Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Po mojih izkušnjah ste tipi pol povečini "nepismeni" za govorico telesa
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Si študiral DeAngela in podobne? Prebereš lahko marsikaj, pa si potem to uporabil tudi v praksi?Džeki napisal/-a:Govorica telesa ne laže. Enostavno se da razbrat, ali žensko sploh zanima spoznavanje ( in, če sta blizu skupaj, sploh spoznavanje s tabo ), ali pa je nezainteresirana. Naloga tipa je, da te znake prebere, razume in odreagira. To je večno nenapisano pravilo spoznavanja.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Ne, nisem študiral deAngela in podobne, sem družaben človek z veliko občutka za ljudi okoli sebe.
Nikoli nisem uletaval do ženske, če nisem iz njenega obnašanja razbral "ja, kul, nimam nič proti, če pristopiš".
Tako pač je, tip, ki ne obvlada govorice telesa, naj se je čimprej nauči. Ne pride prav samo pri pecanju, ampak tudi sicer v življenju. Recimo pri poslovnih stikih.
Nikoli nisem uletaval do ženske, če nisem iz njenega obnašanja razbral "ja, kul, nimam nič proti, če pristopiš".
Tako pač je, tip, ki ne obvlada govorice telesa, naj se je čimprej nauči. Ne pride prav samo pri pecanju, ampak tudi sicer v življenju. Recimo pri poslovnih stikih.
-
electra* - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 8. 2007
- Kraj: Maribor
Dosti manj tipov je ki bi upali v živo pristopit, vse več se jih poslužuje fb-ja, saj okey nekje je treba začeti, ampak ne pa takoj...moj primer, tip me doda na fb, mi lajka vse možno kar je mi začne pisat, in po osnovnih vprašanjih "kak si, kaj delaš itd." že začne a bi šla ti z mano na kaffe, kaj pa če bi prišla ti k meni ko sem sam doma, pa mu lepo povem da mi ni, ker ne iščem fanta oz. mi tak pristop niti ni všeč, ga ne poznam in nebom jaz k enemu neznancu hodla domov, potem sem pa najslabša, vzvišena, mislim da sem najlepša itd...hvalabogu da obstaja gumb "izbriši prijatelja"...
čisto drugače bi bilo če bi mi pisal osnovne stvari, mogoče kak teden, pol pa predlagal da grema na drink ali recimo sprehod..ne pa da to piše po 5 minutkah virtualnega poznanstva..omejenci
čisto drugače bi bilo če bi mi pisal osnovne stvari, mogoče kak teden, pol pa predlagal da grema na drink ali recimo sprehod..ne pa da to piše po 5 minutkah virtualnega poznanstva..omejenci
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Mja govorica telesa ko se z nekom pogovarjam - to se kar.... da bi pa na dalec neki presojal a je zenska odprta za pristope sm pa dost nepismen priznam.Džeki napisal/-a:Ne, nisem študiral deAngela in podobne, sem družaben človek z veliko občutka za ljudi okoli sebe.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- Fantin
- Debatorica
Džeki napisal/-a:Nikoli nisem uletaval do ženske, če nisem iz njenega obnašanja razbral "ja, kul, nimam nič proti, če pristopiš".
Saj za take reči sploh ne rabiš prebirat nekih teorij. Če ima človek vsaj malo občutka, že takoj na podlagi mimike, tona glasu, drže telesa razbere, koliko je nekomu do stikov.
electra* napisal/-a:moj primer, tip me doda na fb, mi lajka vse možno kar je mi začne pisat, in po osnovnih vprašanjih "kak si, kaj delaš itd." že začne a bi šla ti z mano na kaffe, kaj pa če bi prišla ti k meni ko sem sam doma, pa mu lepo povem da mi ni, ker ne iščem fanta oz. mi tak pristop niti ni všeč, ga ne poznam in nebom jaz k enemu neznancu hodla domov, potem sem pa najslabša, vzvišena, mislim da sem najlepša itd...hvalabogu da obstaja gumb "izbriši prijatelja"...
Temu tipu in njem podobnim je Derek Rake že skoraj obvezno čtivo.
Mahagonij napisal/-a:Mja govorica telesa ko se z nekom pogovarjam - to se kar.... da bi pa na dalec neki presojal a je zenska odprta za pristope sm pa dost nepismen priznam.
Saj tukaj ni čisto nič zgrešenega. Tudi jaz ne znam razbrat pri ženski, ki stoji 50 metrov proč od mene, kaj je na stvari. Tudi ne poznam nikogar, ki bi bil kaj takega zmožen.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
electra* napisal/-a:Dosti manj tipov je ki bi upali v živo pristopit, vse več se jih poslužuje fb-ja, saj okey nekje je treba začeti, ampak ne pa takoj...moj primer, tip me doda na fb, mi lajka vse možno kar je mi začne pisat, in po osnovnih vprašanjih "kak si, kaj delaš itd." že začne a bi šla ti z mano na kaffe, kaj pa če bi prišla ti k meni ko sem sam doma, pa mu lepo povem da mi ni, ker ne iščem fanta oz. mi tak pristop niti ni všeč, ga ne poznam in nebom jaz k enemu neznancu hodla domov, potem sem pa najslabša, vzvišena, mislim da sem najlepša itd...hvalabogu da obstaja gumb "izbriši prijatelja"...
ni pri facebooku tako, da ko te nekdo doda za prijatelja, imaš svobodno izbiro, da ga potrdiš ali zavrneš? me prav zanima, s kakšnim namenom si tega omejenca potrdila, če ti je pa neznanec?
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Ja in, če bi jih mela 50? Ok no, vsakmu svoje...jz razn ene par folka tule iz tega foruma osebno poznam vsakega posameznika na tem nivoju, da z njim spregovorim vsaj besedo, če ga srečam.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
^^Js imam na FBju samo tiste, s katerimi se dobro poznam in smo večkrat bili skupaj na pjači v zadnjih 3eh letih.
In se mi ne zdi nič groznega pri tem, ne rabim 690 navideznih prijateljev, ki spremljajo moj profil.
Da ne bom OT: Bedni so mi vsi pristopi, ki niso primerni (grabljenje za rit, nespodobna povabila v pijanem stanju, pride do tebe in ti te tako zaliže (drugega izraza že ne morem uporabiti za to), da ne veš ali imaš še mandlje ali ne,..). Dokler je pristop na nivoju, mi ni beden, pa če mi je tip všeč ali ne. Če mi je všeč "rečem" ja, drugače pa ne
In se mi ne zdi nič groznega pri tem, ne rabim 690 navideznih prijateljev, ki spremljajo moj profil.
Da ne bom OT: Bedni so mi vsi pristopi, ki niso primerni (grabljenje za rit, nespodobna povabila v pijanem stanju, pride do tebe in ti te tako zaliže (drugega izraza že ne morem uporabiti za to), da ne veš ali imaš še mandlje ali ne,..). Dokler je pristop na nivoju, mi ni beden, pa če mi je tip všeč ali ne. Če mi je všeč "rečem" ja, drugače pa ne
A goal without a plan is just a wish.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:26, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Evo, mam enega, ki me je travmiral. Zadnjič na Trnfestu sem se prebijala skoz množico in nimam pojma, kje se je name en tip prilimal... Sm bila kr pijana, tko da obraza se ne spomnim. Pred vhodom me je ustavil pa spraševal neke banalnosti ala kako mi je ime in če sm vsak večer na Trnfestu... Pol je pa stegnil roko in mi jo od zgoraj pod majico zatlačil in me prijel za levo joško. O.o In js preden sm sploh pogruntala, wtf je to in se umaknila, je minila kakšna sekunda. Pol sem pa sam stekla stran in sm skor do doma laufala (15 minut hoje) cela prestrašena.
Sm mislila, da mi bo smešno s časom, ampak mi še zmer ni.
Because I can.
- Fantin
- Debatorica
Tananda napisal/-a:Evo, mam enega, ki me je travmiral. Zadnjič na Trnfestu sem se prebijala skoz množico in nimam pojma, kje se je name en tip prilimal... Sm bila kr pijana, tko da obraza se ne spomnim. Pred vhodom me je ustavil pa spraševal neke banalnosti ala kako mi je ime in če sm vsak večer na Trnfestu... Pol je pa stegnil roko in mi jo od zgoraj pod majico zatlačil in me prijel za levo joško. O.o In js preden sm sploh pogruntala, wtf je to in se umaknila, je minila kakšna sekunda. Pol sem pa sam stekla stran in sm skor do doma laufala (15 minut hoje) cela prestrašena.
Si je mislil, bo tam že naletel na kakšno pijano deklico in navalil nanjo. Ti si pač "izpolnjevala pogoje".
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov