Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
rokerca napisal/-a:Stojimo pred Štukom in se hladimo s kolegi, pa pride en tip: Ej, ful so mi všeč tvoji lasje, kateri likalnik za lase uporabljaš, BaByliss? WTF (pa sploh nisem mela ravno zlikanih las)
ooo jooj od kje se je pa za vraga na likalnik spomno kok so eni neumni
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
rokerca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
Jaz sumim, da verjetno ima sestro, ki uporablja tak likalnik za lase, in je zdaj ful ponosen, da pozna znamko likalnika, ter misli, da bo s tem naredil vtis na punco.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
vrtavka napisal/-a:enga tipa sm spoznala nekoč in mi po enem tednu, ko sm že parkrat zavrnila povabilo na pjačo, reku oz. poslal sms da se gre ubit pa da če mu hočm pomagat, nej se na pijači dobiva. O.o
O lol, sam eni RES nimajo pojma, kaj pri ženskah pali.
-
Temptress - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 12. 2006
vrtavka napisal/-a:enga tipa sm spoznala nekoč in mi po enem tednu, ko sm že parkrat zavrnila povabilo na pjačo, reku oz. poslal sms da se gre ubit pa da če mu hočm pomagat, nej se na pijači dobiva. O.o
Prekleto.. jaz sem to čist drugače prebrala v prvo. Da rabi pomoč z asistiranjem pri samomoru.
-
janeva - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 9. 2009
Res najbolj bedn pristop vseh časov: En res psihič pride do naju s kolegico na plesišču. In ker se mu je takoj vidl, da je mal "čudn", sma se delale da ga ne vidmo in lepo plešema naprej. Ampak on še kr vztraja, neki skače okol, gre mal stran, pride spet itd. In za finale zagrab mojo torbico (tega sploh nisem vidla) in jo začne grizt! To sem šele čez neki časa opazla, ko me je začel zategovat
Js sem sam zgroženo pogledala pa mu iztrgala torbico (iz ust)
Sam sma se pol še ceu večer smejale...ne moreš verjet kak folk obstaja Pa na srečo je pol dau mir.
Js sem sam zgroženo pogledala pa mu iztrgala torbico (iz ust)
Sam sma se pol še ceu večer smejale...ne moreš verjet kak folk obstaja Pa na srečo je pol dau mir.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Svašta!janeva napisal/-a:In za finale zagrab mojo torbico (tega sploh nisem vidla) in jo začne grizt!
Na čem je bil pa ta model?!
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Najboljbedno mi je bilo, da je en tip prisol in me direkt vprasal, ce imam jebaca, ker bi me ful rad lizal!
Potem je bil en debil, ki je prisol do mene in mi je rekel, da je njegov frend ful sramezljiv in ce mu jaz lahko pomagam, potem se obrnem nazaj in pogledam tistega kao sramesljivega tipa, ki strmi tak idiotski vame in se ne premakne! Kaksen idiotizam!
Ful me raskuri, ko nekdo zacne plesati okoli tebe, in ceprav imas obrnjen hrbet, se zmeraj vstraja in se ne odmakne!
Potem je bil en debil, ki je prisol do mene in mi je rekel, da je njegov frend ful sramezljiv in ce mu jaz lahko pomagam, potem se obrnem nazaj in pogledam tistega kao sramesljivega tipa, ki strmi tak idiotski vame in se ne premakne! Kaksen idiotizam!
Ful me raskuri, ko nekdo zacne plesati okoli tebe, in ceprav imas obrnjen hrbet, se zmeraj vstraja in se ne odmakne!
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Akvamarin napisal/-a:Ful me raskuri, ko nekdo zacne plesati okoli tebe, in ceprav imas obrnjen hrbet, se zmeraj vstraja in se ne odmakne!
to ja..pa se obeša uzad po teb
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov