Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ja če misli, da rit nastavlate..
It was forever..but it didnt last long..
-
little.miss.trouble - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2009
zmagajo (v negativnem smislu seveda) tudi nagovorjanja z ljubica, srček, miška ....
pa tut da te pozna lajk 5ur,al pa te parkrat vidi pa ti začne izpovedovat čustva, da se je zaljubil in podobno ... dude 2x si me vidu, ne poznaš me ...chill out
pa tut da te pozna lajk 5ur,al pa te parkrat vidi pa ti začne izpovedovat čustva, da se je zaljubil in podobno ... dude 2x si me vidu, ne poznaš me ...chill out
I`m a good girl. I do everything a bad girl does but I do it good.
-
blue coctail - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 9. 2010
nanamiša napisal/-a:Akvamarin napisal/-a:Ful me raskuri, ko nekdo zacne plesati okoli tebe, in ceprav imas obrnjen hrbet, se zmeraj vstraja in se ne odmakne!
to ja..pa se obeša uzad po teb
tudi jaz se strinjam. to je eden od razlogov, zakaj ne maram diskačev sploh.
-
Štrumfetka - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2010
Tale je ali ful +, ali ful -. Kakor vzameš.
A: Kako ti je ime?
B: Zvjezdana. Ti pa si?
A: Starfucker
A: Kako ti je ime?
B: Zvjezdana. Ti pa si?
A: Starfucker
Medtem ko s prstom kažeš na druge, ne pozabi da s tremi prsti še vedno kažeš nase.
-
monique* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2009
Ko smo z družbo šli na bowling je en simpatičen tip v bližini naše proge cel čas precej očitno "navijal" zame in ko smo odhajali je izvlekel pliškota iz avtomata, prišel za mano in mi podaril pliškota in izginil. Bil bi dober pristop če bi vsaj pripisal svojo telefonsko.
-
Doutzen - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 3. 2011
Zame je vsak pijan pristop beden pristop. In ne, tukaj se niti kakšen na oko hud tip ne more izmazat. Itak pa načeloma ne padam na take, ki so mi na prvi pogled všeč, ker mi taki ponavadi karakterno niso (experiences). Pijan pristop zame ne predstavlja neke resnosti oz. je tipu, ki pristopi do mene v takem stanju, itak najbrž vsaka druga dobra. Ne rečem, če je zmerno opit, kar pomeni, da ima več poguma pristopit do mene in se še vedno normalno pogovarjat, ampak pijane klade, ki se opira name, pač ne vidim kot nekoga, s katerim bi šla na pijačo. Ne tisto noč, ne drug dan.
Itak pa nam je vsem znano, da so za pijanega človeka vsi grdi šli domov.
Itak pa nam je vsem znano, da so za pijanega človeka vsi grdi šli domov.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Veste ženske, kdor dela, dela tudi napake.
V tej temi moram držati z moškimi in to popolnoma. Vsak tip se zaveda, da bo pač moral on nekaj početi, če hoče dobiti žensko. V tej vnemi marsikdo naredi tudi kakšno neumnost, čemur ve pravite "beden pristop".
V tej temi moram držati z moškimi in to popolnoma. Vsak tip se zaveda, da bo pač moral on nekaj početi, če hoče dobiti žensko. V tej vnemi marsikdo naredi tudi kakšno neumnost, čemur ve pravite "beden pristop".
- celjanar
- Debatorica
- Na forumu od: 9. 1. 2011
Kakšen je potemtakem pravi pristop, ki bi bil vsem ženskam všeč?
ps: ni ga, ker ma vsaka rada nekaj drugega, ena ma rada da jo primeš za rit pa rečeš da maš vlkega, druga tam ma pa rajši povabilo na pijačo ali pa sprehod..tako da..nima smisla
ps: ni ga, ker ma vsaka rada nekaj drugega, ena ma rada da jo primeš za rit pa rečeš da maš vlkega, druga tam ma pa rajši povabilo na pijačo ali pa sprehod..tako da..nima smisla
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov