Najbolj bedni pristopi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
tale se mi je res vtisnil v spomin:
sem s prijateljem na kosilu, nakar pristopi natakar in mi prinese meni s pijačami ter mi reče, če bi še kaj popila. zavrnem natakarja, ker sem pijačo že imela na mizi, pa vseeno vztraja, naj si ga malo pogledam. vzamem meni in ga zaradi ljubega miru odprem. notri najdem sluzasto sporočilo od fanta iz sosednje mize, v katerem obisuje kako sem mu luštna itd ter me povabi, naj pridem za njim na wc. halo!!!
sporočilo ignoriram in s prijateljem pojeva od konca. pristopi natakar še 1x in me vpraša če bom mogoče še sladico. zavrnem. natakar doda, da ponuja fant iz sosednje mize... ni in ni odnehal. postalo mi je neprijetno in sem želela čimprej oditi. mojega prijatelja pa je vse skupaj sila zabavalo
sem s prijateljem na kosilu, nakar pristopi natakar in mi prinese meni s pijačami ter mi reče, če bi še kaj popila. zavrnem natakarja, ker sem pijačo že imela na mizi, pa vseeno vztraja, naj si ga malo pogledam. vzamem meni in ga zaradi ljubega miru odprem. notri najdem sluzasto sporočilo od fanta iz sosednje mize, v katerem obisuje kako sem mu luštna itd ter me povabi, naj pridem za njim na wc. halo!!!
sporočilo ignoriram in s prijateljem pojeva od konca. pristopi natakar še 1x in me vpraša če bom mogoče še sladico. zavrnem. natakar doda, da ponuja fant iz sosednje mize... ni in ni odnehal. postalo mi je neprijetno in sem želela čimprej oditi. mojega prijatelja pa je vse skupaj sila zabavalo
- AnjaL
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 9. 2008
resno me zanima, katera bi ob takem povabilu šla za njim na wc?!
meni osebno pa se zdi totalno mim tud to, da te nekdo po smsu vpraša, kakšno je tvoje mnenje o njem in če bi bla z njim.
V bistvu dokaz, da čeprav ti je tip zlo všeč, lahko vse pokvari s svojim pristopom.
(meni se zdi, da če je tip resno zainteresiran zate bo te stvari "opravil" osebno..?)
meni osebno pa se zdi totalno mim tud to, da te nekdo po smsu vpraša, kakšno je tvoje mnenje o njem in če bi bla z njim.
V bistvu dokaz, da čeprav ti je tip zlo všeč, lahko vse pokvari s svojim pristopom.
(meni se zdi, da če je tip resno zainteresiran zate bo te stvari "opravil" osebno..?)
- kataya
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2008
AnjaL napisal/-a:meni osebno pa se zdi totalno mim tud to, da te nekdo po smsu vpraša, kakšno je tvoje mnenje o njem in če bi bla z njim.
Tukaj sploh ni pravilnih in napačnih pristopov. So samo zainteresirane in nezainteresirane ženske. Lahko tip vpraša punco prek sms-a, če bi šla z njim na zmenek, pa če bo on njej všeč, bo dobil zeleno luč. Medtem ko če on njej ne bo všeč, se lahko on na glavo postavi, pa ne bo dosegel ničesar.
- AnjaL
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 9. 2008
kataya se s3njam.
mogoče sva se sam mal narobe razumeli, ker se js v bistvu nisem razpisala o 1. pristopu, ampak potem "za naprej".
Npr. Da z nekom že greš ven nekejkrat in se ti dopade. Šele potem pa te po sms-u vpraša, če bi bla z njim.
mogoče sva se sam mal narobe razumeli, ker se js v bistvu nisem razpisala o 1. pristopu, ampak potem "za naprej".
Npr. Da z nekom že greš ven nekejkrat in se ti dopade. Šele potem pa te po sms-u vpraša, če bi bla z njim.
- kataya
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2008
Tako je naredil moj prijatelj pred 2 mesecema; 1 mesec je prijateljeval z eno punco, potem ji je pa poslal sms, da mu je všeč.AnjaL napisal/-a:Da z nekom že greš ven nekejkrat in se ti dopade. Šele potem pa te po sms-u vpraša, če bi bla z njim.
-
little.miss.trouble - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2009
haha take fore so ble pri nas v osnovni šoli
I`m a good girl. I do everything a bad girl does but I do it good.
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Ce dam na stran bolane pristope, kakrsen je "meet me in the mens room", meni vedno zmaga:"Ej, unem mojem frendu si ti full vsec." Pa da je ta frend mojih let oz. starejsi - torej 30+.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:42, skupaj popravljeno 1 krat.
-
monique* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2009
^^ nimam nič proti pri zdajšnjem sem bila jaz tista ki je pristopila k njemu.
Pri bivšem pa je bil on tako hiter da je naredil prvi korak še preden sem ga opazila (ampak spada med dobre pristope)
Drugač pa mislim da če ti je tip simpatičen, ni toliko pomembno kakšen pristop uporabi. V nasprotnem primeru pa s še tako dobrim pristopom ne bo prišel daleč.
Pri bivšem pa je bil on tako hiter da je naredil prvi korak še preden sem ga opazila (ampak spada med dobre pristope)
Drugač pa mislim da če ti je tip simpatičen, ni toliko pomembno kakšen pristop uporabi. V nasprotnem primeru pa s še tako dobrim pristopom ne bo prišel daleč.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov