Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
sirova štručka napisal/-a:Sploh pa, sej si sama napisala, da če bi kdo kteri rekel, da je grda, ne bi prišla tega napisat sem gor. Zakaj, ker se ne bo nič boljše počutla, če bo še drugim povedala, da ji je nekdo rekel, da je grda in ker je mi ne poznamo, bi avtomatsko si ustvarli mnenje o njej "aha to je una ku ji celo na cesti pravjo, da je grda, kaka le more pol bit" medtem, ko če bo nekdo rekel, da je lepa, je ne bo motlo, če o tem še širni svet izve.
Itak da ne, ker to ne bi bil pristop / osvajanje, o tem pa govori tema, zato so noter sami komplimenti (ok, razen če ima kdo fetiš na grde in bi jo s tem hotel osvajat ). Bi pa mogoče kera napisala v kako drugo temo, saj ne bi bilo prvič, da bi se pritoževale, da je bil kdo nesramen / žaljiv do nas, se je grdo obnašal ipd. Še Delu je parkrat napisala, da ji je nekdo rekel, da je prestara zanj, pa to ni noben big deal, vsi vemo, da v resnici ni ravno stara oz. je noben ne gleda drugače zdaj.
-
lemurka - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 9. 2010
@lemurka: no, meni se zdi lep kompliment, je pa res, da je zlajnan, še posebej če to zine takoj na začetku, ko te niti malo še ne pozna.. odvisno od okoliščin, kdaj in zakaj to reče [/quote]
Jp se strinjam, je odvisno. Jaz sem mislila res predvsem ta primer, da ti da kompliment na začetku. Zame to ni dobra iztočnica in se mi je potem mučno neki na silo pogovarjat, kar nesramno odslovit ga tudi ne morem, saj me je lepo pohvalil, lepo odsloviti pa ne znam; to bi rada znala, če se da. Čeprav, če bi se z nekom ujela, bi mi bilo pač vseeno, če bi se začelo s komplimentem, jasno...
aja pa če komplimenti že so, raje vidim, da ne govorijo o nečem samo domnevnem, npr. moji skrivnostnosti, lepoti ipd. raje naj pohvalijo nekaj kar bolj verjetno drži, torej to da dobro plešem ali da sem zbrala lep šal. tko. da se mimogrede pohvažim, da mam nek stil, da znam plesat in da se tipom, mal potrebnim in mal opitim, v slabi osvetlitvi mogoče zdim luštna
No tudi čisto nasproten pristop mi ni bil najbolj po godu, ko mi je en tipson enkrat pokazal neke punce in razlagal kako so sfejkane, kako ne razume kako so lahko take in bil sploh ves nasršen... no sej mogoče pa to ni bil pristop
Jp se strinjam, je odvisno. Jaz sem mislila res predvsem ta primer, da ti da kompliment na začetku. Zame to ni dobra iztočnica in se mi je potem mučno neki na silo pogovarjat, kar nesramno odslovit ga tudi ne morem, saj me je lepo pohvalil, lepo odsloviti pa ne znam; to bi rada znala, če se da. Čeprav, če bi se z nekom ujela, bi mi bilo pač vseeno, če bi se začelo s komplimentem, jasno...
aja pa če komplimenti že so, raje vidim, da ne govorijo o nečem samo domnevnem, npr. moji skrivnostnosti, lepoti ipd. raje naj pohvalijo nekaj kar bolj verjetno drži, torej to da dobro plešem ali da sem zbrala lep šal. tko. da se mimogrede pohvažim, da mam nek stil, da znam plesat in da se tipom, mal potrebnim in mal opitim, v slabi osvetlitvi mogoče zdim luštna
No tudi čisto nasproten pristop mi ni bil najbolj po godu, ko mi je en tipson enkrat pokazal neke punce in razlagal kako so sfejkane, kako ne razume kako so lahko take in bil sploh ves nasršen... no sej mogoče pa to ni bil pristop
-
FTad - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 1. 2011
lemurka napisal/-a:Ne morem pomagat, ampak pristop 'zanimiva mi deluješ' me odbije v vsakem primeru (torej, v dveh ali treh, ki so bili).
ja in kaj bi potem tebi pasalo, da bi nekdo rekel, ko te ogovori? Pač je takoj pokazal s kakšnim namenom te je ogovoril, ni ovinkaril.
lemurka napisal/-a:Zame to ni dobra iztočnica in se mi je potem mučno neki na silo pogovarjat, kar nesramno odslovit ga tudi ne morem, saj me je lepo pohvalil, lepo odsloviti pa ne znam; to bi rada znala, če se da.
Čeprav, če bi se z nekom ujela, bi mi bilo pač vseeno, če bi se začelo s komplimentem, jasno...
evo, spet dvojna merila.
Pravzaprav je čisto vseeno, kaj bi ti rekel (dokler je v pozitivnem smislu), ker ti je že po prvem vtisu, ko bi ga zagledala, všeč.
Sej nikjer ne piše, da se moraš pogovarjat. Lepo mu reč hvala za kompliment, vendar nisem zainteresirana. Če je tip skuleran, bo razumel pa šel dalje.
lemurka napisal/-a:aja pa če komplimenti že so, raje vidim, da ne govorijo o nečem samo domnevnem, npr. moji skrivnostnosti, lepoti ipd. raje naj pohvalijo nekaj kar bolj verjetno drži, torej to da dobro plešem ali da sem zbrala lep šal.
Ja če te nekdo ogovori, ki te od prej ni poznal bo težko dal kompliment, da dobro plešeš, razen če sta kje skupaj plesala (btw, kaj pa plešeš?)
Če ti bo rekel, da si izbrala lep šal, boš pa najprej pomislila, kva je ta zaen metroseksualec..... (ok, mogoče tle mau pretiravam)
lemurka napisal/-a:No tudi čisto nasproten pristop mi ni bil najbolj po godu, ko mi je en tipson enkrat pokazal neke punce in razlagal kako so sfejkane, kako ne razume kako so lahko take in bil sploh ves nasršen... no sej mogoče pa to ni bil pristop
ja, to je blo pa res kr neki
-
lemurka - Komunikatorka
FTad napisal/-a:
evo, spet dvojna merila.
Pravzaprav je čisto vseeno, kaj bi ti rekel (dokler je v pozitivnem smislu), ker ti je že po prvem vtisu, ko bi ga zagledala, všeč.
Sej nikjer ne piše, da se moraš pogovarjat. Lepo mu reč hvala za kompliment, vendar nisem zainteresirana. Če je tip skuleran, bo razumel pa šel dalje.
Ni čisto vseeno, prvo slišat od nekoga 'zanimiva mi zgledaš' mi bo pač tečno kakorkol. In tudi lahko malce pokvari prvi vtis, ko bi ga zagledala ane. Ki se potem spet lahko popravi, odvisno od nadaljevanja.
Če pa bi na taprav način to reku, se pravi na tak mal zafrkantski, pa mogoče celo ne bi nč pokvaru. Sam to pomoje ni zelo možno, zato kar ostajam pri prvi trditvi:)
Pa moja merila tukaj niso dvojna, so tolikšna, kolikor pristopov sem deležna
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:16, skupaj popravljeno 1 krat.
-
FTad - Sramežljivka
lemurka napisal/-a:[quote="FTad] Ja če te nekdo ogovori, ki te od prej ni poznal bo težko dal kompliment, da dobro plešeš, razen če sta kje skupaj plesala (btw, kaj pa plešeš?)
[/quote]
To, da dobro plešem mi jih je že kr dost reklo ha:D[/quote]
a plešeš jazz, tango, standardne...?
-
FTad - Sramežljivka
plešem sicer ja, vendar ne potrebujem plesalke, ker jih je vedno dovolj ob plesišču.... ni suše
pač firbc me matra
aja, pa še to... jaz sem se referiral na predpostavko, da ko ti nekdo da kompliment, je to od nekoga, ki ga prej nisi poznala in ne ve od prej ničesar o tebi....
to, če sta se prej kdaj videla, pa plesala skupaj, to se ne šteje
pač firbc me matra
aja, pa še to... jaz sem se referiral na predpostavko, da ko ti nekdo da kompliment, je to od nekoga, ki ga prej nisi poznala in ne ve od prej ničesar o tebi....
to, če sta se prej kdaj videla, pa plesala skupaj, to se ne šteje
Zadnjič spremenil FTad, dne 27. Okt. 2011 21:59, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:15, skupaj popravljeno 1 krat.
-
lemurka - Komunikatorka
Ne, pa ga ne
Itak nisem zares misnla skrivat, sam nisem vedla kako temu rečt in se mi ni dal potem razmišlat kako, če bi, bi poimenovala mal lepš kot sirova štručka, ker ta izrz se mi sliš kot vulgarni gibi s čist malo obleke, pa temu ni tako .
Tko FTad, to tud mogoče razloži, kako je možna tvoja predpostavka.
Al pa tud ne, ne vem... hmm bednega pristopa pa se nobenega več ne spomnim, se pa zato js zdej bedno počutim, ko sem si prej že domišljala kok posebna sem, da mi neznanci rečejo da dobro plešem, ko pa je jasno, da je to sam zato, ker bolje migam kot zgledam
ok res dost o tem, spomnla sem se še enga bednega pristopa nekoga, ki se ni trudil z besedami, ampak je zlil pijačo po meni
Itak nisem zares misnla skrivat, sam nisem vedla kako temu rečt in se mi ni dal potem razmišlat kako, če bi, bi poimenovala mal lepš kot sirova štručka, ker ta izrz se mi sliš kot vulgarni gibi s čist malo obleke, pa temu ni tako .
Tko FTad, to tud mogoče razloži, kako je možna tvoja predpostavka.
Al pa tud ne, ne vem... hmm bednega pristopa pa se nobenega več ne spomnim, se pa zato js zdej bedno počutim, ko sem si prej že domišljala kok posebna sem, da mi neznanci rečejo da dobro plešem, ko pa je jasno, da je to sam zato, ker bolje migam kot zgledam
ok res dost o tem, spomnla sem se še enga bednega pristopa nekoga, ki se ni trudil z besedami, ampak je zlil pijačo po meni
- *Žuža*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2011
Vse smo že bile v situaciji ko plešeš in se ti tesno za hrbet (tko res res tesno ) prilima en tip, ne? Pa kr noče stran
No tale metoda bi pomoje znala učinkovat:
http://www.youtube.com/watch?v=8wRXa971Xw0
No tale metoda bi pomoje znala učinkovat:
http://www.youtube.com/watch?v=8wRXa971Xw0
Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.
-
Kasiopeja - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 10. 2011
Ti pa res ne moreš mimo tega, ker komentiraš vsako, ki napiše izkušnjo z bednim pristopom, češ da gre za hvalisanje... Zakaj že? A ni tema o tem, tako čisto mimogrede?
In ja, punce res ne morejo spat še tri dni zatem, ko doživijo kaj takega. Višek osvajanja, ni kaj.
In ja, punce res ne morejo spat še tri dni zatem, ko doživijo kaj takega. Višek osvajanja, ni kaj.
»Pomislite na to, kako težko je spremeniti sebe, in jasno vam bo, kako majhne so vaše možnosti, da spremenite druge.« Jacob M. Braude
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov