Najbolj bedni pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 10. Okt. 2011 7:11

^Sej pravim..

Tip enostavno mora znat gobec stegnit..

Še vedno pa je boljše, da tip izvaja magari nikakve pristope, enkrat mu bo že ratalo, kot pa da ne izvaja nobenih.
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 18. Okt. 2011 7:12

Bedni so mi razni "imaš vžigalnik-cigaret" al ko se "pomotoma" rukne vate..Al če se preveč sili in ne razume,da je ne ne..Al pa ko si nekako zrihta tvojo cifro in pol ne neha najedat..
Mene je zadnjič en klicu,sam bog ve kdo in sam bog ve kje je dubu številko, in sploh ni razumu,ko sem mu rekla,da mam fanta. Kaj ti ni jasno??? Zarad mene si lahk ne vem kdo,ma če rečem,da mam fanta (in me ne briga če ti misliš,da se lažem),ne vztrajaj. :roll:
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 26. Okt. 2011 20:44

Zadnjič sem šla do najbližje trgovine in komaj stopim iz bloka, gresta mimo bloka dva srednješolca in mi eden reče "u, kaka riba". Ni pristop, je pa precej beden komentar. Sicer mi gre na smeh in se ne sekiram zaradi izjav takih gobezdavih fantičev, a vseeno ne moreš kar neznani ženski rečt karkoli v tem smislu, četudi ni nič slabonamernega. Ne vem, kako bi recimo izgledalo, da gre tip nekam od doma, pa gresta mimo dve ženski in mu ena reče "u, kaki mačo"? :D Si ne predstavljam kontra primera...
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 26. Okt. 2011 21:02

^^ Jaz pa komot, sej so tud babe dost pogumne / trapaste / vsiljive in vse sorte bleknejo :) Ena moja znanka npr. brez problema sredi ulice komu reče, da je luškan, in pol iz tega razvije še poznanstvo :D Meni gre predvsem na živce, ko me en starejši dedec v okolici mojega doma skos ogovarja v smislu 'o, mačka' :? , kakšnim mladim ne zamerim tok (čeprav je nekam čudno, če ti kdo sredi Cityparka ali pločnika blekne ''luštna punca'', ''miška'' o.O ,''kere noge'' ipd., sam do neke mere se mi fino zdi :D ) , pri starih imam bolj beden filing :eew:
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 26. Okt. 2011 21:08

Tamala_mrha napisal/-a:Zadnjič sem šla do najbližje trgovine in komaj stopim iz bloka, gresta mimo bloka dva srednješolca in mi eden reče "u, kaka riba". Ni pristop, je pa precej beden komentar.

Zihr si se ornk zasekirala. :D
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 26. Okt. 2011 21:29

ta tema je očitno samo drugačen in bolj zahteven način, da bi pokazale, da ste dobre. Ne bi ena slika stvari močno olajšala?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 26. Okt. 2011 21:30

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:18, skupaj popravljeno 1 krat.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 26. Okt. 2011 21:51

Se ne strinjam, tukaj pišemo svoje izkušnje / pristope, ki smo jih doživele, ravno tako kot v kaki drugi temi pišemo, kakšen lak za nohte smo nazadnje kupile ipd. Logično, da tipi ne hodijo okoli in kritizirajo žensk, zato so seveda napisane povečini pozitivne stvari (a ni to point vaših pristopov, da se ženski približate oz. jo pohvalite?)... oziroma dvomim, da če bi se kateri zgodilo, da bi ji kdo na cesti rekel 'matr, si ti grda' :D , da bi to šla sem pisat :D

Sploh imajo pa moški blazno različne okuse oz. nekateri tudi niso preveč zbirčni, tako da dvomim, da naj bi njihove bežne pripombe pomenile, da so vse uporabnice tukaj za na modno pisto :wink: Vsaj jaz tega nikoli ne bi jemala kot zanesljivo merilo, kako dobro kdo izgleda, deci imajo pogosto navit jezik že, če vidijo malo krajše krilo, pa četudi je ostalo bolj tako :wink:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 26. Okt. 2011 22:21

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:18, skupaj popravljeno 1 krat.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 26. Okt. 2011 22:42

Ojej.. Če imajo cote za filanje ega, je pa tud žalostno :)
Ne vem, razvedrilo, pomoje nima kakšnega globljega pomena vse skupaj :wink: No, mogoče ravno tvoj prijatelj Jochie (ki je sicer nadvse simpatičen fant, ga rada berem že odkar spremljam forum) včasih rad nakaže, da so zanj dovolj dobre samo izbrane cunje, posebne znamke oz. ne mara stvari, če niso dovolj drage, pa še zanj mislim, da je to bolj v šali kot ne oz. nima namena si filat ega al kako že praviš :) Mene res ne moti.

Ja, meni tisti starejši tip vzbuja precej neprijetne občutke in se mi zdi njegovo obnašanje neprimerno, daleč od tega, da bi se hotela hvalit s tem (si skoraj ne upam v lokalni Mercator več hodit, ker skos pred vhodom neki prodaja in kljub temu, da si na glavo poveznem kapuco, poslušam MP3 in ga niti slučajno ne ošinem s pogledom, me tako ob prihodu kot odhodu oblaja :D :? ). Tisti tamlajši so pa ok, sam jih tudi ne pogledam, sam slišim pač, če kaj rečejo, včasih bolj ali manj posrečeno :) V tujini so bolj prisrčni na cesti, hehe, naši znajo bit malo preveč nadležni / včasih že opolzki.

Je pa hecno, pri Slovencih res še vedno velja tista miselnost, da je treba samo v tla gledat, jamrat in se s pepelom posipat, čim kdo kaj pozitivnega napiše, je takoj označen, da se hvali .. se spomnim na nekem forumu je enkrat en napisal v temi Kam greste na dopust, da gre v Turčijo in se je prec kdo oglasil ''kva se važiš'' :lol: , ostali, ki so šli na Hrvaško / taborit, so bili pa ok (lol, pa tudi Turčija ni kakšno čudo, itak je pa samo objektivno dejstvo napisal). Tudi glede izobrazbe in pisanja prošenj se mi zdi, da je še vedno vsidrano pri nas mišljenje, da se moraš delat skromnega in kvečjemu zamolčat dosežke, da ne boš preveč izstopal, medtem ko je na zahodu ravno obratno in se z veseljem pohvalijo in grejo samozavestno še k profesorjem po priporočila ipd. Vem, malo OT, se opravičujem, sam ta slovenska naravnanost me je vedno fascinirala :) No, Američani mogoče že malo pretiravajo, neka srednja pot je kot vedno najboljša.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 26. Okt. 2011 23:13

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
lemurka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a lemurka » 26. Okt. 2011 23:30

Ne morem pomagat, ampak pristop 'zanimiva mi deluješ' me odbije v vsakem primeru (torej, v dveh ali treh, ki so bili). Zato ker, kaj pa naj to pomeni... da moram zdaj dokazovati, da tudi res sem zanimiva? Pa če nisem zanimiva no, pa še ti si mi ratal nezanimiv, ko si prišel do mene s svojim opažanjem. Si mislim, rečem pa kakšno neumnost, ki žal ne pokvari vtisa (takoj :D )
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 26. Okt. 2011 23:38

:D dobr, tisto z ribo je bilo res klišejsko, ja

No, ne vem, jaz cunj nisem še nikoli limala, sem pa skor prepričana, da te teme ne obstajajo prvenstveno s tem namenom, da bi se hvalili in izpostavljali.. Itak da je logično, da je vsak vesel, če kdo pohvali kaj njegovega / njega samega, ampak tukaj gre pomoje bolj za veselje do nakupovanja in deljenja le-tega z ostalimi uporabnicami :D Uživajo ob debatah o novih kolekcijah, limanju slikc in brskanju po spletnih straneh trgovin. Jaz npr. nisem neka blazna fanica lakov za nohte, pa lahko kdaj tudi po par ur uživam ob slikcah lepo nalakiranih nohtov in se slinim nad njimi.. tako da si predstavljam da tiste punce, ki jih res obožujejo, sploh z veseljem gledajo tuje in lepijo svoje manikure, ne samo zato, da bi druge pohvalile njihovo slikco in bi lahko mirneje spale :P Saj poznaš tist občutek, ko bi kot majhen otrok rad nekomu nekaj pokazal, po možnosti komu, ki s tabo deli enako zanimanje. Obstajajo tud celi forumi samo o čevljih / torbicah ipd., pa dvomim, da so si ženske tam med sabo fouš, vsaj povečini ne, ampak uživajo v čevljastem spletnem raju.

Tudi jaz, ko kaj novega kupim, ponavadi tudi z največjim veseljem tečem materi nalepit slikco v mail in ji pokažem, pa seveda daleč od tega, da bi se hvalila pred lastno materjo :D Sploh pa punce na forumu lepijo bolj ali manj podobne stvari, tako da če 7 uporabnic objavi enako sedemevrsko majčko H&M v drugem ali celo istem odtenku, pomoje ne gre za kakšno filanje ega, ker se nimajo kej hvalit pred ostalimi, ki imajo isto :) Samo moje razmišljanje, lahko da se motim :)

@lemurka: no, meni se zdi lep kompliment, je pa res, da je zlajnan, še posebej če to zine takoj na začetku, ko te niti malo še ne pozna.. odvisno od okoliščin, kdaj in zakaj to reče :)
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 27. Okt. 2011 10:48

Dioniz napisal/-a:Ne bi ena slika stvari močno olajšala?

Vsaka nj prilepi svojo slikco... Pa bomo fantje komentiral pol pa ve razvijte temo "najbolj bedni komentarji" :D :twisted:
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 27. Okt. 2011 11:03

Ajme no. Mamo teme o tem in onem, kaj mate, kaj premorete, koga premorete, pa še kaj bi se našlo. Potem pa človek napiše en post po dveh letih v tej temi, pa se ma že za dobro "robo". :lol: Mislim, da ste zasekirani tisti, ki kaj takega izjavite, ker sami ne doživite tega, ali kaj? Saj je še več takih cvetk, ene bolj simpatične in duhovite, druge prej žalostne kot kaj drugega, pa se mi ne da zdaj brskat po spominu in vas dolgočasit s tem, ker že zdaj zavijate z očmi. :D

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov