Najbolj bedni pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 20. Maj. 2011 9:01

sirova štručka napisal/-a:^^ god bless america :D

haha ja a ne, al pa american guys, ker povecini niso tok sluzasto bedni. :)

Džeki napisal/-a:V glavnem zbirališču slovenskih preseratorjev in pozerk ti dejansko pričakuješ normalne tipe in pristope na nivoju.. :D

To je pa res smešno.

Sej da ne bos mislu, da je drugje kaj boljse. So se mi po drugih lokalih in klubih dogajale iste stvari. Men je dost zalostno.
Jaya87
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Jaya87 » 24. Maj. 2011 14:21

Okej, mene je pa najbolj zmotil pristop, ko sem bila s svojo kolegico pa njeno družbo uzuni, in men je tip iz njene družbe tist večer, ko sem ga zagledala enostavno ful ful potegnu, ko sem ga vidla sem vedla bo moj. Prvič sm dubla tak občutek.

In mi vsi skupi hodmo do diskača, in se tri kolegice usedemo skupi za mizo in takoj k nam pristopijo trije tipi, k vsaki posebej. In ta k je pršu do mene, je začel mene neki spraševat, in ker sem seveda bila popolnoma zainterisirana za unga druzga, sm mu rekla sam tko:"Glej, nč ne bo, nisem razpoložena ne zate, ne za pogovor, sam na miru me pust, pejt iskat kakšno drugo, pr men nič ne boš dosegel." In sm vstala in šla do šanka, int m pijem pivo in gledam fanta, ki mi je bil všeč...in on mene gleda...in v tistem se ta tip k je prej neki hotu, pojav ob men, in naroči neki natakarju in men natakar da mi ta fant hoče plačat pijačo kaj bom pila in jst sam tko se obrnem do tega tipa in mu rečem, da mam svoje pivo, hvala za ponudbo, ampak da sm mu že rekla da nič ne bo, da se mi tud ne da z njim pogovarjat. In še kr tm stoji. Jst pa iščem unga tipa, k mi je bil všeč, in na koncu je le pristopu do mene, ne glede na to, kako mu je blo nelagodno da en drug tip tm okrog mene laz.

In ta tip, ki mi je bil všeč je pristopil čist normalno, živjo pa se predstavu in sva se začela pogovarjat. In zdej sva skupi že skor en let.

V glavnem hotla sm tud to rečt, d aje res odvisno, da če ti bo tip všeč, nima niti veze kakšen pristop, tud če reče sam živjo, jst sm ta pa ta. V tistem momentu je teb vau.
Zalida
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 5. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zalida » 25. Maj. 2011 11:25

Uh, bedni so tudi tipi, ki so deset let mlajši, pa te napadejo na kakem internetnem portalu in pišejo take in drugačne mejle... Katastrofa. S tem, da ponujajo fetiš usluge, denar... Ker so kao skriti za nekimi nick namei... OMG. Pa ne samo mlajši, tudi krepko starejši, enako... :evil:
najstnica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a najstnica » 25. Maj. 2011 13:17

..
Zadnjič spremenil najstnica, dne 23. Sep. 2011 10:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Angel in devil shoes
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel in devil shoes » 06. Jun. 2011 19:59

- Uh tipi in bedno pecanje ... Meni je en enkrat bluzil, kako on trenira Slovenske vojake v borilnih veščinah, pa d je na Tajskem ga en mojster treniru ... In pol mi je poslal šeene fotke, ki pa so bile sumljivo majhne...nalašč sm se delala totalno najivna, me je tiste 3 dni kar zabavalo :) Kako ima nekdo bujno domišlijo ... Potem sem mu pa enkrat povedala, da ne nasedam na prve fotke k jih dol pobereš iz googla k not vtipkaš Tajska ... In je zafarbu in šele kasnej po tel. priznal, da se mi je res lagal in d je sam varnostnik ... Itak sm se ga otresla predn bi bla sploh kej več, kot frenda ...

- Al pa stavek = `` Kaj pa tvoj srček čuti ? `` In to me model vpraša na prvem dejtu ... Alergična sm na pocukranost in osladnost :) ...

No še par takih zadev bi lahko napisala ... Ob tej temi sem se res spomnila na filem Hitch :P

http://www.youtube.com/watch?v=IShHOub- ... re=related
Moj tip je bil tud sprva bl resn ... Potem je pa zaznal, da sm nora nanj in me je ujel z enim zelo romantičnim zmenkom.
jenna.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a jenna. » 07. Jun. 2011 21:11

HopeStar357 napisal/-a:Tole je pa prav zabavno brat...in očitno vsi tipi berejo neke nasvete al kaj, da uporabljajo skor zmeri iste fraze... :D

No, moram dodat še en pristop, ki se je men zdej čist mimo...fant, ki sicer sva se vidla bežno na faxu vsake tolk časa, pride do mene in me vpraša če bi šla v nedeljo z njim k maši, ker je baje en ful uredu župnik in se ful splača it...no, js nism verna in odgovor je bil seveda da ne...potem sem dobila pa še pridigo o tem, zakaj nism verna...no, fantu več ni uspel spregovorit besede h mano... :D

hahaha :D
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 30. Jun. 2011 23:21

Lih dans za dobro jutro, k sm čakala bus, pride en tip do mene in me gleda in mi v mal polomljeni slovenščini reče "Ej, midva mava pa skor isto barvo oči.To sigurn neki pomen.Greva na kavo?" Se mi je zdel kr bedn... :)
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 30. Jun. 2011 23:34

Čist vredu pristop. Beden ti je bil, ker ti je bil tip grd. :)
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 01. Jul. 2011 13:39

^^ikzekzli.

In, HopeStar, če ti je "oh tolk bedno", odstrani tistega happy face smiley-a na koncu. :P
..men se zdi sicer ful simpatično.
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 01. Jul. 2011 14:13

Mogoče mi je blo tok bolj bedn ker je blo jutro in sm bla še čist neprespana in se mi ni dal z nobenim obadat, najmanj pa z enim random tipom... :D
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 04. Jul. 2011 18:59

Fantje, tega raje NE govorite puncam..

"Kaj je mala, kaj boš kaj spila, al sem ti tudi trezni všeč?"

"Ti maš napako v hoji".
( Zakaj?)
"Ker ne hodiš z mano".
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 04. Jul. 2011 19:01

No ja, meni je prva izjava malo smešna :)
The world is as you are.
Uporabniški avatar
**LiTtLe StAr**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a **LiTtLe StAr** » 13. Jul. 2011 12:40

Kolega je enkrat osvajal punco eno. Pa jo gleda direkt v joške pa reče:Joj kak maš ti lepe oči. Ona ga pa vpraša:Aja kake pa mam? Ammm zelene? Mal je zgrešu, kiro koli drugo barvo bi reku, bi trofu, saj je mela gospodična eno oko plavo in drugo rjavo ;)
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 23. Avg. 2011 10:36

V glavnem večina tipov pr pristopih dela bedarije, ker ignorirajo govorico telesa in ne znajo/nočejo prebrat, ali je ženska sploh dovzetna za spoznavanje.

Govorica telesa ne laže. Enostavno se da razbrat, ali žensko sploh zanima spoznavanje ( in, če sta blizu skupaj, sploh spoznavanje s tabo ), ali pa je nezainteresirana. Naloga tipa je, da te znake prebere, razume in odreagira. To je večno nenapisano pravilo spoznavanja.

Uletavanje h kar nekim ženskam z bolj ali manj neduhovitimi pripombami res ne more obroditi sadov.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 23. Avg. 2011 10:49

^^ yes!
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov