Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1660 prispevkov
• Stran 2 od 111
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5 ... 111
Naslednja
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
Zvoncica napisal/-a:Italijani imajo ponavadi U soooo bjutiful! Let me take u for a giiiiiiiiro! We walk and talk, no kisssing!
Najbolj bedne so mi tiste prek lsistkov (osnovna šola) Že takrat se mi je to blesav zdel, zdej pa še bolj.
Enkrat sem bla z družbo v nekem lokalu in pride en tip do mene in mi reče, da če gre rabutat neki češenj zame, če bi bla njegova lol
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
rebel* - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: :)
s kje si? s štajerske? a REEEEEES js sm pa primorc!!!!! (pa čis vesel)
mislim...kje je fora?
pa uno, ko se počim dol kr ne morm več stat/dihat, karkoli... pa že... zakaj si slabe volje? te je fant razočaru? zakaj ne plešeš? (grrr stfu and go away )
najbolj bruh od vseh je pa: ti si neki posebnga... ta pa najbolj odbija (kr ti to reče ko te vid pa mogoč reče zdravo al pa kej)
mislim...kje je fora?
pa uno, ko se počim dol kr ne morm več stat/dihat, karkoli... pa že... zakaj si slabe volje? te je fant razočaru? zakaj ne plešeš? (grrr stfu and go away )
najbolj bruh od vseh je pa: ti si neki posebnga... ta pa najbolj odbija (kr ti to reče ko te vid pa mogoč reče zdravo al pa kej)
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
......biti....
........iti...
.........ti...
-
jowko - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2006
- Kraj: Ljubljana
Tiste punce, ki se zanimajo za mene so ponavadi dost direktne in tekoj rečejo da sm jim ok in prosjo za cifro...
Se pa najdejo talentke, ki pošiljajo kolegice po cifro..
Se pa najdejo talentke, ki pošiljajo kolegice po cifro..
Home Page:
http://www.foto-jovo.com
http://www.foto-jovo.com
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Uf, jaaaa, tut js dožvela že kr neki "zanimivih" uletou različnih bistrih modelou
*hmmm, Italijančki so itak znani kt ful direktni in men se je u Italiji (ponavad sm bordat ke hodila) zmer dogajal, da so se borderčki za mano drl čez pou smučišča... Heh, prvič se spomnem, k me je pecu en dečko najprej u gondoli, pol sva u štric furala, nazadne se je pa dru dol z gondole (mi pa na čajčku) "I looooove youuuu!"... men pa totalno nerodn. Drgač pa "You're so beautiful", "eiii, bella" in podobne so še sprejemlive, čeprou je učas tega že preveč.
*na morju se tut dogajajo bedarije, k ga folk preveč spije in pol se spraujo nate, da sploh ne vem a bi jokala al bi se smejala. To mi je pa toook annoying, da konc
*pr nm se pa tut najdejo pacienti, k greš sam mem na cesti, pa slišš take pripombe, da se loh sam uprašaš, a so dotični fantje res uspel kdaj kšno na take fore dobit, da jih tko zlo z veselem izjaulajo
*hmmm, Italijančki so itak znani kt ful direktni in men se je u Italiji (ponavad sm bordat ke hodila) zmer dogajal, da so se borderčki za mano drl čez pou smučišča... Heh, prvič se spomnem, k me je pecu en dečko najprej u gondoli, pol sva u štric furala, nazadne se je pa dru dol z gondole (mi pa na čajčku) "I looooove youuuu!"... men pa totalno nerodn. Drgač pa "You're so beautiful", "eiii, bella" in podobne so še sprejemlive, čeprou je učas tega že preveč.
*na morju se tut dogajajo bedarije, k ga folk preveč spije in pol se spraujo nate, da sploh ne vem a bi jokala al bi se smejala. To mi je pa toook annoying, da konc
*pr nm se pa tut najdejo pacienti, k greš sam mem na cesti, pa slišš take pripombe, da se loh sam uprašaš, a so dotični fantje res uspel kdaj kšno na take fore dobit, da jih tko zlo z veselem izjaulajo
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
jullia napisal/-a:
meni se zdi, da je vse odvisno od tega, če se ti tip v tistem momentu dopade. če je srčkan, lahko pribije kar hoče, pa bo vse kul. sicer pa ubogi revež nima šans, pa če cel sonet spesni.
zadela si žebljico na glavico!
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
Zvoncica napisal/-a:Italijani imajo ponavadi U soooo bjutiful! Let me take u for a giiiiiiiiro! We walk and talk, no kisssing!
Ta je tud men ena najboljših. Ko mi je nek Italijan začel dobesedno tako kot si napisala sem se začela glasno smejat, njemu pa ni blo jasno kaj je smešno.
Aja, enkrat mi je en tip začel:
- joj, ful je deževalo danes, ti pa res nisi mela dežnika?
- pa saj ni blo tako hudo, saj nisem iz cukra.
- a da nisi iz cukra? jaz pa sem mislil da si ker si tako sladka.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
OK še en totalno beden "pristop". Model eno uro razlaga moji sestri kako sem mu všeč in da me vidi, ko sedim sama tam čez pa da vidi, da se nimam fino, pa kako bi nevemkaj hotu met od mene... pa poznala sva se boljše kot je poznal mojo sestro. Res ful žur zgubljat čas z razlaganjem, namesto, da bi šel lepo direkt do mene. Pa še čist ok tip je bil
posredniki NISO kul
posredniki NISO kul
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
Hehe, ziher ne. Ker me je ves čas gledal na drug konec lokala da sem prav gruntala kaj hudiča o men govorita, pa še njej je direkt reku, da ona ni njegov tip jaz sem pa čisto, pa ves čas, da naj mu pove kaj več o meni, itd.
Še ene sem se spomnila: enkrat so nam na plaži, ko smo bile 4 punce, eni Italijani pustili pesmico, ki se je začela z You are four stars, that illuminate our sky... naprej se ne spomnim več. Sam to ni bedno, to je luškano in prikupno kot mlad kužek
Aja sofia, k si rekla, da je dobila cifro na smetani... enkrat sva medve s sestro dobile pico v obliki srčka... Kaj vse se spomnejo tile kelnarji
Še ene sem se spomnila: enkrat so nam na plaži, ko smo bile 4 punce, eni Italijani pustili pesmico, ki se je začela z You are four stars, that illuminate our sky... naprej se ne spomnim več. Sam to ni bedno, to je luškano in prikupno kot mlad kužek
Aja sofia, k si rekla, da je dobila cifro na smetani... enkrat sva medve s sestro dobile pico v obliki srčka... Kaj vse se spomnejo tile kelnarji
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
uf...zadnjič en tip zunaj v lokalu do konca nažgan, komaj da je stal, pa me tak prime za lase pa reče "jooj kak si se lepo gor naredla" adijooo
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Jochie napisal/-a:No dekleta, razpišite se, na kakšen način, s kakšnimi besedami so vam moški pristopali, ko se seveda zviseli...
Jaz se ne spomnim. A se ti?
Hecam se. Tako nekako kot je Jullia napisala. Če mi je tip sicer simpatičen, me ne zmoti tudi bolj neroden pristop. Če mi pa ni, pa lahko naredi ne vem kaj ... pa ne bo efekta. (no ja, mogoče obstaja način, da mi postane simpatičen, ampak še nisem doživela)
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Prvi neprebran prispevek • 1660 prispevkov
• Stran 2 od 111
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5 ... 111
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov