Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Mene je en enkrat za brado zažvalil. Namreč bil je kar precej manjši in je misli, da bom za foro. Sm se pa še malo nazaj nagnila, tako, da je bila brada edina stvar do katere je pršel. Še danes je smešno Aja pa najprej mi je pivo ponudil, sem ga zavrnila, potem pa je kar naredil svojo potezo (nek znanec)
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:26, skupaj popravljeno 1 krat.
-
monique* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2009
Kaj je prva lekcija angleščine pri italijanih "you have beautiful eyes", potem pa misli da si že njegova. Seveda se ne da potem nič pogovarjati, ker ne razume popolnoma nič angleščine.
In seveda mi je sledil na salsi cel večer, medtem ko sem jaz plesala z vsemi drugimi
In seveda mi je sledil na salsi cel večer, medtem ko sem jaz plesala z vsemi drugimi
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Fantin napisal/-a:Saj tukaj ni čisto nič zgrešenega. Tudi jaz ne znam razbrat pri ženski, ki stoji 50 metrov proč od mene, kaj je na stvari. Tudi ne poznam nikogar, ki bi bil kaj takega zmožen.
50 m, doh. 50 m je daleč.
Lej, opaziš deklino. Približaj se ji, postavi se v njeno vidno polje. Ko sta blizu, sploh pa če ni veliko ljudi okoli vaju, hitro opaziš, kako stvari stojijo in kako je ona reagirala, ko si se približal.
Ženskam je branje govorice telesa dano v zibko. One so v tem profiji. Tip, ki bi rad pecal, pri tem pa je bos glede telesne govorice, je enostavno že v štartu podrejen. Šele, če vsaj približno znaš, kar ženske znajo zelo dobro, se lahko greš njihovo igro.
-
FTad - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 1. 2011
monique* napisal/-a:Kaj je prva lekcija angleščine pri italijanih "you have beautiful eyes", potem pa misli da si že njegova. Seveda se ne da potem nič pogovarjati, ker ne razume popolnoma nič angleščine.
hehe
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
sirova štručka napisal/-a:ne morm verjet, da nekomu rata proti tvoji volji porint jezik v tvoje grlo in jo odnest brez poškodb
meni tudi ni jasno, isto za Tanadin primer, mislim... Tak šamar bi ujel od mene, da bi zvezde videl. Ne pa lavfat stran, wtf!
Kaj ti pa bo? Sej si sredi trnfesta!!
Drugače pa ena briljantna zadnjič, en tip ki dela v skladišču me je šarmiral in lepo povem, da imam fanta... Nakar izjavi da "moj tip ne bo v lajfu niti videl takega viličarja, kot ga on vozi!!" ubistvu je bilo ful simpatično
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
Rollin #3 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 6. 2011
- Kraj: Izola
meni tanandin je... jaz sem se tudi parkrat prav prestrašla in šibala domov ali proč, ker eni ljudje so bedni pač. če je en velik ku omara, (jaz nisem in niti močna nism), in vidiš da je čudn mi na pamet ne pade mu šamare dajat.
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
A veš kaj, v tistem trenutku niti slučajno nisem mela v glavi drugega kot AAA MOTHERLAND, grem js od tle.
Verjetno je v meni kaj čefurskih navad, ker sem bolj pogumna, ko mam družbo. Tle pa sm bla popolnoma sama, ker smo se kako uro prej zgubili.
Verjetno je v meni kaj čefurskih navad, ker sem bolj pogumna, ko mam družbo. Tle pa sm bla popolnoma sama, ker smo se kako uro prej zgubili.
Because I can.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
danes je na sejmu kakšen 50 letni tip prišel ter objel hosteso okoli ramen ter se začel nekaj hvaliti. se je videlo, da je bilo dekletu neprijetno, zato sem ga vprašal, če smem priti do njega ter ga objeti...se je hitro pobral...
pa včeraj se je en antipatičen tip kar začel pogovarjati z njo in ji ni dal miru, je začela obračati z očmi, zato sem mu vljudno dejal, da je jaz ne plačujem zato, da se bo pogovarjala z njim ampak da bo delala...
jao, kakšne paciente sem srečal...
pa včeraj se je en antipatičen tip kar začel pogovarjati z njo in ji ni dal miru, je začela obračati z očmi, zato sem mu vljudno dejal, da je jaz ne plačujem zato, da se bo pogovarjala z njim ampak da bo delala...
jao, kakšne paciente sem srečal...
-
Little fairy - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2010
Jochie napisal/-a: sem ga vprašal, če smem priti do njega ter ga objeti...se je hitro pobral...
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov