Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:47, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:47, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
uuuu nizka...
ampak je imel punco, vsebino denarnice pa nisem preverjala, ker me je minil že ko je začel na pijači razagat kako ima težave z bejbo in kako sem jaz oh in sploh in se mu je preveč videlo da se je napalil. pa ni se dal ravno pogovarjat z njim...
ampak je imel punco, vsebino denarnice pa nisem preverjala, ker me je minil že ko je začel na pijači razagat kako ima težave z bejbo in kako sem jaz oh in sploh in se mu je preveč videlo da se je napalil. pa ni se dal ravno pogovarjat z njim...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Sj nimam nič konkretnga za pripomnt v tej temi, samo: Nesanica, svaka čast, da mirno in inteligentno reagiraš na provokacije, to tud dost pove o tebi, ne glede na vse bedarije, ki se tu pišejo.
It was forever..but it didnt last long..
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Oh well. Tudi prav. Še boljše.
It was forever..but it didnt last long..
- pohorc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 8. 2011
- Kraj: Kranj
Fantin napisal/-a:Pa si uspešen oz. prideš do želenega rezultata?Džeki napisal/-a:Meni ni bil problem it v park se sprehajat...pa če sem srečal zanimivo punco, it do nje, se predstavit, začet pogovor..
Normalno, po pol ure jo že nabija kje na wcju. Če je pa tak frajer no.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Fantin napisal/-a:Pa si uspešen oz. prideš do želenega rezultata?
To pa so vprašanja, kot da bi napisal, da sem bil na Antartiki.
Včasih bil uspešen..včasih neuspešen..verjetno kot vsakdo..vse skupaj je izi, težko se zdi samo geekom.
Nikoli nisem bil extra frajer. Normalen tip pač, pomanjkanja samozavesti pa nisem imel, to pa je res.
Če redno bereš moje poste, veš, da sem vezan. Torej tega ne delam več, že nekaj časa ne.
Sprobajte si, fantje, ženske vas ne bodo ugriznile..Preveč drame okoli osvajanja žensk je na tem forumu...ni to jedrska fizika.
Ženske so fajn, pa sploh niso komplicirana bitja.
delusional napisal/-a:še zmer gre boljše tipom ki majo gobec in znajo stegnit jezik, kot tistim, ki ne znajo pristopit, in samo razkazujejo svoje mišice, ali pa so lušni, ampak nesamozavestni.
Delusional ve!
Takim, ki nimajo niti izgleda, niti gobca, pa ni pomoči.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
Priznam, da sm že mela extra grdega tipa. (v faco)
zato, k je skoz gobec vrtel pa se skoz zajebavu. (ok, mel je tud super tiča pa motor)
Upam, da me bo še kdo kdaj tko nasmeju.
sicer ga nisem spoznala tko kr nekje v živo, ampak je mel jajca me peljat na malo bolj poseben prvi zmenk in ne kr nekam na eno pijačo.
zato, k je skoz gobec vrtel pa se skoz zajebavu. (ok, mel je tud super tiča pa motor)
Upam, da me bo še kdo kdaj tko nasmeju.
sicer ga nisem spoznala tko kr nekje v živo, ampak je mel jajca me peljat na malo bolj poseben prvi zmenk in ne kr nekam na eno pijačo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]