izgleda / bile sredstvo hvaljenja :gruebel: Za praktično vsako, še tako neprivlačno / kratkonogo / zavaljeno / povprečno deklino se najde kdo, ki ji bo kaj zabevskal / jo skušal osvajat (še Džeki je sam enkrat o tem pisal, da babe nimajo težav z zainteresiranimi deci, pa četudi niso lepotice :D )... itak vsem isto rečejo, zakaj bi se bilo za hvalit s temi traparijami... No, tud možno, da se katera skuša pohvalit, sam le zakaj, saj smo vse približno na istem s temi opazkami:D

Ne vem no, vsaj jaz nikoli tega ne bi jemala kot dokaz, da lepo izgledam, kvečjemu za kozlat se mi zdi, če kak brezzobi starček kvaka za mano :? (ali pa mladec, saj je vseeno, me tudi ne gane oz. ne jemljem resno, kaj šele da bi si zato domišljala, da to nujno pomeni, kako kul sem). Mi veliko več pomeni, če me pohvali kakšna ženska, te so vsaj objektivne oz. bolj kritične :D
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 31. Okt. 2011 19:35

jaz pa nevem, zakaj vzamete nekatere to (npr. dobra riba) kot nekaj slabega. Res ne razumem, kot je že Džeki napisal, jaz bi se kvečjemu dobro počutila ob takem komplimentu. Pa saj to ni žaljivka no! Nasplošno vse pristope (tako dobre kot "bedne" po vaše) vzamem kot dobro stvar. Tudi če se nekdo dobesedno slini po meni, mu že pokažem svoje na šaljiv način, da sam vidi, kakšen bebec je, in kako lahko izboljša svoje "pecanje".
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 31. Okt. 2011 19:59

^^ Ja, to se zdi pa tudi meni čudno oz. saj ne vem, če je katera sploh napisala kaj v smislu, da je žaljivka... itak da ni, za moje pojme pa v bistvu to niti pristop to ni, kot sem že nekje napisala, bi pomoje tak moški kar čudno pogledal, če bi ženska to vzela preveč zares in pokazala nadaljnje zanimanje :nixweiss: Večinoma to rečejo kar tako, brez kakšnega globljega pomena, ko te pač ošvrknejo s pogledom in grejo naprej, ni nek resen pristop tole.. :)

Če bi pa kdo začel svoj pristop s tisto ribjo izjavo, ga pa itak ne bi resno jemala oz. bi res spadal v kategorijo bednih pristopov in sem precej prepričana, da s tako osebo ne bi bila na isti valovni dolžini (ok, razen če bi bilo to v sklopu kakšne čudne šale ipd.). :D Tako da žaljivka ravno ni, itak so moški pristopi že po logiki zgrajeni na principu dajanja komplimentov (bolj ali manj posrečenih), kakšen povod za bildanje ega ali celo hvaljenje, če te nek srednješolec oblaja (kot je napisala uporabnica na začetku), pa še manj... vsaj kakor jaz vidim zadevo :P
funny_girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a funny_girl » 24. Nov. 2011 9:50

Včerja doživela res beden pristop. Sedim na avtobusni postjai, tam okol 5h, je bla že tema. Sm bla res že lačna in začnem jest banano. Nism smerglala nobenga okol, nakar opazm enga tipa, ki se mi zdi da sm ga prej vidla pred trgovino. očitno mi je sledil. no in mi ječe ''a bi kur*a tut tko lepo grizla''. Js sam tko, a prou slišm, sm sam onemela. Pol si pa upa še rečt ''a daš cifro, bi se kdaj dobila. maš hudo ritko''. Valda ni dobu cifre.
Uporabniški avatar
Kasiopeja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 10. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Kasiopeja » 24. Nov. 2011 10:30

^^ Tole je pa res eden izmed bolj debilnih pristopov. :stupid:
»Pomislite na to, kako težko je spremeniti sebe, in jasno vam bo, kako majhne so vaše možnosti, da spremenite druge.« Jacob M. Braude
Uporabniški avatar
arianna87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a arianna87 » 04. Dec. 2011 11:51

Včeraj v lokalu en fant ki ga na videz poznam .. od zadaj se pritisne ob mene in mi direkt reče: a bi šla f****? Glede na to, da drugače vedno deluje mirno pa zmeraj se lepo pozdraviva, sem si mislila, da je pač pijan, mu (razn wtf pogleda) nisem nič odgovorila in sem šla samo stran. Potem me pa za roko prime pa še izjavi: A njemu (mislil je na njegovega frenda, s katerim sva pred časom bila skupaj) si pa lahko dala??
Dobro, da je v tistem trenutku lih kolegica šla mimo pa pa sva šle skup naprej, k me je tolk presenetil s tem, da sploh nevem kako bi reagirala.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 04. Dec. 2011 13:00

^^ hahaha ...hotu ti je vzbudit občutek krivde da bi potem šla z njim.. :lol:

Drgač pa včeraj zvečer se je en tip tud neki prlepu oduzadi,sem čist popizda, ker sovražim da se me nek prepoten osebek ki ga nepoznam dotika,kaj šele da me objame. Sm to grdo pogledla da mi ni blo treba niti rečit naj spizdi.Tok sovražim ko tipi to počnejo.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 04. Dec. 2011 13:02

^^A v Cirkusu? :D
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 04. Dec. 2011 13:14

nč bat ni blo v Cirkusu tko da nisi bil ti... :D :D
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 04. Dec. 2011 14:57

Ha ha, sej še nisem bil v Cirkusu, samo sklepal sem, da je bilo tam, ker je baje to zdaj najbolj IN v LJ. :D
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 04. Dec. 2011 15:32

Zadnjič sva ble s kolegico zunaj in je ona ravno enega kolega srečala in rekla par besed, jaz sem pa tačas pač "sama" stala zraven in pride en tip do mene, me rukne in reče: "Ups, za joško sem te taknil" Jaz mu namenim grd pogled: "Ne dotikaj se me in poberi se čimbolj daleč stran" On se samo nasmeje, kao pogleda naokoli in se mi še bolj približa: "Zakaj? Imaš tukaj kakšne kolege, ki me bojo pretepli?" Moj odgovor: "Ne, jaz te bom." Mu je izginil nasmešek z obraza in se je pobral po hitrem postopku :D

Sicer pa, ko povem da čuvam otroke, od 90% tipov slišim isti stavek: "Jaz bi tudi imel varuško" .. Grr :mad: S tem stavkom zgubi tip pri meni vse točke, pa tudi če je še tako dober! Vsi mislijo da so izvirni s tem stavkom, pa sploh niso - na bruhanje mi gre že vsakič ko mi kdo to reče :roll:
Let's swim to the moon .....
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 04. Dec. 2011 15:40

Kaj naj rečem, ko berem take zadeve. Vesel sem na nek način, da je v Sloveniji tolk enih debilnih tipov z nikakvimi pristopi. Ker mi niso nikakva konkurenca.
Zadnjič spremenil Džeki, dne 04. Dec. 2011 15:41, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]