Najbolj bedni pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 19. Sep. 2010 0:48

tale se mi je res vtisnil v spomin:
sem s prijateljem na kosilu, nakar pristopi natakar in mi prinese meni s pijačami ter mi reče, če bi še kaj popila. zavrnem natakarja, ker sem pijačo že imela na mizi, pa vseeno vztraja, naj si ga malo pogledam. vzamem meni in ga zaradi ljubega miru odprem. notri najdem sluzasto sporočilo od fanta iz sosednje mize, v katerem obisuje kako sem mu luštna itd ter me povabi, naj pridem za njim na wc. halo!!!
sporočilo ignoriram in s prijateljem pojeva od konca. pristopi natakar še 1x in me vpraša če bom mogoče še sladico. zavrnem. natakar doda, da ponuja fant iz sosednje mize... ni in ni odnehal. postalo mi je neprijetno in sem želela čimprej oditi.:cry: mojega prijatelja pa je vse skupaj sila zabavalo
AnjaL
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a AnjaL » 19. Sep. 2010 7:35

:roll: resno me zanima, katera bi ob takem povabilu šla za njim na wc?!
meni osebno pa se zdi totalno mim tud to, da te nekdo po smsu vpraša, kakšno je tvoje mnenje o njem in če bi bla z njim.
V bistvu dokaz, da čeprav ti je tip zlo všeč, lahko vse pokvari s svojim pristopom.
(meni se zdi, da če je tip resno zainteresiran zate bo te stvari "opravil" osebno..?)
kataya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kataya » 19. Sep. 2010 12:28

AnjaL napisal/-a:meni osebno pa se zdi totalno mim tud to, da te nekdo po smsu vpraša, kakšno je tvoje mnenje o njem in če bi bla z njim.
V bistvu dokaz, da čeprav ti je tip zlo všeč, lahko vse pokvari s svojim pristopom.
(meni se zdi, da če je tip resno zainteresiran zate bo te stvari "opravil" osebno..?)

Tukaj sploh ni pravilnih in napačnih pristopov. So samo zainteresirane in nezainteresirane ženske. Lahko tip vpraša punco prek sms-a, če bi šla z njim na zmenek, pa če bo on njej všeč, bo dobil zeleno luč. Medtem ko če on njej ne bo všeč, se lahko on na glavo postavi, pa ne bo dosegel ničesar.
AnjaL
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a AnjaL » 19. Sep. 2010 12:49

kataya se s3njam.
mogoče sva se sam mal narobe razumeli, ker se js v bistvu nisem razpisala o 1. pristopu, ampak potem "za naprej".
Npr. Da z nekom že greš ven nekejkrat in se ti dopade. Šele potem pa te po sms-u vpraša, če bi bla z njim.
kataya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kataya » 19. Sep. 2010 14:19

AnjaL napisal/-a:Da z nekom že greš ven nekejkrat in se ti dopade. Šele potem pa te po sms-u vpraša, če bi bla z njim.
Tako je naredil moj prijatelj pred 2 mesecema; 1 mesec je prijateljeval z eno punco, potem ji je pa poslal sms, da mu je všeč.
AnjaL
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a AnjaL » 19. Sep. 2010 15:08

ja, sej to je čist ok.
ampak js pišem o tem, da nekdo hoče začet vezo s tabo po sms-u(v stilu "a bi bla z mano", "ali bi hodila z mano"), namesto osebno.
Uporabniški avatar
little.miss.trouble
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a little.miss.trouble » 19. Sep. 2010 19:03

haha take fore so ble pri nas v osnovni šoli
I`m a good girl. I do everything a bad girl does but I do it good.
AnjaL
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a AnjaL » 19. Sep. 2010 20:39

my point exactly.
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a FemmeFatal » 19. Sep. 2010 21:51

Ce dam na stran bolane pristope, kakrsen je "meet me in the mens room", meni vedno zmaga:"Ej, unem mojem frendu si ti full vsec." Pa da je ta frend mojih let oz. starejsi - torej 30+.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 20. Sep. 2010 17:26

^ ja tile so tut :eek:

Meni osebno ob takem nacinu prvo pade na pamet: tip je totalno nesamozavesten! In takih ne maram....
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 20. Sep. 2010 18:01

Enako. Tudi jst pač rajši ne grem do tipa, če nimam 'jajc' za to nardit, kot da bi pošiljala kolegico :D
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 21. Sep. 2010 12:41

Meni je eden bolj bednih pristopov, da zraven pristopi fant, ki si mu všeč in vpraša kje imaš fanta :D
Uporabniški avatar
Tara_108
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tara_108 » 21. Sep. 2010 17:35

^^Se strinjam. In pol rečeš, nimam ga in OBVEZNO sledi stavek: Joj, tk luštna pa samska. Kk to? :roll: Fak res, mal izvirnosti, prooosim...
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 21. Sep. 2010 17:45

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a monique* » 21. Sep. 2010 18:57

^^ nimam nič proti pri zdajšnjem sem bila jaz tista ki je pristopila k njemu.
Pri bivšem pa je bil on tako hiter da je naredil prvi korak še preden sem ga opazila (ampak spada med dobre pristope) :D

Drugač pa mislim da če ti je tip simpatičen, ni toliko pomembno kakšen pristop uporabi. V nasprotnem primeru pa s še tako dobrim pristopom ne bo prišel daleč.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov