Najbolj bedni pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Dorotheia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 11. 2006
Kraj: Na poti k sanjam...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dorotheia » 23. Jan. 2007 0:10

No jaz sem tudi enkrat doživela en hecen pristop, na katerega imam prijetne spomine.
No skratka, z avtom sem šla iz Ljubljane domov (ravno po izpitu, torej ravno prav zblojena in utrujena). Pa grem na obvoznico in se vozim in vozim, nakar se na pas priključi še nov avto, ki mi začne po nekem času na vso moč "žmigati" in piskati (vozil je za mano). Ok, meni ni bilo nič jasno. Mislila sem, da je z mojim avtom kaj narobe, ker je to ponavadi prva asociacija, če vidiš okrog sebe take reakcije, ki so namenjene prav tebi. No ja...jaz se še lepo peljem naprej, nakar me tisti avto prehiti (orehiteval je celo večnost, čeprav je imel veliko boljši in močnejši avto od mojega). Ok, meni spet ni bilo nič jasno. Potem tisti avto vozi čisto pred mano, kar mi je bilo spet čudno. In zavije ravno na isto cesto kot jaz. (Na celovško iz obvoznice :D ). Jaz sem se ravno v tem času fajn pomirila, ker ni bilo od drugih nobene sumljive reakcije. Pa se vozimo po celovški. Naenkrat pa na knižišču rdeča luč. Se ustavimo in jaz opazim, da je dejansko tisti avto, ki mi je prej na obvoznici kr ene scene delal, ravno pred mano. Ravno ko jaz to opazim, stopi iz avta en fleten tip in pride do mojega avta oz. do mene, ter mi reče, da mi mora nekaj dati - da mi odtrgan bel listek, na katerem je pisalo, da se opravičuje da me tako nadleguje, ampak da bi me zelo rad spoznal + še njegovo ime in njegova cifra.
No, meni je bil tale pristop malo ekstremen, ampak v mojih očeh je izpadel prikupno. Na koncu ko sem ugotovila kaj je fora s tistim hupanjem in blendanjem. :lol: :D
BaUcYkA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 10. 2005
Kraj: *štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a BaUcYkA » 23. Jan. 2007 1:47

Dorotheia napisal/-a:No jaz sem tudi enkrat doživela en hecen pristop, na katerega imam prijetne spomine.
No skratka, z avtom sem šla iz Ljubljane domov (ravno po izpitu, torej ravno prav zblojena in utrujena). Pa grem na obvoznico in se vozim in vozim, nakar se na pas priključi še nov avto, ki mi začne po nekem času na vso moč "žmigati" in piskati (vozil je za mano). Ok, meni ni bilo nič jasno. Mislila sem, da je z mojim avtom kaj narobe, ker je to ponavadi prva asociacija, če vidiš okrog sebe take reakcije, ki so namenjene prav tebi. No ja...jaz se še lepo peljem naprej, nakar me tisti avto prehiti (orehiteval je celo večnost, čeprav je imel veliko boljši in močnejši avto od mojega). Ok, meni spet ni bilo nič jasno. Potem tisti avto vozi čisto pred mano, kar mi je bilo spet čudno. In zavije ravno na isto cesto kot jaz. (Na celovško iz obvoznice :D ). Jaz sem se ravno v tem času fajn pomirila, ker ni bilo od drugih nobene sumljive reakcije. Pa se vozimo po celovški. Naenkrat pa na knižišču rdeča luč. Se ustavimo in jaz opazim, da je dejansko tisti avto, ki mi je prej na obvoznici kr ene scene delal, ravno pred mano. Ravno ko jaz to opazim, stopi iz avta en fleten tip in pride do mojega avta oz. do mene, ter mi reče, da mi mora nekaj dati - da mi odtrgan bel listek, na katerem je pisalo, da se opravičuje da me tako nadleguje, ampak da bi me zelo rad spoznal + še njegovo ime in njegova cifra.
No, meni je bil tale pristop malo ekstremen, ampak v mojih očeh je izpadel prikupno. Na koncu ko sem ugotovila kaj je fora s tistim hupanjem in blendanjem. :lol: :D

in kaj je pol blo..si ga poklicala?:)me zanima,sori,če sn vsiljiva :D
Uporabniški avatar
Lady Chatterley
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady Chatterley » 23. Jan. 2007 3:11

BaUcYkA napisal/-a:in kaj je pol blo..si ga poklicala?:)me zanima,sori,če sn vsiljiva :D

men tud zanima :D
Keep your friends close, keep your enemies closer ...
Uporabniški avatar
Dorotheia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 11. 2006
Kraj: Na poti k sanjam...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dorotheia » 23. Jan. 2007 12:33

Hehe. :D

Poslala sem mu sms, če se ne motim (tega je že ene 3 leta nazaj). Pa je bila iz njegove strani kar hitra reakcija. Ampak sem bila po ene par pogovorih razočarana, ker mi je bilo takoj jasno, da tip išče žensko samo za seks in nič drugega (več kot jasno je bilo). Takrat pa mi kaj takega ni ustrezalo. Tako da sva po nekem določenem času prekinila stike, torej nisva imela nič konkretnega. :roll: :D
AbbA
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 6. 2006
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a AbbA » 23. Jan. 2007 13:16

Še enga sem se spomnila: moj mail je zelo dostopen, zve ga lahko vsak.. In tako je prišel v roke nekemu tipčku, ki mi je pisal, da imam full lepe oči.. In bi bilo vse prav, če bi mail napisal in SE PODPISAL.... Na anonimne maile pa sploh ne odgovarjam, zato mu nisem odgovorila.
Pa še en: spoznala sem tipa, ki mi ni bil niti malo všeč, ampak sem bila jaz njemu. Videla pa sva se 3 dni na leto, je italjan. In ta tip ni vedel, kako se mi pibližati in me je začel spraševati vse o mojem kolegu, kot da ga on zanima in ne jaz. :eek: :eek: Vedel je, na katero šolo hodim, moje ime in priimek. In enkrat je prišel v Slovenijo, v mojo šolo, prašal ravnatelja kje je moj razred in me pričakal pred razredom :eek: :eek: Povedal mi je, kako sem njegova kraljica in ne vem kaj vse še... In da naj mu pišem na mail... Na katerega nisem odpisala, saj mi ni bil niti malo všeč. Dve leti po tem, ko sem že na vse pozabila, je pa na internetu dobil moj mail (v googla vpišeš moje ime in priimek pa ga dobiš kot prvi zadetek, tako da me ne čudi, da ga je dobil) in mi napisal, da ne more živeti brez mene... Čudak!!! Dve leti se niti videla nisva, prej trikrat po tri dni in je tak psihopat!! Groza!!
2good4u
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 23. Jan. 2007 19:47

Mah jst jih vsak vikend tolko slišim teh bednih pristopov, da kr adijo ne...

En je biu ta...varnostnik...je kr do mene prišu (biu pijan) pa je reku ajmo da se izljubimo in me kr hotu kušnat kreten. Pa sm se mu komi umaknala. Pa je reku sej ti ne bom jezika v usta porinu, sam lubčka hočem. Mhm...komičakam :S pol je biu pa tk užaljen, da me še pogledat ni hotu :D

En mi je reku...pridi sem, če upaš, ti bom pokazu kaj ti bi jaz delu s tvojimi kodrčki... :roll: ja ja ja.... :D

En mi je reku...kak si ti men lepa, Kaj ti lahk ponudim bonbonček... :lol:

Pa en mariborčan: Glej jaz sem tebi všeč, ti si meni všeč, zakaj bi se pretvarjala... :lol:

Pa še en: Kaj m idaš svojo številko? Pa bi te poklicu pa bi se dobla na kaki pijački. Sam če dobim tvoj ocifro, ti bom kr naprej gnjavu (kreten, zakaj to poveš :lol: )
Uporabniški avatar
Viktor
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 12. 2006
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Viktor » 23. Jan. 2007 21:35

kar išeš to dobiš
Uporabniški avatar
Jela
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 8. 2005
Kraj: Bla Bla

Neprebrana objavaNapisal/-a Jela » 24. Jan. 2007 15:52

Viktor napisal/-a:kar išeš to dobiš
In to je bil komentar na kater post?
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 24. Jan. 2007 15:53

***Phoenix*** napisal/-a:Tole je blo pa lih ta vikend, k me je en dobesedno hotu prsilt da bom z nemu... :? :
Sm bla jz pa kolegica u diskaču pa je en pršu pa začeu z mano plesat sam mi ni blo kul pa me je kolegica "stran potegnla" pa sva šle drugam plesat pa je pol še kr ene prakrat pršou, pa sm mu skoz stran "ušla", pa do zdj bi lohka že tud pošteku da me ne zanima, ampak neee...
Pol pride še 1x pa me je tok močno se oklenu pa me sploh ni hotu spustit :eek: , pa tud od kolegice me je skoz stran obraču tko da mi še ona ni mogla nč pomagat... No pol nama je pa končn nekak ratal it stran ampak je tud pol še kr neki probavu - butel :evil: Pol je dau pa končn mer k sm začela z drugim plesat :roll: , ampk je še skoz neki u bližini "krožu" :roll:

Neki podobnga se je men nardil. Sm plesala v diskaču pa pride en tip. Pe men nč všeč, pa grem stran. In pol en drug pride. Pa grem spet stran. Pa pride 1. do mene. Jst s5 stran. Pa še ta drug. PA s5 grem. In pol sm vidla d sta se čez neki časa kr drug na druzga drla :roll: . Eni tipi pač ne dujamejo, d ns ne zanimajo :roll:
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
Viktor
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 12. 2006
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Viktor » 26. Jan. 2007 23:24

na unga od neposredne predhodnice
2good4u
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 27. Jan. 2007 9:46

Viktor napisal/-a:na unga od neposredne predhodnice

Mah ja najbolj žalostno je to, da jst nič ne iščem...in da taki neumni tipi dejansko obstajajo...če ti pa kej ne paše, ali pa si se mogoče najdu v kakšni izjavi, ki mi ni potegnila, je pa to tvoj problem, ne moj! :cool:
Uporabniški avatar
Golden_lady
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Golden_lady » 27. Jan. 2007 15:50

Ma ti Viktor ali kaj že si, ti smrdi življenje, da moraš dajati take bedne komentarje? Če nimaš razčiščeno v glavi in moraš smetiti s takšnimi glupimi, je to tvoj problem. Verjetno sam nimaš sreče z ženskami in moraš tu komentirat, ne? :roll: Pa srečno Kekec! :wink:
Izkušnja je dobra šola, samo šolnina je draga...
Bonsai
Uporabniški avatar
*BelaLilija*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *BelaLilija* » 27. Jan. 2007 15:53

Sam res, eni majo čas... :roll:
Zadnjič spremenil *BelaLilija*, dne 27. Jan. 2007 20:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Samo bedak je v vse trdno prepričan. (Montaigne)
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 27. Jan. 2007 15:59

Sem se jaz tud zdaj enga pristopa spomnila... mi je en tip reko, da zgledam ko pupika ampak, da ziher divje seksam. Pol sem ga pa poslušala kak drage cotice si kupuje in kak mami njemu full dragih parfumčkov kupi, neki šmizo je bil :D
Zadnjič spremenil kikyca, dne 01. Apr. 2011 23:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 28. Jan. 2007 21:22

Včer sm šla ven in najbol pogosti pristopi so bli:"...Ej a maš ogenj mogoče???" , pa jst, da ga nimam, ker ne kadim in pol se začne kao debata...pred desetim minutam jih pa vidm, kako si čike pržigajo s svojimi fajrcajgi :roll: Res bi bli lahko bol izvirni.

Še najbol simpatičn mi je blo, k je pršu en tip do mene, k sm že odhajala in mi reče:"Ej ti si men res huda, sj sm te vidu prej na plesišču, pa sm te hotu zvrebat, ampak si res zahinavla!...A mi daš zdj vsaj svojo cifro?" :D

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov