Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
blue eye napisal/-a:Pr men so bedni pristopi od tistih tipov k že takoj na začetku začnejo govorit kolk majo dnarja in oh in sploh..taki so čist adijo
joj ja, glede tega sem se tudi spomnila ene prigode!ni biu glih pristop, ker sva se spoznala v diskoteki, pol pa sva šla k njemu pač na kavico:)no in tega res nebom nikol pozabla, da mi je v prvih 10ih minutah pokazal vso svojo parfumerijo, in svoje armanijove obleke, kravato, šuhe za nevemkolko jurjov in od nevem kire firme, ker se nekak ne zanimam za te stvari..uro od nevem kire firme in vedno dodal kolko to stane..zelo bedno je zvenelo..z njim sem prijateljevala 2 meseca in vmes sn lahko kr spoznala, da je bilo njegovo hvalisanje brez podlage, ker ko je hotel jest palačinke, ni imel denarja za mleko in jajce..pa brez heca!
-
*crnolaska* - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 1. 2007
jst mam pa eno zgodbo k sm jst nardila tooook bedn pristop, da me je še zdj sram, ampk je palil, hehe. tega tipa k ga mam zdj sm že kakšen let opazovala v diskaču, vidla sm ga sam tam, sploh nism vedla kdo je, ne nč... on pa mene ni še nikol vidu predn sva se spoznala. in pol jst skujem načrt kako bom šla do njega. najprej k sm bla na plesišču pa smo s frendico plesale, sm ga full gledala, pol sm pa šla kr do njega pa sm mu rekla: živjo, a te kj motm?? joj v zemljo bi se najraj udrla tok mi je bedn tole izpadl, ampk pol je pa pogovor kr steku, povabu m je na pjačo, itd... in zdj sva kr že 2 let skup. bla je čist ljubezen na prvi pogled, ker se prej sploh nisva poznala in sva že tkoj tisti dan k sm ga ogovorila začela hodet.
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Nek nabildan tip pride učeri do mene pa mi reče: Ej miška, a greš z mano na wc? Pa rečem jst: ne hvala! Pa reče on: ne veš kaj zamujaš, še žal ti bo...
Mhm...po mojem je tak napumpan z unimi stvarmi, da se mu še dvigne ne vrjetn
Mhm...po mojem je tak napumpan z unimi stvarmi, da se mu še dvigne ne vrjetn
-
rebel* - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: :)
ojoj, zdle sm se spounla, nama s kolegico sta dva enkrat neki "seksi" ples uprizorila, ampak glede na to da sta zgledala ko dva geja... ma kaj geja, ženske, res ne vem, ka sta hotla dosežt
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
......biti....
........iti...
.........ti...
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
trenutn se spomnm pristopa na bencinski črpalki, k uleti en tip, ni zgledu spet TOK star, tko nabildan pa se prbliža men pa ma otroka v roki (ene 5 let str otrok) in me praša če sm za, da me povabi na eno pijačko ok wtf teb ni jasn, froca maš!!! aloo
pol je pa še dost takih, k bi ti častil pijačko v diskaču in te pol krnaenkrt uprašajo a bi šla na wc al pa mam zuni avto, a se greš sprehodt.. itd. tko d azdej sm že navajena, lepo čist 'nevsiljivo' sprejmem ponudbo za drinko, po parih grem z frendico kao na wc in to je to enkrat se spomnm, da je en reku, d agre z mano, pa da če rabm mi še pomaga hlače odpet pa sm rekla, da ne rabm.. da če pa že mam pa za to frendico s sabo in sva šle
pol je pa še dost takih, k bi ti častil pijačko v diskaču in te pol krnaenkrt uprašajo a bi šla na wc al pa mam zuni avto, a se greš sprehodt.. itd. tko d azdej sm že navajena, lepo čist 'nevsiljivo' sprejmem ponudbo za drinko, po parih grem z frendico kao na wc in to je to enkrat se spomnm, da je en reku, d agre z mano, pa da če rabm mi še pomaga hlače odpet pa sm rekla, da ne rabm.. da če pa že mam pa za to frendico s sabo in sva šle
-
ice_pupa - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
- Kraj: Ptuj
S prijatlco sma bli nedolgo nazaj veni v ljubljani, pa se ena dva tipa celi cajt okoli naji sučeta. Ni treba ponavljat, da sta bla pijana,... parkrat lepo rečema da naj se umakneta, ker nemrema plesat, pa jima sploh ni kapnlo,...pol še tak čudno poglejata, ko se obrnema pa odidema,...
Enkrat se mi je pa tak lepo zdelo, ko prije en do mene in je bil tak prijazn, pa še vreji je zglejo. ko me povabi na pijačo nisn mela razloga, da bi ga zavrnila. pol mi celi cajt govori o svoji službi pa bla bla bla,... na koncu mu nisem telefonske dala in sem mu prijazno rekla, da se še kdaj vidimo (pri nas to ni nemogoče). in sledi: za telefonsko me začne spraševat nek sovaščan, pa do mene teden dni kasneje na neki prireditvi pridejo tri punce, da bi on ful rad mel mojo cifro,... halo! če bi mu jo htela dat, bi mu jo bla dala!!!!
no, kot da ni blo dovolj, me na predbožični dan kliče na domači telefon in to ravno med krašenjem smrekice,in mi reče, da je moja gsm telefonska tajna skrivnost, ki se je ne da nikjer dobit...
sej ne vem, ali mu nisem jasno dala vedet, da me ne zanima ali samo ni razumel,...
Enkrat se mi je pa tak lepo zdelo, ko prije en do mene in je bil tak prijazn, pa še vreji je zglejo. ko me povabi na pijačo nisn mela razloga, da bi ga zavrnila. pol mi celi cajt govori o svoji službi pa bla bla bla,... na koncu mu nisem telefonske dala in sem mu prijazno rekla, da se še kdaj vidimo (pri nas to ni nemogoče). in sledi: za telefonsko me začne spraševat nek sovaščan, pa do mene teden dni kasneje na neki prireditvi pridejo tri punce, da bi on ful rad mel mojo cifro,... halo! če bi mu jo htela dat, bi mu jo bla dala!!!!
no, kot da ni blo dovolj, me na predbožični dan kliče na domači telefon in to ravno med krašenjem smrekice,in mi reče, da je moja gsm telefonska tajna skrivnost, ki se je ne da nikjer dobit...
sej ne vem, ali mu nisem jasno dala vedet, da me ne zanima ali samo ni razumel,...
Dekle zapomni si, da se le enkrat živi! Življenje so sanje in moraš verjeti vanje!!! m.h.
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Ja v šoli k žvižgajo za mano, pa mi kr ene bedne fore nabijajo, čeb šla pa take . Pa k sm bla v enmu klubu z mojmu tipam, k me je en tip kr zašlatu-sm lih iz wc-ja šla in je mislu, d mu bom kr v objem padla?!
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
..
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 14:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
***Phoenix*** - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 1. 2007
Tole je blo pa lih ta vikend, k me je en dobesedno hotu prsilt da bom z nemu... :
Sm bla jz pa kolegica u diskaču pa je en pršu pa začeu z mano plesat sam mi ni blo kul pa me je kolegica "stran potegnla" pa sva šle drugam plesat pa je pol še kr ene prakrat pršou, pa sm mu skoz stran "ušla", pa do zdj bi lohka že tud pošteku da me ne zanima, ampak neee...
Pol pride še 1x pa me je tok močno se oklenu pa me sploh ni hotu spustit , pa tud od kolegice me je skoz stran obraču tko da mi še ona ni mogla nč pomagat... No pol nama je pa končn nekak ratal it stran ampak je tud pol še kr neki probavu - butel Pol je dau pa končn mer k sm začela z drugim plesat , ampk je še skoz neki u bližini "krožu"
Sm bla jz pa kolegica u diskaču pa je en pršu pa začeu z mano plesat sam mi ni blo kul pa me je kolegica "stran potegnla" pa sva šle drugam plesat pa je pol še kr ene prakrat pršou, pa sm mu skoz stran "ušla", pa do zdj bi lohka že tud pošteku da me ne zanima, ampak neee...
Pol pride še 1x pa me je tok močno se oklenu pa me sploh ni hotu spustit , pa tud od kolegice me je skoz stran obraču tko da mi še ona ni mogla nč pomagat... No pol nama je pa končn nekak ratal it stran ampak je tud pol še kr neki probavu - butel Pol je dau pa končn mer k sm začela z drugim plesat , ampk je še skoz neki u bližini "krožu"
-
Mihaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 2. 2006
*crnolaska* napisal/-a:jst mam pa eno zgodbo k sm jst nardila tooook bedn pristop, da me je še zdj sram, ampk je palil, hehe. tega tipa k ga mam zdj sm že kakšen let opazovala v diskaču, vidla sm ga sam tam, sploh nism vedla kdo je, ne nč... on pa mene ni še nikol vidu predn sva se spoznala. in pol jst skujem načrt kako bom šla do njega. najprej k sm bla na plesišču pa smo s frendico plesale, sm ga full gledala, pol sm pa šla kr do njega pa sm mu rekla: živjo, a te kj motm?? joj v zemljo bi se najraj udrla tok mi je bedn tole izpadl, ampk pol je pa pogovor kr steku, povabu m je na pjačo, itd... in zdj sva kr že 2 let skup. bla je čist ljubezen na prvi pogled, ker se prej sploh nisva poznala in sva že tkoj tisti dan k sm ga ogovorila začela hodet.
No vidš tuki si lepo pokazala, da sam pristop ni pomembn a te bo oseba odjebala al bo stekla debata. Če si ji simpatičen lahko prideš s še tko bednim pristopom ( kakor si ti prišla ) pa te mudel ne bo odpikou ampak se bo spustu v debato, tako kot je tebi ratalo.
Tako da za moje pojme pristopi gor pristopi dol, če osebi vsaj malo nisi simpatičen pomojem odpadeš pa če prideš s še tko izvirnmu pristopam.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Pr men je pristop zlo pomembn...tud če mi pristop ne vem kašn maneken in mi recmo prbije:"Ej bejbi, a bi seksala z mano?", bi v tistmu momentu pomisnla "faaaak, ker kreten!". No sam, če bi se mu pol naprej uspel izmazat in popravt prvi vtis, pol bi mu tud dala še kšno šanso
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov