Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Džeki napisal/-a:ženske, ki jih sploh ne zanima nobeno spoznavanje, ne more biti rezultata.
Pa pri spoznavanju preko skupnih prijateljev in znancev je dvorezen meč to, če ti predstavijo punco, ki jih sploh ni do tega da bi imela fanta niti ne dojame, zakaj so predstavili enega drugemu. Tako da ta način ni kaj zanesljivejši.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Seveda, lahko povsem zaobideš to osvajanje v lokalih, kjer so ženske v najboljši opremi in pripravljene, da bodo osvajane. V bistvu je žensko precej lažje spoznati kjerkoli drugje, kot v diskoteki, o tem sem pisal že marca lani. če ne drugega že zato, ker ni obdana s takim "ščitom", pa še okoli sebe nimaš polno konkurence.
Samo za osvajanje žensk sredi dneva ob dnevni svetlobi v treznem stanju je treba imet jajca. Večina tipov takih jajc nima.
Samo za osvajanje žensk sredi dneva ob dnevni svetlobi v treznem stanju je treba imet jajca. Večina tipov takih jajc nima.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:49, skupaj popravljeno 1 krat.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
še zmer gre boljše tipom ki majo gobec in znajo stegnit jezik, kot tistim, ki ne znajo pristopit, in samo razkazujejo svoje mišice, ali pa so lušni, ampak nesamozavestni.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
ja če zna rečt "greš fukat" pol to ni lih to.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
slovenc79 napisal/-a:ja če je pa še kul pristop neuspešen takole pol pa res ne vem več kaj... če bi bil mlajši bi šla plesat z njim?
ma iz kerega sveta si ti, res
po mojih grobih ocenah ne boš seksal še vsaj ene 6-10 let.
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Ni fukfehtar.delusional napisal/-a:ja če zna rečt "greš fukat" pol to ni lih to.
Tak nesposobnež pri puncah je zato, ker so mu v glavo vcepili mišljenje, da je punce treba tretirat kot kraljične na zrnu graha. Vzgoja pač naredi svoje.floribunda napisal/-a:po mojih grobih ocenah ne boš seksal še vsaj ene 6-10 let.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
Fantin napisal/-a:Tak nesposobnež pri puncah je zato, ker so mu v glavo vcepili mišljenje, da je punce treba tretirat kot kraljične na zrnu graha. Vzgoja pač naredi svoje.floribunda napisal/-a:po mojih grobih ocenah ne boš seksal še vsaj ene 6-10 let.
točno...
- Džeki
- Cosmofrik
sirova štručka napisal/-a:^^ ti imaš take jajce?
Ja, Džeki ima taka jajca, zato sem bil vedno v plusu v primerjavi s tipi, ki so upali do babe samo zvečer, ko so bili pod gasom.
Meni ni bil problem it v park se sprehajat...pa če sem srečal zanimivo punco, it do nje, se predstavit, začet pogovor..
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:47, skupaj popravljeno 1 krat.
- Džeki
- Cosmofrik
He he, Nesanica nisem, nisem Ljubljančan, plus tega že nekaj časa ne pecam več....
Ampak to, da ste ženske ful šokirane, če vas kdo sredi dneva povabi na kavo, samo kaže, kakšni jajčkoti so večinoma tipi v Sloveniji, da dejansko upajo stegnit jezik v smeri žensk samo zvečer, po možnosti nabutani..Žalostno.
Ampak to, da ste ženske ful šokirane, če vas kdo sredi dneva povabi na kavo, samo kaže, kakšni jajčkoti so večinoma tipi v Sloveniji, da dejansko upajo stegnit jezik v smeri žensk samo zvečer, po možnosti nabutani..Žalostno.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
mah men ni čudn če me kdo tko povabi na kavo, bolj mi je čudno ko me kdaj kakšna stranka ali poslovni partner povabi, kar je pa čist netaktno, ampak očitno si včasih tipi mislijo da če je bejba prijazna, da to takoj pomeni da bi šla v posteljo z njim.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov