Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Rekla sem plus pike za humor, ne za starost. Pa še poudarim, da ostalga raj ne komentiram
Sej če bi bila jst u realni situaciji, mu najverjetneje tud nebi. Sam ko berem, se mi pa zdi simpatičen move
Kar pa še enkrat potrdi, da ni važen pristop, ampak lepota, leta itd
Sej če bi bila jst u realni situaciji, mu najverjetneje tud nebi. Sam ko berem, se mi pa zdi simpatičen move
Kar pa še enkrat potrdi, da ni važen pristop, ampak lepota, leta itd
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:44, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Vem, tvoj post sem šele zdej vidla, ko sem postala svojga
Tko da moj je bil tud bunncy namenjen.
Rolls bi pa verjetno res obrnil situacijo, in bi podala post kot je: Včeraj na delu se mi je zgodilo nekaj neverjetnega. To je bila ljubezen na prvi pogled. Očaral me je s svojim pristopom, duhovitostjo in karmo. Je res, da je malo starejši, ampak se odlično ujameva....
Joke bunncy, da ne boš huda....n
Tko da moj je bil tud bunncy namenjen.
Rolls bi pa verjetno res obrnil situacijo, in bi podala post kot je: Včeraj na delu se mi je zgodilo nekaj neverjetnega. To je bila ljubezen na prvi pogled. Očaral me je s svojim pristopom, duhovitostjo in karmo. Je res, da je malo starejši, ampak se odlično ujameva....
Joke bunncy, da ne boš huda....n
-
bunncy - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 4. 2010
^Horus^ Glede nato da mi je kej druzga bol pomembn k denar pa hudi avti, pa da mam fanta k sm z njemu čist zadovljna in srečna tut če nima nevam kak avto, mi je čist usejn če je meu zuni parkiranga Rolls Royca al pa katrco..
“Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.” Coco Chanel
- Horus
-
bunncy - Sramežljivka
^^ lej nevem zakaj misls da vse ženske palijo na moške z nevem kok dragimi avti.?? Sorry morm te razočarat da men ni to pomembn, pa vrjetn keri drugi tut ne..
Če je pa teb Rolls Royc tak predmet poželenja, pa veselo na delo pa išč punco z Rolls Roycam.. Pa velik sreče..
Če je pa teb Rolls Royc tak predmet poželenja, pa veselo na delo pa išč punco z Rolls Roycam.. Pa velik sreče..
“Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.” Coco Chanel
-
Smo že ugotavljal, da je pri ženskah na prvem mestu "preskrbljenost" oz. "izobraženost" (pred lepoto, mladostjo itd). Torej, posledično en RR prinese bonus točke, katrca jih zbije. Ambicije in cilji vsekakor štejejo pri izbiri "the one-a.
In če ima človek RR, najbrž ne more bit en neambiciozen, napol alkoholiziran, necivilizar zajedalski lenuh No, lahko je, sam v tem primeru ima pa dobre gene in prednike
In če ima človek RR, najbrž ne more bit en neambiciozen, napol alkoholiziran, necivilizar zajedalski lenuh No, lahko je, sam v tem primeru ima pa dobre gene in prednike
- Horus
-
bunncy - Sramežljivka
Vsak ma svoja mnenje in stališča. Hvala bogu da je svet tak.
Drugač pa js osebno si ne predstavljam da bi mogla bit odvisna od enga moškega.
Drugač pa js osebno si ne predstavljam da bi mogla bit odvisna od enga moškega.
-
Če hodiš v službo in zaslužiš vsaj 600 eurov, si težko odvisen od koga Izbira partnerja ne vpliva na "odvisnost", le lastna lenoba.
-
bunncy - Sramežljivka
Če gledam prejšne poste je bla tema o preskrbljenosti žensk in o RR, posledično bi js temu pripisala da vrjetno takšna ženska nebi lih kj velik sama služla si denar in bila neodvisna od partnerja.
Če pa bi bila neodvisna zakaj bi mogla potem imeti partnerja z RR? Zakaj bi jo na njemu lih RR pritegnu??
Če pa bi bila neodvisna zakaj bi mogla potem imeti partnerja z RR? Zakaj bi jo na njemu lih RR pritegnu??
-
Da bodo njeni potomci čim bolje preskrbljeni
------------------------
Urejam, da ne delam preveč OT-jev. Bunncy, rekla sem čim bolje preskrbljeni, ne preskrbljeni Druga stvar pa je, da je taka tema tule: http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... &start=210
Tretja stvar, raziskava, ki jo je v temi podala Julia_
------------------------
Urejam, da ne delam preveč OT-jev. Bunncy, rekla sem čim bolje preskrbljeni, ne preskrbljeni Druga stvar pa je, da je taka tema tule: http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... &start=210
Tretja stvar, raziskava, ki jo je v temi podala Julia_
jullia_ napisal/-a:Tukaj imaš en članek, če te slučajno res zanima, kako je s tem. Ampak močno dvomim v to.
http://mentor.lscf.ucsb.edu/course/fall ... 7/buss.pdf
In ne, to ni niti malo podobno stereotipom o blondinkah.
Zadnjič spremenil barbie_girl_85, dne 30. Sep. 2010 22:35, skupaj popravljeno 1 krat.
- Horus
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
Džeki napisal/-a:Jah na jugu so Slovenke znane, kot lahke.Zakaj natanko, pa ne bi vedel.Mogoče je to povezano s tem, da mlade Slovenke poleti rade navalijo v Zrće in tam morebiti padejo pod čare zagrebških frajerjev..
večina žensk je na dopustu, daleč stran od radovednih oči, kjer te nihče ne pozna, bolj dovzetna za razne romance in 'neumnosti'. in veliko slovenk je/še dopustuje/dopustovalo na jugu to je moja razlaga
Vsak raj ima svojo kačo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov