Najbolj bedni pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 26. Avg. 2011 9:44

Jochie napisal/-a:zato, ker ti, mladič, nimaš jajc za tak pristop... :D :D :D

Za tak bolan pristop res ne. Imam pa jajca za uglajen pristop. :D
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 26. Avg. 2011 9:46

no, opiši ga...pa navedi % uspešnosti... :D :D :D
Uporabniški avatar
Mr. Simpaticus
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 6. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Simpaticus » 28. Avg. 2011 8:55

Ajča napisal/-a:Ravno letos se mi je to naredilo, okrog sem se obrnila in voila. Svašta ej.. Enkrat je pa eden, ki je bil 1-2m stran, skočil in me v ustnico ugriznu.

A dj nehi, pa s kakšnimi imbecili mate to opravka :D :D
iamlili
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a iamlili » 16. Sep. 2011 15:18

neznan tip na fešti: Živjo, jaz sem ta pa ta, a bi zabluzila z mano ? :lol:
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 16. Sep. 2011 21:23

Drugače me pa v lajfu vedno fascinira, da so do neinovativnosti moških pristopov najbolj kritične ravno najbolj klasične ženske in najmanj inovativne ženske ( beri: take, ki sedijo na riti in čakajo, kakšni tipi bodo prišli do njih).
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 16. Sep. 2011 21:38

Evo sicer šinfanje ampak moram povedat.

Pač zadnjič s kolegi sedimo v parku, in pride neka družba deklet, in en tip pač k se je pridružil naši skupini začne ogovarjati neko punco...vse lepo in prav, in kar naenkrat ji reče, da če bi šla **kat, in punca se ustraši, i se pa smejimo njegovi neposrednosti in netaktnosti..pač tip je usekal in popušil..jbg.

Nakar se kasneje spet začne smukat okoli nje, ves sladek in pocukren ves romantičen, in potem ji reče da jo ljubi. Jaz sem mislil da bom umru od smeha, sem si mislil a če sexa ne bo bo pa vsaj kak zmenek padel.

To je bila prava ljubezen....že po 20 minutah. :lol:
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 16. Sep. 2011 21:42

hh :D najbolje da bi jo kar takoj vprašal, kaj mora naredit in rečt, da mu bo dala
Fantin
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 17. Sep. 2011 7:03

iamlili napisal/-a:neznan tip na fešti: Živjo, jaz sem ta pa ta, a bi zabluzila z mano ? :lol:
Pa sta potem zabluzila? :D
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 3. 2006
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a prinzessin » 17. Sep. 2011 8:50

Odkar čez vikende delam v enem baru(ker računi se sami ne plačajo, faks delam redno, torej mi vikendi ostanejo za job) vsake toliko uleti kakšen "model" s kakšno izjavo, ki mi pa RES ni posrečena. Pa saj še zastopiš od 40+ moških, da ti rečejo kakšno za časom in sploh osladno, ampak...22 letni "kao player" mi ob pol 10h (zdaj že 3x zapored) zvečer naroči kakav in reče:"pa naredi ga tk sladkega, kot si ti"....ok-fuuuuj :S model, pa res kaj dobiš na te svoje "jaaak" fore? vsaka ti čast, če ti zgratuje...
I am not an enigma, just a contradiction!
iamlili
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a iamlili » 17. Sep. 2011 9:31

Fantin napisal/-a:
iamlili napisal/-a:neznan tip na fešti: Živjo, jaz sem ta pa ta, a bi zabluzila z mano ? :lol:
Pa sta potem zabluzila? :D

ne :D
Fantin
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 17. Sep. 2011 12:07

Pa nam dajte zaupat, kakšni pristopi pri vas vžgejo. Bomo tako že rešili polovico problemov. :D
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 17. Sep. 2011 13:19

prinzessin napisal/-a:Odkar čez vikende delam v enem baru(ker računi se sami ne plačajo, faks delam redno, torej mi vikendi ostanejo za job) vsake toliko uleti kakšen "model" s kakšno izjavo, ki mi pa RES ni posrečena. Pa saj še zastopiš od 40+ moških, da ti rečejo kakšno za časom in sploh osladno, ampak...22 letni "kao player" mi ob pol 10h (zdaj že 3x zapored) zvečer naroči kakav in reče:"pa naredi ga tk sladkega, kot si ti"....ok-fuuuuj :S model, pa res kaj dobiš na te svoje "jaaak" fore? vsaka ti čast, če ti zgratuje...

Tipi v lokalih, ki osvajajo kelnarce, so res ogabni. Par let že sem pa tja delam po lokalih za dodaten zaslužek in fitnes in je ogromno moških, ki mislijo, da smo tam pač, ker se jim nastavljamo. Mogoče sicer slabe lokale izbiram...
Ampak do zdaj med šihtom je bil najboljši nek poslovnež Hrvat, ki je prišel na kavo, potožil, da mora jutri v Portorož na konferenco in direktno, brez sladkobnih izjav ali predlogov o fuku vprašal, ali bi šla z njim za en dan, mela bom lepo hotelsko sobo, nič seksa, samo družba in da lahko pred kolegi z luštno punco hodi. Sicer je verjetno vseeno pričakoval, da se bo v tisti hotelski sobi kaj zgodilo. Lepo sem rekla hvala lepa, ne morem, ker delam, in tudi sicer z neznanci nerada kam tkole hodim. Brez čudnih izpadov je rekel ok, se še pogovarjal malo (prazen lokal je bil) in šel. Skulirano. Ampak on si to lahko privošči verjetno, finančno gledano.
Maš pa tudi skulirane navadne tipe, ki btw rečejo npr. "Lep nasmeh imaš, bom pogosteje sem prišel" in grejo. Ne pa da vidiš, da je prav sestavljal stavek in pol misli, da se lahko zraven tebe postavi, ko za šankom kaj delaš in takoj po neki osladnosti pričakujejo, da jim boš najmanj v naročje padla. Fuj in fej.
Because I can.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 19. Sep. 2011 13:56

Poslovneži imajo izgleda v kakšnem priročniku zapisan tale "osvajalni stavek" , ker sem čisto enakega slišala že dvakrat, od dveh različnih tipov (vseboval konferenco/sestanek, mojo lepoto, hotel in izključno željo po samo moji družbi in ne seksu) :D :D :D

(Je pa res, da sem pri obeh pomislila: o, tip je garant impotenten)
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 19. Sep. 2011 19:39

Ne smete poslovnežem zamerit, da mislijo, da vas bodo očarali s kešem, avtom in podobno. Sej pri marsikateri to pali, bodimo iskreni.

Bejbe, ki dobro zgledate, ste itak navajene vseh sort slinavcev in imate že kr nekakšen obrambni ščit proti temu.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 19. Sep. 2011 19:56

sej jim nobena ne zameri - sm delajo se... :wink:

Drgač pa pali, ampak samo v kombinaciji z dobro osebnostjo in zanimivim izgledom. Mene je pred časom en model vabil na ogled njegovih apartmajev. Tip poln keša - takrat sem vedla ker sem delala nekje in videla negovo porabo. Imel je hud karakter in odnos, bil je tko pravi moški. Ampak mi je bil vizualno ne preveč všeč in zato nisem povabila nikol sprejela. Sva pa imela kar kul odnos in parkrat šla na pijačko, čist tko kot frenda. Zanimiv kako ti je lahko nekdo ful simpatičen ampak vseeno ne moreš seksat z njim. In je bil MOŠKI MOŠKI ampak vseeno...

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]