Najbolj bedni pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 19. Mar. 2011 23:08

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 20. Mar. 2011 12:00

Akvamarin napisal/-a:Zenske nismo vse iste!

Sm reku da ste? Nisem. Na koncu pa še vedno vse padete na iste bedne fore. :D
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 20. Mar. 2011 15:10

^^

Slika
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 20. Mar. 2011 15:12

:lol:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 20. Mar. 2011 15:12

:lol: :roll:
crnashelly
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a crnashelly » 24. Apr. 2011 15:20

*s frendicami plešemo in prideta do mene 2 tipa en mi reče kaj če bi se ti mal sklonila pa mi ga potegnla on te bo pa od zadi.. wtf direktna.

*plešemo pa pride tip tko dost starejši do mene p me kr neki tm začne objemat p stiskat..pa me hoče odpelat..itk sm popizdila, uglaunm folk zna bi tut dost usiljiv..

*res bedna.. sedim..tip pride do mene.. kaj pa ti sama? a ti je dougčš? ti loh js družbo delam, loh greš pa z mano, mam tm zadi auto p se mava loh prou fajn... wtf mudel sam tih bod -.-
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 24. Apr. 2011 21:34

Brrr...včeraj sem na kresu stala bolj v odzadju, ko je k meni pristopil en tip, bolj proti koncu srednjih let kot ne in mi začel s palamudenjem, kako bi se midva lahko imela lepo, da denar ni problem, da bi mi dal vse, kako ve, da je nam mladim sex pomemben.... Fuj, kar umazano sem se počutila samo potem, ko sem vse to slišala Slika
The world is as you are.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 24. Apr. 2011 21:59

^ o fuj! verjamem, da ti takle pristop zna pokvarit dan. kaj enim ni jasno...
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 24. Apr. 2011 22:16

Res ne vem.In tudi dvomim, da se mu kdaj posreči...
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Kleio
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Kleio » 05. Maj. 2011 12:50

Najbolj mimo, kar se mi je pred kratkim zgodilo: Se pogovarjam z kolegico in je mimo prišel tip oblečen od glave do peta v belo. VALDA, da sem ga pogledala, ker mi je blisknil v oči...tip si je razlagal, da je to osvajanje... :?: in je šel okoli, prišel od zadaj, me zgrabil z pas, potegnil k sebi in mi začel tiščati pivsko steklenico v usta... ??? mislim, kaj?
Potem se mi je zgodilo že, da je prišel tip do mene, kar direktno:" A bi fukala?"
Prosim ne mi rečt da to dejansko deluje pri komu... :eek:
Včeraj, pa je bila res čudna situacija. Pride nek tip, ki je bil kar luškan in mi začne dobesedno prodajati svojega kolega, ki je bil poleg: " Ja veš, njemu je ime ***** on je matematični genij, včasih izpade kot nesocialen, ampak je super..." Mislim, kaj??? ful ful na nizkem nivoju je splošna populacija. Tip sploh ne zna normalno pristopit. Najbolj pa me moti to, da kar grabijo po tebi. Na ulici mi tega ne bi naredil, ampak ker smo v klubu pa kao kar lahko... al pa plešem pa začne plesat poleg mene pa je recimo dokaj luškan, pol pa se mu samo nasmejim, pa me spet že grabi... valda da te odbije. Pa ne hodim si ven nobenega iskat, pač plesat grem. Res nimam želje se poročit z matematičnim genijem čez eno leto :D ( mislim, da mi je začel oni še pravit, da mi z njim nikoli ne bo nič manjkalo, ker s svojo genialnostjo služi toliko denarja...)
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 05. Maj. 2011 16:52

Včasih se prav vprašam, kje živi določen folk oz. kakšnim poceni foram, ki jih prodajajo filmi in ne vem katere cajtnge, nasedajo nekateri tipi, da vletijo do ženske s takimi bolanimi pristopi, da te za nekaj časa mine nadaljnje spoznavanje nasprotnega spola.

Ko sem še bila samska, no, pa tudi še ne tako dolgo nazaj, se je kar nekajkrat našlo par vezanih tipov, in vsakič je kdo od teh začel pecat na enako foro: "Ej bejbi, taka lepotica pa ja ne more biti samska. Jaz pa te iščem že toliko časa, pa te še nisem našel."
:roll:

In ker se v naših koncih več ali manj skoraj vsi poznamo, ali pa slej ko prej izveš kdo je s kom skupaj, kdo je s kom sral in prevaral partnerja, že vnaprej vem, da če njegove kretenske fore ne palijo pri meni, bodo mogoče pri kateri drugi naivni punci.

Ostali pristopi še niti ne morejo biti tako napačni, če ti tip enostavno ne potegne. Se pač normalno pogovarjaš in to je to. Izvzeti primeri, ko plešem in se kdo pride drgnit ob moj hrbet ipd. zgrešeni pristopi.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 05. Maj. 2011 20:18

^^ne tega osebno jemat zdaj, konkubina, ampak res me zanima, kak se obnašaš v interakciji s temi tipi, da si drznejo ti kaj takega rečt. Meni si noben moški, ki nikoli ni dobil očitnega znaka naklonjenosti ( :twisted: ) od mene, ne bi upal rečt, če mu ga pridem potegnit. Pa ne špilam nobene ice queen, ampak enostavno me spoštujejo do te mere. Razumem, da ti kaj takega zine koma nažgan tip v lokalu, ki te prvič in zadnjič vidi. Ampak da ti to rečejo sošolci, pa pomeni, da si si z nečim verjetno hudo zbila renomé pri njih. Razen, če so tvoji sošolci res totalno primitivni debili...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 05. Maj. 2011 20:31

Okej, potem se pa opravičujem, ker sem narobe precenla situacijo :)
Ker sicer dejansko opažam, da se takšne stvari dogajajo vedno istim puncam, katerim potem ni nič jasno, zakaj...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 05. Maj. 2011 21:19

positive vibration, ni vedno odvisno od tega, komu si taki predrzni tipi to upajo rečt. Jaz sem že od skos taka zadržana pri neznanih tipih, če me že nagovorijo, se menimo normalne stvari, ampak si je vseeno kdo upal kakšno sočno izustit (ne sicer takih direktnih kot je ena opisala), je pa res, da samo v pijanem stanju, ko itak vsaki mimoidoči to rečejo oz. katera se pač takrat znajde v bližini. Pa če to pomeni, da samo čakaš za šankom s prijateljico na pijačo. Tudi v družbi mojega sem že kakšno slišala, ampak takrat je takšnim ponavadi moj zaprl usta, preden sem jaz utegnila odreagirat, čeprav imam na zalogi vedno kakšne za vrnit, ampak v stilu "hladna kot špricer", ne pokažem, da se ful ubadam z njihovimi besedami. Ne da pa se mi vnedogled razpravljat z njimi, ker potem za njih to pomeni zainteresiranost. :D
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 06. Maj. 2011 9:58

crnashelly napisal/-a:*s frendicami plešemo in prideta do mene 2 tipa en mi reče kaj če bi se ti mal sklonila pa mi ga potegnla on te bo pa od zadi.. wtf direktna.

haha, vsaj direkten je bil, verjetno bi se ob tvojem pozitivnem odgovoru itak oba pobrala, ker bi se ustrašla. :D
mi je že bolj všeč to kot pa neko palamudenje, če bi lahko pomagala pri sproščanju odvečne energije - ahaha, laufat pejt al kaj js vem.
As your lover describes you, so you are.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]