Najbolj bedni pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 06. Maj. 2011 11:47

positive vibration napisal/-a:Okej, potem se pa opravičujem, ker sem narobe precenla situacijo :)
Ker sicer dejansko opažam, da se takšne stvari dogajajo vedno istim puncam, katerim potem ni nič jasno, zakaj...

true. nekatere so pač preveč prijazne do vseh naključnih bedakov.
js mam očitno dovolj ubijalski pogled, da podobne bedarije folku ne pridejo sploh na pamet, če pa se že najde kak bedak s svojimi opolzkimi 'uh kaka mačka' in podobimi forami, mu je navadno v naslednji sekundi žal, da je sploh jezik stegu.

vem, da sem nesramna, ampak enostavno nimam nobene potrebe, ne želje, da bi bla do takih ljudi kaj drugega kot ice cold bitch who will rip yor tounge out.

do kakih sprejemljivih cvetk sem pa zmerna. običajno se prijazno nasmehnem in se obrnem proč v najbolj z najbolj nezainteresirano in zdolgočaseno faco na svetu.

cvetke kakih znancev in frendov jemljem z zabavo. kaj pa naj. navdno tudi gre za zajebancijo.

ampak ja. vem za dosti 'prijaznih deklet' ki enostavno ne znajo jasno izrazit svojega stališča do pecarjenja sluzastih tipov. in potem se tam neki izmikajo, javkajo, cvilijo in se pritožujej na način, ki ne samo, da ne zaleže, ampak take bedake običajno še bolj podžge.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 12. Maj. 2011 21:18

Cela ta tema je v bistvu nek ciničen pogled iz udobne ženske pasive na moške aktivnosti.

Tip, če kaj hoče od žensk, mora nekaj počet. Ja, boge revice ste, pa zelo težko vam je, ker vas tipi obletavajo. :roll:
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 12. Maj. 2011 21:32

In kaj, zdaj bi mogle iz čistega usmiljenja do bogih dedcev mirno in z opravičljivim pogledom v očeh prenašat vsakega idiotskega bebca, ki pristopi na najbolj beden možni način? Če je kateri bejbi tip tolk noro všeč, da ga je vredno osvajat, pa verjemi, da bo normalna ženska že poskrbela, da ji bo prišel v roke.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 12. Maj. 2011 23:06

Džeki napisal/-a:Cela ta tema je v bistvu nek ciničen pogled iz udobne ženske pasive na moške aktivnosti.

To je res, ampak ni zato nič manj zanimiva. :)

Če bi bil jaz ženska, bi verjetno enako jamral.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 13. Maj. 2011 9:05

positive vibration napisal/-a:In kaj, zdaj bi mogle iz čistega usmiljenja do bogih dedcev mirno in z opravičljivim pogledom v očeh prenašat vsakega idiotskega bebca, ki pristopi na najbolj beden možni način?

Tega nisem rekel.

Je pa evidentno, da vam ti pristopi laskajo na nek način, pa če priznate, ali ne. Če vam ne bi laskali, jih ne bi tako zelo povdarjale.

Pa ne vem če se zavedate, v bistvu na ta način odkrivate, da imate v lajfu opravka pretežno z bebci. Ženska, ki ima opravka s kvalitetnejšimi tipi, si ne rabi bildat ega s tem, d aopisuje bedne pristope bednih tipov, ki jih je doživela, saj se ji te dogodivščine sploh ne zdijo omembe vredne.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 13. Maj. 2011 9:37

Džeki napisal/-a:Cela ta tema je v bistvu nek ciničen pogled iz udobne ženske pasive na moške aktivnosti.

ni nujno, velikokrat je ženska, ki prevzame aktivno vlogo, označena za agresivno, tudi če uporabi subtilen aktivni pristop. še vedno moški radi pecate in vam godi, ko je 'riba ulovljena'.
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 13. Maj. 2011 13:09

Džeki napisal/-a:
Je pa evidentno, da vam ti pristopi laskajo na nek način, pa če priznate, ali ne. Če vam ne bi laskali, jih ne bi tako zelo povdarjale.

Pa ne vem če se zavedate, v bistvu na ta način odkrivate, da imate v lajfu opravka pretežno z bebci. Ženska, ki ima opravka s kvalitetnejšimi tipi, si ne rabi bildat ega s tem, d aopisuje bedne pristope bednih tipov, ki jih je doživela, saj se ji te dogodivščine sploh ne zdijo omembe vredne.

Pa ti maš vedno znova neke teorije, ki so zrasle v tvoji omejeni glavi. :) Če človek omeni, kakšne izkušnje ima z nečim, še ne pomeni, da mu to laska.
Če nekdo omeni, ko debata teče o tem (tako kot tukaj), da je v službi naletel na bebca, ki ne ve osnovnih stvari o nečem, se zato hvali, ker je imel opravka s takim bebcem? Ne. Če žensko ogovori bebec, ki nima pošlihtanih osnovnih stvari v glavi, kako na normalen način pristopiti, se ženska zato hvali, ker je nabasala na takega težaka? I don`t think so.

Ne poznam ženske, ki ne bi še nikoli omenilo kakšnega kretenskega pristopa, ker to še ne pomeni, da se ona s tem obremenjuje in vsakemu razlaga. Pač debata nanese na to, če pa tebe to tako boli, pa se najbrž najdeš v tem ali pa se bojiš, da si tudi ti že večkrat kje zamočil. Če ne drugega zna biti zanimiva tema, da se malo nasmejimo kakšnim cvetkam, sploh ker nekatere to tako opišejo, da je že sama razlaga smešna. :D

Besides, kdo pravi, da bedni tipi ne pristopajo do ženske, ki v življenju nima opravka s takim folkom? Kdor je bebec, ne izbira kaj dosti. :lol: Moraš ločit med tem, ko nek bednež pristopi do take ženske, in med tem, da imajo nekatere ženske dejansko opravka s takimi bebci, kar pomeni, da se je pristop pri takih očitno obrestoval.
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Uporabniški avatar
lemurka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a lemurka » 13. Maj. 2011 14:47

Mah, so prišli tudi taki s srednje bednimi pristopi, koliko izmed njih je bilo bebcev, pa ne vem. Verjetno je kdo, po mojem bednem odzivu, zame rekel da sem trapa :cry: :D
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 14. Maj. 2011 11:32

Taki so pa sploh najboljši, ko ženska ne pokaže interesa in je zato trapa :lol:
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Uporabniški avatar
Little fairy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Little fairy » 16. Maj. 2011 11:22

Še moj primer v diskoteki:
stopim do šanka po pijači zase in kolegico, ko me tip, star okoli 33, vpraša, če bom kaj spila. Se mu zahvalim in povem, da sem že naročila. Med čakanjem me zasipa z vprašanji v stilu, od kod sem, koliko sem stara, kako se mi zdi lokal in btw. še navrže, da se je razšel z dolgoletno punco. Vzamem pijači in hočem it, ko me kar direkt vpraša, če bi šla ven na enga tahitrega :eek: pa mu pomežiknem in odgovorim, da ne, ker me čaka doma :twisted: in sem šla.
Čez 1 teden v istem lokalu za istim šankom:
ga spet srečam in še preden uspe kaj rečt, pribijem:"Si dobil f**?" Mi sam začudeno odgovori, da ne, jaz pa njemu nazaj:"Se vidi, da te dolgo ni bilo na sceni in da boš moral tehniko pecanja menjat!" :stick:

"Kretenskih" načinov pecanja si ne jemljem k sebi, tipi pač poskušajo vse možno in enkrat bo pr eni ziher zapalilo.
Če pribije kaj neumnega, ga pač z jezikom pribijem nazaj :clowm:
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 16. Maj. 2011 16:49

wau kok si ti na hard!
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 5. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 19. Maj. 2011 9:10

Tole je pa prav zabavno brat...in očitno vsi tipi berejo neke nasvete al kaj, da uporabljajo skor zmeri iste fraze... :D

No, moram dodat še en pristop, ki se je men zdej čist mimo...fant, ki sicer sva se vidla bežno na faxu vsake tolk časa, pride do mene in me vpraša če bi šla v nedeljo z njim k maši, ker je baje en ful uredu župnik in se ful splača it...no, js nism verna in odgovor je bil seveda da ne...potem sem dobila pa še pridigo o tem, zakaj nism verna...no, fantu več ni uspel spregovorit besede h mano... :D
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 20. Maj. 2011 5:06

Enkrat sva s prijateljico sedeli v Topu, ko sta nama zacela teziti 2 tipa. Vsak se je usedel na eno stran in kar roke okrog naju in na koleno in zacela z nekimi bednimi forami. Ok, sej ce se zelis pogovarjat lahko vprasas za dovoljenje, ce lahko prisedes, ne pa da se kar nalimas zraven. :? Sva jima dali jasno vedet, da naju ne zanimata, pa sta se kar vztrajala z nekimi glupimi forami v stilu kaj si tok tiha in saj ne grizeva. Ves ta cas nas je opazoval nek drug tip s prijatelji, ki je nato pristopil in vprasal, ce sta tadva tipa nadlezna. Tista dva sta brez besed pobrala, ta tretji tip pa je rekel nekaj v smislu, da imajo s prijatelji neprofitno organizacijo, ki resujejo punce v lokalih pred morecimi tipi. :) To se mi je zdelo res simpaticno in sem mu bila hvalezna, da naju je odresil tistih dveh.

Jaz ne vem, kaj je narobe s temi tipi v ljubljanskih lokalih. Na prste ene roke lahko prestejem, kolikokrat je nekdo do mene normalno pristopil. Da ne omenjam, koliko tipov si pridrzuje pravico do tega, da zensko kar zagrabi za koleno, rit, kjerkoli. :roll: Kaj takega se mi tukaj v Ameriki ni nikoli zgodilo.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 20. Maj. 2011 6:11

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 20. Maj. 2011 7:07

CaliLove* napisal/-a:Enkrat sva s prijateljico sedeli v Topu,

V glavnem zbirališču slovenskih preseratorjev in pozerk ti dejansko pričakuješ normalne tipe in pristope na nivoju.. :D

To je pa res smešno.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov